94-GUTTENE SUVERENE KRETSMESTRE - AVSLUTTET MED SEIER OVER BRATTHOLMEN.

Søndag 30.mars spilte gutter-94 sesongens siste seriekamp. Motstandere var Brattholmen og kampen ble spilt i Sandslihallen. Guttene er ubeseiret i serien i år og var kretsmestre allerede før kampen startet, så sant vi stilte til kamp. (Reglene sier at en ikke kan bli kretsmestre hvis en har gitt ”walk-over” i løpet av sesongen). Og det var kanskje det største usikkerhetsmomentet før kampen, for over halve laget hadde tidligere på dagen vært opptatt med kamper i Varegg-cup i fotball. Men denne kampen ville alle være med på og selv om flere var slitne (og småskadet?) så stilte vi fulltallig. Les mer i Arves referat HER.
0 Comments

REDAKTØREN BEKLAGER.....

Etter feriefravær i februar gikk det tydeligvis ltt i ball for redaktøren og jeg har glemt å legge ut referat fra en 91-kamp mot Gimle 2. mars. Nå er imidlertid referatet på plass og du finner det (på korrekt plass) i G92-blog'en HER. Beklager, Arve - det er godt du følger med!
0 Comments

GYMSALEN STENGT ONSDAG 2. APRIL

Kirkevoll skole skal ha et arrangement i gymsalen på skolen onsdag 2. april. Det blir derfor ingen trening denne kvelden. For Kirkevoll basket gjelder det Gutter-92 og de som eventuelt trener sammen med dem onsdager fra 21.00-22.00.
0 Comments

GRATIS BASKETSKOLE I PÅSKEN!

Ulriken Eagles inviterer til gratis Basketskole i påsken. Les mer HER.
0 Comments

AKTIVITETSLEDERKURS!

Vi har mottatt føgende info fra kretsen:
Aktivitetslederkurs vil bli arrangert helgen 5.-6. april. For de av dere om er trenere, men ikke har vært med på kurs er det bare å melde seg på å få nye ideer til driller, samt utvikle deg i trenerrollen. Til alle klubbstyrer er det på tide og tenke på hvem som skal trene hvilke lag neste år og ikke minst stimulere dem som ønsker å bli bedre trener. All informasjon om kurset finner dere her.

0 Comments

NY 91-SEIER OVER ULRIKEN

Lørdag 8.mars spilte guttene sesongens siste kamp i 91-serien. Ulriken var motstandere i Åstveithallen. Guttene våre hadde to timer tidligere på dagen knust Frøya i 92-serien og vi var svært spente på om det ville komme en reaksjon (les: nedtur) etter denne kanonkampen. Og selv om vi er bra trente fysisk ville vi nok merke den første kampen i beina. Les Arves referat i guttenes blog HER.
0 Comments

INTERNCUP OG PIZZAKVELD FOR J94/J95

Torsdag 6.mars var det tid for den lenge etterspurte pizzakvelden for j94 og j95. Kvelden begynte med interncup, Kirkevoll Jentecup, der fire lag stilte:

  • Kirkevoll Fimlene
  • Kirkevoll Blåbær
  • Kirkevoll Kake
  • Kirkevoll Bears
Kampene ble spilt som 2x4 min spilletid, 4 mot 4, med to ”dommere” per kamp, i skolens gymsal. Førsteplassen ble behørig premiert, mens sisteplass også ble premiert i form av å være igjen å rydde etter pizzakvelden.
les mer om arrangementet i Jons referat i J94-bloggen HER.
0 Comments

92-GUTTENE LEKTE MED FRØYA!

Denne uken har vært en meget god treningsuke for 92-guttene. Vi har sett at det har ”løsnet” litt på treningene. Skuddene og fintene har satt bedre enn på lenge og selvtilliten har steget i takt med dette. Vi så derfor frem til kampene på kvinnedagen (lørdag 8.mars) med spenning og iver. Ville vi klare å prestere noe av det vi gjorde på treningene også i kamp? Guttene ville ikke gi seg på trening fredag kveld. Vi måtte til slutt stoppe dem og be dem spare litt til lørdagens kamper. Og det gjorde de!!!! Se Arves referat fra kampen HER!
0 Comments

NOK EN SEIER OG SERIEMESTERSKAP TIL G-94!

Lørdag spilte guttene kamp mot Askøy i Askøyhallen. Etter en noe nervøs åpning fra begge lag, var stillingen etter første periode 6-4 til Kirkevoll. I andre periode satte guttene inn ”støtet”, og ledet 21-10 ved pause.
Etter pausen fortsatte våre gutter å storspille, og resultatet etter 3. periode var 28-13, og etter 4. periode ble stillingen 47-25 til Kirkevoll, som altså fremdeles står ubeseiret i serien!

På Kirkevoll var Espen dagens storscorer med 23 poeng, deretter fulgte Ephrem med 12 poeng, George og Petter med 4 poeng hver, og Lars og Paal med 2 poeng hver. På Askøy var Stian og Erlend H. de som ”puttet” mest, med hhv. 9 og 8 poeng.

Alle guttene storspilte, og da vi etter kampen spurte Omar om han var fornøyd, svarte han: ”Fornøyd og førnøyd….” Vi som så kampen var i hvert fall kjempefornøyd!! Nå gjenstår bare en kamp i serien, og det er mot Brattholmen 30. mars. Vi gleder oss!!

May Britt
0 Comments