KIRKEVOLL-GUTTA i U14M VANT IGJEN!

Yoan møtte opp for Kirkevoll i god tid. Han trodde kampen startet kl halv ti. Einar og trener kom ca kl ti. Men så varte det og rakk før flere spiller kom. Jonas og Henrik dukket etterhvert opp men.....hvor ble resten av. Vi begynte å ringe rundt og etterlysete spillere. Klokken nærmet seg halv elve og Helge ( far til Henrik ) " heiv " seg i bilen og fikk hentet Joakim og  Aleksander. Kampen startet derfor for seint, men etter som en kan møte 15 min forseint til kamp godtok dommerne dette......

Jonas åpnet kampen med å skaffe Kirkevoll kampens første mål. Videre skaffet han laget de ni første poengene. Etter føreste omgang var stillingen 15 - 4 til Kirkevoll.
Etter andre omgang var stillingen 30 - 9, tredje omgang: 44 - 9 og fjerde omgang 52 - 15.
Jonas skårte flest mål i kampen med 17 p,  Aleksander 13, Yoan 10 p, Einar 8p, Henrik 4p.
Kirkevoll ledet kampen fra start men Gimle 3 skal ha ros for at de aldri gå opp kampen. De kjempet til siste sekund. Det var i den siste omgangen de skårte flest mål. Det var en både spennende og gøy kamp å se på.
Kirsten Åsgard
|

ROSA KAMPSKJEMA MED HJEM FOR U18-JENTENE!

Endelig ble det rosa kampskjema å ta med hjem! Enhver basketballkamp må vinnes på returer, og det ble godt demonstrert i denne kampen. Kanskje litt på grunn av 20 kroner, men i kampen mot Ytrebygda sitt b lag var det Kirkevoll sine jenter som vant returkampen. En liten prat før kampen om at en av jentene kunne bli 20 kroner rikere om de klarte å vinne retur statistikken, kan bli sett på en grunn til mer aggresion om returen, men det var ikke grunnen til at jentene med enkel margin kunne cruise hjem en  etterlengtet seiere for Kirkevoll J94+95 (U18K).
Jentene spillte solid forsvar, som deretter ble til et godt angrep. Mange poeng ble puttet med enkle kontringer, noe som jeg håper å se igjen. Lene toppet listen med 20 poeng, Malin S.H med 12, Malin Herfindal 5 poeng, Siri og Amalie begge med 4 poeng. Dette ble en 33-45 seier til Kirkevoll.

Oda ble 20 kroner rikere til slutt med 9 "poeng" ettersom hun hadde kun 2 turnovers, som gav 2 minus poeng, dermed vant hun knepet over Silje med 8 "poeng" som hadde kun en turnover, men en retur mindre enn Oda. Med slikt samspill i fremtiden og god retur statistikk kan Kirkevol J94+95 hevde seg mot hvilket som helst lag i serien!

Roy Henry
(coach)
|

STOLTE KBBK-GUTTER SLO ULSET-2

1
KBBK-guttene var veldig stolte etter å ha vunnet over Ulset 2 sist lørdag. «Jeg er veldig stolt over framgangen til laget siden vi begynte!», sier Jonas.
Men nå over til den nylig spilte kampen mot Ulset. I begynnelsen av kampen gikk den første scoringen til Kirkevoll av Henrik, og perioden fortsatte med litt scoringer av begge lagene og perioden ender 8-5 til Kirkevoll!
Les hvordan resten av kampen forløp i referatet som Jonas har skrevet i guttenes blog HER.
|

PROFF CUP MED 2 NYE MINILAG!

4Kirkevoll stilte med to flunkende nye lag i Proff Cup (åpningscupen til Gimle) i helgen: U10M og U12M. U10M (se bildet) bestod av fire gutter og tre jenter (hvorav 5 debutanter), og spilte tre kamper: En endte med klart tap, en annen endte med tap etter en jevn kamp og den siste mot Gimle endte med en knapp seier 12-10 etter en svært spennende kamp med god kjemping av begge lag. De siste minuttene var nervepirrende da både Gimle og Kirkevoll hadde et vell av sjanser og det var nesten utrolig at ingenting gikk opp i kurven!

U12M spilte mot Ulriken lørdag og tapte klart, men med hele 5 debutanter var det likevel ikke verst at man scoret tre poeng og produserte mange sjanser! I dag møtte U12M Haugesund, og selv om Haugesund var klart best, noterte Kirkevollguttene 10 poeng i denne kampen – ny rekord for det ferske laget. Oppsummert var dette en helg der både spillere og voksne koste seg på tross av en del tap, og for de ferske spillerne ga det helt klart mersmak.
Bilder finner du lagenes fotoalbum (se venstremeny under «Lagene våre»!)
Jon
|

SEIER MED GOD MARGIN MOT LODDEFJORD FOR U14-GUTTENE!

30
Sandslihallen 03.10.10, kl 13.30. I dag stilte Kirkevoll med seks spillere; Jonas, Joachim, Henrik , Einar (bildet) , Herman og Marcus F. Alle var ute i god tid og hadde betalt startlisensen. De var litt spente på hvem som skulle ha trener- ansvaret for dem etter som Petter skulle dømme kampen. Den jobben tok Signe. Einar sier hun var flink. Guttene synes det var stas å få spille i drakter, for noen var dette første gangen. Les lagleder Kirsten sin oppsummering fra kampen HER.
|

STOR FREMGANG FOR U14-GUTTENE!

20
I dag startet serien for U14-guttene og de gledet seg stort til å komme i gang. Dessverre møtte bare 5 gutter frem i Fyllingsdalshallen i dag; Herman var skadet etter regionlags-treningen i går, Joachim var syk og Lorentz og Markus har dessverre gitt seg på basketen. Dermed måtte coach Petter klare seg med den smilende gjengen på bildet (Henrik og Einar (bak) og Jonas, Yoan og Aleksander (foran)) mot Bønes sine 10 grønnkledde gutter! Les mer om kampen og se flere bilder HER.
|

OPPSUMMERING FRA JENTENES TUR GØTEBORG CUP!

Katrine har skrevet en god oppsummering fra turen til Gøteborg der våre 95- og 94-jenter spilte flotte kamper og hadde en sttrålende tur!
Du finner oppsummeringen i bloggen til jenter 94 HER.
|

HANSA CUP OPPSUMMERING U16 JENTER

7
I år stilte J94/J95 med et felles U-16 lag i Hansacup. U16-laget har spilt i B-serien i år og dette var derfor en fin anledning til å få prøvd seg mot litt uvant motstand.
 
Første kamp var mot Tromsø på fredag, et lag vi møtte også i fjorårets Hansacup og den gang spilte jevnt med i perioder. Slik skulle det gå denne gang også: første halvdel var jevnspilt og endte 14-12 til Tromsø, utover i andre omgang sviktet Kirkevoll litt i forsvar og Tromsø dro i fra til en 34-20 seier. Ikke akkurat en stor kamp av Kirkevolljentene og vi gikk derfra med følelsen av at denne burde vi vunnet. Les hvordan det gikk videre i Jons oppsummering fra helgen HER.
|

HANSA CUP U16M: SØNDAGENS KAMPER

38

Som antydet etter gårsdagens tidlige kamp mot Tromsø endte vi direkte i semifinale. De andre lagene fra de gruppe 2 og 3 har en lengre vei til finale enn vi fordi de er færre lag i puljene og vår pulje ble på forhånd rangert som sterkere. I semifinalen møtte vi Loddefjord og senere på dagen spilte vi finale mot Asker. Hvordan det gikk røpes kanskje av bildet Happy, men vil du ha detaljene og flere bilder må du se Arves oppsummering HER.
|

HANSA CUP U16M: KBBK-TROMSØ

2
Etter fredagens skuffende tap for Ulriken og deretter til dels glimrende spill mot Gimle 1, var vi søndag morgeng tidlig klar til å møte Tromsø Storm i Olsvikhallen. Dette Tromsølaget kjørte til tider over Ulriken i går, selv om resultatet (58-44) nødvendigvis ikke tyder på det. Det er en gjeng storvokste skolerte spillere som jobber bra sammen, og George og Ephrem (bildet) og de andre guttene visste at de ville få en tøff kamp. Vi ville vinne for å få lettest mulig vei videre i sluttspillet. Med seier kunne vi bli puljevinnere, og siden vi er i den største puljen (4 lag, mot 3 i de to andre puljene), ville vi da allerede være klare for søndagens semifinale kl 09.30. Les Arves referat fra kampen HER.
|

OPPSUMMERING HANSACUP U13M

6
Jonas (bildet) og de andre guttene på U13M (denne gangen uten 98-guttene Lorentz og Markus) har trent godt den siste tiden under kyndig ledelse av coachene Petter og Espen. De gledet seg derfor til å prøve seg i Hansa Cup. Og gøy ble det! Lagleder Morten har laget en oppsummering av helgens kamper. Den (og flere bilder) finner du HER.
|

HANSA CUP U16M: FREDAGENS KAMPER

7
Arve har som vanlig skrevet oppsummering fra kampene han ser og fredag møtte U16-guttene Uløriken og Gimle 1. Les hvordan Petter(bildet9 og restean av guttene klarte seg i disse kampene HER.
|

HANSA CUP: U18-FINALE MOT GIMLE

Dette var fjerde gang vi møtte Gimle i år. De vant første seriekamp, vi vant andre, de slo oss i semifinalen i NM sist helg, så nå var det vår tur til å  vinne, mente vi. Og det ble meget jevnt og spennende.
Lagene åpnet ganske jevnt, men de tilrev seg et lite initiativ etter vært, og en liten ledelse. Men vi bet oss fast og ga dem ingen ting gratis. Da perioden var over stod det 27-24, med Gimle som hjemmelag. Vi spilte godt, men undertegnede mente at vi ble bortdømt i noen situasjoner, noe jeg kommer tilbake til. Spesielt gikk det ut over Fredrik, som vi er så avhengig av i forsvar, særlig mot Gimle. Et par av de feilene han fikk var av den meget ”billige” sorten, noe vi kom til å måtte betale for på slutten av kampen. Les hvordan det gikk til slutt HER.
|

HANSA CUP 2010 FØRSTE HELG!

3
Det ble spilt Hansa Cup i helgen og vi hadde med ett lag i U18M og ett minilag (U10M). PÅ bildet er det miniene som får instruksjoner fra coachene Oda og Vilde.
Det er skrevet referater i respektive lags blog og du finner disse her (mer kommer):
|

U18-NM

1
U18-NM er ferdig og våre gutters kamper er referert i U18-blog’en. Du finner referater fra samtlige kamper her:
|

U15-JENTENE MED TREDJEPLASS I SERIEN ETTER TAP MOT ULRIKEN

Søndag 11.april spilte U15-jentene sin siste kamp for sesongen, mot Ulriken i Sandslihallen. Det endte med klart tap 75-36. Kirkevoll stilte med hele åtte spillere i denne kampen, og det er rekord for i år: Tonje, Maria, Signe, Siri, Silje, Lene, Oda og Hanne. Sistnevnte debuterte i denne kampen etter å ha vært sporadisk på trening i vår. Likevel scoret hun poeng i kampen. Kampen var preget av ujevnt spill med gode angrep i enkelte perioder og andre perioder med stille stående spill. Perioderesultatene ble 23-6, 14-14, 19-6 og 14-12 . Hos Kirkevoll scoret Lene mest med 16 poeng, mens hos Ulriken scoret Maia Føleiede mest med omtrent 37 poeng.
 
Sesongen under ett endte med tredjeplass (av fem lag). Vi har imidlertid hatt god hjelp av stjernespillerne våre fra U16. Neste utfordringer nå er Hansacup om to uker og så Gøteborg Basketball festival i mai. Deretter må det oppsummeres om vi har nok spillere som ønsker å fortsette til neste år, slik at vi kan stille lag …
 
Jon
|

U18-GUTTENE AVSLUTTET SERIEN MED SEIER OVER HOP

I årets sesong har lagene i gutter U18 etter hvert delt seg i fire grupper. Øverst ligger Gimle med oss like bak. Deretter er det 10 poeng til Ulriken og Frøya (som har henholdsvis to og tre hengekamper igjen). Så er det et nytt lite sprang til Tysvær, Gimle 2 og Hop, som ligger helt likt (Gimle 2 har tre og Hop en hengekamp). Sist ligger Askøy, Loddefjord og Flaktveit.

I vår siste seriekamp (utsatt fra tidligere) skulle vi møte Hop i Kringlebotnhallen tirsdag 6.april klokken 20.30. Vi spiller dobbel serie i år og første gang vi møtte Hop var 8.november i Haukelandshallen. Da vant vi med 27 poeng (79-52). At vi hadde en kamp utsatt til nå passet bra for begge lag, for både Hop og oss skal til U18-NM nå til helgen og på grunn av påsken har vi gått lenge uten kamptrening. Det spesielle er dog at det er nettopp Hop vi møter i første kamp på fredag i NM.
USA-farerne våre skranglet litt etter landing dagen før, så mye at Petter måtte stå  over og Espen og Vidar var trøtt og kanskje litt døgnvill. Men resten fungerte og også George var klar for U18-kamp igjen. Disse fire (tre 94 og en 95) utgjør ”Junioravdelingen” i laget og er meget viktig fordi vi bare har fem 92-spillere. Les referat fra kampen HER.
|

4M-GUTTENE SÅ VIDT OVER SISTE HINDER!

Mandag 22.mars spilte 4M-laget sin siste kamp i årets serie. Så langt var vi ubeseiret og siste motstander på vei mot ”reint bord” var BSI B. De ligger likt med Gimle E og slåss om den andre og siste opprykksplassen. Kampen var utsatt og ble spilt i Fantofthallen klokken 17.00. Vi har spilt svært bra i det siste og spesielt skytingen har vært bra. Men i dag skulle det ikke gå så lett som vi kanskje trodde på forhånd. Les Arves referat fra kampen HER.
|

UBESEIRET I SERIEN - IGJEN!

15Da Helge Reyes tok over disse guttene i fjor var en av målsettingene å gjenta bedriften fra fjorårets sesong med å gå ubeseiret gjennom serien. Årets sesong er nok tøffere og jevnere enn fjorårets, og derfor lå  det en god del energi i å legge listen såpass høyt. Mål bør være høye, konkrete, bevisste, tidsbestemte og synes hver dag. Dette var et slikt mål og det har vært spennende å jobbe mot det. For hver kamp vi har vunnet har det virket som om guttene har lagt enda mer i neste kamp for å ”holde skjema” og dette har nok reddet oss i flere kamper. Nå stod vi foran det siste og vanskeligste hinderet på veien mot målet da vi søndag 21.mars skulle møte Gimle 2 i deres egen lekegrind Gimlehallen. Det er de som har pustet oss hardest i nakken i år og ligger på en klar andreplass på tabellen. Vi var seriemestre allerede før kampen, men naturligvis lå det aldri så lite prestisje i dette oppgjøret. De har vært nær ved å slå oss i mange seriekamper, sågar ledet klart. Men vi har alltid hatt evnen til å avslutte sterkt, noe som ”alltid” har gjort at poengene har havnet hos oss. Kampen i dag skulle som vanlig bli jevn og spennende med en avslutning helt i tråd med våre gode tradisjoner. Les mer i Arves fyldige referat HER.
|

U18M MED FULL KONTROLL PÅ ULRIKEN!

Etter sist helgs storseier over Gimle var vi høyt oppe. Spørsmålet var om vi skulle ta bakken med et brak igjen eller fortsette på den fine bølgen vi surfer nå. 4M-kampen mot Fyllingen lørdag ga positive indikasjoner og det endelige svaret skulle vi få i kampen mot Ulriken i Landåshallen søndag 21.mars klokken 13.30. Det skulle fort vise seg at resultatet sist helg ikke var en tilfeldighet. Les mer detaljer i Arves oppsummering fra kampen HER.
|

JENTER U16 - KAMP MOT TYSVÆR

4
Søndag 21.mars var det klart for ”hjemmekamp” i Sandslihallen mot Tysvær. Tysvær er vinner av serien i år og hadde ni seire og to tap foran denne kampen. Da vi møtte de i første kamp i høst var Tysvær overlegne og vant 58-18. I andre kamp i Tysvær 12. desember var det langt jevnere og til tross for at vi bare stilte med fem spillere (Susanne knakk en finger under oppvarmingen) var kampen jevn lenge og vi tapte til slutt med 46-35. Og med to strake tap for Kirkevolljentene mot Frøya friskt i minne, samt litt dårlig treningsoppmøte i det siste, var det med bange anelser Susanne (med ball på bildet) og de andre jentene stilte til kamp denne gang. Les resten av kampreferatet HER.
|

4M: KIRKEVOLL-FYLLINGEN 110-77

Våre 4M-gutter har i noen uker vært klare for 3.divisjon neste år. Lørdag spilte de årets nest siste seriekamp. Motstander var Fyllingen og kampen gikk i Bjarghallen klokken 09.30. Vi fryktet en liten reaksjon etter kanonkampen for U18 mot Gimle sist søndag, men det skulle vise seg at det trengte vi ikke. Fyllingen ligger midt på tabellen (4.plass av 8 lag), mens vi topper og er fortsatt ubeseiret i divisjonen. De har flere meget gode spillere, men de er stort sett i ferd med å trappe ned, så basket blir ”kos” og treningsgrunnlaget er ikke all verden. Dette pleier å slå ut til vår fordel mot slutten av kampene. Slik gikk det også i dag. Les mer HER.
|

U18-GUTTENE MED KNALLKAMP MOT GIMLE!

u18m-lagbilde
Gimle har i mange år vært det beste laget i 92-serien (årets U18). Frøya har noen sterke 91-spillere slik at annet hvert år er det de som har stjålet showet. Vår 92-årgang er god, men vi har slitt med at vi er for få spillere (bare fem i 92). Vi har heller ingen 93-spillere, så vi må fylle på med 94-gutter. Men laget har utviklet seg godt og alltid hevdet seg blant de beste lagene i kretsen. Vi har flere ganger utfordret Gimleguttene i jevne kamper, men kun slått dem i cupsammenheng. Som oftest henger vi relativt godt med til slutten av kampen. Da blir belastningen på våre beste spillere for stor og vi må se Gimle gli i fra. Men flere har trent bra, og håpet om å slå dem i seriekamp har vi aldri mistet av syne. Når vi nå først gjorde det, gjorde vi det til gangs. Les hele referatet fra kampen HER.
|

U15K: KIRKEVOLL-HOP

18
Lørdag 13.mars var det klart for sesonges tredje kamp mot Hop i U15K, denne gang i Olsvikhallen. De to foregående kampene har vært jevne; den først vant Hop 55-51, den andre vant Silje (bildet) og resten av Kirkevolljentene 50-45. Hoplaget tilsvarer Hop 2 fra fjorårets serie, som vi tapte mot to ganger da. Det er egentlig et U14 lag som leder U14-serien suverent, og som altså også deltar i U15. Les mer om kampen og se flere bilder HER.
|

ENKELT MOT U. PIHL FOR 4M

4.divisjonslaget vårt leder serien og er så langt ubeseiret. Lørdag 12. mars møtte vi U.Pihl i Landåshallen. De ligger sist på tabellen uten seire og skulle i hvert fall ikke få ødelegge vår fine statistikk. Sist vi møtte dem var 13.desember i Haukelandshallen. Da vant vi komfortabelt 98-63. Nå ønsket vi å vise at den dårlige innsatsen i onsdagens U18-kamp mot Frøya var et enkelttilfelle. Seier ville det bli, men vi ønsket også å spille litt god basket. Sjekk ut refratet for å finne ut om vi klarte det.


|

U18-GUTTENE TAPTE KNEPENT FOR FRØYA

Onsdag 10.mars spilte U18-guttene en utsatt kamp mot Frøya i Frøyahallen. Frøya ligger på fjerdeplass i serien (a-poeng med Ulriken på tredje etter kampen mot oss) og vi har hatt et godt tak på dem de siste årene. I desember slo vi dem 80-59 i Sandslihallen og kanskje var det ”historien” som gjorde at guttene virket å ta litt vel lett på oppgaven. HVordan det gikk kan du finne ut ved å lese Arves referat fra kampen HER.
|

U16-GUTTENE ER KRETSMESTRE ETTER SEIER OVER ULRIKEN!

8
Espen (bildet) og våre øvrige 94-gutter har vært i teten i sin årsklasse i mange år. Det er mange lag som utfordrer oss, men vi har klart å holde de på akkurat tilstrekkelig avstand i kamp etter kamp. Denne egenskapen skulle komme godt med da vi sløvet oss gjennom årets tredje siste seriekampen søndag 21.februar klokken 11.30 i Haukelandshallen. Ulriken var motstander, et lag som har gitt oss problemer før. Det skulle ikke mangle på motivasjon: Med tre kamper igjen å spille og fire poengs ledelse ville vi være kretsmester med seier på grunn av bedre innbyrdes resultat mot Gimle 2, som ligger på andreplass. Men det så ikke ut som om det var så mange av våre spillere som var interesserte i å avgjøre serien i dag. Dårlige forberedelser, slapp og kort oppvarming og laber innsats i lange perioder av kampen av alt for mange av spillerne er vi ikke fornøyde med. Trøsten i dag var at en del av Ulrikenspillerne var i samme ”humøret”. Les alt om kampen HER.
|

ENKELT FOR U18-GUTTENE MOT GIMLE 2

10
Anders (bildet) og de andre 92-guttene har ikke spilt kamp siden de slo Tysvær 24.januar så klart som 97-53. Gimle 2 var i Tysvær sist helg og tapte mot de samme guttene 100-74. Vi regnet derfor med klar seier da vi lørdag 20.februar skulle møte Gimle 2 i Gimlehallen. Gimle 2 (92) er satt sammen av begge Gimles 94-lag og i vårt første møte med dem i år (14.november i Bjarghallen) vant vi 122-29. Vi forventet derfor en relativt enkel kamp da vi nå møtte dem igjen lørdag 20.februar i Gimlehallen. Les Arves referat fra kampen HER.
|

GUTTER U10M: KBBK MOT HOP 1 BJARGHALLEN

3
Nok en kamp sto på programmet i Bjarghallen søndag 13. februar og foran denne kampen hadde vi klart å «grave frem» flere spillere. Dermed stilte vi fullt lag mot Hop 1 og det var jo kjekt å unngå nok et teknisk tap pga for lite spillere. De svartkledde med Ros (bildet) som spilte sin første kamp) åpnet bra. I første omgang holdt vi brukbart følge med et Hop-lag som har spilt basket litt lenger enn oss. Les mer i referatet som du finner HER.
|

U12-GUTTER: KIRKEVOLL-LODDEFJORD

10
Den 6. februar spilte Kirkevoll sitt U12 lag kamp mot Loddefjord i Landåshallen. Med bare fem spillere var det ingen ting å si på innsatsen, men derimot full fart fra start til mål. Markus, Henrik, Hermann, Knut og Lorentz (bildet) var både samspilt og pågående, spesielt på returer. Lay-upene satt også bedre enn tidligere. Selv om det ble tap 36-12 var det fornøyde gutter, trenere og ikke minst stolte foreldre i Landåshallen. Hele fem foreldre satt forøvrig i sekretariatet under kyndig veiledning av Marit. Les forsiknket referat fra kampen og se flere bilder i lagets egen blog HER.
|

INTERN TRENINGSKAMP

15
I mangel av kamp mot Bønes, spilte U16J en intern kamp lørdag 6.februar. Keith Mcclain, trener for Flaktveit i kampen mot Kirkevoll 4M tok oppgaven som dommer, og Jan Petter Nøst sekretær og tidtaker. Lagene ble delt inn slik at vi skulle få en tett og jevn kamp: På Kirkevoll A spilte Siri, Susanne, Malin OH og Signe, mens på Kirkevoll B stilte Lene, Malin SH, Oda og Tonje. Forrige sesong hadde vi for øvrig nettopp to lag i denne klassen/serien, med flere flotte interne oppgjør. Lørdagens kamp ga først og fremst etterlengtet trening på full bane med skikkelige kurver. Les mer i Jons referat fra kampen HER.
|

SOLID FOR U16-GUTTENE MOT GIMLE 1

5
Lørdag 6.februar spilte Espen (bildet) og resten av U16-guttene våre en ny toppkamp. Vi leder fortsatt serien og motstander i dag var Gimle 1, som ligger på 3.plass. Kirkevoll og Gimle 2 har pekt seg ut som et lite hakk bedre enn de andre, mens Gimle 1, Loddefjord og Os danner gruppe nr 2. Gimleguttene leder denne gruppen, men både Loddefjord og Os har kamper til gode på dem så det kan bli jevnt. Vi har fire poengs ledelse på Gimle 2 (seire i to innbyrdes oppgjør), men en av de gjenstående kampene er mot nettopp dem. Vinner de mot oss pluss resten av sine kamper kan vi tåle ett tap i tillegg og likevel bli seriemestre, så en seier i dag ville bringe oss et langt skritt nærmere dette. Les Arves fyldige referat og se flere bilder HER.
|

U16-JENTENE VANT PÅ WALK-OVER DA BØNES IKKE STILTE...

Etter en seier og et tap mot Bønes hittil denne sesongen var Kirkevolljentene veldig klar for å kjempe om seieren i den viktige tredje kampen mot Bønes denne lørdagen. Det spilles trippel serie, og bak Tysvær er det relativt jevnt mellom Askøy, Bønes og Kirkevoll. Så det er stor sannsynlighet for at innbyrdes oppgjør kan avgjøre plasseringen på tabellen. Før lørdagens kamp hadde alle tre lag tre seire og 6 poeng. Kirkevoll har to seire og et tap mot Askøy og dermed en liten fordel; nå var det derfor viktig å vinne dagens kamp mot Bønes for å få et godt tak på andreplassen i serien. Men kamp ble det ikke. Les Jon sitt hjertesukk HER.
|

SENIORENE MED NY SEIER MOT FLAKTVEIT

Mens Fyllingen og Flaktveit sliter litt med å forklare bruken av noen av spillerne har vi bare ett seniorlag og slipper slike problem. Lørdag var det kamp i Bjarghallen mot Flaktveit. Mens vi fortsatt topper ligger de nest sist a-poeng med Askøy. Sist vi møtte dem kjempet vi oss til en knepen seier helt på tampen (63-59) så vi regnet med en ny jevn kamp i dag (lørdag 6.februar kl 14.45 i Bjarghallen). Les mer HER.
|

FLOTT SEIER OVER YTREBYGDA FOR U12-GUTTENE!

8
Ytrebygda var motstander i lørdagens 2. kamp i Landåshallen (se eget referat) og guttene fra Kirkevoll (med Marcus (bildet) i farlig scoringshumør) formelig fosset over motstanderne i starten av kampen. Vi snappet ballen, hadde fine løp mot kurven og scoret på svært mange sjanser. I tillegg var pasningsspillet bra, bevegeligheten stor og forsvarsarbeidet veldig patent. Les mer i kampreferatet fra Ole Tom HER.
|

NM-KVALIFISERING FOR U18-GUTTENE

Helgen 29.-31.januar var det kvalifisering til vårens NM for U18. Alle kampene gikk i Frøyahallen og på guttesiden var det Gimle, Frøya, Ulriken, Hop og Kirkevoll som skulle kjempe om fire plasser til sluttspillet. Ut i fra tabellen i serien regnet vi det som sikkert at vi skulle være ett av lagene som gikk videre. Spørsmålet var bare hvor høyt på tabellen vi kunne komme, noe som får innvirkning på hvem vi møter i sluttspillet. De fire andre lagene startet fredag med Ulriken-Hop 60-65 og Frøya-Gimle 48-86. Arve har oppsummert Kirkevoll sine kamper HER.
|

U18-GUTTENE MED FULL KONTROLL PÅ TYSVÆR!

U18-guttene ligger på  en klar andreplass på tabellen, etter suverene Gimle. På tampen av oktober var vi i Tysværtunet idrettshall og møtte Tysvær. Det ble en god opplevelse for oss. Aldri før (eller siden) har vi scoret 140 poeng i en U18-kamp, og Espen satte utrolige 64 av de. Tysvær var på en av sine ”Bergenshelger” sist helg og etter å ha slått Askøy 81-50 om lørdagen kom de søndag ettermiddag på besøkte til oss i en av våre hjemmehaller, Fyllingsdalen idrettshall denne gangen. Tysvær ligger som nr 7 av 10 lag på tabellen. De har like mange poeng som kamper og har sluppet inn omtrent like mange poeng som de har scoret. Les mer HER.
|

4M MED NY SEIER. SLO GIMLE E!

Våre gutter i fjerdedivisjon topper fortsatt (ubeseiret så langt), og søndag 24.januar møtte vi en av våre hardeste konkurrenter. Gimle E ligger på tredjeplass med bare to tap, så en seier mot dem ville hekte de litt av i kampen om seriemesterskapet. Les hvordan det gikk HER.
|

NATT OG DAG MOT OS FOR U16-GUTTENE

4
U16-guttene våre med Espen (bildet) i spissen spilte to kamper i helgen. Etter å ha slitt oss til to viktige poeng mot Loddefjord lørdag der ute, møtte vi Os i Oshallen søndag. Mens vi har slitt med Loddefjordlaget i år har vi hatt mer kontroll på  Osguttene, men ikke mer enn at vi visste vi måtte være skjerpet for å sikre nye poeng. Og poeng ble det! Les om kampen HER.
|

REVANSJE MOT FRØYA FOR U15-JENTENE!!

Forrige helg tapte jenter-U16-laget for Frøya med 3 poeng etter å ha ledet et par minutter før slutt. Lørdag 23.januar var det klart for revansje i U15 klassen. Frøya stilte med et par unntak det samme laget, og på Kirkevoll som har et stjernelag i U15 deltok noen av de samme spillerne denne helgen. Tidligere har vi slått Frøya bare en gang så vidt i Hansacupen i fjor, og forrige kamp i U15-klassen i høst tapte vi 47-25. På Kirkevolls lag spilte Maria, Silje, Tonje, Signe, Lene og Oda, og Katrine og Aina var henholdsvis ”coach” og lagleder. Les alt om kampen i Jons referat HER.
|

U16-GUTTENE I NY, SPENNENDE KAMP MOT LODDEFJORD

2
Vi har sagt det før og sier det igjen: Loddefjord har et godt lag på gang i gutter U16. I fjor ”kjørte vi over” dem to ganger i U15 (+37 og +22 poeng). I år slet Lars (bildet) og resten av gjengen seg til 8 poengsseier i første seriekampen mot dem (18.oktober). Sist lørdag (23/1) møtte vi dem igjen i Olsvikhallen. Vi leder fortsatt serien (ubeseiret så langt), men Gimle 2 henger godt på så vi kunne ikke ”gi vekk” noen poeng her. Loddefjord ligger på fjerdeplass, men har faktisk sluppet inn klart minst poeng av alle i serien. De har også scoret minst, pussig nok (?). Les om kampen i Arves referat HER.
|

U16-JENTENE SPILTE JEVNT MED FRØYA!

Lørdag 16.januar var det klart for årets første kamp mot Frøya, i Frøyahallen. De fleste på dette laget har vi møtt et par ganger i J95 klassen,  og kun vunnet en gang - i Hansacupen i fjor. Sist vi møtte dem var i siste kamp i julecupen der vi tapte med et par poeng. I denne kampen hadde vi et par viktige spillere med ”gyldig” forfall: Oda, Siri og Susanne, men klarte likevel å stille åtte spillere. De tre andre er nok tilbake til neste kamp. Les hvordan det gikk HER.
|

JEVN KAMP MOT ASKØY FOR U16-JENTENE!

Askøy er et lagt vi har spilt jevnt mot det siste året, og de fire siste kampene har blit avgjort i siste minutt med seiersmargin tre poeng eller mindre, hvorav to seire til hvert lag. Altså lå alt til rette for en spennende og publikumsvennlig kamp på søndag 17.januar i Landåshallen (for anledningen vår hjemmebane). Forøvrig har vi etter en litt dårlig start på sesongen spilt en rekke jevne kamper mot alle lag i serien,  så utfordringen fremover blir å få flere av disse til å tippe i vår favør. Les Jons sitt referat fra kampen HER.
|

SENIORENE SLO ULRIKEN

19.desember skulle vårt 4.divisjonslag spilt kamp mot Ulriken. De kunne ikke stille lag og kampen ble derfor flyttet til lørdag 16.januar i Slåtthaughallen. Nå kunne de stille, men bare fem spillere, og det skulle de få merke utover i kampen. Ulriken ligger ca midt på tabellen (nr 5 av 8 lag) og vi topper. De kom fra stortap mot Fyllingen mens vi slo Askøy klart sist helg. Så dette var en kamp vi regnet med å vinne. Les referat fra kampen HER.
|

4M FORTSATT UBESEIRET ETTER SEIER OVER ASKØY!

Før dagens kamp (søndag 10.januar) mot Askøy i mennenes fjerdedivisjon stod vi med seks seire og ingen tap. Tøffeste utfordrer så langt er Fyllingen. De ligger på  fjerdeplass, men har bare ett tap (mot oss). Askøy ligger tredje sist med bare to seiere, så alt annet enn to nye Kirkevollpoeng ville vært overraskende. Sjekk hvordan det gikk HER.
|

U18-GUTTENE MED KLAR SEIER OVER ASKØY

Lørdag 9.januar møtte U18-guttene våre Askøy i Askøyhallen klokken 13.00. Vi står med ett tap så  langt og ligger på andreplass etter Gimle 1, mens Askøyguttene ligger sist på tabellen samen med Flaktveit, begge to med bare en seier hver. Askøy slo Flaktveit i åpningskampen 19.september, mens de måtte gi w.o.til det samme laget tre måneder seinere (19/12). Vi regnet derfor kampen som en enkel oppgave selv uten Alex som var forhindret fra å stille. Les resten av referatet HER.
|

JULECUPEN: HOP BLE MINST ET HODE FOR HØYE FOR VÅRE U16-GUTTER!

3
Etter at både Hop og vi slo Ulriken i går var det klart at puljekampen mellom oss og Hop mandag 14.40 var helt uten betydning. Vi ville uansett møte dem i finalen to timer seinere. I deres kamp mot Hop manglet de spillere og måtte låne Signe og Lene av oss. I dagens kamp kom de bare med fire spillere. For at det skulle bli kamp måtte de låne igjen, og siden Ulriken var utslått lånte de like godt deres to beste (OP og Jens). I julecup er gjestespill lov, men at man henter ”gjester” fra lag i samme pulje er vel ikke helt vanlig eller ”etter boken”. Men for Ephrem (bildet) og resten av våre var det viktig å få spille kamp så vi godtok det uten problemer. De sa de ville prøve å skaffe flere egne spillere til finalen. Hvordan kampen gikk får du vite mer om HER.
|

ARTIGE MINI-KAMPER I JULECUPEN!

21
Etter høstens treninger var det med spent forventning både foreldre, trenere og spillere så fram mot årets Julecup. Desto mer skuffende var det at så få spillere stilte til 1. kamp. Bare 4 stykker hadde tatt turen til Landåshallen tross gjentatte påminnelser fra Lene i førjulstiden, eget foreldremøte med info om cupen og informasjon på hjemmesidene. Til kamp 2 var det hele 6 spillere med, men da hadde vi jobbet litt på telefonen i mellomtiden!
På bildet ser vi Knut, Fredrik, Bertin, Christian og Henrik. Kari var også med, men spilte på andre siden av banen! les mer om hvorfor og hvordan det gikk i lagets 2 kamper i bloggen HER. Flere bilder finner du også!
|

JULECUPEN: U16-GUTTENE SLO ULRIKEN

7
På grunn av landslagsuttak/samling for både gutter og jenter i U16 og U18 er påmeldingen til årets julecup en god del amputert. For vår del resulterte det i at vi måtte trekke vårt U18-lag, men gutter U16 stiller. I deres klasse er det bare to lag (oss og Ulriken) og vi ble derfor slått sammen med det éne laget i U18 (Hop -93). Vi åpnet søndag klokken 18.50 mot Ulriken. De hadde med Jens og Ole Petter fra U18, mens vi var forsterket med Vidar på - bildet - (Os -94 og vårt U18-lag). Les resten av Arves referat HER.
|

U18-GUTTENE AVSLUTTET ÅRET MED STORSEIER OVER LODDEFJORD

Loddefjord har et bra lag på  gang i gutter U16. I helgen var de med i kvalifiseringen til NM, der sluttspillet går til våren. De gikk greit videre, men fikk tredjeplassen uten kamp fordi Tysvær måtte dra tidligere hjem pga dårlig vær/kjøreforhold. Det samme Loddefjordlaget stiller også i U18-serien i regionen for å få tøff motstand og god trening. Her blir selvsagt avstanden opp til de beste lagene litt stor. Det fikk de merke da vi møtte dem i Olsvikhallen søndag 20.desember klokken 19.15. De var kanskje litt slitne etter semifinale i NM-kvaliken tidligere på dag (tap for Ulriken), og det gjorde ikke situasjonen bedre at de av forskjellige grunner bare stilte med fem spillere. Hvordan de gjorde det leser du mer om i U18-blog’en HER.
|

"GAME OVER" FOR U16-LAGENE i NM-KVALIKEN.....

sko-anim
I helgens kvalik-turnering for NM U16 var jentene med mest for å lære, mens guttene hadde høyere målsetting. Det ble mye å lære for begge lagene. Jentene møtte tøffe lag i Hop fredag og Loddefjord lørdag. De holder begge til på den øverste halvdel av tabellen i A-serien og det er fremdeles et stykke opp dit. Det ble klare tap med henholdsvis 13-60 for Hop og 60-14 for Loddefjord. Tapene var forventet, men en litt bedre holdning og innstilling kunne redusert tapene en god del. Her må vi bare tenke positivt å gjøre det beste ut av en hver situasjon/kamp.
Guttene kom meget skjevt ut da Espen lå med hodet i bøtten hjemme da laget møtte Ulriken onsdag. At flere av de andre hadde vært syke dagen før hjalp ikke på situasjonen. Når vi nå summerer opp resultatene lørdag kveld og ser at vi er utslått (det visste vi i samme øyeblikk som Tysvær hadde slått Hop) så ser vi samtidig hvor små marginene er. Hadde vi satt ett skudd til og stoppen én av deres treere (Ulrikenkampen) hadde vi vært videre. Da hadde vår score vært 85-88 som gir 0,966 i kvotient. Tysvær har 104-108 som gir 0,963. Men det er for seint å gjøre noe med nå. Litt synd at guttene nå går glipp ev en Oslotur og en stor opplevelse i sluttspillet. Som serieleder har vi vist at vi hører hjemme der, men det ville seg ikke for oss denne gangen.
Morgendagens finaler er Ulriken-Loddefjord og Hop-Gimle på jentesiden og Ulriken-Loddefjord og Gimle-Tysvær i gutteklassen. Vi tipper Ulriken-Hop i finalen med Ulriken som vinner i jenteklasse. I gutteklassen blir det Loddefjord-Gimle i finalen og der bør Gimle vinne selv om Loddefjord yppet seg i puljekampen (tapte med tre). Alle disse er klare for sluttspillet til våren. Vi ser at tre klubber er representert i både gutte- og jenteklassen. Det tyder på godt arbeid i de aldersbestemte klassene, og det er jo ikke hvilke som helst klubber det gjelder heller. Så lenge vi ikke klarte å komme med selv får vi håpe de andre bergenslagene gjør det så godt som mulig. Vi ønsker lykke til (når den tid kommer).
Arve
|

NM-KVALIK U16M: SEIER OVER TYSVÆR, MEN HOLDER DET???

5
Etter onsdagens dårlige kamp mot Ulriken reiste George og de andre kjerringa i går mot Hop. Dermed ble dagens kamp (fredag 18.desember) mot Tysvær svært viktig for oss. Vi måtte vinne for å gå videre, men selv med seier ville vi ikke være sikker.
Det begynte bra og 14-8 til oss etter første periode var foran skjema. Vi hadde planer om å  vinne med 13 eller mer, for da ville vi være klare for vårens sluttspill uansett resultater i Tysværs resterende to kamper i gruppespillet i morgen (lørdag). Men Tysvær hadde andre planer, og i andre periode kjørte de over oss med hele ti poeng (26-16) og dermed lå vi under med tre (33-30) til pause. Les resten av kampreferatet HER.
|

NM-KVALIK U16M: VINN ELLER FORSVINN MOT HOP

1
Etter gårsdagens tap for Ulriken ble dagens (torsdag 17.desember) kamp mot Hop en ”vinn-eller-forsvinn”-kamp for Ephrem (bildet) og resten av guttene våre. Med tap ville sjansene for plass i vårens sluttspill være forspilt, mens seier ville gjøre at fredagens kamp mot Tysvær ville bli avgjørende. Tysvær og Hop er de to beste lagene i B-puljen i regionen. De slår klart de andre lagene og høstens innbyrdes oppgjør endte med knappest mulig seier til Tysvær. I går var vi en del redusert. Espen var ute med spysjuke og både Ephrem og George var så vidt på beine igjen etter en tilsvarende ”kule” dagen før. Dette preget selvsagt spillet vårt i den kampen. I dag stilte vi fortsatt litt redusert, men fulltallig. Les hele referatet fra kampen HER.
|

U16K-KAMP MOT BØNES

3
Forrige kamp mot Bønes som ble spilt helt i starten av sesongen tapte vi 27-59. Men slik som lagets utvikling har vært så langt i årets sesong, så vi for oss et mer spennende oppgjør denne gangen. Dessverre stilte bare Bønes med 5 spillere hvor en av dem var litt syk og spilte deler av kampen bare på den ene halvdelen av banen. Selv om bøneslaget var litt redusert i denne kampen gjorde Kirkevolljentene en god kamp og vant kontrollert 36-52. Les mer i Katrines referat her.
|

NM-KVALIK U16M: STARTET MED TAP FOR ULRIKEN

Denne ”langhelgen” er det kvalifisering til NM for U16. Alle kampene går i Gimlehallen og guttene våre startet det hele med kamp mot Ulriken onsdag så tidlig som klokken 16.45. Ulriken har vi slått de siste årene i serien, men de har gitt oss kamp hver gang, så vi måtte skjerpe oss for å klare dette. Les om kampen HER.
|

SEIER MOT HOP FOR U15-JENTENE!

21
Søndag 13.desember var det klart for jenter U15 kamp mot Hop i Haukelandshallen. Siste gang vi møtte dem i høst tapte vi etter ekstraomganger på deres hjemmebane i Slåtthaughallen. U15 for Kirkevoll har fem strake tap hittil i år, men de to siste kampene har vært jevne, så vi har et håp om at det skal snu seg.
 
For Kirkevoll stilte for anledningen ”hele” seks spillere (se bildet) : Tonje, Oda, Lene (bak) og Maria, Silje, og Signe (foran). Les mer om kampen i Jons referat
HER.
|

GOD KAMP MOT TYSVÆR FOR U16-JENTENE TROSS TAP!

Lørdag 12.desember var det kamp for U-16 jentene mot Tysvær i Tysværtunet idrettshall. Tysvær ligger øverst på tabellen i B-serien, og vi tapte stort 58 -18 i kamp mot dem 1.november. Imidlertid var dette en dårlig kamp fra Kirkevoll sin side, og jentene var innstilt på å revansjere det tapet. Målet vårt i år er å vinne halvparten av kampene, og å spille jevnt mot alle lagene i serien. Les hvordan det gikk denne gangen i Jons referat HER.
|

KBBK-SENIORENE PÅ TABELLTOPPEN ETTER SEIER OVER FYLLINGEN!

I mennenes 4.divisjon har det skilt seg ut en tettrio bestående av oss, Gimle og BSI. Vi er ubeseiret, mens Gimle og BSI har tapt en kamp hver (mot oss). I dag (lørdag 12.desember) møtte vi Fyllingen i Fyllingsdalshallen. De ligger på fjerdeplass med to tap. Les om kampen HER.
|

U16-GUTTENE IMPONERTE MOT GIMLE 1!

11
Etter gårsdagens seier mot Gimle 2 skulle Petter (bildet) og resten av laget, i dag (søndag 6.desember) møte Gimle 1 i ”Gimle-domen”. Jeg har lenge sagt at de har potensiale til å bli det beste laget, men de sliter med å vinne jevne kamper (mot oss og Gimle 2) og er dermed hektet litt av i tetkampen i puljen. Men det er mange kamper igjen og ingen ting er avgjort på lenge ennå. Kampen i dag var særdeles viktig for oss begge. Med seier ville vi ha minst 8 poeng på dem (de har spilt en kamp mindre) og 4 på Gimle 2, og med 2-0 i innbyrdes mot dem begge ville vi ligge godt an. Men det skulle bli tøft. Les hvor tøft det ble HER.
|

VIKTIG U16M-SEIER MOT GIMLE 2!

7
Serien i U16 for gutter er i år delt i A- og B-pulje. Vi spiller i A-puljen med Christian (bildet) og resten av våre gutter. Puljen består, i tillegg til oss, av Loddefjord, Ulriken, Os og Gimle 1 og 2. Det ser ikke slik ut på tabellen, men det er en serie der alle kan slå alle, kanskje med unntak av Ulriken, som står uten poeng så langt. Loddefjord, som ligger nest sist og kun står med én seier, har spilt jevnt med de fleste lagene. Det gjelder også Os, som ligger på plassen foran. På tredje finner vi Gimle 1, som kanskje er det beste laget (den dagen de forstår det selv). I teten er vi ubeseiret og sammen med Gimle 2 danner vi en liten tetduo. De har bare ett tap, mot oss 24.oktober i Gimlehallen (52-58). Lørdag 5.desember møttes lagene igjen, denne gang i Bjarghallen. Våre siste kamper var begge mot Loddefjord. Vi vant med åtte (45-37) 15.november, mens de vant med 3 (55-58) helgen etter.
Les alt om kampen HER.
|

SEIER OVER ULRIKEN FOR U18M

3
I U18-serien for gutter er det Gimle som troner øverst på tabellen. De er ubeseiret og eneste laget som har slått oss så langt. Bak oss igjen er det veldig jevnt mellom kvartetten Hop, Gimle 2, Ulriken og Frøya. Lørdag 5.desember klokken 09.00 møtte Alex (bildet) og resten av våre gutter Ulriken i Bjarghallen. Dette Ulrikenlaget har mange gode spillere, men noen av dem spiller også på klubbens BLNO-lag. Det er derfor veldig varierende hvem av dem som kan være med på kampene, og resultatene deres blir deretter. Denne lørdagen hadde blno-guttene Oslotur og U18-laget var derfor klart redusert. De ga oss likevel sterk motstand til langt ut i kampen. Les mer i Arves referat HER.
|

U16-GUTTENE PÅ SPORET IGJEN!

4
Etter et par ”ruskete” kamper skulle Lars (på bildet scorer han omgitt av Ulrikenspillere) og resten av U16-guttene vise at de var tilbake i godt, ”gammelt” slag i oppgjøret mot Ulriken lørdag 21.november klokken 17.30 i Bjarghallen. Dette var 94-guttenes første ”hjemmekamp” i Bjarghallen i år i og med at kampen mot Os sist helg ble utsatt etter rot i håndballkretsen. For tre uker siden slet vi oss til tipoengsseier (62-72) mot det samme Ulrikenlaget i Haukelandshallen. Sist helg slo vi et bra Loddefjordlag mens Ulriken tapte sitt oppgjør mot Gimle 2, så noe annet enn hjemmeseier ville vi ikke ”akseptere”. Les mer om kampen HER.
|

GIMLE BEST I U18

Gimle har i mange år vært det ledende laget i gutter -92. For oss i Kirkevoll har dette også vært en bra årgang. Vi har slått dem i cupkamper, men i serien har de alltid vært et hakk eller to bedre enn oss. Lørdag 21.november fikk vi en ny sjanse i Gimlehallen til å vise om vi hadde nærmet oss ytterligere og kanskje til og med kunne slå dem. Om vi lyktes kan du lese mer om i Arves referat fra kampen HER.
|

MEGET JEVNT FOR 4M MOT BSI!

4
Før søndagens møte mellom Kirkevoll og BSI B i Sandslihallen var det bare to lag i den lokale 4.divisjon som stod uten tap, og det var nettopp disse to lagene. BSI hadde dagen før slått Fyllingen med 15 poeng (65-50), mens Daniel (bildet) og de andre guttene våre for to uker siden slet seg til en knapp seier over Flaktveit (59-63). Fjerdedivisjonsmannskapet vårt består av U18-laget pluss tre som ikke holder U18-alder. Vi er totalt ni spillere i troppen og som vanlig var det også denne gang noen som var forhindret fra å stille, nærmere bestemt Fredrik, Tobias og Erik. Resten av gjengen gikk som vanlig for seier, selv om vi i dag regnet med at vi møtte et av de beste lagene i serien. Les mer om kampen samt Arves synspunkter på kampreglement og draktbruk HER.
|

U16-GUTTENE SLET HARDT MED LODDEFJORD!

4
Søndag klokken 17.30 skulle Ephrem (bildet) og resten av U16-guttene møte Loddefjord i Sandslihallen. Loddefjord ligger nest sist på tabellen med bare èn seier, og det på w.o. Men serien er jevnere enn på mange år, og de har flere knepne tap mot gode motstandere, så de har et godt lag på gang. Selv om vi før kampstart minnet våre spillere om at vi måtte være topp skjerpet med full innsats om dette skulle bli to poeng, så det ikke ut som de hadde tenkt å bry seg med det. Hvordan det gikk finner du ut ved å lese Arves referat HER.
|

U15-JENTENE TAPTE KNEPENT FOR HOP

Lørdag var det duket for ny kamp for U15-jentene denne gang bortekamp mot Hop i Slåtthaughallen.  På papiret virket Hop sterke, med 2 plass i serien i fjor, men det viste seg at i alle fall de fleste av jentene på dette laget var fra Hop 2 som vi i fjor tapte henholdsvis 31-22 og 35-20 mot. På Kirkevoll stilte Silje, Maria, Signe, Tonje Lene og Susanne. Det ble et spennende oppgjør. les mer HER.
|

WALK-OVER SEIER TIL U16-JENTENE

Lørdag var det satt opp kamp for U-16 jentene mot Gimle 2, men halvannen time før kampen ringte Gimle og sa at de ikke kunne stille lag. En rask runde med SMS til alle forhindret at alle spillerne trengte  å stille opp, men for noen som gjerne hadde prioritert basket foran andre ting denne lørdagen var dette ikke en hyggelig melding. Les mer her.
|

STORSEIER MOT GIMLE 2!

16
Lørdag 14.november møtte Alexander (bildet) og de andre U18-guttene våre Gimle 2 i Bjarghallen klokken 09.00. Det var med nød og neppe vi fikk spilt kampen, for håndballkretsen hadde satt opp miniturnering i hallen fra 09.30, dette til tross for at Torkild på basketkretsen bekrefter at på fordelingsmøte mellom disse to ”kretsene” hadde basketen fått tildelt denne lørdagen fra 09.00 til 14.00.
Gimle 2 er et sammensatt lag av Gimles to U16-lag. De deltar i U18-serien for at de beste spillerne skal få tøff matching, og det fikk de mot oss.
De startet sesongen med to tap (mot Ulriken og Frøya), men har deretter slått både Loddefjord, Tysvær og Askøy. Deres siste kamp skulle vært mot Flaktveit, men resultatet ligger ikke på nettet så den kampen er sikkert ikke spilt. Men dagens kamp ble spilt og du kan lese referatet HER.
|

U18-GUTTENE SLO HOP

Søndag 8.november spilte U18-guttene mot Hop i Haukelandshallen kl 13.30. Hoplaget består stort sett av 93-spillere og vi har pleid å ha grei kontroll på dem de siste årene. Alle våre tre guttetrenere var syke eller opptatt med dømming og Arve var vekkreist, så denne gangen måtte guttene klare seg helt på egenhånd. Hoplagets forrige kamp var i går (lørdag) her i by’n mot Tysvær. Der vant de 80-64. Vi spilte vår siste kamp mot nettopp Tysvær forrige lørdag i Tysvær, der vi vant så overbevisende som 140-77. Vi trodde derfor at dette skulle gå vår vei. Les referat fra Arve HER.
|

SÅ VIDT DET HOLDT FOR 4M MOT FLAKTVEIT!

Flaktveit står med to tap så langt (med 8 mot Gimle og 12 mot BSI) mens vi har to seire (22 mot Askøy og 26 mot Gimle). Dermed regnet vi ut at vi burde klare å slå Flaktveit i dagens kamp (søndag 1.nov klokken 15.00 i Flaktveithallen). Men kampen ble atskillig jevnere enn vi hadde håpet på. Les mer i referatet i 4M-bloggen HER.
|

OUTSTANDING, ESPEN!

24
Lørdag 31.oktober skulle Kirkevoll for første gang med et lag til Tysvær. U18-guttene møtte hjemmelaget kl 14.00 i idrettshallen på Tysværtunet. Et flott ”tun” med glimrende fasiliteter for det meste. Noen av guttene kvidde seg litt for den ”lange” reisen, men ferge Halhjem – Sandvikvåg og en drøy time på andre siden er langt fra noe å kvi seg for. Snarere tvert i mot. Vi koste oss fra vi dro til vi var tilbake. Selvsagt var det gode resultatet vi oppnådde med på å gjøre turen/dagen spesielt hyggelig for oss. Les om kampen HER.
|

GUTTER U16 I SPENNENDE KAMP MOT GIMLE 2

Lørdag 24.oktober var det klart til toppoppgjør i U16-serien for gutter. Riktignok er serien bare så vidt begynt og det ser ut som om dette kan bli en meget jevn serie med mange lag som kjemper i toppen, men Gimle 2 og Kirkevoll var de eneste som ikke hadde avgitt poeng så langt, og disse to møttes i Gimlehallen.
Gimle 2 hadde så langt slått Os i sin første kamp og deretter Gimle 1 to ganger, men alle seirene var relativt knepne. Vi på vår side slo Os med hele 26 poeng og Gimle 1 med 11. Så på papiret skulle dette gå mot Kirkevollseier, men kampene avgjøres som kjent ikke der.
Forberedelsene til kampen var ikke akkurat optimale for oss. Fire av guttene spiller også fotball og fotballaget skulle denne lørdagen spille bortekamp på Husnes, dvs at det ville være umulig å rekke basketkampen også (kl 12.00). En liten bønn fra oss som styrer med lagene (både basket og fotball) til dere spillere: Prøv å få oversikten over slike ”kollisjoner” litt tidligere slik at vi slipper stress med å løse slike utfordringer like før kampene. Les hvordan det endte i Arves rikholdige referat HER.
|

KJEMPESPENNENDE FOR U16-JENTENE MOT ASKØY!

Tidligere har disse lagene hatt svært jevne oppgjør. 14. mars i fjor slo Askøy Kirkevoll-jentene med ett poeng, 52-51. Men allerede helgen etter slo Kirkevoll tilbake med seier, 45-44. Sesongens første kamp mot Askøy hadde derfor mye forventninger knyttet til seg, og jentene virker veldig giret på en seier. Tidligere på dagen hadde Malin H, Malin S.H. og Signe vært med gutter U16 å slå Gimle i en spennende kamp som ble avgjort i siste spilleminutt. Da vi kom til Askøyhallen, noe forsinket, hadde de andre jentene tatt ansvar og var godt oppvarmet og klar til kamp. Hvordan det gikk har Katrine oppsummert i sitt referat i jentenes blog HER.
|

U18-GUTTENE KJØRTE OVER FLAKTVEIT

Flaktveit er et nytt bekjentskap i denne aldersgruppen. De består av en kameratgjeng med ivrige gutter, men de har relativt liten erfaring med basket sammenliknet med dem som har spilt siden de var små. Det vises tydelig i kamp og laget deres er så langt det dårligste i serien. De startet med 53-34 tap for Askøy og har siden gått på stygge tap mot Tysvær og Hop (70-75 poeng i hver kamp). De burde derfor bli lett match for guttene våre lørdag 24.oktober i Sandslihallen. Les hvordan det gikk i Arves referat HER.
|

"STOREGUTTENE" IMPONERTE MOT GIMLE E!

15
I år stiller vi lag i 4.divisjon for menn. Det er U18-guttene som utgjør stammen i laget, men de er forsterket med 3-4 som ikke holder U18-alder. Sammen med Espen (bildet) fra U16 blir de en fin og samspilt gjeng som vi tror skal klare å hevde seg i teten i divisjonen. Vi har spilt èn kamp tidligere i høst. Den 19.september slo vi Askøy 71-49 i Askøyhallen. I dag (søndag 18/10) møtte vi Gimle E i Gimlehallen i sesongens andre kamp. Gimle hadde to seire av to mulige så langt. De hadde slått Flaktveit (75-67) og U.Phil 75-25 og er nok et av de bedre lagene. Det er fysiske gutter som spiller tøff basket, og det er jo akkurat for å bli litt tøffere fysisk vi er med i denne divisjonen. Les referat fra kampen HER.
|

KLAR SEIER OVER ASKØY FOR U18-GUTTENE!

36
Søndag 19.oktober møtte Anders (bildet) og de andre guttene på U18-laget vårt Askøy i Slåtthaughallen kl.13.30. Begge lag pluss dommer kom til oppsatt tid 13.00, men pga ”åpen hall” kunne ikke kampen begynne før 13.30. Kretsen hadde fått beskjed flere ganger, men glemt (?) å rette det på hjemmesidene med beskjed til lag + dommer. Askøyguttene har bare spilt èn kamp hittil i serien. Da slo de Flaktveit 53-34 (19/9). Vi har også bare èn kamp så langt: Storseier over Loddefjord (104-20). Med dette som vurderingsgrunnlag + erfaring fra tidligere år, regnet vi med en ”grei” kamp som burde ende med klar seier til oss. Fredrik var opptatt med BLNO-kamp for Ulriken (mot Ammerud litt seinere på dagen) og Alexander var på Voss, så vi forsterket laget med George (-95). Så hadde vi i hvert fall èn innbytter. HVordan det gikk ellers kan du lese om i Arves referat HER.
|

SESONGSTART MOT YTREBYGDA FOR U15-JENTENE!

Etter litt frafall fra i fjor har U15-jentelaget vårt etter søknad til kretsen fått stjernestatus, det betyr at vi får benytte inntil to U16-spillere per kamp. De fem faste U15-jentene er Maria, Silje, Tonje, Siri og Signe. I tillegg har vi 2-3 stykker vi kan ringe til i nød, inkludert Hilde og Silje fra fjorårets lag. Til årets første kamp hadde vi litt frafall, men Maria, Signe og Tonje stilte med hjelp av Malin OH og Oda fra U16. Det ble aktiv jobbing for å få på plass lisenser i siste øyeblikk, men ting falt på plass akkurat tidsnok til kampen. Hvordan det gikk kan du lese mer om i Jons referat i jentenes blog her.
|

LETT ÅPNING MOT LODDEFJORD FOR U18-GUTTENE!

2
U18-guttene åpnet årets serie mot Loddefjord i Sandslihallen søndag 27.september kl 19.15. Dette Loddefjordlaget består av mange 94-gutter og et par 93-modeller. De åpnet sist helg med å tape for Tysvær 33-78, et Tysværlag som er vanskelig å vurdere så tidlig i sesongen. Vi regnet uansett med lett match mot Loddefjord, og det fikk vi.
Vi kom riktignok svært så tregt i gang. Nærmere midtveis i første periode stod det 7-7, men guttene forstod etter hvert at de måtte jobbe hardere, og en liten fartsøkning ga oss 21-10 etter de første 10 minuttene. Les resten av referatet her.
|

U16-GUTTENE VELBERGET OVER 2. HINDER!

9
Etter klar seier mot Os sist helg skulle vi nå få målt krefter mot en av våre største utfordrere denne sesongen, nemlig Gimle 1. Kampen ble spilt i Sandslihallen (en av våre mange hjemmebaner) på søndag 27.september kl 15.00. Helge coach var opptatt med egen kamp og kunne av den grunn ikke stille fra kampstart. Men guttene har sine arbeidsoppgaver og dette skulle vi klare.

Vi var enige om å markere oss fra start av. Det gjorde vi for så vidt, men vi hadde under pari uttelling i starten og ble liggende litt etter. At George bommer på 6 av 6 straffer i første periode understreker litt hva jeg mener med dårlig uttelling. Espen (bildet) viste heller ikke vanlig treffsikkerhet og med disse to ellers så poengsikre litt av sporet slet vi litt. Etter første periode (8-11) var vi enige om at vi gjorde mye riktig og at hvis vi bare fortsatte ville uttellingen bedre seg etter hvert. Og det ble bedre! Les kresten av kampreferatet i guttenes blog HER.
|

U16-GUTTENE STARTET MED SEIER OVER OS!

Etter å ha gått ubeseiret gjennom serien de siste årene er vi svært så spente på  hvordan årets U16-lag for gutter vil klare seg i serien. Halvparten av spillerne har nesten ikke trent basketball i det hele tatt, men fysikken er på plass etter tøffe fotballtreninger. Sist helgs seier i åpningscupen bærer bud om at vi også i år skal klare å hevde oss i teten. Vi har hatt for vane å tape i cup’ene, men ta det igjen i serien. Nå har vi startet med å bryte en barriere ang cup. Så gjenstår å se om vi klarer å forsvare vår gode tradisjon i serien.

Årets første seriekamp for denne gjengen ble spilt søndag 20.september mot Os i Oshallen. Os var kanskje det laget som var nærmest til å slå oss i fjor, men rapportene fra Osleiren foran årets sesong er at de sliter med å stille nok spillere og derfor er meget ”sårbare”. Uansett vet vi at det er mange gode kvaliteter i laget så vi var meget spente før seriedebuten. Les hvordan det gikk HER.
|

VARIERENDE DA 4M SLO ASKØY

For å gi spilletilbud til de spillerne som er for gamle til U18-laget + for å få flere kamper til U18-spillerne har vi i år valgt å stille med lag i 4.divisjon. Dette laget hadde sin første kamp lørdag kl 14.30 i Askøyhallen. Vi var i utgangspunktet bare seks spillere (+ Erik som ikke er helt frisk ennå etter sykdom) så vi var spente på hva som ventet oss. Les om kampen i Arves referat HER.
|

ÅPNINGSCUPEN: GIMLEGUTTENE FIKK REVANSJ I U18-FINALEN!

Etter en glitrende kamp mot Gimle fredag skulle vi i dag (søndag 13/9) møte dem igjen i finalen i Gimlehallen. Bare fire lag påmeldt i klassen ga alle mot alle innledningsvis og 1’er mot 2’er i finalen. Vi fikk skadet Alex på fredag, men tapet han på beina igjen i dag. Espen sliter med vonde knær og kom direkte fra seier i U16-finalen. I tillegg hadde Fredrik pådratt seg halsbetennelse, men vi er få og han stilte sporty opp for laget. Alt dette er gode unnskyldninger for dagens resultat, men alle friske og klare i dag hadde ikke hjulpet likevel. I dag var bare Gimle bedre. Når vi i tillegg ikke akkurat hadde dagen ble det til tider klasseforskjell på de to lagene. Les hele referatet HER.
|

ÅPNINGSCUPEN: U16 I SPENNENDE FINALE MOT GIMLE

24
Søndag kl 13 skulle det hele avgjøres i Gimlehallen for U16-guttene. Vi hadde slått Gimle 2 i innledende kamp og de var selvsagt interessert i å få revansje i dagens finale. De siste tre årene har vi alltid slått dem i serien, men i cupsammenheng har de vært bedre enn oss. Resultatet i vårt innbyrdes oppgjør på fredag tydet også på at dette kom til å bli jevnt. Og det ble det! Se hvor jevnt HER.
|

ÅPNINGSCUPEN: U16 I SEMIFINALE MOT ULRIKEN

5
Vi vet at Ulriken sliter som oss med for få spillere bl.a. til U16-laget. De har noen meget gode spiller med Niko i spissen og må fylle på med yngre gutter for å få lag. Men de klarer seg meget godt og selv om vi har hatt et bra tak på dem er det alltid med en viss spenning vi møter dem.
Søndag morgen kl 09.00 skulle vi møte dem i Haukelandshallen for å avgjøre hvem av oss som skulle få spille finalen seinere på dagen. Dette er ikke den beste tiden på døgnet for 15-åringer å spille basket, men Petter (bildet) og de andre guttene skal ha ros for å stille presis og prøve å vekke kroppen og hodet. At ikke alle hadde klart det med like stor suksess ble klart etter hvert. Les her hvordan det hele utviklet seg.
|

ÅPNINGSCUPEN: HOP-KIRKEVOLL I GUTTER U18

En time etter at vi hadde slått Flaktveit skulle vi avslutte lørdagens kamper med ”lokaloppgjør” mot Hop. Disse 93-guttene er kjent for å kjempe godt og aldri gi opp, og vi har flere ganger hatt problemer med å riste de av, selv om vi alltid (?) har vunnet. Foran denne sesongen gikk en av deres beste (Ludvig) til Gimle, og det har nok svekket dem. I tillegg er Halvdan ute med armbrudd. Fredag kveld tapte de 20-56 for Gimle så dette burde bli lett match for oss.
Som vanlig mot dem var kampen relativt jevn i starten. Vi spilte bra, men fikk ikke noe stor luke. 16-10 etter første periode var ikke betryggende, men vi bestemte oss for å fortsette å kjøre litt fart så ville det nok løsne. Les hovrdan det gikk HER.
|

ÅPNINGSCUPEN: FLAKTVEIT-KIRKEVOLL U18

Lørdag 12/9 kl 17.00 i Gimlehallen: U18-guttene gjør et nytt bekjentskap i det de møter Flaktveit. Simon (tidligere Gimle 91) har fått med seg en kameratgjeng og startet lag. Vi trenger sårt tilvekst til basketfamilien, så dette er veldig positivt. Men det er ikke lett å komme inn i en ny idrett i såpass ”høy” alder, og selv om flere av dem var både bra fysisk trent og hadde balltalent, så hang de ikke helt med i svingene. Da blir det lett til at mann tyr til litt ekstra krefter for å prøve å kompensere for det mann ikke har, og da kan det bli både stygt og farlig. Dette gikk for så vidt greit, men noen episoder kunne lett gått gale. Noen tekniske feil ble dømt og en spiller ble henvist til tribunen for et overfall på Eirik, men vi kom oss gjennom kampen uten skader, og det ble etter hvert det viktigste. Det endte med 84-17 seier til oss, uten at det betydde noe.
Litt mer baskettrening og skolering så blir denne gjengen en fin tilvekst til basketfamilien. Stå på videre. Dere er garantert nærmere neste gang vi møtes.
Arve
|

ÅPNINGSCUPEN: FIN START FOR U18-GUTTENE!

Årets sesong blir denne helgen dradd i gang med Åpningscupen. U18-guttene innledet like godt hele turneringen med å møte storfavoritten Gimle fredag kl 17.00 i Gimlehallen. I vår forhåndsomtale sa vi at vi forventet at guttene våre i det minste viste at de var i nærheten, og det gjorde de til gangs. Les mer i guttenes blog HER.
|

ÅPNINGSCUPEN: LETT MATCH FOR U16-GUTTENE MOT YBBK

Lørdag kl 14.00 i Gimlehallen var det klart for vår andre og siste kamp i gruppespillet. Ytrebygda var motstandere og etter vår 35-31 seier over våre gode venner men tøffe motstandere i Gimle 2 fredag ettermiddag, var vi ganske sikre på en ny seier. Og det ble det også. Vi var aldri truet og perioderesultatene ble så klare som 15-3, 5-4, 12-1 og 15-4.
Seieren her gjorde oss til gruppevinnere. I semifinalen søndag morgen skal vi møte toer i den andre puljen. Der er Gimle 1 vinner, mens andreplassen blir avgjort i kampen mellom Ulriken og Hop. Vårt tips er at vi møter Ulriken i morgen tidlig.
George toppet vår liste i dag med 12 poeng, deretter fulgte Petter og Ephrem med 8, espen med 6, Paal med 5 og Lars og Kristian med 4 hver.
Arve
|

ÅPNINGSCUPEN: IMPONERENDE AV U16-GUTTENE!

For ”Gud vet hvilken gang” har vi lurt på om vi kan stille lag i gutter 92-klassen i årets serie, og valgt å gjøre det. Og like overasket blir vi hver gang de starter sesongen. Tre ganger har de møttes og spilt litt basket. Riktignok har noen trent basket i hele sommer og de andre likeså med fotball, men vi regner liksom ikke med at det skal være nok.
I kveld (fredag 11.september kl 19.00 i Haukelandshallen) møtte vi Gimle 2 i vår første kamp i åpningscupen. Dette er et lag vi har hatt bra tak på de siste årene, men som med jevne (og hyppige) mellomrom kjemper relativt jevnt med oss. I dag var vi, med vårt spede basketgrunnlag, forberedt på å tape, men vi hadde planen klar på hvordan vi skulle slå dem. Les hvordan det gikk HER.
|

TUR TIL GØTEBORG

6.jpg
Tilsammen 19 KBBKere, inkludert  åtte J94 spillere, syv J95 spillere, 2 minispillere (Bertin og Kari) og to voksne (Roger og Jon) dro til Gøteborg Basketfestival 20-24.mai. Basketfestivalen er den største i Norden og mange hundre lag deltar. I U15 jenter deltok 44 lag og et tilsvarende antall i U14. I disse klassene deltok forøvrig både Hop, Ytrebygda, Ulriken og Askøy fra Bergen. Jon har skrevet utførllig referat fra turen. Det finner du både i bloggen til jenter 95 og Jenter 94. Klikk her for snarvei.
|

HANSA CUP: U15-FINALE MOT GIMLE

44-1.jpg
Så skulle helgen avrundes med finalekamp mot Gimle 1. Vi har hatt god kontroll mot dem i serien i år, men de hadde imponert i innledende kamper og vi hadde ikke vist tilsvarende av det vi presterte i serien, så dette var åpent. Riktignok hadde vi hatt en viss ”stigning i programmet”, men i en avgjørende finale starter vi på 0-0 og alt kan skje. Og hva som skjedde kan du se i kamprefereatet HER.
|

HANSA CUP: SEMIFINALE MOT EB85

13.jpg
Som puljevinnere var Espen (bildet) og de andre guttene våre direkte kvalifisert til semifinale. Den gikk av stabelen søndag klokken 12.15 i Haukelandshallen og motstandere var EB85 (Eikeli Bærum basketballklubb, Østerås). Vi så dem mot Hop i går og der imponerte de, men Gimle hadde slått dem relativt klart så vi hadde store forhåpninger om å gå til finalen. Les referat fra kampen HER.
|

HANSA CUP: ENKELT FOR U15-GUTTENE MOT YBBK!

Etter en spennende og hard kamp mot Gimle, avsluttet vi gruppespillet med kamp mot Ytrebygda i Olsvikhallen lørdag kl 13.30. Vi måtte vinne for å bli nr 1 i gruppen vår, og resultatene i går og i formiddag skulle tilsi at vi var klare favoritter. Om det hadde blitt for mye eller for lite ”junk food” på butikken vites ikke, men noen overbevisende start ble det i hvert fall ikke. Les om bedre takter HER.
|

HANSA CUP: JEVNT OG SPENNENDE FOR U15M MOT GIMLE!

Vi har nesten alltid spilt jevne kamper mot Gimlelagene, men i året serie har vi hatt bra kontroll på dem. I dag (lørdag 9/5) møtte vi Gimle 2 i gruppespillkamp i Olsvikhallen 09.30, en kamp som med seier til oss ville føre oss direkte til semifinale i morgen, forutsatt at vi kom til å slå Ytrebygda seinere på dagen. Kampen i går kveld viste at vi var et godt stykke unna formen fra serieavslutningen, så vi var langt fra trygge på at det ville vippe i vår favør. Og jevnere enn i dag kan jeg ikke huske vi har spilt mot Gimle. Les referat fra kampen HER.


|

HANSA CUP: TREG START FOR U15-GUTTENE

18.jpg
Fredag klokken 19.30 møtte vi Tromsø i Haukelandshallen i guttenes første kamp denne helgen. George var mirakuløst klar til kamp igjen (håpet vi) etter en skade på trening tirsdag som så ut til å kunne bli langvarig. Kristian (bildet) hadde utsatt reisen til konfirmasjon for å kunne være med. Men Paal måtte gå hjem fra skolen i dag, så vi stilte bare fem og en halv mann og håpet det skulle holde. Men trodde vi at det skulle bli lett fordi vi ikke kjente de? Det ble i hvert fall en kampstart med meget laber innsats fra vår side. Les mer om kampen i guttenes blog HER.
|

GUTTER 18 I JUNIOR-NM

2.jpg
Helgen 24.-26. april deltok vårt gutter U18-lag i Junior NM i Oslo.
Vi reiste med fly fra Bergen fredag kl. 15.00. Etter innsjekk på Scandic Hotel Sjølyst, tok vi buss til Rykkinhallen i Bærum, der alle NM kampene skulle spilles. Vi ble overrasket over prisnivået på bussbilletten til hallen – 114 kr. tur/retur og guttene ble litt bekymret for lommepengebeholdningen. Men de skulle få annet å tenke på. Les hvordan det gikk videre i Vidar og Arves oppsummering i guttenes blog HER.
|

NEDTUR i HANSA CUP FOR U18-GUTTENE ETTER OPPTUR I DANMARK!

Når man spiller mot lag man ikke kjenner og vet kvaliteten på kan det være litt vanskelig å vurdere egne prestasjoner. Under Århus basketfestival i påsken spilte guttene seks slike kamper. Vi følte oss likevel rimelig sikre på at det vi presterte i disse kampene var av god kvalitet ut fra vårt potensiale. Vi var derfor spente på om vi ville klare å følge opp dette under helgens Hansacup. Ut fra undertegnedes vurdering må svaret på det bli et klart nei. Les hvorfor i Arves oppsummering etter kampens helger i guttenes blog HER.
|

ÅRHUS: SEIER I BRONSEFINALEN!

DSC00220
Som nevnt etter gårsdagens tap i semifinalen regnet vi med jevn kamp mot Gladsaxe i dag i bronsefinalen og at det var vår tur til å ha marginene på vår side. Og vi fikk rett i det meste. Etter en deilig frokost på vandrerhjemmet var vi klare til kamp klokken 10.00 lørdag morgen. Vi var veldig enige om at vi ikke skulle ha en reprise på semifinalens dårlige åpning der vi lå under med 6 tidlig i første og kjempet jevnt resten. Og guttene klinte til. Topp innsats og disiplinert spill ga oss en solid ledelse etter første periode (20-9). Vi må nevne Espen og Anders innsats i denne perioden. Espen satte 9 poeng og Anders 8. Det blir 17 av lagets 20. Sterk familieinnsats. Resten av referatet finner du i guttenes blog HER.
|

ÅRHUS: FINALEHÅPET BRAST!

Fredag 10.april og semifinale i Århus basketballfestival med Kirkevoll U18 på ene banehalvdelen. Små marginer gjorde at vi ble 2’er i vår pulje og måtte dermed møte Nyborg som var puljevinnere i pulje 2. De var ubeseiret i gruppespillet og hadde vunnet sine tre kamper med 9, 9 og 16 poeng. Ut fra hva vi hadde sett virket de to puljene å være like gode, så dette ville bli tøft, men absolutt mulig. Les alt om kampen i Arves referat HER.
|

SISTE SERIEKAMP FOR U15-JENTENE MOT NATTLAND

Siste kamp i debutsessongen for J94 gikk av stabelen i Haukelandshallen 28.mars og var mot Nattland. Dette laget har stort sett lagt over oss på tabellen, men i forrige oppgjør mot laget vant Kirkevoll  noe overraskendel 34 – 20 i en kamp der Nattland nok manglet noen av sine beste spillere. I Åpningscupen og i Hansacupen har vi før det igjen tapt  to ganger mot dette laget. Før kampen lå Nattland to poeng foran oss og med seier ville Kirkevoll gå forbi, så jentene var bra motiverte. Les hvordan det gikk i jentens blog HER.
|

U18-GUTTENE KJØRTE OVER HOP 2 "B" I SISTE KAMP

Årets serie for U18-guttene ble avsluttet i Slåtthaughallen søndag 29.mars klokken 17.45 mot Hop2. Vi hadde allerede sikret oss bronsemedaljene så kampen var uten interesse i så måte. Men litt prestisje er det alltid forbundet med kampene mot Hop. Et sammensatt lag av Hop 1 og 2 matcher oss, ett av de to lagene aleine skal vi slå, men når Hop2 stiller et tilnærmet B-lag er all spenning borte. Sykdom og jobb hos flere av deres beste spillere la veien åpen for overkjørsel. Og guttene lot seg ikke be to ganger. Les mer HER.
|

U15 MED KNALLKAMP AV MIX-LAG!

U15mix
U15-guttene har allerede vært kretsmestre en tid, under forutsetning at vi stilte lag i de resterende kampene. I dag (lørdag 28.mars) spilte vi sesongens siste seriekamp, mot Askøy i Askøyhallen. Askøy ligger sist på tabellen og vi regnet med å vinne klart. Problemet var bare at fire av våre syv spillere var opptatt med Vareggcup i fotball. Løsningen ble å invitere med tre av de mest ivrige jentespillerne våre og Lene Nøst, Malin Herfindal og Malin Henningsen stilte mer enn gjerne opp med guttene. De har kanskje aldri kjempet mer enn de gjorde i dag (?) og bidro på den måten sterkt til resultatet mot Askøy! Les referat fra kampen HER.
|

U18-GUTTENE TILBAKE TIL "NORMALEN" MOT HOP 1

Hop sitt 93-lag stiller også i U18-serien (Hop 1). De siste årene har vi hatt bra kontroll på disse guttene. Sist vi møttes (15.februar i Åstveithallen) slet vi imidlertid lenge før de ville slippe taket, men vant tilslutt 60-51. De er treningsvillige og innsatsen i kampene er alltid på topp, så hvis vi ikke er innstilte på å sloss er de vanskelige ”å bli kvitt”. De hadde ikke spilt U18-kamp siden de møtte oss sist, mens vi har knust Askøy og tapt for Gimle2 i mellomtiden. I dag (lørdag 28.mars) møtte vi dem i en utsatt kamp, for sikkerhets skyld satt opp klokken 08.00 i Haukelandshallen. Joakim Coach var opptatt med kvalifisering til 2.divisjon, så dette måtte guttene klare på egenhånd. Les om kampen i Arve sitt referat HER.
|

U18-GUTTENE OVERKJØRT I STARTEN!

22.mars spilte U18-guttene kamp mot Gimle 2 i Fyllingsdalshallen. Gimleguttene har sammen med Frøya vært de klart beste i årets serie. Deretter kommer vi, Gimle 1 (91-laget) og Ulriken og kniver om en 3.plass. I går (lørdag 21.) ble etter all sannsynlighet gullstriden avgjort. Da møttes Frøya og Gimle 2 i Gimlehallen. Med Gimleseier ville de toppe tabellen, mens med Frøyaseier ville de to lagene kunne ende likt og Frøya vinne på innbyrdes oppgjør. Det endte med Frøyaseier 62-61, avgjort med bare noen få sekunder igjen å spille. Så nå har de edleste medaljene retning Melkeplassen, men de er ikke levert ennå. De må tross alt vinne siste kampen og, og det er mot Gimle 1, så det blir ingen walk over. Gimle 2 på sin side har Askøy igjen, så det skulle ikke være noe problem.
Men først skulle de spille mot oss. Våre kamper mot Gimle er noen av sesongens høydepunkter for oss. De har alltid vært bedre enn oss i serien og det er derfor en utfordring og en inspirerende oppgave å gå løs på. Vi har mange ganger vært like ved, men de har ”ridd stormen av” med en god porsjon dyktighet og av og til litt flaks (som gode lag skal ha). Denne gangen hadde vi som vanlig veldig lyst å vise oss fra en god side. Om vi klarte det? Det finner du ut ved å lese Arves oppsummering fra kampen HER.
|

FEILFRITT OVER NEST SISTE HINDER FOR U15-GUTTENE!

12.jpg
Det går mot slutten av årets serier og lørdag 21.mars spilte U15-guttene nest siste seriekamp da Lars (bildet) og resten av gjengen møtte Os i Oshallen kl 10.00.

Fotballsesongen er snart i gang og for de som er med i begge var det denne helgen start på Vareggcup. Heldigvis kolliderte det ikke så vi kunne stille tilnærmet fullt lag. Vi manglet bare Kristian som var på fjellet med familien.

Les alt om Os-kampen HER.
|

TID FOR REVANSJ FOR U15-JENTENE!

I forrige uke tapte Kirkevoll 1 (J94) med ett poeng mot Askøy, etter en kamp der vi lå under hele tiden, men kom sterk på slutten. Lørdag var tiden for å ta revansj, og det ble en forrykende og spennende kamp. Kampen var også denne gangen i Askøyhallen, og Askøy stilte med stort sette hele sitt beste mannskap. På Kirkevoll 1 manglet Siri og Iren, mens Katarina var tilbake etter å ha stått over forrige kamp. Les hvordan det gikk i Jons referat HER.
|

NY REKORD FOR U18-GUTTENE MOT ASKØY!

18.jpg
Vi er ikke så opptatt av rekorder og ser det ikke som viktig å ”kjøre over” noen. Men i søndagens kamp for U18-guttene mot Askøy i Sandslihallen satte Erlend (bildet) og resten av U18-guttene en ”rekord” som vi godt kan nevne. Kjører mann helbanepress mot de svakere lagene får mann mange steals og fast breaks og dermed mye poeng. Det gjorde vi ikke, og det var heller ikke i den enden av banen vi noterte ”rekorden”. Men under vår egen kurv jobbet vi bra og med bare 9 baklengs er det ingen som har sluppet inn færre poeng i en kamp i årets U18-serie. Det minste til i dag var 14, og det var i vår forrige kamp mot Askøy (22.november i Askøyhallen: 14-107). Les oppsummering med statistikk fra kampen i guttenes blog HER.
|

U15 JENTER 1 MOT ASKØY

21 – 23 – 25 – 35 – 37  - 47 – 51.  Dette er utviklingen i antall scorete poeng for Kirkevoll 1 i sesongen (unntatt kampene mot Kirkevoll 2), med 21 poeng mot Gimle 2 i første kamp og 51 poeng i denne kampen mot Askøy. Utviklingen i poeng sier mye om forandringen som har skjedd denne sesongen. Med 0 sekunder igjen på klokken ble Kirkevoll i denne kampen tildelt to straffer uten oppstilling, med Askøy ett poeng opp. 
Til kampen stilte Oda, Lene, Malin, Iren, Tonje og Signe. Treneren var på jobb i Trondheim, og laget måtte dermed organisere seg selv, med hjelp fra lagleder og foreldre. Denne oppsummeringen er dermed basert på kampskjemaet, spillerne og imponerte foreldre som mente at det var den beste kampen hittil, og altså veldig spennende.  Les hele kampreferatet fra Jon her.
|

U15-GUTTENE MED KLAR SEIER OVER HOP 1

14.jpg
U15-guttene våre hadde ikke spilt kamp siden 8.februar. Da slo Petter (bildet) og de andre guttene våre Brattholmen med 60 poeng (83-23) i Bildøyhallen. I dag (lørdag 14.mars) var det endelig kamp igjen. Vi hadde hjemmekamp mot Hop 1, og som i bortekampen møttes vi også denne gang i Slåtthaughallen. Hop 1 spilte sin forrige kamp mot Ytrebygda 22.februar og der vant de med 30 (64-34). Sist vi møtte Hop (23.november) slet vi lenge med deres høye spillere, men vant til sist så klart som 66-38. Les oppsummeringen fra kampen i sin helhet HER. (bilder kommer senere i uken).
|

U14-JENTENE MOT ULSET

Lørdag 21.2 kl 08:00 spilte Kirkevolls U-14 jenter kamp mot Ulset i Åstveithallen. På Kirkevoll stilte denne morgenen Maria, Signe, Silje M., Silje S., Siri og Tonje. Det viste seg etter hvert at dommere manglet, men Ulset sin trener tok heldigvis på seg oppgaven. 
Ulset U-14 er et relativt nytt lag slik som Kirkevoll, og det åpnet best og gikk opp til 2-0. Etter dette tok Kirkevoll over føringen, og etter første periode var resultatet 10-2 til Kirkevoll.  Utover kampen var seieren aldri truet, og vi benyttet sjansen til å la spillerne prøve litt uvante roller, blant annet ved å la alle spillerne få prøve å spille point guard i hver sine perioder. Litt uvant for noen, men artig å prøve – samt at det nok gir en større forståelse for spillet og spesielt behovet for at andre utenom ballfører beveger seg. Kirkevoll vant til slutt 30-13, og er etter denne kampen nummer 6 på tabellen med 8 poeng – i overkant av hva vi kunne håpe på i debutsesongen.
På Kirkevoll scoret Signe 18 poeng, Tonje 7, Siri 3 og Silje M. 2. Spesielt Tonje og Silje M. gjorde fremskritt i denne kampen, og ellers gjorde samtlige spillere et godt forsvarsarbeid. Neste kamp er 15.mars mot Frøya, et lag som ligger to plasser over på tabellen men som vi var nær ved å slå sist. Slår vi Frøya er 4. plassen faktisk innen rekkevidde.
Jon
|

HOP 1 NÆR SEIER MOT VÅRE GUTTER!

Søndag 15.februar møtte vi Hop 1 i Åstveithallen i U18-serien. Vi er nå oppe på bronseplass på tabellen, mens Hopguttene ligger nest sist med bare Askøylaget bak seg. Hop står med en seier (over Askøy), men det er mulig de har to, for returkampen dem imellom skulle vært spilt sist helg, men intet resultat er å finne på hjemmesidene. Det virket som om guttene våre trodde det bare var å møte opp for å hente poengene, men slik fungerer ikke denne leken her. Les mer om kampen i Arves referat HER.
|

BRATTHOLMEN BLE LETT MATCH FOR VÅRE U15-GUTTER!

10
Med bare fem U15-gutter dro vi til Bildøyhallen på morsdagen (søndag 8.feb.) for å spille mot Brattholmen. Med Kristian vekke og Pål syk var vi bare akkurat nok til å starte kampen, men vi regnet likevel med at det skulle holde til to nye poeng.
Uten å ta noen unødige sjanser på å få for mange feil, ledet vi likevel komfortabelt 20-6 etter første periode. Og vårt spillemessige overtak holdt seg gjennom hele kampen. Til pause ledet vi 32-14 og spillerne hadde problemer med å skjerpe seg 100%. På bildet er det Petter som ikke vil gi fra seg ballen til Brattholmen-spillerne. Sluttresultatet ble 83-23 til oss. Bilder fra kampen ser du i guttenes fotoalbum HER.
|

U18-GUTTENE "DOBBELT SÅ GODE" SOM ULRIKEN!!

4
Ulriken er et av de lagene Erlend (bildet) og resten av gjengen vår kjemper med om bronsemedaljene i serien. Gimle 2 og Frøya er de to beste lagene (så sant Frøya stiller med fullt mannskap). Deretter kommer Ulriken, Kirkevoll og Gimle 1. Etter at vi slo Gimle 1 sist helg (58-77) trodde vi at med seier over Ulriken i dagens kamp ville vi være a-poeng med dem. Riktignok hadde de en kamp i mellomtiden mot Frøya, men vi regnet ikke med at de skulle ta poeng der. Men den kampen kolliderte med Frøyas 1.divisjonskamp og dermed stilte de med meget redusert lag. Det ga uventet seier til Ulriken (63-81) og dermed var de fortsatt fire poeng foran oss med to kamper mer spilt. Det betydde at vi måtte slå dem i dag for å henge med på tabellen. Les Arves referat fra kampen HER.
|

U15-GUTTENE SERIEMESTERE ETTER SEIER OVER ULRIKEN!

5
Med fem kamper igjen å spille og fire poengs ledelse til neste lag kunne serien bli definitivt avgjort under U15-guttenes kamp mot Ulriken i Bjarghallen lørdag 7.februar. Ulriken ligger på fjerdeplass på tabellen etter Ephrem (bildet) og resten av våre gutter og de to Gimlelagene og er absolutt et lag vi kan tape for, men de er ujevnt besatt og veldig avhengig av sine beste spillere. De kom fra knepen seier over sterke Os (61-58) i Oshallen for en uke siden, mens vår siste kamp var klar seier over Loddefjord (58-36) for to uker siden. Vi var litt usikre før kampen pga at Pål og Espen har vært syke siste uke, Kristian ikke kunne være med og at treningsfremmøte har vært dårlig den siste tiden. Men spillerne var interesserte i å avgjøre seriemesterskapet i dag. Og de fikk det som de ville. Sjekk ut kampreferatet HER.
|

U18-GUTTENE PUNKTERTE GIMLE 1

Lørdag 31.januar møtte U18-guttene våre Gimle 1 klokken 12.00 i Gimlehallen. Sist vi møtte dem (1.november i Bjarghallen) ble det svært så jevnt og spennende der avgjørelsen falt helt mot slutten og vi vant 87-82. Gimlelaget er ujevnt besatt med Kristian, Julian og Tobias som stammen og resten av laget er stort sett 93 og yngre. Men disse tre musketerene skyter godt og før kampen lå de på 4.plass (etter Frøya, Gimle 2 og Ulriken). De kom fra stortap mot Frøya og brakseier over Askøy så formen var det vanskelig å vurdere. Det siste vi hadde gjort var knallkampen mot Stavanger under siste helgs NM-kvalik i Frøyahallen så vi satset på at vi var på vei tilbake til go’formen. Les referat fra kampen i guttenes blog HER.
|

U18-GUTTENE VIDERE TIL NM-SLUTTSPILL!

Etter en tøff helg med mange, harde kamper har våre U18-gutter klart å kvalifisere seg til sluttspill i NM! Arve har, som vanlig stått «ringside» på samtlige kamper og hans referater kan du lese i detalj i guttenes blog eller trykke på den enkelte link i listen under. Kampene gikk fredag, lørdag og søndag og de to siste, og avgjørende kampene spilte guttene søndag.


Gratulerer gutter - dette var tøft gjort!

Ole Tom
|

U15-GUTTENE VANT OVER LODDEFJORD

13
Ephrem og Christian (bildet) og resten av U15-guttene er fremdeles ubeseiret i serien og etter lørdagens kamp mot Loddefjord i Bjarghallen er vi et steg nærmere seriemesterskapet. Og det ble ikke noe plankekjøring. Sist vi møtte dem (18.oktober) vant vi så klart som 60-23, men Loddefjordlaget består av høyvokste spillere som stadig forbedrer seg og er absolutt et av de lagene vi kan tape for så det måtte full skjerping til fra start. Les mer om kampen HER.
|

U18 I NM-KVALIFISERING MOT GIMLE I HELGEN

Fredag 23.januar startet kvalifiseringskampene til årets NM for U18-guttene. Alle kampene i Bergensgruppen spilles denne helgen i Frøyahallen. Frøya, Gimle, Ulriken, Hop, Stavanger og Kirkevoll kjemper om fire plasser til sluttspillet som går siste helgen i april i Oslo. Alle lagene har en kamp fredag og to kamper lørdag og søndag. Før kampene startet holdt vi Gimle og Frøya som favoritter til de to første plassene, mens det var relativt jevnt mellom de fire siste lagene om de to siste plassene, kanskje med Ulriken som en liten favoritt og Stavanger som det laget vi naturlig nok var mest usikker og spente på. Spennende ville det uansett bli for oss i Kirkevoll. Siste uken har vært preget av mye sykdom og skader, men de fleste var meldt ”mer eller mindre ” klare til vår første kamp . Les om den i guttenes blog HER.
|

U15 JENTER: YTREBYGDA - KIRKEVOLL 1

I utgangspunktet er det ni spillere på Kirkevoll 1, men med to som var syke, en med skade i fingeren og en som ikke stilte, var det fem stykker som var klare til kamp mot Ytrebygda søndag: Lene, Katarina, Oda, Signe, Tonje. I tillegg fikk vi hjelp fra Susanne slik at vi hadde innbytter. Ytrebygda er ubeseiret så langt i sesongen, og slo sist lørdag Kirkevoll 2 med hele 95-5. Kirkevoll kom dårlig ut i denne kampen og Ytrebygda ledet 11-0 før våre jenter fikk sine første poeng, og første periode endte 17-4. Hvordan resten av kampen gikk kan du lese i jentenes blog HER.
|

U15-GUTTENE PÅ GOD VEI MOT SERIEMESTERSKAP; KNUSTE GIMLE 1

7
Etter at vi hadde gått ubeseiret så langt i sesongen mens Gimle 2 og Gimle 1 på henholdsvis 2. og 3. plass hadde slått hverandre en gang hver i innbyrdes oppgjør, ledet Espen (bildet) og de andre guttene med 4 poeng foran sist helgs toppoppgjør mot Gimle 2. (Vi ledet egentlig mer, men har spilt flere kamper enn dem). Sist helg presterte vi årsbeste da vi nedsablet Gimle 2 med utrolige 78-39. Denne helgen var det Gimle 1 som var motstandere lørdag 13.30 i Slåtthaughallen. Sist vi møtte dem (19.oktober i Gimlehallen) måtte vi virkelig slite for seieren. Vi var under med 14 midt i tredje periode, under med 7 etter tredje, gikk i ledelse midtveis i siste og vant til slutt med 5 (57-52). Vi er blitt en god del bedre enn i høst, men det har også flere av de andre lagene. Vi var derfor innstilt på jevn kamp og tøff motstand. Og det fikk vi, en stund. Les hele referatet fra kampen HER.
|

"SÆIM PRESIDJÆR" MOT FRØYA FOR U18-GUTTENE PÅ SØNDAG!

Etter lørdagens kamp mot disse guttene hadde vi litt blandede følelser: Litt skuffet over ikke å være nærmere (tapte 85-61), men også litt optimistisk med tanke på alle de sjansene vi burde ha satt under ”normale”(?) omstendigheter. Så det var med spenning og en del forventninger vi møtte til ny kamp mot de samme guttene igjen søndag kl 19.00 i Fyllingsdalshallen. Det skulle imidlertid vise seg at ting ikke forandrer seg så mye over natten. Les Arves referat fra kampen HER.

|

KLAR SEIER MOT HOP 2 FOR U15-GUTTENE

7
Etter lørdagens ”sensasjonelt” store seier over Gimle 2 (78-39) ville alt annet enn en lett seier mot Hop 2 på søndag være overraskende. Overrasket ble vi, men seieren til Christian (bildet) og resten av guttene våre var aldri truet. Overraskelsen besto i at guttene ikke klarte å mobilisere mer enn de gjorde, men det holdt likevel til en meget komfortabel seier mot dette Hoplaget, som er et reint 95-lag. De er med for å lære og få tøff kamptrening, og det regner vi med de både gjorde og fikk. Les restean av kampreferatet i guttenes blog HER.
|

BEST GAME EVER (?) FOR U15-GUTTENE MOT GIMLE-2!

3-1
Espen (bildet) og de andre U15-guttene våre liker seg på toppen av tabellen. Så langt i år har de vært ubeseiret selv om det har vært nære på ved flere anledninger. Våre to nærmeste konkurrenter på tabellen er de to Gimlelagene. Innbyrdes oppgjør de i mellom gjorde at Gimle 2 lå på plassen bak oss mens Gimle 1 lå på 3.plass med like mange poeng. Lørdag 10.januar skulle vi møte Gimle 2 for annen gang i år. Sist vi møtte dem (13.desember i Gimlehallen) var det jevnt og spennende lenge, men ved hjelp av vår vanlige sterke avslutning vant vi så ”klart” som 66-53 til slutt. Rapportene fra Gimleleiren foran lørdagens kamp var gode treninger og topp motivasjon og kamplyst, så nå satset de på å slå serielederen. Les alt om kampen HER.
|

J94-2 MOT YTREBYGDA 3

3
Siste kamp var Kirkevoll 2 (J94) mot Ytrebygda. Dette laget er som nevnt ubeseiret og forrige kamp endte med tap 127-14. Bedre gikk det ikke denne gang – det endte med tap 95-5. På Kirkevoll spilte Amalie, Vilde, Malin, Susanne, Hilde og Siri (som på bildet kjører seg fast i 2 YBBK-spillere).  Poengene ble scoret av Malin 3 og Susanne 2. Straffestatistikken:  Malin 1/6 og Amalie 0/2. Her er det bare å konstatere at dette ikke var en bra kamp og humøret og motivasjonen var langt fra på topp for flere. Litt få med bare seks spillere, men det kan virke litt uforståelig at spillere som er vant til å trene en time eller mer blir så voldsomt sliten etter fire minutter på banen … .
Oppsummert kan vi si at det i dag så ut som om Kirkevoll 1 er førstelag og Kirkevoll 2 er andrelaget, og spesielt de som ønsker å være med i et toppet lag videre bør vurdere egen prestasjon og innsats etter denne kampen.Flere bilder fra kampen
HER.
Jon
|

VANSKELIG KAMP FOR J-95 MOT HOP 1

9
Lørdag møtte Kirkevoll J95 Hop1 i Bjarghallen. Dette Hop-laget er veldig godt, og i og med at vi regnet vinnersjansene som små benyttet vi muligheten til  å la nye spillere debutere og samtidig prøve litt uvante roller. På Kirkevoll spilte Siri, Tonje, Silje M og Silje S, Signe, Maria, Malin, Hilde – til sammen 8 stykker som er gledelig tatt i betraktning av at vi har vært akkurat nok på noen kamper i år. Tonje og Signe var sliten etter forrige kamp, og det preget nok laget litt. Resultatet ble i hvert fall 87 – 3 til Hop 1 og poengene ble scoret av Signe 2 og Hilde 1. Ikke akkurat noen god kamp, og  for dette laget som debuterer i serien i år blir det viktig å glemme denne kampen så fort som mulig og å huske på at vi overraskende har tre seiere i serien og en i julecupen å bygge på i de neste kampene. Som for øvrig er Hop 2, Bønes, Ulset og Frøya – alle lag vi har en rimelig mulighet til å slå!
Flere bilder fra kampen finner du i jentenes fotoalbum HER.
Jon
|

KIRKEVOLL J94-1 MOT ASKØY

1
Jentelagene våre spilte tre kamper lørdag i Bjarghallen. Først ut var Tonje (bildet) og de andre jentene på J94 Kirkevoll 1 mot Askøy.  Dette er et lag vi har et håp om å slå i år, basert på resultatene så langt. Vant vi kampen ville vi også gå forbi på tabellen. Askøy kom imidlertid best i gang og gikk opp til 8-0. Etter hvert fikk Kirkevolljentene summet seg litt, og første periode endte 12-7 til Askøy.  Utover i andre periode tok Kirkevoll innpå og ved halvspilt periode stod det 18-18 – dette så ut til å bli en spennende kamp! Derfra og ut kampen krøp imidlertid Askøy ifra, og etter tredje periode stod det 35-25 til Askøy. I siste periode raknet det litt for slitne Kirkevoll jenter og Askøy vant til slutt 56-35. Les resten av Jons oppsummering fra kampen i jentenes blog HER.
|

FRØYA BLE FOR STERKE FOR KBBK U18!

Lørdag 10.januar kl 09.00 var U18-guttene i gang igjen etter juleferie. Det siste vi gjorde i serien i 2008 var å vinne knepent over Ulriken etter relativt dårlig spill. Nå var det Frøya som var motstandere og med tilsvarende prestasjon fra vår side som mot Ulriken ville vi bli knust. På tabellen ligger Frøya på en beskjeden 3.plass, men det skyldes ulikt antall kamper. Sammen med ubeseirede Gimle 2 er nok Frøya det beste laget i serien. Etter min mening er Frøya best, men de har relativt få spillere totalt som spiller både U16, U18, U21 og 1.divisjon, og ved kampkollisjon vil laget nødvendigvis bli svekket. Det må nok ha vært tilfelle 2.november i fjor da de tapte så klart som 94-52 for Ulriken. I dag stilte de med fullt lag og vi fikk en tøff kamp. Les hele referatet i guttenes blog HER.
|

U18-GUTTENE TIL TOPPS I JULECUPEN!

U18-laget vårt + noen gjestespillere gjorde rent bord i Julecupen!
Bilde 1Fra venstre: Espen Fjærestad, Kristian Albrektsen, Anders Fjærestad, Katrine Fjærestad, Erik Hølleland, Erlend R.Amland, Karamo Jawara og Fredrik Andersen.
Spennende kamper og god stemning som Arve har formidlet gjennom en rekke referater i guttenes blog:
|

SPENNENDE OG DRAMATISK FOR U18 MOT ULRIKEN I JULECUPEN!

U18-guttene skulle spille bare én kamp lørdag, og det var for sikkerhets skyld siste kampen kl 21.30. Motstandere var Ulriken, et lag vi nettopp slo knepent i serien. Men de manglet sentrale spillere i seriekampen og vi ville få mer enn nok å stri med i dagens kamp, tenkte vi på forhånd. Og vi fikk rett. Se referat fra kampen i guttenes blog HER.
|

ÅRSVERSTE HOLDT TIL SEIER OVER ULRIKEN FOR U18-GUTTENE

Ulriken innehar andreplassen på tabellen i gutter U18. De hadde 10 poeng på 7 kamper, mens vi hadde 6 poeng på 4 kamper før søndagens kamp der lagene møttes i Landåshallen kl.19.15. Til tross for deres bedre tabellplassering og gode resultater så langt i sesongen forventet vi seier mot dette laget som vi har hatt godt tak på de siste sesongene. Det skulle vise seg at det ikke skulle bli så lett som vi trodde på forhånd. Les Arve sitt referat fra kampen HER.
|

JENTER U-15: KIRKEVOLL-1 MOT KIRKEVOLL-2!

8
I U15 serien for jenter er det en A og en B pulje, og våre jenter spiller i B-puljen der det er fem lag og trippel serie. Det betyr at Kirkevoll 1 møter Kirkevoll 2 hele tre ganger i denne sesongen, og en av gangene var altså lørdag 20.desember. Imidlertid skal det nevnes at åpningscup, kampene i serien og landslags- og kretslagsuttak viser at B-serien ikke består av typiske B-lag.
Med noe forfall på begge lag, både på grunn av sykdom og julestri, så stilte følgende spillere opp: Kirkevoll 1: Oda, Signe, Lene (som på bildet kommer i scoringsposisjon i ly av en effektiv screen), Iren, Siri og Malin Hen. Kirkevoll 2: Susanne, Malene, Amalie, Vilde, Malin, Tonje.
Du finner
referat fra Jon her.
|

JENTER U-14 MOT NATTLAND I BJARGHALLEN

10
U14 jentene (her representert av Tonje) har møtt Nattland to ganger før: Første gang i Hansacaup i vår, da vi tapte 34-10 på liten bane. Deretter møtte vi dem i åpningscupen kvartfinalen der Nattland vant 38 – 6.  Nattland ligger over oss på tabellen, men er blant de lagene vi har trodd vi har en mulighet til å slå i løpet av året. De har også hatt litt varienede resultater i år, fra gode kamper mot de beste lagene til å tape mot laget nederst på tabellen, Ulset.  Etter noen kamper i starten av sesongen med tap i jevne oppgjør har imidlertid Kirkevolljentene vunnet to av de siste fire kampene, og er dermed i en god flyt for tiden. Les Jons referat fra kampen HER.
|

KNEPEN SEIER MOT OS FOR U15-GUTTENE!

9
Som nevnt annet sted på siden forventet Lars, George og Espen (bildet) hard kamp for U15-guttene mot Os i Bjarghallen lørdag 20. november. Våre gutter leder serien, men det er jevnt og vårt første tap kunne godt komme mot Os. Resultatene deres så langt har vært litt varierende, men flere gode resultat mot sterke lag viser at de har potensiale til å slå hvem som helst i vår serie. Og de hadde tydelig bestemt seg for at vi skulle være en av dem. Les fyldig referat fra kampen HER.
|

U18-GUTTENE KJØRTE OVER HOP!

Søndag 14.desember var det endelig kamp igjen for U18-guttene. De hadde ikke møtt skikkelig motstand siden de vant det jevne oppgjøret mot Gimle 1 i Bjarghallen 1.november. Nå skulle de få bryne seg litt igjen i hjemmekamp mot Hop 2 i Sandslihallen. Før kampen lå de to lagene likt på tabellen med 4 poeng hver, men de hadde spilt 7 kamper og vi bare 3. Før sesongen fikk vi innmeldelse av deres beste spiller (Fredrik) mens de fikk over tvillingene Mats og Marius fra Gimle, så det var mange ”poenger” før kampen. Noen av spillerne deres var sikre på seier i dagene før kampen, mens noen av våre mente vi burde vinne med 50. Ingen fikk rett, men våre spillere var nærmest sannheten. Les referat fra kampen HER.
|

U15-GUTTENE MED NY SEIER MOT YTREBYGDA

14
Etter å ha slått Gimle 2 i en spennende toppkamp i Gimlehallen lørdag morgen, sto Ytrebygda på motsatt banehalvdel søndag kveld i Sandslihallen da Paal (bildet) og de andre U15-guttene våre kom på besøk. . Vi åpnet sesongen mot Ybbk i høst, så dette var starten på ”2.omgang” av serien. De kom fra tap mot nettopp Gimle 2 uken før med hele 52 poeng (43-95) så normalt sett skulle dette bli en klar seier til oss. De sto med 10 kamper og 6 poeng mot våres 9 kamper uten tap, så vi regnet med å fortsatt være ubeseiret også etter denne helgen. Les referat fra kampen HER.
|

U15-GUTTENE TOPPER SERIEN ETTER SEIER MOT GIMLE-2 I DAG!

33
På bildet ser du Espen og Nick - banens to beste og de som satt fleste poeng for sine respektive lag da Kirkevolls U15-gutter slo erkerivalen Gimle-2 i en kjempespennede kamp i Gimlehallen i dag. Imponerende var også størrelsen på guttenes supportergjeng på tribunene. Svært mange av klassekameratene hadde kjempet seg ut av dynene for å få med seg denne thrillenren. Guttene topper nå tabellen og er ubeseiret i årets serie! Flere bilder fra kampen finner du her - og referatet til Arve kan du lese i guttenes blog HER.
|

U15-GUTTENE MED 2 SIKRE POENG MOT ASKØY

2
Søndag 7.desember var det ny kamp for våre ubeseirede U15-gutter. Lars (bildet) og de andre møtte Askøy kl 16.15 i Bjarghallen og alt annet enn to nye poeng ville vært overraskende. Vi er nemlig ubeseiret så langt i sesongen mens Askøy ennå har til gode å vinne. Og vi regnet ikke med at trenden skulle snu i denne kampen. Det gjorde den heller ikke.
Med Paal på jakt etter nye basketsko i London var vi bare fem spillere igjen. Vi på sidelinjen var litt bekymret for at noe skulle skje (overtrakk, fem feil, osv), men spillerne var bare fornøyde med å få spille mest mulig. (Kristian L, som spilte med oss i fjor, satt på tribunen, så kanskje vi kan lokke han med igjen over nyttår???) Men heldigvis var ingen i nærheten av verken skade eller for mange feil, så dette gikk helt greit. Det gjorde det også resultatmessig. Les referat i guttenes blog HER.
|

U15-GUTTENE SLO HOP-1

IMG_2724
Etter at Espen (bildet) og resten av våre U15-gutter sist helg kjørte over Hop 2 (95-laget) med sifrene 104-15, ventet sterkere motstand denne helgen. Også nå var det Hopgutter vi skulle spille mot og stedet var som sist Slåtthaughallen. Vi kjenner jo disse Hopguttenen fra tidligere kamper, men ble litt overrasket når vi så hvor mye de hadde strukket seg i løpet av sommeren og høsten. Vi er jo ikke selv blant de høyeste lagene og fryktet at dette kunne bli tøft. Men guttene tok fart og satset på å løpe rundt i stedet for å kjempe i høyden, og det klarte de bra. Les hele referatet fra kampen HER.
|

U15 KVINNER: KIRKEVOLL-2 NÅDDE 30 POENG I EN KAMP!

Søndag morgen spilte Kirkevoll 2 mot Gimle 2 i Gimlehallen. Nok en gang hadde vi litt problemer med å stille nok jenter -  fire personer meldte fra i løpet av de to siste dagene at de ikke kom, og to jenter som hadde sagt de skulle komme dukket ikke opp. Skjerp dere jenter! Men fordi en småsyk Malene stilte opp likevel og Oda steppet inn som reserve i siste liten ordnet det seg likevel. På Kirkevoll stilte Maren Guntveit, Malin Herfindal, Amalie, Susanne, Oda og altså Malene. Les Jons referat fra kampen HER.
|

LETT FOR U18-GUTTENE MOT ASKØY

Så langt i årets serie er det kun to lag som står uten poeng. Askøy er ett av dem og som ventet beholdt de den nullen også etter at de i dag (lørdag 22.november) møtte våre gutter i Askøyhallen. Det så litt tynt ut like før kampstart for oss. Joachim er ennå ikke klar etter overtråkket og da både Fredrik og Niko (med fedrene som sjåfører og kartlesere) havnet langt ute på Ravnanger var vi bare fem igjen. Men det er ingen skam å spørre lokalkjente og snu i tide, så alle var på plass i hallen da første hoppballen ble lempet opp. Les Arve sitt referat fra kampen HER.
|

U15-GUTTENE FIKK LETT MATCH MOT HOP 2

8
Søndag 16.november spilte Lars (bildet) og de andre U15-guttene våre mot Hop 2 i Slåtthaughallen kl 16.30. Dette er Hops 95-gutter som også spiller i U15-serien (94). Ut i fra hva de har prestert tidligere i sesongen skulle vi ikke ha noe problem med å slå dem, men i begynnelsen av kampen var det ikke store forskjellen på lagene. Les referat fra kampen i guttenes blog HER.
|

BASKET-NIGHT FOR JENTER-95 I NORDVIKEN!

Jenter-95 hadde basket & overnatting i Nordvik fredag 7. november. Tilsammen 10 jenter var med. Da gjengen ankom Nordvik skole begynte de å spille basketball i den sjokkerende lille gymsalen. Etter vi hadde spist begynte noen å synge Singstar, andre gikk ut en tur og noen slappet av, og noen fortsatte å spille basket. Da klokken ble elleve drov vi hjem til Silje. Det var god stemning når vi gjorde klar madrassene og pakket ut soveposene. Etter det satt vi for det meste og snakket og lo og spiste god mat. Alle var trøtt og sliten etter en lang kveld, siden vi ikke sovnet før fire om morgenen.
1
Takk til Aina og Kristin for å ha laget en gøy og morsom kveld med overnatting til laget, spesielt Kristin (mor til Silje) som lå å hørte på oss hele natten.
Du finner flere bilder HER.
Signe
|

FØRSTE SEIER TIL 95-JENTENE!

Søndag var det duket for den femte kampen i serien for Kirkevoll jenter-95. Etter to jevne kamper på rad som begge tippet i motstandernes favør i siste periode, var det en revansjelysten gjeng som skulle prøve seg mot Bønes i Bøneshallen. Etter flere forfall i siste liten var det bare fem spillere som stilte til start: Signe, Hilde, Maria, Tonje og Silje. Alle så ut til å ha kommet seg etter ”basket-natten” i Nordvik fra fredag-lørdag (referat kommer seinere), der det var aktivitet frem til fire om natten. Les hvordan det gikk i Jons referat HER.
|

U15-GUTTENE MED STERK SEIER OVER ULRIKEN UNG!

11
Ulriken stod med bare èn seier (wo mot Askøy i første kamp) før Ephrem og de andre på laget skulle møte dem lørdag kl 09.15 i Landåshallen. Men deres to andre kamper har resultert i knepne tap mot topplag som Os og Gimle 2, så vi visste at det kom til å bli en tøff kamp for våre gutter. Guttene har ikke hatt trener nå i høst og flere har prioritert fotball, men vi har likevel klart å unngå tap så langt og ønsket å videreføre denne fine statistikken i dagens kamp mot Ulriken. Det var en klar fordel for oss at U18-trener Joakim hadde sagt seg villig til å lede laget i denne kampen. Han er rutinert og god å ha når det begynner å koke litt. I tillegg var han jo trener for laget for halvannet år siden og kjenner guttene godt. Les referat i guttenes blog HER.
|

U15-GUTTENE MED KLAR SEIER OVER BRATTHOLMEN

22
Ut i fra det som er prestert så langt i årets serie skulle vi ha et klart bedre lag enn Brattholmen i gutter U15. Men det er ikke bare for Espen (bildet) og de andre guttene å møte opp og hente poengene. Det skal spilles først og det må legges litt energi i det. Det var kanskje noe av det vi lærte i Bjarghallen lørdag 1.november.
Les referat fra kampen HER.
|

FØRSTE SEIER TIL 94-JENTENE!

28
Overskriften lyger litt – jenter fra Kirkevoll har lange tradisjoner for å vinne basketballkamper, men U15 jentelaget har ikke vunnet noen kamper ennå, selv om vi i år er nærmere motstanderne. I denne kampen var vi imidlertid garantert seier, i og med at Kirkevoll 1 spilte mot Kirkevoll 2 i U15-B serien. Halvparten av spillerne er ute med skader, eller av ymse andre grunner, så ved hjelp av U14 spillerne stilte vi følgende lag: Kirkevoll 1 – Oda, Lene, Malin Henningsen, Iren, Signe og Tonje. Kirkevoll 2 – Malene, Maren G., Vilde, Amalie (bildet), Siri L. og Hilde. Les mer om kampen i jentenes blog HER.
|

U14 KVINNER: KIRKEVOLL-HOP 2

1
Lørdag spilte U14 laget vårt kamp mot Hop2 i Bjarghallen. På Kirkevoll spilte Siri, Signe, Silje M., Maria, Hilde, Silje S. og Tonje. Sammen med Bønes, Ulset og Frøya er Hop 2 er et av lagene vi har hatt et håp om å slå i år. Etter tre perioder ledet Kirkevoll 22-19, men i fjerde periode snudde kampen totalt og Hop 2 vant 31-22. På Kirkevoll scoret Signe (bildet) 15, Hilde 2, Silje S. 2 og Siri 3 (inkl. et gratispoeng fra sekretariatet – eller var det virkelig en trepoenger? Happy). På Hop 2 scoret Marianne (nr. 12) og Sofie (nr. 13) alle poengene unntatt 4. led mer om kampen i jentenes blog HER.
|

U18-GUTTENE I NY JEVN KAMP MOT GIMLE

1
Lørdag 1.november spilte nykommer Fredrik (bildet) og resten av de eldste guttene våre (U18) kamp i Bjarghallen. Atter en gang var det et Gimlelag som stod på motsatt banehalvdel og denne gangen var det Gimle 1 (91-guttene). De startet serien for syv uker siden med å tape for Gimle 2 med fem poeng lørdag for så dagen etter å overkjøre Askøy med over hundre poeng. Etter at vi også tapte mot Gimle 2 med fem poeng sist lørdag regnet vi med en jevn kamp i dag. Og det ble det!
Les referat fra kampen HER.
|

KNEPENT TAP FOR U18-GUTTENE MOT GIMLE 2

Lørdag 25. oktober var det endelig klart for seriepremiere nummer to for U18-guttene. Vi begynte riktignok serien med brakseier over Brattholmen for seks uker siden, men etter den kampen trakk Brattholmen laget sitt, kampen ble strøket og vi startet ”på nytt” igjen denne helgen. Gimle 2 (92-laget) var motstander i Gimlehallen kl 10.15. Dette Gimlelaget har vi aldri slått i seriekamp, men etter to seire over samme laget i årets åpningscup regnet vi med at det skulle bli en jevnt kamp som vi så absolutt hadde store muligheter til å vinne.
Etter gode treninger de siste ukene og også en bra treningskamp mot BSI sist mandag var vi veldig ivrige etter å endelig komme i gang med seriespill igjen. Kanskje litt for ivrige? For utover i kampen ble det klart at ikke alle ting ved spillet vårt fungerte som det burde. Hvordan kampen utviklet seg kan du lese i guttenes blog HER.
|

U18-GUTTENE I RUTE!

Etter at guttene kjørte over Brattholmen i årets første seriekamp (en kamp som nå er strøket fordi Brattholmen har trukket laget sitt) er det nå snart gått seks uker uten kamp. Førstkommende lørdag er vi endelig i gang igjen med serien. Da møter vi en av favorittene til seriemesterskapet, Gimle 2 (91-guttene), til kamp i Gimlehallen. For å komme i kampmodus igjen etter så lang tid med bare trening spilte vi treningskamp mot BSI’s andrelag i Fantofthallen på mandag (20/10). Guttene var helt klart veldig spillesugne og dette var viktig som forberedelse til lørdagens kamp. Prestasjonene var også til tider bra. Alle åtte spillerne noterte seg for mellom seks og ti poeng og vi vant 58-32. Denne jevnheten kan komme til å slå positivt ut for oss. Det at vi kan bytte ut folk fra startfemmeren uten å svekke laget noe særlig vil kunne få store positive konsekvenser, både i enkeltkamper, men også sesongen sett under ett. Men vi er alle klar over at vi ikke møtte ”all verdens” motstand i denne kampen og at vi nok må skjerpe oss noen hakk skal vi ha muligheter på poeng på lørdag. Vi gleder oss.
Arve
|

NESTEN SEIER FOR U14-JENTENE!

I J-95 lagets tredje kamp var det søndag Frøya som var motstandere. Frøya vant sin første kamp 69-9 mot Bønes, så vi regnet med tøff motstand. Målet med kampen var derfor å score over 20 poeng for første gang, samt å få alle til å score. Av kjernespillerne manglet vi Tonje, som prioriterte semifinale i kretsserien i fotball for anledningen. Som i første kamp var vi derfor bare 5 spillere. Et par spillere utover det er enten nye, eller deltar bare en gang i blant på trening, og hadde derfor ikke lisensen i orden. Utover sesongen satser vi imidlertid på å få flere spilleklare (Sunniva, Malin, Silje, Helene, Ellinor og ikke minst Tonje). De som spilte var derfor Signe, Siri, Silje, Maria og Hilde. Les Jon sitt referat fra kampen i jentenes blog HER.
|

U15 IMPONERTE MED SEIER OVER GIMLE-1

4
Etter å ha gått gjennom 06/07-sesongen med kun tap i første kamp og 07/08-sesongen helt uten tap i serien, hadde vi foran årets sesong innstilt oss på at det ville bli vanskelig å forsvare den gode statistikken. Bakgrunnen er som nevnt tidligere at flere av spillerne (f.eks. Ephrem på bildet) nå prioriterer fotball og ikke har trent basket siden sesongavslutningen like før påske. Kun de siste ukene har vi klart å samle laget til noen treninger og det har gitt store positive utslag i lagets prestasjoner. Men til tross for seier i de to første seriekampene mot henholdsvis Ytrebygda og Loddefjord var vi slett ikke sikre på at vi hørte til blant de beste lagene i serien i år. Et svar på dette skulle vi få i dag, lørdag 19.oktober kl 10.30 i Gimlehallen. Da skulle vi møte Gimle 1, et lag som sammen med Gimle 2 nok må regnes som favoritter i serien i år.
Les Arves (som vanlig) gode referat i guttenes blog HER.
|

U15-GUTTENE I FREMGANG!

2
Fem uker er det gått siden U15-guttene sesongdebuterte med seier mot Ytrebygda. I dag (lørdag 18/10 – fem uker etterpå ) var det klart for sesongens andre kamp, denne gang mot Loddefjord i Olsvikhallen. Som tidligere nevnt har vi svært få spillere på dette laget. Bare fire (blant dem Espen på bildet) er i utgangspunktet med som basketspillere, men vi får ”låne” to av fotballguttene som spilte med oss i fjor. De har gode ”motorer”, men etter nesten ikke å ha rørt en basketball siden mars kunne ”feelingen” så absolutt vært bedre. Men vi er svært takknemlige for at de stiller. Uten dem hadde ikke blitt noe U15-lag for oss i år. Etter sesongåpningen skrev vi om ”rustne” gutter med bare èn fellestrening bak seg. Nå har de møttes litt flere ganger og det var tydelig at en del av rusten var begynt å løsne.
Les resten av Arve sitt referat fra kampen HER.
|

STORSEIER FOR U-18 MOT BRATTHOLMEN I SERIEÅPNINGEN!

Etter en særdeles vellykket Åpningscup sist helg, var det i dag (lørdag 13.september) klart for årets første seriekamp for U18-guttene. Motstandere var Brattholmen og vi skulle møtes på deres parkett i Bildøyhallen. Vi visste på forhånd at dette ikke er blant seriens sterkeste lag og at de sliter med å stille fulltallig. Vi var derfor fornøyd med at det ble kamp, selv om vi måtte vente litt med kampstart for at de skulle bli nok folk.
Planen var klar: Vi skulle ikke møte dem høyt for å lage mange poeng. De skulle få spille spillet sitt, men vi skulle sette forsvaret og kjøre rush’ene og oppsettene våre så ”ordentlig” som mulig. Og det gjorde vi til gangs. Les alt om kampen i guttenes blog HER.
|

FLOTT START AV JENTER-95!

lagbilde-j95-liteJenter-95 laget ble startet i januar i år, og spilte sin første seriekamp lørdag. De har tidligere deltatt i Hansacup og Åpningscupen, så helt uten kamptrening var de ikke. Seks jenter stilte til start: Tonje, Siri, Hilde, Silje, Signe og Maria. Kampen var mot Ytrebygda i Sandslihallen kl 8 om morgenen, og når klokken slo åtte var to lag klare – men ingen dommer dukket opp. Etter litt telefonering fikk vi vekket dommeren og en av hjemmelagets foreldre kjørte til Oasen for å plukke ham opp. Kampen kom omsider i gang kl 8:30. Hvordan det gikk med kampen har Jon oppsummert i referatet i jentenes blog HER.
|

U18-GUTTENE TIL TOPPS I ÅPNINGSCUPEN!

20
Etter å ha slått Gimle 1 med minst mulig margin fredag kveld i puljespillet (42-41), møtte U18-guttene dem igjen i finalen søndag kl 18.00 i Gimlehallen. Selv om det er Gimle sin hjemmebane hadde vi en meget god følelse før kampen. Guttene våre har trent mye der i sommer og liker svært godt å spille der. Det var helt klart at Gimleguttene hadde store planer om ta revansje etter fredagens tap, men når vi først var kommet til finalen hadde vi også noen gutter med planer. Og det handlet om å ”ta bøtten me`hem”. Les referatet fra Arve HER.
|

U18-GUTTENE TIL FINALEN I ÅPNINGSCUPEN!

Søndag 09.00 gikk første semifinale i gutter U18 av stabelen i Haukelandshalle. Kirkevoll skulle møte Gimle 2 og to timer seinere skulle Gimle 1 og Ulriken gjøre opp om den andre finaleplassen. Vi hadde avtalt å møtes i hallen 08.30 og alle var presist på plass og startet oppvarming. Våre motstandere slet litt mer og klokken kvart på ni var de fremdeles bare to. Men det sèg nå inn noen spillere etter hvert, så kampen startet presis. Les referat fra kampen i guttenes blog HER.
|

KLAR SEIER TIL U18-GUTTENE MOT HOP 2

Etter gårsdagens gode kamp mot Gimle var vi klar til andre og siste kamp i puljespillet i dag, lørdag 6.sept., mot Hop 2. Det er 93-laget deres og etter det vi har prestert mot dem tidligere ville alt annet enn seier vært meget overraskende. Noen slike overraskelser var vi ikke interesserte i! Les kamprereferatet fra Arve HER.
|

ÅPNINGSCUPEN: U18-GUTTENE BRØT NY BARRIERE!

BasketÅpningsCup2008 039
Åpningscupen går nå i helgen (5.-7.sept.) og første laget vårt i aksjon var U18-guttene (gutter-92). Coach Joakim er i London denne helgen men guttene var innstilt på å kose seg og samtidig bite best mulig fra seg uten å la det gå noe prestisje i det. Det er imidlertid ikke så lett når Gimle står på andre banehalvdelen. Og det gjorde de i vår første kamp fredag kl 21.00 i Haukelandshallen.
Vi har spilt mange jevne og spennende kamper mot dette laget og slik skulle det også bli i kveld. Vi hadde enda til gode å vinne mot dem, men vi har hele tiden halt innpå og vi har ment at det bare var et tidsspørsmål før det var vår tid til å vinne. Hvordan det gikk kan du lese om i Arves fyldige referat fra kampen i guttenes blog HER.
|

2 SEIRE OG 2 TAP I INTERN-CUP'EN SÅ LANGT FOR G-94

23
Gutter-94 deltar denne og neste helg i en liten privatturnering som Gimle arrangerer. Søndag startet de dagen med 2 tap - først mot et Gimle 93-lag og deretter mot et toppet Gimle 94-lag. På ettermiddagen klarte de (nok en gang) å tukte Gimle Skjold. I går kveld var guttene på Askøy og slo et Askøylag som hang bra med i 1. omgang, men som etterhvert ble for lett. Dermed har guttene 2 seire og 2 tap så langt. Espen (bildet) satt flest poeng for Kirkevoll på Askøy.

Du finner flere bilder fra begge de to kampene som fotografen var til stede på (og som guttene vant....) i guttenes fotoalbum her.
Ole Tom
|

HANSACUP 2008 FOR J-95

J95 lagbildeMed Hansacup fikk jenter-95 spilt sine første kamper, og det var en fin anledning til å bli kjent med de andre lagene i Bergensområdet – som de møter i serien neste år. Jentene har trent jevnt og trutt siden laget ble startet i januar, og et par av jentene har så vidt fått prøve seg i kamper med jenter-94 allerede. De jentene som deltok i turneringen var Helene, Silje M., Lisbeth, Maria, Signe, Siri og Tonje. Les Jons oppsummering i jentenes blog HER.
|

SØLV TIL 92-GUTTENE - AVSLUTTET MED STORSEIER OVER ULRIKEN!

Søndag spilte 92-guttene sesongens siste seriekamp. Den gikk mot Ulriken i Landåshallen kl.16.30. Før kampen lå vi a-poeng med Frøya og begge lagene hadde en kamp igjen å spille. Frøya skulle egentlig ha spilt sin kamp mot Hop dagen før vår kamp, men pga dommermangel (?) ble kampen utsatt. For å få avgjort kampen om sølvmedaljene hadde vi derfor bare èn ting å gjøre: Vinne! Les resten av Arves referat i guttenes blog HER.
|

94-GUTTENE SUVERENE KRETSMESTRE - AVSLUTTET MED SEIER OVER BRATTHOLMEN.

Lagbilde94
Søndag 30.mars spilte gutter-94 sesongens siste seriekamp. Motstandere var Brattholmen og kampen ble spilt i Sandslihallen. Guttene er ubeseiret i serien i år og var kretsmestre allerede før kampen startet, så sant vi stilte til kamp. (Reglene sier at en ikke kan bli kretsmestre hvis en har gitt ”walk-over” i løpet av sesongen). Og det var kanskje det største usikkerhetsmomentet før kampen, for over halve laget hadde tidligere på dagen vært opptatt med kamper i Varegg-cup i fotball. Men denne kampen ville alle være med på og selv om flere var slitne (og småskadet?) så stilte vi fulltallig. Les mer i Arves referat HER.
|

REDAKTØREN BEKLAGER.....

Etter feriefravær i februar gikk det tydeligvis ltt i ball for redaktøren og jeg har glemt å legge ut referat fra en 91-kamp mot Gimle 2. mars. Nå er imidlertid referatet på plass og du finner det (på korrekt plass) i G92-blog'en HER. Beklager, Arve - det er godt du følger med!
|

NY 91-SEIER OVER ULRIKEN

Lørdag 8.mars spilte guttene sesongens siste kamp i 91-serien. Ulriken var motstandere i Åstveithallen. Guttene våre hadde to timer tidligere på dagen knust Frøya i 92-serien og vi var svært spente på om det ville komme en reaksjon (les: nedtur) etter denne kanonkampen. Og selv om vi er bra trente fysisk ville vi nok merke den første kampen i beina. Les Arves referat i guttenes blog HER.
|

92-GUTTENE LEKTE MED FRØYA!

Denne uken har vært en meget god treningsuke for 92-guttene. Vi har sett at det har ”løsnet” litt på treningene. Skuddene og fintene har satt bedre enn på lenge og selvtilliten har steget i takt med dette. Vi så derfor frem til kampene på kvinnedagen (lørdag 8.mars) med spenning og iver. Ville vi klare å prestere noe av det vi gjorde på treningene også i kamp? Guttene ville ikke gi seg på trening fredag kveld. Vi måtte til slutt stoppe dem og be dem spare litt til lørdagens kamper. Og det gjorde de!!!! Se Arves referat fra kampen HER!
|

”91-GUTTA” SJANSELØSE MOT FRØYA

Lørdag 9.februar skulle Frøya-91 prøve å ta revansje for det ”sure” tapet de hadde mot oss i Bjarghallen 19.januar da vi vant 77-64. Som sagt i referatet fra kampen den gang så varierer styrken til dette Frøyalaget veldig etter hvem som er med. Ikke minst er Mo en viktig spiller for dette laget. Og denne gangen var han med, og revansje fikk de og vel så det! Les hele referatet fra kampen HER.
|

G91 MOT GIMLE 2

Søndag 3.februar møtte 91-laget vårt Gimle 2 i Gimlehallen. Sist vi møtte dem i 91-klassen var helt tilbake til 21.oktober. Da slo de oss så klart som 64-45 i Slåtthaughallen. Siden den gang har vi møtt dem en gang i 92-serien. Det var 25.november og den gangen halte de iland en ett-poengs-seier etter god og heldig skyting helt i sluttsekundene. De er det beste laget i 92-serien, men vi har vært nære på å tukte dem før, så kanskje denne gang. Hvordan det gikk kan du lese i guttenes blog HER.
|

91-KAMP MOT ULRIKEN MED FEILT FOKUS

Lørdag 2. februar var det igjen klart for kamp mot Ulriken i 91-serien. Første gang vi spilte mot dem (3.november i Bøneshallen) overasket vi til og med oss selv med flott spill og vant med 11 poeng (52-63). Kampen nå på lørdag var også viktig med tanke på fordeling av medaljene. Gimle 1 er i tet, men bak dem er det relativt jevnt mellom Frøya, Ulriken, Gimle 2 og oss. Ulriken jobber godt med utvikling av unge spillere og mange av de guttene vi møter i 91- og 92-serien har hatt fin fremgang i år. Det var derfor med glede og spenning vi så frem til denne kampen. Det skulle vise seg at så feil kan man ta. les mer om denne litt spesielle kampen HER.
|

FREMGANG FOR J94!

14
Med sesongens tidligere resultater friskt minne, var det spente jenter som stilte til kamp mot Ulriken. Jentene fra Ulriken har vunnet alle kampene og i gjennomsnitt vinner de med over 30 poeng. For Kirkevoll stilte Oda, Malene, Maren, Susanne, Kine, Siri H., Malin H., Lene (bildet), Siri L. og Tonje T. De to siste er J95 spillere som  fikk være med halvannen omgang for å få kamptrening. Tonje debuterte for øvrig i dag. Les Jons referat fra kampen mot Ulriken i jentenes blog HER.
|

G94 FORTSETTER SEIERSREKKEN, DENNE GANG MOT HOP

9
Lørdag 2.februar var det kamp igjen for 94-guttene våre. Hop var motstandere i Bjarghallen, et Hoplag som i sine to siste kamper har spilt godt mot Gimle 1 og slått Loddefjord. Men det skulle vise seg å ikke holde mot Ephrem (bildet) og våre andre seierssugne gutter. Les mer i Arve sitt referat i guttenes blog HER.
|

92-GUTTENE SUVERENE MOT HOP 1

Søndag 20.januar møtte 92-guttene våre Hop 1 i 92-serien. Både de og vi er påmeldt med samme laget i 91-serien og dette var femte gangen vi skulle møte dem inneværende sesong. Fra å ha ligget i teten i fjor har Hopguttene falt litt av lasset i år og ligger nå sist på tabellen både i 91- og 92-serien. Så langt er det bare blitt èn seier og den kom i 92-serien mot Ulriken (73-66) midt i november. I våre kamper mot dem har resultatene bare blitt bedre og bedre for vår del. Vi møtte dem to ganger i oktober og vant med 2 og 9 poeng. I desember økte vi til 24 og tidlig i januar ble det +26 til oss. Etter vår gode kamp lørdag (seier over Frøya i G91) var vi meget optimistiske før søndagens kamp. Og det skulle vise seg at vi ikke hadde noe å frykte. Les mer om kampen HER.
|

94-GUTTENE FORTSETTER SEIERSREKKEN - DENNE GANGEN MOT GIMLE 2

6
Lørdag 19.januar var det klart for ny toppkamp i guttenes 94-serie. Vi møtte Gimle 2 i Bjarghallen, et Gimlelag som mener selv de hører med helt i teten, men ikke er der pga at de ofte ikke kan stille med fullt lag. Etter å ha sett kampen må vi si oss helt enige med dem. Dette var så absolutt et av de beste lagene vi har møtt. Og Lars (i hvitt på bildet) syntes tidsvis at de møtte "høy" motstand under kurven. Men, guttene våre er fortsatt ikke villige til å gi fra seg poeng. Hvordan kampen forløp har Arve oppsummert i kampreferatet som du finner i guttenes blog HER.
|

OVERRASKENDE SEIER MOT FRØYA I 91-SERIEN!

4
Lørdag 19.januar spilte Erlend (bildet) og de andre 92-guttene mot Frøya i Bjarghallen i 91-serien. Dette Frøyalaget innehar en klar andreplass på tabellen etter ubeseirede Gimle og hadde inntil i dag bare avgitt poeng mot nettopp dem (en walk-over og et tap). Laget varierer litt i prestasjon etter hvem som er med (mange spiller på flere lag), og i dag manglet de en av sine beste (Karamo) + at 93-guttene spilte kamp mot Gimle samtidig og kunne derfor ikke spille mot oss. Likevel stilte de med et slagkraftig lag som helt sikkert hadde regnet med seier over oss, men guttene våre ville det litt annerledes. Les kampreferatet HER.
|

G92 TILBAKE TIL GAMLE SYNDER MOT GIMLE-91

Etter gode resultater i Julecupen samt sist helg var vi litt spente på 92-guttas kamp mot Gimle 1 lørdag kl 09.00 i Gimlehallen. Og det skulle vise seg at guttene var minst like spente, kanskje litt for spente. I hvert fall virket guttene litt lamslåtte mer eller mindre gjennom hele kampen. At Joachim stilte i feil hall og Roy forsov seg gjorde heller ikke oppladningen optimal. Les referat i guttenes blog HER.
|

"DOBBELTSEIER" MOT HOP FOR GUTTER 92!

Søndag 6.januar var det ”serieoppstart” for 92-guttene i det nye året. Etter flott innsats i julecupen var vi spente på om dette også ville gi seg positive utslag i seriekampene. Etter helgens to kamper mot Hoplag tyder alt på det. Guttene spilte en kamp i 92- og en i 91-serien. Vår hoffjournalist - Arve - har oppsummert HER.
|

94-GUTTENE FORTSATT UBESEIRET!

25
Søndag 6.januar var det klart for toppoppgjør i gutter-94. Gimle 1 og Kirkevoll var de eneste lagene som var ubeseiret så langt i sesongen og kl 15.00 møttes de i Gimlehallen. Gimlespillerne var på forhånd veldig opptatte av at dette på en måte var en seriefinale, men ser en på tabellen er det fremdeles flere lag som kan vinne. Foruten de to lagene som møttes i denne kampen ligger spesielt Askøy og Ulriken godt an, men vinneren av denne kampen ville klart ha et forsprang på de andre i kampen om kretsmesterskapet. Espen (bildet) og de andre guttene på laget var derfor ekstra tent foran kampen denne søndagen!
Les Arves fyldige referat i guttenes blog HER.
|

TIL TOPPS I JULECUPEN!!

x9dljz4w
92-guttene våre forsterket med Steiner fra Gimle og ”storesøster” Katrine gikk helt til topps i årets julecup. I finalen møtte vi Gimle-91, et Gimlelag som var sultne på revansj etter at vi slo dem i puljespillet. Og det var ikke mye om å gjøre at de fikk det, men vi rodde det hele i land med knepne to poeng (27-25). Les mer om kampen i guttenes blog HER.
|

92-GUTTENE TIL FINALE I JULECUPEN!

94-guttene var for få til å stille lag, 94-jentene måtte opp en klasse og fant ut at det ville bli for tøft, så vi måtte sette vår lit til 92-guttene i Ulrikens Julecup. Og etter å ha unnagjort sine kamper i puljespillet er vi godt fornøyde med dem. Puljen består av 91- og 92-lag og sammensetningen av lagene er litt annerledes enn serielagene. I Julecupen er det lov å ”låne” spillere fra andre lag, og det praktiseres av de fleste lagene. Tidligere år har vi pleid å låne Erlend og Steinar fra Gimle fordi Gimle ikke har stilt lag selv. Nå når Erlend er blitt Kirkevollspiller ”trengte” vi jo bare Steiner, og han ble med. Samlet referat fra alle innledende kamper finner du her. Som vanlig er det Arve som er den flittige skribent!
|

92-GUTTA TILBAKE PÅ SPORET?

Lørdag spilte vi to kamper med dette laget. Først tapte vi klart mot Gimle 2 i 91-serien. Så tapte vi knepent for Ulriken i 92-serien. Tapet for Ulriken var vi spesielt misfornøyd med da dette er et lag vi normalt bør slå. Det har i hvert fall vært det tidligere, men kanskje er det de som er blitt bedre? Et svar på dette vil vi ikke få før utover i sesongen, men et tegn på hvordan vår egen form er regnet vi med å få allerede dagen etter. Da skulle vi møte Hop i 91-serien, et Hoplag som vi har pleid å slå, men veldig knepent de siste kampene. Les alt om den spennende kampen i referatet HER.
|

TAP FOR G92 MOT ULRIKEN!

5
Lørdag 8.desember skulle bli en tung dag for Anders (bildet) og de andre 92-guttene våre. Laget var i utgangspunktet litt svekket etter sykdom hos noen av spillerne siste uke og oppladningen til Ulrikenkampen var ikke den aller beste med kamp i 91-klassen mot Gimle bare to timer før. Men gutta har hatt et bra tak på dette laget og var innstilt på å vise seg fra en bedre side enn hva de fikk vist i Gimlekampen. Hvordan kampen utviklet seg har Arve (som vanlig) referert utmerket HER.
|

94-GUTTA LEVERER VARENE!

19
Det er langt mellom kampene i 94-serien for guttene. Enkel serie gjør det heller ikke for travelt for spillerne. Lørdag 8.desember var det duket for hjemmekamp i Bjarghallen for Christian (bildet) og de andre guttene. På motsatt banehalvdel stod Ytrebygda, et lag som ligger ca midt på tabellen (som vi leder) og som i sin siste kamp slo Loddefjord. Vi hadde forventet en relativt jevn kamp, men slik gikk det ikke. Arves oppsummering finner du HER.
|

LITE KRUTT MOT GIMLE 2 FOR G92 LØRDAG...

1-1
De siste gangene Alexander (bildet) og de andre guttene har spilt mot Gimle 92 har de klart å sette litt press på dem ved et par anledninger, men deres to S-er (Steinar og Stein) har stort sett aleine avgjort disse oppgjørene. Nå skulle vi møte dem igjen i 91-serien i Bjarghallen lørdag 8.desember. Spenningen i laget er alltid på topp før disse kampene, men i dag var vi kanskje ekstra spente på hvordan det ville gå. Halve laget har vært innom sykesengen den siste uken, men alle meldte seg heldigvis klar til kamp.
Arve har som vanlig skrevet fyldig referat som du finner i guttenes blog HER.
|

ÅRETS SURESTE TAP FOR G92!

Søndag 25.november spilte 92-guttene mot Gimle i Slåtthaughallen. Dette laget har vi ennå til gode å slå, men vi har stadig kommet nærmere og vi føler det bare er et tidsspørsmål før vår første seier over dem er et faktum. Så hvorfor ikke i kveld? Lurer du på det? Finn ut alt om kampen ved å lese Arves oppsummering i guttenes blog HER.
|

TRAVEL KAMP-HELG FOR JENTER-94!

15
J94-jentene spilte to kamper i helgen. Lørdag møtte jentene et sterkt Gimle-lag som til tross for fall under kurven kom før Susanne og Lene (bildet) på ballen og utspilte våre jenter Søndag var det bortekamp mot Bønes i Bøneshallen. Her gikk det bedre - noe som viser at trening nytter!
Jon har skrevet fyldig referat med gode tips til jentene. Du finner referatet i jentenes blog HER
|

G92 TAPTE KNEPENT FOR FRØYA!

Lørdag 17.november møtte vi Frøya kl 15.00 i Frøyahallen. Dette er et lag vi har kjempet mange jevne kamper med de siste årene, men som oftest har det tippet i vår favør. I dag var vi imidlertid meget spente. Roy uaktuell etter en uke i sengen, Alex meget tvilsom med ryggproblemer og vi på sidelinjen meget spente på hvordan resten av gjengen ville klare å restituere seg etter en tøff kamp mot Gimle 1 i 91-serien tidligere på dagen. Les mer om hvordan kampen utviklet seg i Arve sitt kampreferat.
|

"91-GUTTENE" FIKK BANK AV GIMLE

11
Lørdag 17.november spilte vårt G92-lag kamp i 91-serien mot Gimle i Bjarghallen. Etter at vi i vår forrige 91-kamp slo Ulriken med 11 poeng, hadde vi visse forhåpninger om å følge opp den fine fremgangen med et bra resultat mot Gimle. Dette Gimlelaget blir nok kretsmestre i år. Riktignok har Frøya et lag som absolutt matcher dem, men de har allerede gitt en w.o. (mot Gimle) og kan derfor ikke bli kretsmestre.
Vi stilte litt redusert i utgangspunktet fordi Roy har vært syk hele uken og var ikke klar til kamp. Men resten var klar for å vise seg frem og Eirik (bildet) og de andre var sugen på et godt resultat mot et av topplagene.
Arve har skrevet fyldig referat i guttenes blog HER.
|

G94-SEIER MED GOD MARGIN MOT OS I DAG

1
Os spilte likt med våre gutter i 3. periode, men ellers var Kirkevoll beste lag på banen i Bjarghallen i dag. George (bildet) sørget for at vi dominerte i 1. periode og "puttet" 5 poeng av våre 11 i den omgangen. Han var, ved siden av Ephrem, særdeles "våken" i dag og bidro sterkt i Kirkevolls spill. Hvordan det gikk videre med de to og de øvrige på et Iangrepslystent Kirkevollag kan du lese i Ole Tom sitt referat i guttenes blog her.
|

G-94 FIKK HARD MOTSTAND FRA "ULRIKEN UNG"!

13
Ulriken var det eneste laget som tok "skalpen" til G-94 i fjorårets mini-serie og Petter (bildet) og de andre guttene var derfor rimelig klar på at det ikke skulle gjenta seg i Landåshallen i dag. Denne gangen skulle Ulriken "eies" fra første stund. Helt som KBBK-guttene hadde tenkt seg gikk det imidlertid ikke.... Les hvordan det gikk i guttenes blog HER.
|

TØFF MOTSTAND FOR J94!

J94 spilte hjemmekamp i Slåtthaughallen mot Loddefjord søndag, og alt lå til rette for en god kamp når hele 11 spillere møtte opp, pluss tre trenere og lagleder, samt mange ivrige foreldre. Imidlertid viste det seg fort at motstanden ble vel tøff. Les mer om kampen i jentenes blog der trener Jon har skrevet fyldig kampreferat!
|

92-GUTTA STORSPILTE MOT ULRIKEN!

7
Lørdag 3.november spilte 92-guttene sin fjerde kamp i 91-serien. Ulriken stod på motsatt banehalvdel i Bøneshallen. Dette Ulrikenlaget slo 92-laget til Gimle tidlig i sesongen, men tapte klart for Gimle-91 i forrige kamp. Det skulle tyde på at laget normalt sett er bedre enn oss, men vi har trent veldig bra i det siste og var innstilte på å selge oss så dyrt som mulig. Joakim trener var vekkreist i annet ærend og Omar var opptatt med dømming, så dette måtte guttene klare selv.
Taktikken før start var å gjøre de enkle tingene så riktig som mulig, så fikk de mer vanskelige tingene heller vente. Vi måtte få satt forsvaret vårt som vi har jobbet med i det siste og ikke gi vekk billige poeng. Dette fungerte bra fra start. Lagene fulgte hverandre gjennom første periode og vi lå bare under med to (13-11). Se resten av Arve sitt referat i guttenes blog HER.
|

LITEN OPPTUR ETTER STOR NEDTUR!

Kirkevoll-Hop2, G92, Søndag 2007-10-21, kl. 1945 Slåtthaughallen.

Etter en fadese av en kamp med total kollaps i forsvar store deler av kampen mot Gimle tidligere på dagen, var det klart for ny utfordring for G92 søndags kveld mot Hop2. Begge møtene mot dem i fjor gikk smertefritt, men kvartfinalen mot dem i fjorårets Hanscup (som gikk til ekstra omganger) står fremdeles som en uroevekker i minnet.

6
Mye av lagets forsvars spill, som gav guttene stor suksess i fjor, har blitt sterkt svekket i sommerferien. Dette har vist seg å være svakhets tegn i samtlige kamper hittil i år, og det skulle starte på samme måte i denne kampen også. Hop tar en 8-6 ledelse over Erlend (bildet) og de andre guttene på enkle skudd utenifra, som ikke utfordres fra et sovende forsvarslag. En kort timeout og mye kjefting fra laglederen, er hva som skal til for å vekke opp guttene. Forsvaret sitter, guttene utfordrer samtlige av Hops skudd, og kampen snues til en klar 24-12 ledelse etter 1.periode. Les resten av Joakims referat fra kampen i G-92-bloggen HER. Det er også lagt ut nye bilder i guttenes fotoalbum.
|

GIMLE FORTSATT FOR STERKE FOR GUTTER-92!

Gimle har vært det førende laget i denne årsklassen de siste årene. Uten at jeg har den store oversikten så tror jeg det er lenge siden de har tapt en kamp her i by’n. Det nærmeste vi har vært var i vår i Hansacupen der vi tapte i finalen med ett poeng. Søndag 21.oktober møtte vi dem i 91-serien i Slåtthaughallen. Les alt om kampen i Arves fyldige referat i guttenes blog.
|

92-GUTTAS FØRSTE SEIER I 91-SERIEN!

Anders 971013
Etter at 92-guttene slo Hop 1 71-62 lørdag morgen i Bjarghallen skulle altså de samme to lagene møtes igjen litt seinere på dagen i Åstveithallen i 91-serien. Hopguttene hadde lovet oss sterkere motstand denne gangen og det fikk vi. Nå var det Hop som kjørte showet og Anders (bildet) og de andre kom tidlig bakpå. Etter noen minutters spill dukket Joakim opp fra sykesengen. Han hadde tydeligvis skjønt at guttene trengte ham og de ble veldig glade for å se ham. Og at det hjalp kan du lese om i Arves referat i guttenes blog HER.
|

92-GUTTENE ÅPNET MED SEIER!

Erlend 20071013
Lørdag 13.oktober spilte 15-årsguttene første kamp i årets serie. Hop 1 var motstander i Bjarghallen, et Hoplag vi de siste årene har hatt mange jevne og spennende oppgjør mot, men som vi har gjort oss til vane å slå knepent. Nå har vi lagt en ny treningsvinter bak oss og vi var spente og usikre på styrkeforholdet de to lagene i mellom. Hvordan det gikk med Erlend (bildet) og de andre kan du lese mer om i guttenes blog der Arve (som vanlig) har skrevet fyldig referat.
|

94-GUTTA SVIKTER ALDRI(?)

Paal 20071013
Lørdag 13.oktober skulle Pall (bildet) og de andre 13-årsguttene spille sesongens første kamp og lagets første kamp på stor bane. Vi deltok ikke på åpningscupen (prioriterte fotball) og i vår første seriekamp møtte ikke motstanderne så i dag var vi spente på hvor hvordan laget ville prestere. Loddefjord var motstandere i Bjarghallen så tidlig som kl 08.00. Vi hadde på forhånd forsikret oss om at de ville komme og det gjorde de. Verre var det med vakt i hallen ....... Les resten av Arves referat fra kampen i guttenes blog HER.
|

92-GUTTENE GODT I GANG!

Lørdag 15. september spilte 92-guttene sesongens første seriekamp. Askøy var motstander i Askøyhallen. Dette Askøylaget var en blanding av 92-, 93- og 94-gutter, men nå før seriestart har 92-guttene trukket seg. Laget har derfor søkt om å få spille i 93-serien. Håper det ordner seg for dem, men inntil videre må de spille -92. Hvordan kampen gikk? Det kan du lese om i Arves referat i 92-guttenes egen blog!
|

BEGGE 92-LAGENE I FINALER I ÅPNINGSCUPEN!

I jenteklassen var det riktignok bare to lag med så der var det ikke så vanskelig. Etter to kamper mot Hoplaget på fredag var det spillefri for jentene på lørdag før finale søndag. Alle tre kampene de spilte var relativt like og resultatene ble også omtrent det samme i alle kampene. Vi visste omtrent hvor gode Hopjentene var så resultatene var ikke så overraskende, men vi likte ikke helt at tapet vokste for hver kamp. Etter tap med 37 og 43 poeng i de to kampene fredag, økte det i finalen til 62 poeng (74-12). Det er stygge sifre, men det positive er at det er relativt lett å rette på en del av det. Etter scoring av dem ga vi ballen alt for lett fra oss ved utspill slik at enkelte angrep ga både 6 og 8 poeng til dem før vi kom over midten igjen. Da blir det fort stygge sifre. Men som sagt etter kampene fredag var vi godt fornøyd med innsatsen i helgen.

Guttene møtte Gimle i finalen, et Gimlelag som vi tapte med 12 poeng for på lørdag. De 12 poengene lå vi allerede under med etter første periode og vi spilte jevnt med Gimle i de tre siste periodene. Vi var derfor litt mer optimistiske før finalen. Men det skulle igjen bli vanskelig. Vi ville så mye men fikk ikke ut det vi er gode for. Gimle dro jevnt i fra og var aldri truet. De vant til slutt med 11 poeng (34-23). Vi synes selv vi igjen hadde dårlig uttelling. Skjer det ofte er det ikke uflaks men udyktighet, men en del enkle lay-up bør vi sette. Uansett har helgen gitt oss viktig kamptrening med mange jevne kamper og vi gleder oss stort til å komme i gang med serien. Det skjer allerede på lørdag mot Askøy.
Arve
|

OPPSUMMERING ÅPNINGSCUPEN

DSC_3450
Gimle dro denne helgen i gang basketsesongen ved å arrangere Åpningscupen i Haukelandshallen. Etter at 90- og 91-jentene våre denne sesongen spiller for Gimle er Kirkevoll bare representert med jenter -92 og gutter -92. På bildet representert med Emily fra jentelaget vårt. Arve har laget fyldig referat. Se linken "Les mer her....".Les mer her....
|

SESONG-BESTE AV G92 I HANSA CUP!!

Etter en god sesong med kun to tap, mot seriens eminente ener Gimle, skulle det bli spennende å se hvordan guttene skulle klare seg i turnerings spill. Det er en helt annen ting å spille mange kamper på kort tid, pluss det å spille sluttspill kamper, enn å konkurrere en kamp av gangen utover en hel sesong. Og dette var guttene klar over, etter at de røk ut mot Hop i fjorårets Hansa Cup.
Les Joachims fyldige oppsummering fra kampene i guttenes blog her!
|

MEDALJE TIL J90 I HANSA CUP!

Kirkevoll jentene består av spillere i JK-, J16- og J15-klassen, som har skapt problemer for dem i hele år med kollisjoner av kamper. Vi ønsket dermed å stille i kun en aldersklasse i årets Hansa Cup, og etter mye om og men, ble de meldt på til J16 klassen (måtte da desverre stille uten Anne Maria og Ragnhild).
Årets sesong har bestått av både mye oppturer og nedturer, og mye problemer med å stille folk til kamper (og treninger). På den positive siden, har dette gjort at enkelt andre spillere har kommet frem (som Marte og Kristina) og nye har tatt rollen og ansvar som klare ledere for laget (Ane Z for 90 klassen). Det endte med en bronse i serien, noe vi kan si å være medium fornøyd med.
Nå var det duket for Hansa Cup, og det var en glede å ha Katrine og Pia tilbake som fast på laget, som begge har vært mye ute denne sesongen av ulike grunner. Les Joachims oppsummering fra kampene i jentens blog!

|

G-92 MED GOD AVSLUTNING PÅ EN BRA SESONG!

B serie spill for 2 år siden, bronse i A serien i fjor og en sikret sølvmedalje i år, var vi allerede fornøyd foran sesongens siste kamp. Erkerivalen Hop stod på menyen, så motivasjonen var på topp til tross for at kampens resultat ikke hadde betydning for plassering i serien. Og pga dette, hadde vi med oss Eprem fra 94 laget. Joakim har skrevet oppsummering i G-92-blog'en fra siste kamp i vår.
|

92-GUTTENE SIKRET SØLV ETTER SEIER OVER HOP 2

Lørdag 24.mars møtte SG14-laget Hop 2 i Slåtthaughallen kl 12.30. Dette Hop-laget består av 93-gutter som stiller i 92-klassen for å få tøff matching. Tidligere slet vi i disse kampene og de var som oftest meget jevne og vi byttet litt på å vinne. Nå har guttene våre vist at det er et års forskjell og sist vi møtte dem (9.desember) vant vi så klart som 57-25. I dagens kamp visste vi at med seier ville sølvmedaljene i årets serie gå til Kirkevoll, og dette ga oss en ekstra motivasjon til å stå på fra start. Les mer i guttenes blog HER.
|

SOM FORVENTET FOR JUNIORENE MOT HOP

Tirsdag 20.mars spilte JK kamp mot Hop i Kringlebotnhallen. Vi manglet Birte, men hun kunne nok ikke reddet oss uansett. Til det var forskjellen på de to lagene for stor. Spillemessig er det ikke så allverdens forskjell, men når det gjelder skyting er de i en helt annen klasse. De spiller oss nok ut av og til, men det er treffprosenten som imponerer. De har bl.a. elleve tre-poengere i kampen mot vår ene. Også på nærskudd er de oss langt overlegen. Der vi slenger i vei et dårlig skudd fra god posisjon er de mye mer konsentrerte og tekniske og setter poeng jevn og trutt med lav bomprosent. Les resten av Arves oppsummering i jentenes blog HER.
|

FORSVARSDOMINANS GAV G92 SEIER MOT ERKERIVALEN HOP!

Vi har alltid ment at G92 har et bedre lag enn Hop, men det er Hop som har trukket det lengste strået de to siste møtene. Åpningscupen ved sesong start og semifinalen i fjorårets Hansa cup har begge gangene resultert i seier til Hop, mye pga deres fysiske og tøffe spille stil. Så dette var en kamp vi hadde lenge sett frem mot. Kirkevoll guttene lå på 2.plass i serien, mens Hop lå på 3. Selv om Kirkevoll ledet med to seiere, ville Hop klatre forbi med seier i de to gjenstående møtene mellom lagene. Saken var klar, vi måtte vinne! les resten av Joachims referat i G92-blog'en!
|

KATRINE TOK KONGEPOKALEN MED GIMLE EK

Fjorårets sesong var Katrines første på Gimle EK. Laget vant serien og spilte seg til finalen i sluttspillet. Der ble det et knepent tap. Etter syv kongepokaler på rad var det en gedigen nedtur for laget, men en opptur for debutanten Katrine.

I år vant de også serien og denne gangen ville de ha kongepokalen med seg tilbake over fjellet. Og det fikk de. I en uspennende finale ble Bærums Verk slått så klart som 82-58 (11-25, 10-22, 18-13, 19-22). Sigrun Eskeland ble toppscorer for Gimle i finalen og hun ble også finalens MVP. Katrine bidro med 6 poeng og var selvsagt fornøyd med helgens resultater. Seieren skal feires en gang i kommende uke.

Etter en hektisk avslutning på sesongen med ”Gimle-damene” sier Katrine det skal bli deilig å være hjemme de kommende helgene. Det er gøy og inspirerende det som har skjedd, men det koster krefter og batteriene må lades innimellom. Nå skal EK-gjengen summere opp og evaluere sesongen som er gått og legge planer for videre satsing og det er alltid spennende i en slik prosess å se hvem som kommer og hvem som går. Får de beholde stammen i dette laget kan det bli mye moro også kommende sesong(er).
Les også hva basket.no skriver om kampen!

arve
|

SEIERSREKKEN FORTSETTER FOR GUTTER-94!!

4
Lørdag 17. mars gikk den nest siste kampen i serien for 94-guttene. Ulriken stod på motsatt banehalvdel og det er en motstander føler vi har bra kontroll på. De spiller godt, men vi har pleid å være de nødvendige poengene foran når fire perioder er spilt. Riktignok slo de oss knepent i den først kampen i høst, men det betrakter vi mer som litt startproblemer for oss. Forskjellen er likevel ikke større enn at det må full skjerping til for å slå dem.
I dag kom Paal (bildet) og de andre spillerne våre direkte fra fotballturnering i Åsane så vi fryktet at fokus ikke var helt der det skulle være før kampen. Men disse guttene er ubeseiret så langt i serien og den gode statistikken hadde de tenkt å beholde.

Hele oppsummeringen fra kampen finner du i guttenes blog - HER.
|

JENTER-90 SJANSELØSE MOT HOP/YTREBYGDA

5
Lørdag 17.mars spilte våre jenter-90 mot sammenslåingen Hop/Ytrebygda. 90-laget bestod denne gang (som så mange ganger før) stort sett av bare 91-spillere. De hadde nettopp fått kjørt seg kraftig mot Nattland i J91 og nå fikk de hjelp av våre eneste to disponible 90-jenter Ane og Alexandra.
Lørdagens motstander er suveren serieleder, deretter følger vi, Loddefjord og Nattland omtrent likt, og sist på tabellen ligger Brattholmen som er uten seire og har store problemer med å stille lag. Vi var derfor svært så realistiske når vi på forhånd ikke regnet med så stor poengfangst i denne kampen. Det ble det heller ikke, men Petra (bildet) og de andre KBBK-jentene hang overraskende godt med lenge. Hvordan det gikk til slutt kan du lese i Arves fyldige oppsummering i jentenes blog.
|

FREMGANG FOR 92-JENTENE

page40_blog_entry30_1
10.mars var det ny kamp for 92-jentene etter en lang periode uten kamper. De møtte Nattland i Bjarghallen og dette var første kamp etter at Mikey (bildet) tok over treningen. Og vi som har fulgt jentene en stund kunne se tydelig fremgang. Det begynner å bli mening bak det de foretar seg på banen og ikke minst har viljen til å jobbe blitt bedre. Laget består fortsatt av litt for få spillere. Dette blir en utfordring, spesielt med tanke på neste sesong. Men får vi beholde Mikey som trener (eller en annen av samme kaliber) tror vi det er mulig å hente inn igjen noen av dem som var med oss tidligere. Vi håper i hvert fall å få med litt flere enn de er nå. Hvordan det gikk i lørdagens kamp kan du lese om HER.
|

INNSATSFULLT DA 91-JENTENE SLO BØNES LØRDAG

1
Lørdag 10.mars hadde Marte (bildet) og de andre 91-jentene våre kamp mot Bønes i Bjarghallen. Sist vi møtte dem var helt tilbake til 22.oktober og da vant vi relativt knepent 62-54. Det var derfor med litt spenning vi stilte til denne kampen. Var de blitt bedre? Hadde vi holdt vårt nivå eller blitt bedre? Og ikke minst: Kunne vi stille lag? 91-gjengen er ikke større enn den må være for å stille lag og det er ikke mange forfall vi skal ha før vi ikke er nok til å spille kamp. Les Arves fyldige referat fra kampen HER.
|

BORTETAP FOR YTREBYGDA FOR JUNIORENE

Jeg har tatt noen bilder fra JR-kampen i går. Vi tapte, men det var ingenting å utsette på innsatsen. Ytrebygda er for gode for oss, de har beholdt alle spillerne fra det laget vi spilte jevnt med i J90 serien tidligere. Vi har jo bare Ane igjen fra det laget. Laget gjorde en fin jobb, men var litt uheldig på uttelling i poeng. Det hadde vært Ok om lagleder Joakim hadde vært der. Resultat: 94-25 Ytrebygda- Gimle Jr.
Tore Z.
|

GUTTER-92 HALTET SEG TIL SEIER OVER ULSET!

Lørdag 17.februar skulle 92-guttene spille mot Ulset i Bøneshallen kl 14.00. Sist helg kunne guttene ikke stille lag mot Ulriken pga sykdom og det så ikke bedre ut denne gangen heller. Roy var opptatt med skolerevy, Henrik fremdeles skadet og Anders og Espen ikke frisk igjen etter influensaen som har herjet denne uken. Men vi kunne heller ikke få flere kamper utsatt så vi satset alt på å stable Anders på beina, få med Gibrill og Ephrem og få gjennomført kampen. Espen har skrevet referat fra kampen i guttenes blog HER.
|

INTENST OG SPENNENDE DA GUTTER-94 MØTTE GIMLE SKJOLD I DAG!

18
Det er alltid gøy å være publikum når Kirkevoll og Gimle Skjold møtes til dyst. De to lagene spiller alltd jevnt og det pleier å være full innsats fra start til "mål". I dag var det ekstra spennende ettersom Espen var syk og de andre guttene derfor litt ekstra spent på hvordan det ville gå. Forrige kamp mot Gimle Skjold endte med knepen seier med 1 poeng(!) så det var duket for revansj for Gimle denne gangen!
Det ble litt klabb og babb før start også. Ephrem (bildet) og George hadde glemt at det var kamp i dag og var ikka der 30 minutter før kampstart. Vi sendte derfor en delegasjon til Fana for å "dra dem ut av sengen". Ekstraturen - pluss det faktum (les: flaks) at arrangørene var forsinket i Gimlehallen - gjorde at vi rakk å få guttene på plass til kampstart. Les Ole Tom sin oppsummering fra den spennende kampen HER.
|

JENTER-92 HAR FÅTT NY TRENER!

Michael Kim Nguyen har overtatt som trener for 92-jentene. Han er allerede i gang og så vidt vi har forstått så har han fått en fin mottakelse av jentene! Kontaktinfo for Mikey finner du på treningsoversikten i dokumentarkivet.
|

SKADEPREGET JUNIORLAG STO DISTANSEN MOT BØNES!

2
Sykdom, skader og fravær preget Gimle/Kirkevoll's JK lag, da Ana Maria (bildet) og de andre jentene skulle møte Bønes til kamper lørdag og søndag i Gimlehallen og på Bønes. Joakim har skrevet fyldig oppsummering fra 2 spennende kamper i junior-lagets blog HER.
|

BRA SPILL, MEN KLART J91-TAP MOT NATTLAND I BØNESHALLEN!

26
Et litt "småhostete" J91-lag stilte på Bønes uten de helt offensive tankene og gikk nok mentalt på banen for å "gjøre det beste ut av det" mot dobbelt så mange hvitkledde Nattland-jenter. Uten lagleder og trener (men heldigvis hadde Ole Tom lisensoversikten med seg slik at vi fikk spille) fra start gikk jentene på banen og ble rimelig overkjørt i starten. Før vi fikk engasjert oss skikkelig i spillet hadde jentene fra Nattland 14 poeng mot våre 0 og da ante vi kanskje hvor det bar. Men da jentene skjerpet seg og Joachim kom på plass midtveis i omgangen kom det seg litt. Vi scoret også etterhvert og da omgangen var omme sto det 23-14 til Natland.
Les Ole Tom sitt kampreferat i jentenes blog HER.
|

FAMLENDE FRA START, MEN BEDRE ETTERHVERT FOR J-94 MOT YBBK SANDSLI

Mye klabb og babb FØR start da jenter-94 skulle spille kamp i Landåshalen lørdag. Det største problemet var vel egentlig å få jentene på rett bane til rett tid. I og med at kampen ble flyttet i uken hadde ikke alle fått det med seg og var dermed enten klar til start på feil sted (Bjarghallen) eller til feil tid (senere på dagen?). Litt dumt da at vi hadde levert ut en lapp med kamplisten på. Slike lapper er vanskelig å oppdatere når det skjer endringer. Sjekk derfor alltid KBBK-kalenderen for siste oppdateringer!
18
Nok om det... Det kom til slutt 6 jenter (og noen fra fan-klubben) og ettersom Ole Tom og Marit var på plass og fikk Ytrebygda-jentene til å vente litt, så kom kampen i gang 10 minutter etter tiden. Hvordan det ellers gikk kan du lese mer om i kampreferatet HER.
|

94-GUTTENE FORTSETTER Å IMPONERE!

23
Søndag 4. februar skulle 94-guttene møte Djerv for første gang. Kampen gikk i Gimlehallen kl 11.00 og vi stilte fullt lag minus Rune som fortsatt var syk. Djerv er et nytt bekjentskap for oss. Vi hadde hørt at de hadde få spillere og at et par av spillerne var veldig gode. Og begge deler stemte. De møtte med bare fire spillere, men fikk låne en Gimlespiller slik at det skulle kunne bli kamp.

Kampen begynte meget jevnt. Første periode ble en ”scoringskamp” mellom Djerv to toppscorere Jazik og J.K.Hjertnes og våre to Ephrem og Espen (bildet). Disse fire spillerne stod for alle scoringene i første periode og vi gikk til første pause med en knepen topoengsledelse (12-10). Resten av kampen ble også spennende og velspilt. Les kampreferatet HER.
|

MINI-JENTENE BEGYNNER Å SKJØNNE DET!!

Minijentene (MJ12/J-94) skulle ha spilt to kamper i dag (søndag 4.februar), men Ytrebygda Skeie kunne ikke stille så det ble med kampen mot Nattland i Gimlehallen kl 14.00. Katrine (trener) var opptatt med kamper i Oslo med Gimle EK, men Ane S og Petra ledet jentene med sikker hånd til et flott resultat. Men det tok litt tid før de begynte å skjønne hva som foregikk og hvordan de skulle gjøre det. Men de skjønner stadig mer og mer. Hvort mye kan du lese om i Arves kampreferat i jentenes blog.
|

GUTTER-92 SOM FORVENTET MOT FRØYA 2

Lørdag 3.februar møtte 92-guttene Frøya 2 i Frøyahallen kl 12.00. Frøyalaget består av unge og ferske basketspillere og det var som ventet ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Sist vi spilte mot dem vant vi så klart som 74-4, og det skulle nesten bli reprise denne gang. Arve har oppsummert kampen i guttenes blog HER.
|

STRÅLENDE SPILL AV 94-GUTTENE MOT ASKØY!

21
Lørdag 3.februar skulle Lars (bildet) og resten av 94-guttene møte Askøy i Bjarghallen kl 16.00. Askøy er et lag som vi har hatt bra tak på, men som vi også har tapt for en gang (mener vi å huske). Vi visste derfor at vi måtte yte maksimalt og være helt skjerpet for å hale seieren i land. Det skulle imidlertid gå lettere enn vi hadde trodd. Les Arves fyldige referat i guttenes blog HER.
|

Dobbeltseier til Paal (bildet) og de andre på Gutter-94 i åpningskampene!

13
Miniseriene hadde sin første spilledag i runde 2 lørdag 27.januar. Guttene skulle spille to kamper i Flaktveithallen mot henholdsvis Gimle Steinerskolen og Gimle Skjold. Dette var også debuten til Omar som lagleder og det ble meget spennende. Arve har skrevet referater fra begge kampene i guttenes blog. Bilder fra den siste kampen er lagt ut i guttenes fotoalbum.
|

Jenter-94 er begynt å treffe kurven!

Katrine har skrevet referat fra lagets 2 kamper lørdag. Du kan lese mer i jentenes blog HER.
|

G-92-kampen mot Hop 1 utsatt nok en gang!

92-guttene skulle ha spilt kamp mot Hop 1 sist helg, men kampen ble utsatt fordi vi ikke kunne stille lag. Vi avtalte å spille i deres treningstid og de gav oss noen alternativer. For oss passet det i deres treningstid på fredag kl 19.00 i Kringlebotnhallen. Les mer her....
|

G-92 med viktig seier over Frøya!

Tirsdag 23.januar kl 16.00 spilte SG14 utsatt kamp mot Frøya 1 i Frøyahallen. Foran denne kampen lå guttene på en andreplass på tabellen etter suverene Gimle. På plassen bak lå Frøyaguttene og like bak der på fjerdeplass Hop 1. Hoplaget har foreløpig litt færre kamper og vil nok klatre oppover på tabellen etter hvert. Kampen mellom Frøya og oss var derfor viktig når det gjelder sjansene for å havne på medaljeplass. Les Arve sin fyldige oppsummering i guttenes blog HER.
|

Nok et tap for J-90! Sad Sad

Jenter-16 skulle på søndag prøve å vise at lørdagens dårlige forestilling mot Nattland var et engangstilfelle. Det ble vanskelig mot avdelingens topplag Hop/Ytrebygda. Ingen regnet med seier i denne kampen, men god innsats og et hederlig resultat måtte vi kunne håpe på. At det ikke gikk helt etter oppskriften kan du lese mer om i Arves oppsummering i jentenes blog HER.
|

Jenter-90 tapte mot Nattland Sad

24
Som skrevet tidligere gikk vi en hektisk og vanskelig helg i møte. Jenter 16 spilte på lørdag mot Nattland. Det er et lag vi har pleid å slå, men som har kommet nærmere og nærmere for hver kamp. Vi var klar over at vi måtte skjerpe oss og yte maksimalt for å fortsatt holde dem bak oss. Det klarte jentene våre ikke. Joakim (trener) var bortreist og vi hadde lånt Brent som lagleder. Men det er jentene som spiller det først og fremst kommer an på og ryktene sier at alt for få gjorde jobben sin. Les resten av Arves oppsummering i jentenes blog HER.
|

J91 spiller søndag likevel!

Som tidligere nevnt var søndagens kamp satt opp samtidig med J16-kampen mot Hop/Ybbk på søndag 21.januar. Vi ba kretsen om å flytte denne kampen. Svaret er at det er meget vanskelig å finne plass seinere. Kretsen har derfor flyttet kampen til kl 18.30. Stedet er fortsatt Gimlehallen og datoen er altså fortsatt søndag 21. januar. Les mer her....
|

Gimle G14 minst ett nummer for stor!

Kampen mot 92-guttene fra Gimle er ett av sesongens mål og høydepunkt. Det er mange årsaker til det: Det er det beste laget (vi har aldri slått dem, men håper en dag), vi kjenner mange av spillerne veldig godt (fra fellestreninger, kretslagsturer og kamper) og det er en fin gjeng å spille mot. Søndag 14.januar møtte vi dem igjen i Gimlehallen. En kunne merke på spillerne at de var litt ekstra nervøse og tente før kampen. Taktikken var lagt og alt var klart. Nå var det bare å gå ut og gjøre det! Men det er ikke alltid så lett.... Les mer i guttenes blog HER.
|

92-guttene suverene mot Askøy!

Lørdag 13.januar kl 08.00 i Sandslihallen spilte 92-guttene mot Askøy. De har vært et av de svakere lagene i avdelingen og vi følte oss ganske trygge på seier før kampstart. Joakim (trener) hadde fått fri for å sove å være opplagt til andre kamper seinere på dagen. Dette skulle vi klare sjøl! Og det gjorde vi. Les resten av referatet i guttenes blog HER.
|

Hvor ble det av dommeren?

Vi skulle spilt J91-kamp mot Hop/Ulriken i Bjarghallen lørdag 13.januar kl 15.30, men det ble det ikke noe av.Les mer her....
|

God EK-kamp av Katrine!

Katrine spilte elitekamp (EK) for Gimle lørdag 13.januar i Gimlehallen kl 16.00. Allerede under fjorårets sesong var hun et ”fast” innslag på EK-kampene, men hun måtte stort sett finne seg i å komme innpå litt ut i kampen og antall spilleminutter lå som oftest mellom 5 og 10.
Men Katrine har trivdes godt i EK-miljøet og trent jevnt og trutt, og på lørdag fikk hun et lite ”gjennombrudd” i Gimles kamp mot Ullern. Etter tre helt jevne perioder slet Gimle seg ifra i siste og vant til slutt 61-53. Her er hva BA skrev om kampen i søndagens avis:

God debut av 16-åring
Katrine Fjærestad spilte i går sin første kamp fra start for Gimle. Med bravur.
Det mener i alle fall trener Brent Hackman, som var snar med å trekke frem 16-åringen etter kampslutt. ”Katrine spilte sin første kamp fra start og spilte 26 min. Hun scoret 8 poeng. Det er ikke verst for en 16-åring”, mener han. Og er nokså snar med å love mer spilletid. ”Katrine mangler spilleerfaring. Men hun var blant dem som har trent skikkelig godt i romjulen, og var i klart bedre form enn mange av de andre”, bemerker han.
Hvis hun fortsetter å jobbe videre er det gode sjanser for å få spille”, fortsetter treneren.

Arve
|

Ane styrte J90-showet mot Brattholmen!

29
Lørdag 13.januar spilte 90-jentene mot Brattholmen i Bildøyhallen. Denne gangen var faktisk 91-jentene i flertall på laget. Men fremdeles er det noen av 90-jentene som drar de tyngste lassene. Og denne gangen var det så desidert Ane Z (bildet er fra en av fjorårets kamper). Solid og kompromissløs i forsvar sammen med oppofrende og tøft spill i angrep gjorde henne til kampens store spiller. Les Arve sin oppsummering av kampen i jentenes blog HER.
|

J-90 åpnet med seier

3-1
Så var 2007 i gang og første laget av våre som skulle spille kamp var Katrine (bildet) og resten av 16-årsjentene. De møtte Loddefjord i Bjarghallen lørdag 6.januar. Loddefjord er et lag som vi stort sett har hatt bra kontroll på selv om vi aldri har vunnet stort over dem. Arve har skrevet oppsummering fra kampen i jentenes logg HER.
|

Julecup'en

Vi har vurdert og diskutert julecupen og eventuell deltagelse der for våre forskjellige lag. Det er bare G-92 som er påmeldt. De har også for få spillere i utgangspunktet, men vi har vært ute og lånt noen som kan spille for oss (det er lov med gjestespillere i julecupen). Så til dere 92-spillere som skal være hjemme i romjulen og har lyst å være med i julecupen: Følg med på nettet og se når kampene blir satt opp. Mest sannsynlig starter vi tredje juledag (onsdag 27. desember). Hvis det er noen av dere faste som ikke kan være med, så vær snill å gi beskjed så tidlig som mulig til Berit på 45246103 eller til Arve på 90524036 eller arvhel@hfk.no.
Arve
|

Ytrebygda ble noen nummer for stor får våre 94-jenter denne gangen også!

9
Susanne (bildet) og resten av 94-jentene fikk bare spille en kamp i dag mot de 3 som opprinnelig sto på planen. Dermed ble det Ytrebygda som fikk æren av å putte baller i Kirkevoll sin kurv i dag. Og mål ble det mange av - i hvert fall for Ytrebygda. Ikke helt uventet kanskje, våre spillere er jo nettopp begynt og har mye å lære. Les mer om kampen i jentenes blog.
|

Kamper 2. og 3. desember!

Førstkommende lørdag har vi to kamper. J14 starter kl 11.00 mot Ytrebygda i Fyllingsdalshallen. Etter det er det G14 sin tur samme sted kl 12.15 mot Ulset. Det er ikke kommet opp på kretsens sider ennå, men det er mulig vi blir bedt om å være arrangør i disse kampene.
Søndag er det så J12 sin andre runde. De gikk på noen stygge tap i første runde (hvor er referatet?). Vi ba kretsen om å legge litt om på kampene og lage litt A- og B-serie. De lovet å se på saken, men ingen ting har skjedd så langt så det ser ut som vi må gjennom de samme motstanderne minst en gang til før vi får prøve oss mot noen andre. Denne gangen møter vi også Vestkanten som var forhindret fra å være med sist pga annet arrangement. Vi spiller kl 13.00 mot Ulriken, 15.00 mot Vestkanten og 17.00 mot Ytrebygda Søreide. Alle kampene går på Olsvikåsen vgs og vi er arrangør i den første og siste.
Til disse tre kampene trenger vi hjelp til det meste. Katrine er opptatt med eget opplegg og kan ikke møte. Vi jobber med saken for å finne erstattere.
Arve
|

Mange nye G94-bilder er tilgjengelig nå

Mange ny bilder er lagt ut i Gutter-94 sitt fotoalbum etter gårsdagens kamper i Gimlehallen. Du finner de nye bildene HER. Referat fra kampene kommer!
|

Skuffet J-92-trener etter elendig oppmøte i Slåthaughallen 11. november!

Denne kampen hadde jeg gledet meg til siden det gikk så bra helgen før, Tina(lagleder), Emily, Linn og jeg møtte om i Slåtthaughallen klokken 08.45 en lørdags morgen jeg hadde til og med droppet min egen kamp for å laglede dere! Les resten av Anna Martes hjertesukk i J92-blog'en (red. anm.).
|

Litt forsinket referat fra Jenter92-kamp 04.11.06 i Bjarghallen

Bra kamp selv om vi tapte. Med alle spillerene frisk og opplagt tilstede tar vi de neste gang! 7 av 8 spillere stilte til denne kampen grunnen til at vi ikke var
fulltallig var sykdom. Caroline kunne ikke stille, men de som var spilte det beste de kunne - i hvert fall nesten! Les resten av Anna Martes referat i jenter 92 sin blog.
|

Beste angrep er forsvar!

Hver gang 92 guttene skal møte Ulriken er det litt små bekymringer med i bildet. Selv om våre gutter er en god del hakk bedre enn Ulriken gutta, sitter det 1 poengs tapet fra tidlig i fjor enda i minnet. Og mindre bekymringer var det ikke da den desidert beste spilleren sist vi slo dem,Alex, ikke kunne møte, slik at vi kun stilte med 5 spillere.
Les mer i guttenes blog der Joachim har skrevet utfyllende oppsummering fra kampen!

|

Jenter-90 seiret over Nattland!

Nattland har et meget sterkt lag i jenter -91. Disse spiller også i 90-serien. Vi møtte dem lørdag 4.november i Bjarghallen. Det ble en hard og spennende kamp der ingen ting var avgjort før helt mot slutten. lese hele kampreferatet HER.
|

Scoringsrekord til Kristina da J91 slo Brattholmen i helgen!

Kristina
Lørdag 4.november møtte 15-årsjentene våre Brattholmen i Bjarghallen. Uheldigvis hadde Brattholmen flere skadeforfall og kunne bare stille fem jenter. De måtte derfor både porsjonere ut kreftene sine samt passe seg for fem feil. Det ble uansett en lett seier for jentene våre og Kristina (bildet) hadde en god dag på banen! les alt om kampen HER.

|

Gutter-92 vant klart på Askøy

På søndag var G-92 på Askøy og møtte Askøy på hjemmebane. Detaljer om kampen kan du lese i lagleder Berit sitt referat her.
|

Gutter-92 hang godt med i 3 omganger mot Gimle i dag....

Oppgaven ble litt for stor for våre gutter da de møtte Gimle i Bjarghallen i dag. To lag i serien har vi alltid hatt utfordringer med og når disse to (Hop og Gimle) nå er slått sammen blir det jo ikke akkurat noen enklere oppgave! I dag startet det imidlertid ikke så verst for Kirkevoll-guttene. Les mer her.
|

Jevnt og spennende da Frøya besøkte Bjarghallen i dag!

G92-20061014
Det var duket for et spennende oppgjør da Frøya kom på besøk til G-92 i dag. De to lagene fulgte hverandre da også tett gjennom hele kampen og det var sjelden mer enn 2 eller 4 poeng som skilte underveis. Du kan lese hele referatet HER.
Ole Tom
|

Jenter-16 på søndag er utsatt

Førstkommende søndag (15.oktober) skulle våre 90-jenter (J16) spilt kamp mot Nattland i Fyllingsdalshallen kl.18.45. Nattlandjentene viste fin fremgang i fjorårets sesong og har mange unge og talentfulle spillere på laget. Flere av dem er født i 91 og spiller på J91-kretslaget. Dette kretslaget er på tur (til Estland?) denne helgen og derfor er 90-kampen mot oss blitt utsatt på ubestemt tid.
Arve
|

Så er vi igang igjen!!

Jenter-90 spilte kamp mot Brattholmen på lørdag og Thomas har skrevet kamprapport! Du finner den i jentenes nyhetsblog HER.
|

Kretsseriene er klare!

Med unntak av mini'ene (J94/G94) er alle kretsseriene nå klare. Jeg har gjort et ekstrakt av disse som viser alle KBBK-kampene. I denne oversikten (som finnes i dokumentarkivet) er alle hjemmekamper merket med rødt. Det kan bli endringer i kampoppsettet, men det kan være greit å ha dette som et utgangspunkt. Jenter-92 og juniorene er allerede i gang!
Ole Tom
|

Mer detaljer vedr. åpningscup'en

Jenter 90 og J91 må trå til skikkelig i helgen. Gimle Junior trenger nemlig også spillere og det kan derfor bli mange kamper for dem som liker å spille basket! For å være helt sikker på at alle får med seg når de forskjellige kampene går for disse jentene har Ruth laget følgende oppsett som ytterligere tydeliggjør dette:
Bilde 2

|

Klart for Åpningscup!

Det er klart for Gimles åpningscup neste helg og puljeinndeling og kampoppsett er nå klart. Kirkevoll har 4 lag i aksjon og det spilles fra torsdag 7. til søndag 10 alt avhengig av hvor langt det enkelte lag kommer. Fra KBBK stiller Senior herrer, Gutter-92, Jenter 90 og Jenter92. Særlig jenter-90 trenger forsterkninger og Jenter-91 må tre støttende slik de pleier. Her finner du puljeinndeling og kampoppsett. Hvis du foretrekker kampoppsettet i Excel-format kan du laste ned filen HER.
|

Oppsummering fra Hansa-cup

Jenter90 vinner Hansa Cup 2006
Da redaktøren og undertegnede har vært vekkreist en uke, har rapportene fra Hansacup’en uteblitt. Men bedre sent enn aldri, så her kommer i hvert fall resultatene og noen få kommentarer. Da vi ikke selv var tilstede på mer enn seine lørdagskamper + søndagen er det mulig vi ikke har fått med oss all info, men vi satser på at det vi har fått med i de respektive lagenes blog'er er korrekt. Du finner referatene i blog'ene til henholdsvis J92, G92, J90 og J89. Se Lag-menyen ute til venstre og blog'en for respektive lag.

Gutter 90 har ikke deltatt i serien på noen år, men startet opp igjen med trening i vinter. Hadde lyst å prøve seg i kamper igjen. Skulle møte Asker på lørdag 08.00, men de møtte ikke. Brattholmen hadde trukket sitt lag så der ble det heller ikke kamp. Siste kampen skulle vært mot 3B, men den kunne ikke vi stille lag til (kolliderte med G13-kamp og måtte ha lånt noen spillere fra det laget). Dermed ble det en dyr påmelding og NULL kamper. Bedre lykke neste gang!
Arve
|

TRE JUNIOR NORGESMESTRE!!

Katrine, Ane og Birgitte fikk alle hengt gullmedaljer rundt halsen søndag ettermiddag. De spiller som kjent på juniorlaget til Gimle som gikk helt til topps i helgens junior-NM. Gratulerer så meget!!! Les Arves oppsummering av helgen i J90-blog'en.
|

Jenter 90 ble kretsmestre!

Birgitte mot Hop
Skjønt, det har de vært lenge. Helt siden de slo Loddefjord 90-37 den 18.februar. Men igår (søndag 2/4) spilte de siste kamp i serien i år og tabellen var komplett, med Kirkevoll på 1.plass. Det har jo liksom vært J-90 som har vært flaggskipet vårt de siste årene. Og som kretsmestre flere år på rad hadde et visst press på seg denne sesongen. Men det har de mestret med glans. Suverene kretsmestre med kun ett tap, og det kom i den betydningsløse kampen i går mot Hop. Men for all del: Vi prøvde å vinne den og, men det hele var avgjort på forhånd og Hop ville mer enn oss vinne denne kampen. Og det klarte de til slutt. Birgitte (bildet) scoret de fleste Kirkevollpoengene denne gang. Hvordan det gikk ellers i kampen kan du lese om i jentenes nyhetsblog - her.
|

Bronse til 92-guttene!

Alexander
Fra vi startet G92-laget har vi spilt i B-serien. Sist sesong begynte vi å vinne mye i den nestbeste gruppen. Kretsen besluttet dermed å flytte oss opp i A-serien. Vi måtte da ta et valg om vi ville "henge med" eller "roe ned". Vi ble enige om å satse på det første. Hvordan Alexander og de andre taklet det samt referat fra den siste kampen kan du lese om HER.
|

Sterk avslutning av 91-jentene!

J91 fikk en fin avslutning på sesongen med seier mot Gimle på søndag. Vi tapte med 7 poeng i første kampen mot Gimle i høst, og var derfor forberedt på en jevn kamp. Vi tok imidlertid raskt kommandoen i kampen og ledet 8 - 2 etter første omgang, der vi viste frem forsvarsspill av høy klasse. Resten av Thomas sin oppsummering fra kampen finner du i J91-blog'en!
|

Årets periode av Martine!!

Martine på vei mot en scoring
I går (lørdag 1. april) spilte J91 sin nest siste seriekamp denne sesongen. Motstandere i Bjarghallen var Bønes, et lag vi slo klart i begynnelsen av desember (16-61 i Bøneshallen), men som har fått ny entusiastisk trener i vinter og som har forbedret seg jevnt og trutt. Les her (J91s nyhetsblog) om hvordan Martine avgjorde kampen!
|

Bronse til 89-jentene?

Ana Maria
Lørdag 1.april spilte våre 89-jenter mot Bønes i Bjarghallen. Laget hadde denne gang bare èn 89-spiller (Ana Maria (bildet) tilbake etter en liten pause. Skidagen på skolen ble litt for tøff). Resten var en blanding av 90- og 91-jenter. Og de klarte seg godt. Les kampreferatet i J89-blog'en.
|

Utsatt kamp

Søndagens J89-kamp mot Ulset i Flaktveithallen er utsatt inntil videre.
Arve
|

Gutter-94 med to seire i helgen!!

Espen med ball
Espen (her avbildet fra en Askøykamp tidligere i vinter) og resten av gjengen på Gutter94-laget plukket nye poeng i helgen og vant to kamper. Arve er flink å skrive referat (hvor er de andre laglederne/foreldrene hen, mon tro?). Du kan lese om kampene i Gutter-94 sin nyhetsblog!
|

J92 fikk strukket seg ordentlig mot HOP - og fikk stryk i Bjarghallen...

Martine strekk 2
Martine og de andre jentene fikk strukket seg ordentlig mot Hop sist lørdag. Denne gangen stilte Kirkevolljentene med nok folk, men manglet det lille ekstra på innsatssiden som gjorde at de spilte så godt på forrige hjemmekamp. Førtste og siste omgang var ikke så verst, men det som skjedde mellom der var ikke så bra...... Du kan lese hele referatet i nyhetsbloggen til J92.
|

89-jentene måtte slite.....

Amanda har taket på Pamela
...... mot Ulriken i dagens kamp (18/3) i Bjarghallen. Amanda (bildet) og de andre jentene måtte virkelig jobbe! Dette Ulrikenlaget, som ligger sist på tabellen med bare en seier etter 10 kamper, er idag sterkere enn tabellsituasjonen skulle tilsi. De har tapt en del relativt jevne kamper, men har hatt en flott fremgang i løpet av sesongen. I siste kamp tapte de med 6 for Bønes og i kampen før det fikk de sin hittil eneste seier (slo Loddefjord klart). Hvordan det gikk? Se i J89-nyhetsbloggen for fullt kampreferat!
|

Storegutta tapte for Flaktveit!

I sesongens nest siste seriekamp ble det (ikke uventet?) tap for Ulset/Flaktveit i Bjarghallen idag (18/3). Sist vi møtte dem (12.feb.) tapte vi så klart som 110-61. I dag ble det "bare" 69-98-tap, så vi får trøste oss med at tapet ble 20 poeng mindre denne gang og leve i det håpet at det er vi som er blitt bedre og ikke dem som er blitt dårligere. Les mer om kampen i seniorenes blog!
|

Gutter-92 seiret over Hop!

Lørdag 18.mars møtte 92-guttene Hop for tredje og siste gang i serien i år. De to første har begge vært helt jevne med en seier til hver, begge med 2 poengs margin. Vi hadde problemer med å stille lag pga skader og skolerevy. Heldigvis var Katinka grei og stilte slik at vi hadde fullt lag fra start. Hvordan det gikk kan du lese i nyhetsbloggen til G-92.
|

Kamper 18. mars i Bjarghallen!

Vi har følgende kamper i Bjarghallen lørdag 18.mars:

09.00 J91 Kirkevoll - Ulriken
10.30 J89 Kirkevoll - Ulriken
12.00 J92 Kirkevoll - Hop 2
13.15 M4 Kirkevoll - Ulset
14.15 G92 Kirkevoll - Hop

Kommer tilbake til behov for sekretariat og evt baking/salg.
Arve.
|

Helgens kamper

LØRDAG 11.3.:
09.15 Sandslihallen G 6.kl. mot Hop
11.15 Flaktveithallen 4M mot Ulriken
12.00 Bildøyhallen J16 mot Brattholmen
13.30 Bildøyhallen J14 mot Brattholmen

SØNDAG 12.3.:
15.30 Slåtthaughallen 4M mot Askøy B

Helge
|

Jenter-89 slet mot Ulset!

Så var vinterferien over og kampene startet opp igjen søndag 5. mars. J89-laget vårt spilte mot Ulset kl.19.00 i Slåtthaughallen. Hvordan det gikk kan du lese om i nyhetsbloggen til Jenter-89.
|

Hop 1 - Gimle (G92) i Bjarghallen

Helt på tampen av vår arrangementlørdag hadde kretsen satt opp G92-kampen mellom Hop 1 og Gimle i Bjarghallen. Gimle var den klare favoritten, men Hopguttene yppet seg i starten. Frekt og offensivt gikk de til verket uten respekt for de antatt sterkere Gimleguttene. 14-8 stod det til "hjemmelaget" Hop etter første periode. Det så ikke ut som om Gimle helt hang med på det som skjedde. De kjørte på ett gir lavere enn Hopgjengen og så ikke ut til å være villige til å yte mer enn akkurat høyst nødvendig.
Men det var de i andre periode. Nå var arbeidsoppgavene klare og innsatsen justert opp flere hakk. De fysisk større Gimleguttene levnet ingen tvil og vant perioden 17-0 (!)
Resten av kampen hadde de full kontroll og de to siste periodene endte 23-9 og 18-14 til Gimle. Det gav sluttresultat 58-37.
Vi nøytrale på sidelinjen ser jo at Gimle gjør mye på sin fysikk, men vi lar oss også imponere av noen av de unge og fysisk mindre Hopspillerne. De viser en teknikk og en stå-på-innstilling som nok kommer til å gi enda bedre resultater om noen år. Vi gleder oss.
Arve
|

Klar J90-seier mot Loddefjord

Birgitte jobber hardt
Loddefjords J90-jenter er et lag vi vanligvis slår. Men vi er fullstendig klar over at de har kapasitet på gode dager til å kjempe jevnt med oss så det er alltid med en viss spenning vi møter dem. Tror også Geir'en (treneren) betyr spesielt mye for dem. De spiller i hvert fall alltid klart best med ham på benken.
Og der var han i lørdagens kamp i Bjarghallen. Hvordan resten av kampen gikk med Birgitte og de øvrige jentene kan du lese mer om i J90-nyhetsblog'en her.
|

Så knepent som mulig for G92 mot Ulriken!

Lørdagens kamp for G-92 mot Ulriken ble en jevn og spennende kamp. Sist vi møtte dem (6/11) vant vi så klart som 54-33, men de har vist bra form i det siste bl.a. med seier over Hop, så vi visste det ville bli tøft. Hvordan det gikk ser du her.
|

J89 hadde ingen problemer med Loddefjord i dag!

Martine runder en Loddefjordspiller
De eldste jentene sover lengst og varmer opp minst, men vinner likevel! I dag var det heller ikke snakk om mye oppvarming. Oppvarmingstiden gikk stort sett med til å sitte og prate, men da kampen først startet kom de etterhvert i siget. Les mer om kampen og se flere bilder i jentenes nyhetsblog.....
|

Helgens kamper

Kirkevoll har mange kamper i helgen og ønsker seg aktivt hjemmepublikum i Bjarghallen på lørdag! Her er oversikten:

Lørdag 18.feb. i Bjarghallen:
09.00 J91 Kirkevoll - Nattland
10.30 J89 Kirkevoll - Loddefjord
12.00 J92 Kirkevoll - Loddefjord
13.15 J90 Kirkevoll - Loddefjord
14.45 M4 Kirkevoll - NBK
(Denne kampen finner jeg ikke på nettet, men tror det er en utsatt kamp).
16.15 G92 Kirkevoll - Ulriken

Søndag 19.feb.:
14.30 M4 Ulriken - Kirkevoll Bøneshallen

I tillegg skulle tre av jentene våre spilt med Gimles JK mot Brattholmen i Gimlehallen kl.10.30, men dette blir nok nedprioritert til fordel for vår egen J89-kamp mot Loddefjord samtidig i Bjarghallen.
Arve
|

Kjempespennende G94-oppgjør mot Askøy i dag!

Espen runder en Askøy-spiller
Espen (bildet) og resten av gjengen på G94-laget var på Askøy i dag og møtte et godt lag der ute. Det ble en veldig jevnspilt kamp med mange mann-mot-mann dueller på bekostning av lagspillet i perioder. Det endte med knapp, men velfortjent seier til Askøy-guttene. Sluttresultatet ble 38-34. Mange nye bilder ble også tatt i dag. Les mer i G94 sin blog her...
|

Det blir J89-kamp mot Hop likevel Winking

Vi fikk onsdag en telefon fra Hop om at de ikke kunne stille lag til 89-kampen mot oss fredag 19.30 i Kringlebotnhallen. I kveld (torsdag) kom det kontrabeskjed om at de ikke hadde fått lov av kretsen å utsette kampen. Vi hadde gitt spillerne beskjed på treningen idag om at det ikke ble kamp. Men nå får vi samle sammen en gjeng likevel. Vi vet at Martine EB og Andrea skal på stevne med friidretten i Drammen. Anna Marte er også bortreist i helgen. Ryktene sier også at noen av 91-jentene planlegger hyttetur. Men en telefonrunde i kveld har gitt positiv tilbakemelding fra Ane, Birgitte, Katrine, Pia, Amanda, Ana Marie, Kristina og Marte M. Lagleder blir Joakim. Just do it, girls!
Arve
|

"The fetters" om kommende helgs kamper!

Helge_og_Arve
Førstkommende helg har vi følgende kamper:

Fredag
19.30 J89 Hop - Kirkevoll Kringlebotnhallen
Lørdag
12.00 G94 Askøy - Kirkevoll Askøyhallen
12.15 G92 Kirkevoll - Gimle Slåtthaughallen
13.30 J90 Kirkevoll - Brattholmen Slåtthaughallen
14.00 M4 Ulset/Flaktveit - Kirkevoll Åstveit
Søndag
20.30 J90 Ytrebygda - Kirkevoll Sandslihallen (avlyst)

Med andre ord en travel helg, spesielt for 90-jentene som skal ut i tre tøffe kamper . Thomas (trener for 90-jentene) er vekke hele helgen og vi jobber med å finne andre lagledere. Joakim har sagt seg villig til å hjelpe og muligens også Jan-Erik. Vi ønsker alle lagene lykke til.
Arve
Se også Helges vurderinger av kampene her!
|

Jenter-92 fra seier til seier!!

92-jentene går fra seier til seier. Etter det meget
Emily
hederlige resultatet 28-38 mot Ytrebygda for to uker siden, har jentene gått fra seier til seier mot henholdsvis Hop 1 (22-20), Bønes (43-9) og nå i helgen måtte Nattland reise fra Bjarghallen med et 33-28 tap. Les mer om kampen og Emily (bildet) og de andre jentenes innsats i jentenes nyhetsblog her......

|

Seniorene seiret på hjemmebane i helgen!

Sist helg var seniorene på Voss og vant knepent 48-46. Raportene fra spillerne tydet på at voss var et lag de burde "løpe over", og det ville de bevis i Bjarghallen. Hjemmelaget  gikk hardt ut , i høyt tempo  opparbeidet  de seg en solig 19-4 ledelse,  før det jevnet seg ut på slutten og lagene gikk til pause med 25-10. 2. periode lot de Voss få vinne med ett poeng (15-16), før de igjen løp fra dem i de to siste periodene. 3. endte 22-12, og i 4. lekte de seg til hel 29-2! Toppscorer ble Jostein med 26 poeng. Arvid putter også jevnt og trutt. Kapmskjema viste til slutt at han bidro med 16 poeng, og at alle poengene ble satt i begynnelsen av periode 1,2 og 3. Dette har nok med kondis å gjøre. Han ble faktisk så sliten at han feilet seg ut av kampen for å lede laget fra benken. Men bare vent! ;o) Ellers tegnet alle ti spillere seg i  poengprotokollen.
Søndag  reiste  laget til Nordhordalandshallen for  å møte  NBK i utsatt kamp, men måtte returnere med uforrettet  sak da det ikke dukket opp dommer. Det  viser seg at dommerkontakt har lagt under dynen med influensa. Vi ønsker  han  god bedring, og et tredje forsøk på å avvikle kamp mot strilene i Nordhordaland.
Helge
|

Gutter-92 stakk av med seieren mot Hop

Eirik i topp driv
I dag møtte Eirik (bildet) og de andre 92-guttene Hop i Slåtthaughallen. Dette Hoplaget er omtrent av samme kaliber som oss og det blir alltid jevne og spennende kamper når vi møtes. Sist var 5.november. Da tapte vi med to (47-49). I dag snudde vi dette. 36-34 i vår favør viste lystavlen til slutt og vi kunne bokstavlig talt puste lettet ut.
I starten scoret vi stort sett annen hver gang og til første pausen stod det 10-10. Men på stillingen 12-12 rykket vi og scoret fem på rad uten at de kvitterte. Og til midtpausen stod det 22-14 til oss. Dette forspranget holdt vi gjennom hele tredjeperioden og etter perioden stod det 30-22. Men det holdt hardt mot slutten. Anders ble skadet i siste periode og vi var bare seks spillere totalt. De krøp sakte men sikkert innpå, men helt ajour kom de altså ikke.
Forrige helg tapte vi med ett poeng for et annet Hop 2. Derfor smakte det ekstra godt med denne seieren idag. Men fremdeles er vi litt for få spillere på kampene. Dette får vi diskutere litt nærmere på treningen på tirsdag.
Anders har slitt med neglerotbetennelser i mange år. Begge stortærne er operert og nå er det en annen tå som plager ham. Da en av Hopspillerne landet oppå tåen etter et hoppskudd, bare sprutet blodet og han måtte gi seg. Et lite "plaster på såret" var det kanskje at han ble toppscorer med sine 14 poeng. De øvrige poengene ble scoret av Joakim og Alexander (8 hver), Eirik (4) og Espen (2).
Arve
PS: Det er lagt ut en hel del bilder i
fotoalbumet til G92.... (Bedre sent enn aldri....) Ole Tom.
|

Jentene leverer varene!

Jenter -90 har idag spilt kamp mot Askøy i Askøy Forum. Askøy har i år vært det svakeste laget i serien og står så langt uten seire. På grunn av planleggingsdag i skolen på fredag var det også noen av deres spillerne som hadde reist på fjellet o.l. De kunne derfor bare stille med fem spillere og det ble etter hvert lett match for våre jenter. Vi var flere hakk bedre hele veien og periodesifrene 8-24, 7-23, 6-31 og 6-32 ga sluttresultat 27-110.
Ane Z.

Vi hadde en typisk "Kirkevoll-start" på kampen. Liten og daff oppvarming, dårlig skjerping og litt tam innsats. Det går mot relativt svake motstandere, men dette må vi bare bli bedre på. Det er for dumt å tape kamper bare fordi vi sløver i starten.
En annen ting vi bør bli bedre på er nærskudd. I dag traff vi kanskje på hvert fjerde. Likeledes med straffene: 6 av 24 skulle bli 25%. På dette nivå burde det være minst 50-60%. Her må det trenes mer!
Det virker kanskje underlig at vi klager med slike sluttsifre, men vi må sammenlikne oss med de beste og ikke alltid med dem vi spiller mot. Mye bra var det selvsagt også å se. Den som utmerket seg mest idag var Ane Z. (bildet). Hun jobbet godt hele kampen med mange flotte scoringer og stoppet ikke før hun hadde skaffet oss 36 (!) poeng. Godt også å se at Andrea nærmer seg "gammel" form og at Martine EB forsatt er lysten på spill og ikke har glemt "gamle" kunster. 10 poeng ble det på hver av dem idag. Betryggende også å se at vi kan spe på med mange spillere fra 91-laget uten at det svekker oss i det hele tatt. 
Thomas (treneren vår) skulle i utgangspunktet ikke lede laget idag fordi han skulle til Stavanger og spille kamp selv. Men klar til å gå ombord på Flesland fikk de melding om at kampen var avlyst. Han kastet seg i bilen og nådde siste halvdel av kampen. Slik interesse og innsats liker vi!
Konklusjon: La oss kose oss over fin kamp idag uten å miste bakkekontakten. Vi må jobbe hardt videre både på trening og kamper  for å stå best mulig rustet når motstanden øker. Og det gjør den ganske snart. Allerede neste helg er vi klare for større oppgaver.
Arve
|

Gutter-94 gikk på sesongens første tap i dag!

Konsentrert Lars
Det ble tap på guttene på 94-laget i dag i Bjarghallen. Hverken Espen, Vegard, Magnus, Marius V. eller Vilde stilte og dermed var det akkurat så vidt vi klarte å stille lag. Med et sultent Gimle-lag på den andre banehalvdelen er ikke det det beste utgangspunktet..... Det ble derfor gjestene som dominerte gjennom hele kampen. Guttene fra Fanabygden ga imidlertid alt og sto heroisk på til siste slutt. De synes det er gøy med basket-ball uansett og vi hadde fine angrep og ståpå-vilje helt til slutt. Vi merket oss fine angrep av en godt fungerende Petter/Ephrem-duao og vi synes alltid det er artig å se Lars (bildet) "på hugget". Selv om det ikke ble mål på Markus i dag, kjempet han godt og gjestespillende Marius (Heimtun) var laget til tider absolutt med. Periode-resultatene 6-12, 8-19, 12-27 og 26-37 er det imidlertid lite å gjøre med. I dag var Gimle best! Vi kommer sterkt tilbake!!
Ole Tom
PS: Det ligger flere bilder fra kampen bakerst i G94 sitt fotoalbum...
|

Jenter-90 topper tabellen!

Jenter 90 topper sin tabell! Du finner alle resultatene på lagets egne sider under "kamper og resultater". Tabellen, slik den er akkurat nå, ser du her:

Bilde 1
|

Ytrebygda sliter - kampene for J89 er avlyst!!

Vårt J89-lag skulle hatt to kamper mot Ytrebygda i helgen. Men nå kommer meldingen (som vi egentlig ventet påWinking om at Ytrebygdda ikke stiller til disse to kampene. Noen av spillerne spiller på EK-laget. Disse skal spille kamp mot Gimle på lørdag kl 16.00 i Gimlehallen. De er så få spillere i tillegg til disse at de er svært sårbare for skader, sykdom ol. Det resulterer i at de ikke kan stille lag. 89-laget har allerede gitt minst to ganger w.o. tidligere i sesongen. Det betyr vel at de nå er ute av serien(?). Synd for oss og de andre lagene. Vi trenger kampene. Det er jo kampene som er målet med all treningen og som er både spennende og gøy.
Arve
|

Helgens kamper

Maj-Tonje skyter
Maj-Tonje (bildet) på Jenter-92 laget spiller hjemmekamp mot Natttland på lørdag. Totalt skal Kirkevoll-lagene spille hele 9 kamper til helgen. Her har du oversikten over kampene (Ytrebygda-kampene er strøket (se over):

Fredag 03.02:
20.15 Fyllingsdalshallen J89 Ytrebygda - KBBK
Lørdag 04.02:
10.45 Gimlehallen G92 Gimle-KBBK
15.15 Bjarghallen G94 KBBK-Gimle Skjold
16.15 Bjarghallen J92 KBBK-Nattland
17.30 Bjarghallen 4M KBBK-Voss
Søn 05.02:
12.00 Askøy Forum J90 Askøy - KBBK
17.15 Nordhordalandshallen 4M NBK - KBBK
18.00 Slåtthaughallen G92 Hop - KBBK
20.30 Slåtthaughallen J89 KBBK - Ytrebygda

NB: Herrekampen i Nordhordalandshallen på søndag er satt opp kl 17.15, ikke 17.30 som tidl. annonsert. Vi venter med oppdatering av resultater 4M på deres side til vi får med oss de to seirene kommende helg......
Helge Winking
|

Merkbar fremgang for 92-guttene!

Gimle og Hop 2 har til nå vært de klart beste lagene i G92-serien. For tre uker siden tapte vi så klart som 26-58 for Hop 2 i Bjarghallen. Idag (29/1) kjempet vi likt med det samme laget i Slåtthaughallen. Vi ledet faktisk med ett poeng til det gjenstod 2-3 sekunder.
Gutter 92
Da scoret Hop og det var ikke tid igjen til å gjøre noe med det. Guttene måtte se seg slått med ett fattig poeng og følte seg litt snytt for seieren. En del tvilsomme dommeravgjørelser gikk også imot på slutten så tapet var så absolutt av den bitre sorten. Men la oss se det positive i det: Vi har aldri vært i nærheten av dette laget før. De er ikke blitt dårligere så da er det nok vi som er blitt bedre. Det hjelper å trene, gutter. Så fortsett det gode arbeidet så vil nok disse små marginene vippe i vår favør før eller seinere.
En stor del av æren tilfaller nok også trener Joakim, som etter noen få uker her hjemme allerede er begynt å få skikk på guttene sine. Dette inspirerer forhåpentligvis både han og guttene til økt innsats videre. Vi gratulerer også Gibril som idag debuterte i kamp for Kirkevoll. Han har det som skal til og vi følger spent med på fortsettelsen.
Arve
|

Scoringsrekord med bismak for Gutter 94

Arve har skrevet oppsummering fra Gutter 94 sin kamp mot Bønes i dag. Han er svært fornøyd med spillerne, men ikke like godt fornøyd med sine egne disposisjoner.... Se mer i Gutter-94 sin nyhets-blog.
|

Jenter 92 vant igjen!

Spenstig skudd
Det ble seier mot Bønes med hele 43-9 i dag i Bøneshallen. Jentene leverte varene, og selv om det er en del å hente på teknikken var det ingenting å si på innsatsen i dagens kamp. Bønesjentene fikk ikke helt uttelling under kurven. Det visste vi å utnytte og KBBK fikk nettkjenning på mange flere skudd. Returene på bomskuddene er det imidlertid all grunn til å forbedre seg på,
Tavle 9-43
jenter. Det fikser dere til neste kamp!
En spretten ung dame får representere innsatsen i dagens kamp. Mange flere bilder i jentenes fotoalbum!
Ole Tom
|

Seniorene er i siget!

Etter å ha "røke" på to tap i de to første kampene denne sesongen, er seniorene kommet skikkelig i siget og står nå med 5 strake seire! En del lag sliter med å få med spillere til bortekamper mot lag som Kvam og Voss, men "guttene" våre har vist at de er til å stole på. I dag reiste hele 11 spillere til Voss. Hvordan det gikk kan du lese om på lagets egen nyhetsside (blog) som du finner HER.
|

Gutter-94 med ny scoringsrekord i Bjarghallen!

Markus med ball
Det ble ny scoringsrekord da Gutter 94 slo Hop 60-14 i Bjarghallen i dag. Vi måtte spille uten Ephrem, Magnus og Vilde og med Vegard hemmet av et vondt kne måtte vi hente inn Marius (Tvedte Vik) som super-reserve. Han og de andre gjorde jobben og alle var på scoringslisten. Mest fornøyd var kanskje Markus (bildet) som hadde 2 mål av type "svisj" som guttene kaller det. Les mer i Gutter-94-blog'en.
PS: Det er lagt ut flere bilder fra kampen i Gutter-94 sitt fotoalbum....
Ole Tom Winking
|

Helgens kamper...

Lørdag:
10.50 JK Gimle - Hop Flaktveithallen
12.00 J92 Kirkevoll - Hop 1 Bjarghallen
13.15 G94 Kirkevoll - Hop Bjarghallen
13.15 JK Gimle - Brattholmen Flaktveithallen
14.00 M4 Voss - Kirkevoll Voss idrettshall
15.40 JK Bønes - Gimle Flaktveithallen

Som vi visste fra før er J90- og J89-kampene utsatt til seinere. Vi ser også av oppsettet at G94-kampen er flyttet fra 15.00 til 13.15 for å unngå for mye venting. Tre av spillerne våre kommer direkte fra håndballkamp i Åsanehallen kl 11.35, så dette passer bra. JK-kampene med Gimle er kvalifisering til sluttspill seinere i vinter. På det laget har vi som kjent med Ane, Birgitte og Katrine.

På søndag har vi disse kampene:
16.30 G92 Hop 2 - Kirkevoll Slåtthaughallen
17.00 G94 Bønes - Kirkevoll Bøneshallen
17.00 J92 Bønes - Kirkevoll Bøneshallen

Vi ser at G94 og J92 spiller samtidig i Bøneshallen. Her må det jo bare bli mange Kirkevoll-foreldre!?!
Lykke til alle sammen! Arve
|

J89-vant i dag, men Arve var ikke helt fornøyd....

Se oppslag i Jenter-89 sin blog.
|

Ytrebygda har problemer..

For fjerde gang i år (av fire mulige) må Ytrebygda utsette kamp mot oss. Begge 89-kampene og en 90-kamp som vi skulle ha spilt mot dem hittil i sesongen, er blitt utsatt på grunn av at de har hatt kollisjon med EK-kamp. Nå ble også den oppsatte 90-kampen i dag (kl 15:40 i Fyllingsdalshallen) avlyst. Årsaken er at Ytrebygda ikke kan stille lag pga mange skader. I følge trener Morten har de gitt opp den kampen og lar oss få seieren på walk over. Det er synd, for det er jo nettopp disse kampene vi gleder oss til og må skjerpe oss for å vinne. Riktignok har flere lag tatt innpå Ytrebygda og Kirevoll i 90-klassen, men det er fremdeles våre innbyrdes oppgjør som frembringer mest andrenalin og entusiasme. Så hvis det passer for oss begge seinere i sesongen kan vi kanskje prøve å få en ny kamp.
Neste kamp for denne jentegjengen blir da søndag førstkommende (22/1). Da møter vi Bønes i 89-klassen kl. 14.15 i Bøneshallen.
Arve
|

Ny EK-kamp for Katrine!

Søndag 15.januar fikk Katrine en ny kamp med elitelaget til Gimle. Hop ble slått med 50 poeng i Gimlehallen, men uten at Gimlelaget imponerte. 105-55 kan høres mye ut, men det er klart mindre enn de vant i Kringlebotnhallen tidligere i vinter.
Etter en litt forsiktig start dro Gimle jevnt og trutt ifra. 29-14 etter 1. ble til 63-39 etter 2.periode. Men så sovnet laget helt henn i 3.periode og lot Hopjentene være med å leke. Kun ti poeng i denne perioden var til og med to mindre enn Hop. Men i siste periode økte de igjen med 16 og vant komfortabelt til slutt.
Katrine var innpå litt over ni minutter og fikk bokført to nye elitepoeng. Hun var stort sett fornøyd med innsatsen. Vi \"forstå-oss-på-ere\" på tribunen syntes hele laget kunne skjerpet seg litt og vært litt mer agressiv på kurven. Men vi skjønner at det ikke alltid er lett å motivere seg til topp innsats når man vet på forhånd at man vinner. Skal de fortsette å være best må de imidlertid klare også det.
Neste kamp for laget er hjemme mot Ytrebygda lørdag 4.februar kl.16.00.
Arve
|

Gimle er fornøyd med innsatsen til Katrine!

Katrine_i_gimledrakt
Gimle skriver rosende om Katrine på sine hjemmesider. Hun fremheves faktisk som et absolutt pluss i kampen mot Ytrebygda! Se oppslaget på Gimles hjemmesider HER.
|

Flytting av kamp

Førstkommende lørdag (14/1) skulle 89-jentene ha spilt kamp mot Ytrebygda kl.08.00 i Sandslihallen. Denne kampen er flyttet pga at Ytrebygda har spillere som skal spille på EK-laget deres (Elite Kvinner). De har kamp i Oslo i helgen.
Dette er andre 89-kampen mot Ytrebygda som flyttes. I tillegg har de flyttet en 90-kamp av samme grunn, så vi begynner å få noen hengekamper etter hvert. Vi får bare passe på at de nye kampdatoene og tidene passer oss slik at ikke vi blir lidende for deres problemer. Men det er ikke flere kamper i disse seriene enn at det skulle være mulig å finne tidspunkt som passer oss begge.
For øvrig venter vi på melding fra kretsen om når 89-kampen vi skulle spilt mot Brattholmen sist helg, blir satt opp igjen. Både Brattholmen og Kirkevoll har antydet overfor kretsen at førstkommende søndag ettermiddag (etter 18.00)passer oss. Vi får bare vente og se.
Arve
|

Katrine satte sine første...

Katrine satte sine første poeng i eliteserien for kvinner idag. Gimle slo Ytrebygda 89-33 i Sandslihallen i ettermiddag. Brent (Gimles trener) lot de "nestbeste" få mye spilletid og deriblant Katrine. Allerede i første periode fikk hun sine første "elitepoeng". Seinere i kampen var hun flere ganger nær, men vi måtte vente til slutten før hun økte sin (og Gimles) beholdning. Tre sekunder før slutt ble hun feilet og satte begge skuddene. Dermed ble fangsten 4, noe hun var "stort sett" fornøyd med selv. Dermed har Kirkevoll brutt enda en "barriere" ved å ha en spiller som tar poeng i toppdivisjonen. Vi tror heller ikke det har skjedd så mange ganger før at en 15-åring har tatt poeng for Gimle i EK-serien, men kanskje tar vi feil. Uansett: Gratulerer, Katrine!
Arve
|

Lang basket-lørdag med vekslende suksess for KBBK!

Helge_og_Arve
Hjemmekampene for alle våre lag i dag i Bjarghallen gikk etter planen. Arrangementet gikk prikkfritt og vi som var der fikk se mye fin basket. Sekretariatet med Arve og Helge ved roret kom fra det uten "riper i lakken" og i bolleboden tok Petter den lengste vakten. Resultatmessig ble det litt variert for KBBK. Du finner nærmere omtale om den enkelte kamp på sidene for det enkelte lag (det kommer i hvert fall...) - her er bare kort oppsummering av resultatene:
Petter_selger_boller

* Jenter 92: Kirkevoll-Ulriken 18-37
* Jenter 90: Kirkevoll-Hop 68-22
* Jenter 91: Kirkevoll-Hop 30-35
* Jenter 89: Kirkevoll-Hop 58-68
* Menn 4. div.: Kirkevoll-Kvam 69-58
* Gutter 92: Kirkevoll-Hop2 26-58
* Gutter94: Kirkevoll-Ytrebygda 29-16

Takk til alle som bidro til denne dagen!
Winking
|

Flytting J-89 kamp

Kampen for jenter -89 mot Brattholmen, som skulle vært spilt søndag 8.januar kl.15.15 i Bildøyhallen, er utsatt. Grunnen er at Katrine skal spille EK (elite kvinner) med Gimle mot Ytrebygda (Sandslihallen 15.00). Vi vet ikke når kampen blir satt opp igjen, men det passer både for oss og Brattholmen å spille neste søndag sein ettermiddag. Dette har kretsen fått beskjed om så vi får bare vente på ny melding derfra.
Arve
|

Full fart i den tradisjonsrike Julecupen!

Arve har skrevet en oppsummering fra Julecupen der begge Kirkevolls deltakende lag kom til finalespill! Hvordan det gikk kan du lese i en ny artikkel på "Trenerhjørnet" På bildet ser du jentelaget (J89)) som spilte i cupen.

J89 - julecupen 2005
|

Julecupen 05

Arve har funnet frem nyttig informasjon om Julecupen 2005. Se info HER.
(Her finner du
komplett kampoppsettet)
|

Lite motstand for gamlegutta!

Resulater: KBBK - U. Pihl 89-44. Etter sesongens første seier reiste seniorene til Øystese for å "knuse" Kvam, men slik ble det ikke. Guttene måtte dessverre returnere til Fana med det kjiiipe resultater 0-20. Nei vi tapte ikke, men vant på WO (walk over). Det var lite hyggelig å reise så langt for å skifte, varme opp og så få beskjed at hjemmelaget ikke stilte Gasp(
Bedre ble det ikke denne helgen da vi skulle ta imot Nordhordaland BBK til dyst i Bjarghallen. Det ble med en ringerunde til spillerne med beskjed om at kampen var blitt utsatt pga skader og sykdom. Håper det ikke er slik at lagene nå ikke tør å møte "kjempene" fra Kirkevoll.
God Jul til dere alle fra "gamlegutta".
Helge.
|

Tøff helg for 92-guttene

Arve har skrevet litt om 92-guttenes siste kamp-helg før jul. En helg som endte med knall(resutater) og fall!
|

G92 vant lett, men Espen brakk kragebeinet!

Kirkevoll vant kampen mot Hop 3 suverent med 40-23. Espen Fjærestad fra Kirkevoll ble takklet hardt og greide å brekke kragebeinet i 1.periode av kampen. Han ble sendt på legevakten . Det gikk bra med ham til slutt og Petter har intervjuet Espen og broder Anders her.

Espen:
Jeg kom på lay-up i stor fart og ble slengt ned i bakken og landet på kragebeinet. Resten av kampen gikk bra vi vant med bra margin.

Anders sin versjon:
Visste ikke helt ka han skulle si men han syntes det andre laget hadde vært usportslig ovenfor broren(Espen). Men det laget som stilte opp var blitt litt svekket etter at Espen hadde gått av banen. Men de viste seg fra sin beste side, knuste til og vant til slutt 40-23.
Petter (G94)
|

Gutter 94 hadde full kontroll i Bøneshallen

Både gutter og jente(!) spilte flott basket i dag da Bønes ble slått 38-14 i Bøneshallen i morgentimene lørdag. Det var tendenser til fint lagspill og de aller fleste på laget fikk "nettkjenning" i dag. Nå er det ingen kamper før i januar og det gleder både spillerne og publikum seg til!!
PB210039
|

Jenter 91 vant overbevisende mot Bønes på bortebane

Selv om det var tidlig på morgenen og noen trøtte fjes å se, var det full fart i jentene i dag og de var klart i ledelsen fra første scoring. De fremmøtte tilskuerne fra Fanabygden var godt fornøyd over resultatet....
(PS: Martine jobber med oppsummering fra kampen - den kommer.......)

Tilskuere i BoeneshallenTavle_16_61
|

Uhyre spennende da Jenter91 slo serieleder Ulriken!

Det ble svært jevnt da KBBKs jenter 91 fulgte Ulriken til døren og var først over dørstokken. Første periode ble vunnet 10-8 av Ulriken, de to neste endte 10-8 til Kirkevoll... Etter en uhyre jevn kamp var det derfor spennende helt til slutt og Kirkevoll ledet med 2 poeng før siste periode. Lagene scoret en gang hver i siste omgang og matchen endte dermed 30-28 til Kirkevoll. Petra og Marte scoret flest poeng, men jentene kjempet som løver - alle som en. I siste periode ble det mest krig og lite uttelling på sjanser, men det gjaldt heldigvis begge lag. Jeanette (bildet) fikk en spennende deb
PB150014
utkamp med laget. Har lagt ut noen ekstra bilder fra kampen i fotoalbumet til J-91.
Ole Tom
Jeanette
|

KBBK fikk 3 seire i dag + en walk-over

Vilde og Markus
Gutter-94, Gutter 92 og herrelaget vant sine kamper i dag. Vilde og Markus på 94-laget (bildet) var godt fornøyd med 36-22 over Ytrebygda i Sandslihallen. Jenter-91 vant på walk-over (teknisk sett 20-0) da motstander Brattholmen ikke kunne stille. Jenter 92 tapte 50-8 for Ytrebygda i Bjarghallen.
|

Katrine debuterte for Gimle

Katrine (15) fikk idag sin debut for Gimle i eliteserien. De spilte mot Hop i Kringlebotnhallen. Selv om ikke Gimlejentene var helt på topp ble det likevel en relativt stor seier. Til slutt stod det 104 - 33 til Gimlejentene. Katrine var innpå i to perioder. Selv sier hun at det selvsagt er stort å få være med på kamp, men at det viktigste fremover er å få trene med jenter på dette nivået. Vi gratulerer og ønsker lykke til videre!
|

Basket-dag i Bjarghallen lørdag 26. november

KBBK har ansvaret for lørdagens kamp-dag i Bjarghallen. Vi trenger folk til sekretariat og kiosk. Ta kontakt (gjerne via kontaktskjemaet på sidene her...). Folk er ellers hjertelig velkommen som tilskuere - det er alltid kjekt!

Kampoppsettet vil se slik ut:
 
12.00         Gutter13 Kirkevoll - Hop 3
13.30         Menn 4.div Kirkevoll - U.Phil
15.00         Jenter13 Kirkevoll - Ytrebygda
16.15         Jenter14 Kirkevoll - Brattholmen
|

Kamp i Landåshallen søn. 20 nov, Nattland – Kirkevoll 35-31

Lagbilde J91nov-2005


Vi hadde en kjempe gøy og spennende kamp i dag. Nattland dro fra oss i starten. Vi stresset i angrep og var ikke alltid helt flink å holde mannen vår i forsvar. En del feil passninger og sløsing med skuddsjanser. Midtveis lå vi under med ca 15 poeng. I siste omgang ledet de me mange poeng men så! BANG! Vi slo til! 3 min før slutt lå vi likt. men så noen sekunder før kampen ble blåst av så var Nattland heldig å fikk to scoringer, og vant kampen (så vidt)! Men alle på laget er kjempefornøyde med kampen, spesielt siste omgang! Det var kjempebra innsats på alle mann!
Og så må vi jo takke den flotte heia gjengen, foreldrene! Bra spilt jenter!!

Ane.
|

Katrine Fjærestad var med i troppen til Gimle i eliteserien i dag!

Katrine_i_gimledraktKatrine var med troppen da Gimle møtte Ullern i Landåshallen i dag. Hun slapp ikke innpå i denne kampen, men syntes nok det var gjevt likevel. Hun fikk bl.a. ny flott treningsdrakt for anledningen! Redaktøren traff henne i Landåshallen før kampen - der hun trente med broren Anders (G92) - og fikk knipset dette fine bildet.

|

Gutter 94 vant komfortabelt over Askøy i dag

Lagbilde G94 nov-05

Les mer i blog'en til Gutter-94 i lagmenyen!
|