SEIER MED GOD MARGIN MOT LODDEFJORD!

Sandslihallen 03.10.10, kl 13.30. I dag stilte Kirkevoll med seks spillere; Jonas, Joachim, Henrik , Einar (bildet) , Herman og Marcus F. Alle var ute i god tid og hadde betalt startlisensen. De var litt spente på hvem som skulle ha trener- ansvaret for dem etter som Petter skulle dømme kampen. Den jobben tok Signe. Einar sier hun var flink. Guttene synes det var stas å få spille i drakter, for noen var dette første gangen.
Guttene stilte med godt humør og var motiverte for kamp. Den forrige kampen tapte de 28 -22. I den kampen hadde de ingen innbyttere, i dag hadde de en innbytter. De skulle i alle fall gi alt. Marcus F spilte sin første kamp i dag.

Jonas ga laget en god ledelse fra start. Da det var gått tre minutter av kampen hadde han skaffet laget seks poeng. Deretter fikk Loddefjord to poeng. Videre skårte Jonas, Henrik og Joachim , og ved pause var stillingen 12 – 2 til Kirkevoll.
I de neste omgangene holdt Kirkevoll frem med å skåre. Marcus (bilde nr 2) hadde en sterk debut på laget og traff kurven ved flere andledninger. Etter andre omgang var stillingen 28- 2, tredje omgang 48 – 3 og fjerde omgang 62 – 9. Kampen var preget av godt lagspill. Kampen var spennende til tross for at Kirkevoll ledet overlegent. Mye fint spill med fine pasninger og godt samarbeid mellom spillerne gjorde det gøy å se på kampen. Loddefjord skal ha skryt for at de skaffet seg seks av sine ni poeng i siste omgang, et tegn på at de ikke ga opp.
Mål: Jonas 24 p, Marcus F. 18p, Einar 12 p, Joachim 4 p, Henrik 2p, , Herman 2p.
Godt jobbet gutter !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi gleder oss til neste kamp. (ps! kanskje det brakte lykke at så mange foreldre stilte på kampen i dag.)
Du finner bilder fra kampen i guttenes fotoalbum HER.