STREETBASKET-TURNERING!

I forbindelse med helgens BasketJippo  blir det arrangert gratis streetbasketturnering fredag 31. oktober. Streetbasketturneringen blir arranget av Gimle elite kvinner. Turneringen er åpen for alle i alderen 13 - 18 år. Spre ordet og møt opp. Tidspunkt er kl 17:00 Stedet er det store hvite messeteltet ved siden av Arenum i Solhemisviken. Se HBBK-hjemmesiden for mer informasjon. 
0 Comments

REN IDRETT!

Antidoping Norge har sendt ut et nytt nyhetsbrev. Antidop-arbeidet i Norge fokuserer mye på Ren Idrett og får resultater. Les nyhetsbrevet HER.
0 Comments

KNEPENT TAP FOR U18-GUTTENE MOT GIMLE 2

Lørdag 25. oktober var det endelig klart for seriepremiere nummer to for U18-guttene. Vi begynte riktignok serien med brakseier over Brattholmen for seks uker siden, men etter den kampen trakk Brattholmen laget sitt, kampen ble strøket og vi startet ”på nytt” igjen denne helgen. Gimle 2 (92-laget) var motstander i Gimlehallen kl 10.15. Dette Gimlelaget har vi aldri slått i seriekamp, men etter to seire over samme laget i årets åpningscup regnet vi med at det skulle bli en jevnt kamp som vi så absolutt hadde store muligheter til å vinne.
Etter gode treninger de siste ukene og også en bra treningskamp mot BSI sist mandag var vi veldig ivrige etter å endelig komme i gang med seriespill igjen. Kanskje litt for ivrige? For utover i kampen ble det klart at ikke alle ting ved spillet vårt fungerte som det burde. Hvordan kampen utviklet seg kan du lese i guttenes blog HER.
0 Comments

JENTER U15 KIRKEVOLL 2 MOT ASKØY

Søndag 19.oktober spilte Kirkevoll 2 kamp mot Askøy i U15 serien for jenter. Laget, etter opptelling av hvem som har betalt lisens eller ikke, bestod av: Vilde, Malene, Malin Herfindal, Kine, Susanne, Amalie og Siri Lie. Fjorårets kamp ble avlyst på forhånd fra Kirkevoll sin side og dermed tapt på walk-over, så dette var første gang vi møtte Askøy. Imidlertid spilles det trippel serie i år slik at våre to lag til sammen skal møte dem seks ganger. Denne kampen var derfor en interessant prøve på hva vi kan vente oss utover sesongen. Det viste seg at Askøy hadde et lag bestående av relativt store spillere, men uten de helt store stjernene som vi gjerne sliter med på andre lag – de som gjerne scorer 30 poeng per kamp.
Les referatet fra kampen som Jon har skrevet i jentenes blog HER.
0 Comments

U18-GUTTENE I RUTE!

Etter at guttene kjørte over Brattholmen i årets første seriekamp (en kamp som nå er strøket fordi Brattholmen har trukket laget sitt) er det nå snart gått seks uker uten kamp. Førstkommende lørdag er vi endelig i gang igjen med serien. Da møter vi en av favorittene til seriemesterskapet, Gimle 2 (91-guttene), til kamp i Gimlehallen. For å komme i kampmodus igjen etter så lang tid med bare trening spilte vi treningskamp mot BSI’s andrelag i Fantofthallen på mandag (20/10). Guttene var helt klart veldig spillesugne og dette var viktig som forberedelse til lørdagens kamp. Prestasjonene var også til tider bra. Alle åtte spillerne noterte seg for mellom seks og ti poeng og vi vant 58-32. Denne jevnheten kan komme til å slå positivt ut for oss. Det at vi kan bytte ut folk fra startfemmeren uten å svekke laget noe særlig vil kunne få store positive konsekvenser, både i enkeltkamper, men også sesongen sett under ett. Men vi er alle klar over at vi ikke møtte ”all verdens” motstand i denne kampen og at vi nok må skjerpe oss noen hakk skal vi ha muligheter på poeng på lørdag. Vi gleder oss.
Arve
0 Comments

INSTRUKS FOR SALG PÅ HJEMMEARRANGEMENT

Styrets arrangementsansvarlige, Marit, har laget en grei instruks som er nyttig når vi skal ha ansvar for salg på hjemmearrangementene våre i Bjarghallen. Du finner den i dokumentarkivet.
0 Comments

NESTEN SEIER FOR U14-JENTENE!

I J-95 lagets tredje kamp var det søndag Frøya som var motstandere. Frøya vant sin første kamp 69-9 mot Bønes, så vi regnet med tøff motstand. Målet med kampen var derfor å score over 20 poeng for første gang, samt å få alle til å score. Av kjernespillerne manglet vi Tonje, som prioriterte semifinale i kretsserien i fotball for anledningen. Som i første kamp var vi derfor bare 5 spillere. Et par spillere utover det er enten nye, eller deltar bare en gang i blant på trening, og hadde derfor ikke lisensen i orden. Utover sesongen satser vi imidlertid på å få flere spilleklare (Sunniva, Malin, Silje, Helene, Ellinor og ikke minst Tonje). De som spilte var derfor Signe, Siri, Silje, Maria og Hilde. Les Jon sitt referat fra kampen i jentenes blog HER.
0 Comments

U15 IMPONERTE MED SEIER OVER GIMLE-1

Etter å ha gått gjennom 06/07-sesongen med kun tap i første kamp og 07/08-sesongen helt uten tap i serien, hadde vi foran årets sesong innstilt oss på at det ville bli vanskelig å forsvare den gode statistikken. Bakgrunnen er som nevnt tidligere at flere av spillerne (f.eks. Ephrem på bildet) nå prioriterer fotball og ikke har trent basket siden sesongavslutningen like før påske. Kun de siste ukene har vi klart å samle laget til noen treninger og det har gitt store positive utslag i lagets prestasjoner. Men til tross for seier i de to første seriekampene mot henholdsvis Ytrebygda og Loddefjord var vi slett ikke sikre på at vi hørte til blant de beste lagene i serien i år. Et svar på dette skulle vi få i dag, lørdag 19.oktober kl 10.30 i Gimlehallen. Da skulle vi møte Gimle 1, et lag som sammen med Gimle 2 nok må regnes som favoritter i serien i år.
Les Arves (som vanlig) gode referat i guttenes blog HER.
0 Comments

U15-GUTTENE I FREMGANG!

Fem uker er det gått siden U15-guttene sesongdebuterte med seier mot Ytrebygda. I dag (lørdag 18/10 – fem uker etterpå ) var det klart for sesongens andre kamp, denne gang mot Loddefjord i Olsvikhallen. Som tidligere nevnt har vi svært få spillere på dette laget. Bare fire (blant dem Espen på bildet) er i utgangspunktet med som basketspillere, men vi får ”låne” to av fotballguttene som spilte med oss i fjor. De har gode ”motorer”, men etter nesten ikke å ha rørt en basketball siden mars kunne ”feelingen” så absolutt vært bedre. Men vi er svært takknemlige for at de stiller. Uten dem hadde ikke blitt noe U15-lag for oss i år. Etter sesongåpningen skrev vi om ”rustne” gutter med bare èn fellestrening bak seg. Nå har de møttes litt flere ganger og det var tydelig at en del av rusten var begynt å løsne.
Les resten av Arve sitt referat fra kampen HER.
0 Comments

TRENINGSOVERSIKTEN ER OPPDATERT

Treningsoversikten er justert noe. Du finner oppdaterte oversikter under "Treningstider" i menyen eller i.KBBK-kalenderen
0 Comments

FRENDE INN SOM SPONSOR!

Byens nystartede forsikringsselskap, som blant annet eies av Fana sparebank og Sparebanken Vest, går inn som sponsor og støtter oss med kr. 15.000,-. Frende får da sin logo på nye draktsett som skal bestilles i høst.
0 Comments

TRENERSAMLING 12. OKTOBER

Hordaland Basketballkrets ønsker å gi et tilbud til trenere i kretsen som er interessert i å utvikle seg videre som trener. Kretsen håper å kunne ha flere slike samlinger i løpet av sesongen med spennende trenere som har noe å bidra med til lokale trenere. Hovedmålgruppen er her trenere for aldersbestemte lag, men man håper også trenere for seniorlag og minilag har mulighet til å delta. Se mer info på kretsens sider HER.
0 Comments