KIRKEVOLL 1 MOT ASKØY LØRDAG 14. MARS

21 – 23 – 25 – 35 – 37  - 47 – 51.  Dette er utviklingen i antall scorete poeng for Kirkevoll 1 i sesongen (unntatt kampene mot Kirkevoll 2), med 21 poeng mot Gimle 2 i første kamp og 51 poeng i denne kampen mot Askøy. Utviklingen i poeng sier mye om forandringen som har skjedd denne sesongen. Med 0 sekunder igjen på klokken ble Kirkevoll i denne kampen tildelt to straffer uten oppstilling, med Askøy ett poeng opp.
Til kampen stilte Oda, Lene, Malin, Iren, Tonje og Signe. Treneren var på jobb i Trondheim, og laget måtte dermed organisere seg selv, med hjelp fra lagleder og foreldre. Denne oppsummeringen er dermed basert på kampskjemaet, spillerne og imponerte foreldre som mente at det var den beste kampen hittil, og altså veldig spennende.

Askøy ligger ssom nummer to på tabellen i år og lå litt under midt på tabellen i fjor da det var bare en serie. De hadde alle sine beste spillere med mens Kirkevoll manglet Siri og Katarina. Første periode begynte relativt jevnt, med Askøy med et lite overtak. Etter perioden var over stod det 14-10 til Askøy. Videre utover kampen dro Askøy i fra og ledet 33-22 etter halvspilt. Herfra og inn kom Kirkevoll mer inn i kampen og tredje periode vant vi 14-13. I siste periode ble det et race for å ta igjen Gimle, og heiet frem av ivrige foreldre var man altså ett poeng bak med to straffer igjen når tiden var ute. Uheldigvis ble det to ganger bom og tap 52-51, men likevel står vi igjen med poengrekord, masse godt spill og selvtilitt fordi jentene nå klarer å spille jevnt med andre lag som bare for noen måneder siden var et godt stykke foran.

Poengene ble scoret av Signe 30, Lene 15 (ny rekord?) og Malin (6). Ikke helt tilfeldig er det akkurat de tre samme jentene som det siste året har vært flest ganger på trening. Men også forsvarsarbeidet , ”steals” og rushpasninger var godt i perioder, så at hele laget sammen bidro til det gode resultatet er selvsagt. Laget scoret forørvrig bar på 3 av 23 straffer, noe som må sies å være langt under pari, og medvirkende til at det ikke ble seier.

Det er to kamper igjen i serien, og neste kamp er et revansjeoppgjør mot Askøy neste lørdag kl 11:30, også det på bortebane. I Hansacup stiller vi sannsynligvis med bare et sammenslått lag og sammen med gode spillere fra Kirkevoll 2 bør vi da bli hakket bedre.