G-94 FIKK HARD MOTSTAND FRA "ULRIKEN UNG"!

Ulriken var det eneste laget som tok "skalpen" til G-94 i fjorårets mini-serie og Petter (bildet) og de andre guttene på laget var derfor rimelig klar på at det ikke skulle gjenta seg i Landåshallen i dag. Denne gangen skulle Ulriken "eies" fra første stund. Helt som KBBK-guttene hadde tenkt seg gikk det imidlertid ikke....
Ulriken åpnet klart best og tok føringen fra start. De ledet 2-0, 6-2 og 10-6 (til første pause) før våre gutter helt våknet. Nikola Balancic tok seg av alle ulrikens poeng. I andre omgang fikk Kirkevoll start på "maskineriet" og scoret 11 poeng mot Ulrikens 4. Særlig Espen tok ansvar her og sørget for at ballen fant veien til kurven. Dermed sto det 17-14 til gjestene før langpausen. I tredje omgang var det fortsatt Kirkevoll som var tøffest. Espen, Ephrem og Lars satt 12 poeng og Ulriken fikk til sammen 4. Dermed hadde vi en betryggende ledelse før siste periode som startet med 18 poeng til Ulriken og 29 til KBBK.

Herfra og ut ble det imidlertid svært spennende for Ulriken kastet seg inn i kampen med en voldsom "trøkk" i begynnelsen av den siste perioden. Mens vi "sov" kapret de 11 poeng mens vi satte skarve 4 og dermed var ledelsen plutselig bare 4 poeng. Her var ingenting avgjort!
Men i sluttminuttene overtok Ephrem (på bildet i kamp mot Nikola ) og resten av våre gutter igjen "showet" og sikret med 4 nye poeng mens Ulriken ikke fikk satt en eneste 2-poenger. Da sirenen gikk sto det derfor 29-39 og våre gutter er fortsatt ubeseiret i serien og kryper dermed oppover tabellen tross færre spilte kamper enn dem som topper etter helgens kamper.

På Ulriken dominerte Nikola scoringsstatistikken med hele 23 poeng. Mario, Andrija og Stian satt i tillegg 2 poeng hver. Espen fikk best uttelling for Kirkevoll og med 23 tangerte han Nikola. Deretter fulgte Ephrem med 8, Petter med 4 og Lars og Halfdan med 2 hver.
Bilder fra kampen finner du i G-94 sitt fotoalbum. Beklager om du synes de kom lit sent, Petter la igjen kameraet hos mormor etter kampen....