KATRINE & GIMLE ELITE SPILLER MOT ASKER I HELGEN!

Møt opp og støtt vår «gamle» basketdronning, Katrine (midt på plakaten), og de andre jentene som skal møte Asker i toppoppgjør i eliteserien på lørdag!!
0 Comments

SENIORENE HAR SPILT TRENINGSKAMP MOT BSI

Onsdag 28/10 droppet storeguttene treningen og dro til Studentsenteret for å spille treningskamp mot BSI. Våre trenere Joakim og Torkild er jo også trenere/spillere i BSI, så derfor denne koblingen. Les mer om utfallet av kampen HER.
0 Comments

GUTTER U16 I SPENNENDE KAMP MOT GIMLE 2

Lørdag 24.oktober var det klart til toppoppgjør i U16-serien for gutter. Riktignok er serien bare så vidt begynt og det ser ut som om dette kan bli en meget jevn serie med mange lag som kjemper i toppen, men Gimle 2 og Kirkevoll var de eneste som ikke hadde avgitt poeng så langt, og disse to møttes i Gimlehallen.
Gimle 2 hadde så langt slått Os i sin første kamp og deretter Gimle 1 to ganger, men alle seirene var relativt knepne. Vi på vår side slo Os med hele 26 poeng og Gimle 1 med 11. Så på papiret skulle dette gå mot Kirkevollseier, men kampene avgjøres som kjent ikke der.
Forberedelsene til kampen var ikke akkurat optimale for oss. Fire av guttene spiller også fotball og fotballaget skulle denne lørdagen spille bortekamp på Husnes, dvs at det ville være umulig å rekke basketkampen også (kl 12.00). En liten bønn fra oss som styrer med lagene (både basket og fotball) til dere spillere: Prøv å få oversikten over slike ”kollisjoner” litt tidligere slik at vi slipper stress med å løse slike utfordringer like før kampene. Les hvordan det endte i Arves rikholdige referat HER.
0 Comments

HAR DU ROM FOR SHENGZHE FRA SHANGHAI?

Er du interessert i å lære om andre kulturer? Liker du å bli kjent med nye mennesker? Kunne du tenke deg å gi en ungdom fra et annet sted i verden sjansen til oppleve og lære om norsk kultur, natur og språk? Da må du lese videre!
 
Bli vertsfamilie - få en ny sønn eller datter!
Et slikt engasjement er noe som passer alle typer familie fra storfamilien med mange barn til single og pensjonister. Du må kunne tilby ei seng, mat og et åpent sinn! Lommepenger og alt annet dekker eleven selv. YFU søker eleven inn på en lokal videregående skole.
 
Bli kjent med Shengzhe fra Shanghai
I Askøy ved Bergen bor det nå en utvekslingselev i en midlertidig vertsfamilie. Han har kommet hele veien fra Shanhai i Kina for å oppleve Norge og gå på skole her et år. Han trenger nå en vertsfamilie han kan bo i fra oktober '09 til juni '10. Shengzhe beskrives som en gutt som alltid smiler og er blid. Han spiller basket flere ganger i uken, og er rolig og høflig. Han er 17 år, og på skolen er det matematikk som er yndligsfaget Han snakker engelsk, og går på norskkurs. "Vi har lært at i Kina heter tær "fot-fingre" og Shengzhe har lært å smøre brødskive og gå i fjellet", forteller hans midertidige vertsfamilie på Askøy engasjert.
 
Frivillig engasjement for en bedre verden
Youth For Understanding (YFU) er en en av verdens største og eldste utvekslingsorganisasjoner. Den er internasjonal, frivillig og ideell, med fred som formål. YFUs vertsfamilier får ikke betalt i kroner og øre, men en fantastisk mulighet til å lære mye om en ny kultur, om seg selv, og å oppleve et år utenom det vanlige! Alle kan bli vertsfamilie, de eneste man må kunne tilby er ei seng, mat og et åpent sinn.
 
Støtteapparat
24/7 nødtelefon, en lokal YFU-kontaktperson for deg og din familie og et erfarent YFU-sekretariat i Oslo.
 
Du velger
Det er hver familie som bestemmer hvilken elev de føler vil passe inn hos dere. Vi sender dere profiler og informasjon om elevene, og hjelper dere med valget. Klar for å søke? Gå til: www.yfu.no.
 
Vi hører gjerne fra deg på tlf. 22 69 81 80, eller send en epost til ragnhild@yfu.no for uforpliktende informasjon i dag! Vet du om en nabo, kollega eller venn som du mener ville passet godt som vertsfamilie? Vi blir svært glade for alle tips!
 
Se vertsfamilie-video på YouTube   YFUs nettsider
0 Comments

KJEMPESPENNENDE FOR U16-JENTENE MOT ASKØY!

Tidligere har disse lagene hatt svært jevne oppgjør. 14. mars i fjor slo Askøy Kirkevoll-jentene med ett poeng, 52-51. Men allerede helgen etter slo Kirkevoll tilbake med seier, 45-44. Sesongens første kamp mot Askøy hadde derfor mye forventninger knyttet til seg, og jentene virker veldig giret på en seier. Tidligere på dagen hadde Malin H, Malin S.H. og Signe vært med gutter U16 å slå Gimle i en spennende kamp som ble avgjort i siste spilleminutt. Da vi kom til Askøyhallen, noe forsinket, hadde de andre jentene tatt ansvar og var godt oppvarmet og klar til kamp. Hvordan det gikk har Katrine oppsummert i sitt referat i jentenes blog HER.
0 Comments

U18-GUTTENE KJØRTE OVER FLAKTVEIT

Flaktveit er et nytt bekjentskap i denne aldersgruppen. De består av en kameratgjeng med ivrige gutter, men de har relativt liten erfaring med basket sammenliknet med dem som har spilt siden de var små. Det vises tydelig i kamp og laget deres er så langt det dårligste i serien. De startet med 53-34 tap for Askøy og har siden gått på stygge tap mot Tysvær og Hop (70-75 poeng i hver kamp). De burde derfor bli lett match for guttene våre lørdag 24.oktober i Sandslihallen. Les hvordan det gikk i Arves referat HER.
0 Comments

BRA FREMMØTE PÅ MINI-TRENINGEN I KVELD!

Etter rekrutterings-kampanjen vi hadde på skolen i forrige uke er det dukket opp en del nye på minitreningene og de var bra fremmøte i gymsalen på Kirkevoll i kveld. Undertegnede var innom for å ta litt bilder og notere litt informasjon om de nye og var imponert over treningsiveren og Lene og Odas fine treningsledelse. Det så ut som om de hadde god kontroll på dette! Jeg fikk også se noen fine skudd og en veldig fin lay-up som resulterte i en to-poenger (se bilde). les merom treningen i kveld i mini-bloggen her.
0 Comments

"STOREGUTTENE" IMPONERTE MOT GIMLE E!

I år stiller vi lag i 4.divisjon for menn. Det er U18-guttene som utgjør stammen i laget, men de er forsterket med 3-4 som ikke holder U18-alder. Sammen med Espen (bildet) fra U16 blir de en fin og samspilt gjeng som vi tror skal klare å hevde seg i teten i divisjonen. Vi har spilt èn kamp tidligere i høst. Den 19.september slo vi Askøy 71-49 i Askøyhallen. I dag (søndag 18/10) møtte vi Gimle E i Gimlehallen i sesongens andre kamp. Gimle hadde to seire av to mulige så langt. De hadde slått Flaktveit (75-67) og U.Phil 75-25 og er nok et av de bedre lagene. Det er fysiske gutter som spiller tøff basket, og det er jo akkurat for å bli litt tøffere fysisk vi er med i denne divisjonen. Les referat fra kampen HER.
0 Comments

KLAR SEIER OVER ASKØY FOR U18-GUTTENE!

Søndag 19.oktober møtte Anders (bildet) og de andre guttene på U18-laget vårt Askøy i Slåtthaughallen kl.13.30. Begge lag pluss dommer kom til oppsatt tid 13.00, men pga ”åpen hall” kunne ikke kampen begynne før 13.30. Kretsen hadde fått beskjed flere ganger, men glemt (?) å rette det på hjemmesidene med beskjed til lag + dommer. Askøyguttene har bare spilt èn kamp hittil i serien. Da slo de Flaktveit 53-34 (19/9). Vi har også bare èn kamp så langt: Storseier over Loddefjord (104-20). Med dette som vurderingsgrunnlag + erfaring fra tidligere år, regnet vi med en ”grei” kamp som burde ende med klar seier til oss. Fredrik var opptatt med BLNO-kamp for Ulriken (mot Ammerud litt seinere på dagen) og Alexander var på Voss, så vi forsterket laget med George (-95). Så hadde vi i hvert fall èn innbytter. HVordan det gikk ellers kan du lese om i Arves referat HER.
0 Comments

SESONGSTART MOT YTREBYGDA FOR U15-JENTENE!

Etter litt frafall fra i fjor har U15-jentelaget vårt etter søknad til kretsen fått stjernestatus, det betyr at vi får benytte inntil to U16-spillere per kamp. De fem faste U15-jentene er Maria, Silje, Tonje, Siri og Signe. I tillegg har vi 2-3 stykker vi kan ringe til i nød, inkludert Hilde og Silje fra fjorårets lag. Til årets første kamp hadde vi litt frafall, men Maria, Signe og Tonje stilte med hjelp av Malin OH og Oda fra U16. Det ble aktiv jobbing for å få på plass lisenser i siste øyeblikk, men ting falt på plass akkurat tidsnok til kampen. Hvordan det gikk kan du lese mer om i Jons referat i jentenes blog her.
0 Comments

OPPDATERT LISENSOVERSIKT

Nå blir det kontroll på hver eneste kamp fremover med hensyn til spillerlisenser og det er viktig å ha dette i orden. Spillere som ikke har gyldig lisens får ikke spille, og hvis vi ikke har dokumentasjonen i orden eller spiller kamper med spillere som ikke har llisens blir vi fradømt evt. kampseier og taper på teknisk.
Dere finner oppdatert lisensoversikt i dokumentarkivet eller ved å trykke direkte HER. Trenere og lagledere må ta denne med på kampene!
Ole Tom
0 Comments

VI REKRUTTERER NYE MINI-SPILLERE!

Vi rekrutterer nå nye minispillere og er ute med plakater på skolen og deler ut lapper (se bildet) til flest mulig elever i 3.-6. klasse på Kirkevoll skole for å få flere til å komme på basket-trening. Vi har kapasitet til å ta imot flere og vi øker om nødvendig opp til 2 treninger pr. uke hvis det kommer mange nok. Får vi nok spillere med håper vi å kunne stable på beina 2 min-ilag som kan stille i miniserien over jul. Hvis du lurer på noe nøl ikke me å ta kontakt med noen av oss i styret.
Ole Tom
0 Comments

KBBK-KALENDEREN ER OPPDATERT!

KBBK-kalenderen er nå oppdatert med treningstider og kamper frem til jul.
0 Comments

VIDEO FRA U16M-KAMPEN MOT OS!

Vidar på Os har lagt ut video fra kampen vi splte mot Os. Se filmen på youtube HER.
0 Comments

FREDRIK DEBUTERTE I BLNO!

Vår U18-spiller, Fredrik Andersen, har i helgen skrevet et stykke historie. Som første herrespiller fra vår klubb har han debutert på øverste nivå i norsk basket. Fredag 2.oktober spilte han 24:31-minutter da Ulriken fikk hard medfart av Harstad under åpningshelgen for årets BLNO-serie. Hele 110-57 tapte Landåslaget for en av årets favoritter til å vinne seriegullet. Fredrik har siden i sommer trent med Blno-laget til Ulriken og fikk en raskere debut enn vi (og han?) hadde regnet med. Han er en solid og ambisiøs spiller som har trent veldig bra de siste månedene og hatt en flott utvikling, og fredag fikk han altså en velfortjent men tøff debut. Og selv om Ulriken har få spillere å velge mellom i årets sesong så er spilletiden Fredrik fikk et godt tegn på at han har gjort sakene sine til trener Bangstads tilfredshet.
Lørdag var det ny kamp i Blno’s åpningshelg. Her møtte Fredrik og Ulriken en av de andre lagene som er spådd på nederste del av tabellen i år. Og oppgjøret mot Ammerud ble jevnt og spennende. Tilslutt tapte bergenslaget med knappest mulig margin (65-64). Fredrik fikk igjen tillit og var på banen 13:17-minutter.
Under helgens siste Ulrikenkamp kom ikke Fredrik på banen. Ulriken tapte her 106-60 mot Bærum.
Nå er debuten gjennomført, og neste mål for Fredrik blir nok å sette poeng på dette nivå. Den muligheten byr seg muligens allerede neste helg når Ulrikenguttene drar til tøft møte med Tromsø på bortebane. Der kan det imidlertid bli vanskelig for Fredrik å få så mye spilletid. Da er nok sjansene større helgen etter (18.oktober). Da møter de på nytt Ammerud, men denne gangen hjemme i Haukelandshallen kl 17.00. Fire timer før dette spiller vi U18-kamp mot Askøy, men da blir vi nok bedt om å spare Fredrik.
Vi gratulerer og ønsker lykke til med resten av sesongen, både i BLNO med Ulriken og i U18 med våre Kirkevollgutter.
Arve
0 Comments

TID FOR Å BETALE KONTINGENT!

Det er tid for kontingentbetaling igjen! Alle har fått eller vil få tilsvendt en faktura med kontingenten. Aktive medlemmer betaler kr. 600,- for en sesong (2009/2010), passive medlemmer kr. 200,- og tillitsvalgte kr. 100,- .
Hvis det er flere spillere fra samme familie kan man trekke fra kr. 100,- for hvert medlem fra og med medlem nr. 2 (gjelder aktive medlemmer).

Medlemskontingenten er viktig for økonomien i klubben og vi setter veldig pris på at den blir betalt innen fristen som er i midten av oktober. I tillegg til at det er viktig for oss å få inn pengene sparer dere oss nemlig da også for tidkrevende purringsarbeid. Hvis noen mener at de er blitt urettmessig krevd for kontingent er det fint om vi får tilbakemelding så ordner vi evt. feil.

KONTO NR. 3419.18.00860
FRIST : 15. OKTOBER
HUSK Å MERKE BETALINGEN MED FAKTURANUMMER/NAVN


Skulle dere lure på noe er det bare å ta kontakt via kontakt-skjemaet på sidene her!
Ole Tom (blant annet kasserer)

0 Comments