ENDRINGER I TRENINGSTIDENE TIL G94

På grunn av at trener Omar får nye timeplaner på skolen etter vinterferien er vi nødt til å endre litt på treningstidene igjen for gutter-94. De nye tidene blir tirsdag 18.00–19.00 (som i dag) + fredag 17.00-18.00. Disse dagene kommer Omar til å være der.
I tillegg er det mulig for 94-guttene å trene sammen med 92-guttene (”fri-trening&rdquoWinking både mandag og torsdag, begge dager 16.00-17.00. Disse nye treningstidene starter vi med etter vinterferien.
Arve
|

TRENING I VINTERFERIEN

Det blir ingen trening på Kirkevoll i vinterferien. For de som vil trene basket har vi fått tid i Bjarghallen:
  • Tirsdag 19. feb. kl. 17.00 – 18.30
  • Onsdag 20. feb. kl. 19.30 – 21.00
  • Torsdag 21. feb. kl. 17.00 – 18.30
Tirsdag og onsdag vil Joakim (coach) være der. Torsdag stiller Tommy (far til Joachim-92) som vakt, så denne dagen blir det egentrening. Mulig at også Jon-Kåre kommer med noen av 94/95-jentene. Ta hensyn til hverandre og utnytt de mulighetene vi har.
Det er ”Åpen hall” på dagtid. Det betyr at det ligger litt utstyr i hallen. Blant annet er sikkert den store hoppematten lagt ut. Det betyr at vi stort sett klarer oss med èn kurv. Hvis dere rydder vekk noe utstyr så husk å legge det på plass igjen slik at alt er klart til neste dag.

Det blir redusert rengjøring, så vi har avtalt å ikke bruke garderobene. Rydd opp etter dere og oppfør dere pent, så får vi kanskje komme igjen en annen gang.

NB: Husk at torsdag 21. februar har kong Harald bursdag!
Arve
|

”91-GUTTA” SJANSELØSE MOT FRØYA

Lørdag 9.februar skulle Frøya-91 prøve å ta revansje for det ”sure” tapet de hadde mot oss i Bjarghallen 19.januar da vi vant 77-64. Som sagt i referatet fra kampen den gang så varierer styrken til dette Frøyalaget veldig etter hvem som er med. Ikke minst er Mo en viktig spiller for dette laget. Og denne gangen var han med, og revansje fikk de og vel så det! Les hele referatet fra kampen HER.
|

G91 MOT GIMLE 2

Søndag 3.februar møtte 91-laget vårt Gimle 2 i Gimlehallen. Sist vi møtte dem i 91-klassen var helt tilbake til 21.oktober. Da slo de oss så klart som 64-45 i Slåtthaughallen. Siden den gang har vi møtt dem en gang i 92-serien. Det var 25.november og den gangen halte de iland en ett-poengs-seier etter god og heldig skyting helt i sluttsekundene. De er det beste laget i 92-serien, men vi har vært nære på å tukte dem før, så kanskje denne gang. Hvordan det gikk kan du lese i guttenes blog HER.
|

91-KAMP MOT ULRIKEN MED FEILT FOKUS

Lørdag 2. februar var det igjen klart for kamp mot Ulriken i 91-serien. Første gang vi spilte mot dem (3.november i Bøneshallen) overasket vi til og med oss selv med flott spill og vant med 11 poeng (52-63). Kampen nå på lørdag var også viktig med tanke på fordeling av medaljene. Gimle 1 er i tet, men bak dem er det relativt jevnt mellom Frøya, Ulriken, Gimle 2 og oss. Ulriken jobber godt med utvikling av unge spillere og mange av de guttene vi møter i 91- og 92-serien har hatt fin fremgang i år. Det var derfor med glede og spenning vi så frem til denne kampen. Det skulle vise seg at så feil kan man ta. les mer om denne litt spesielle kampen HER.
|

FREMGANG FOR J94!

14
Med sesongens tidligere resultater friskt minne, var det spente jenter som stilte til kamp mot Ulriken. Jentene fra Ulriken har vunnet alle kampene og i gjennomsnitt vinner de med over 30 poeng. For Kirkevoll stilte Oda, Malene, Maren, Susanne, Kine, Siri H., Malin H., Lene (bildet), Siri L. og Tonje T. De to siste er J95 spillere som  fikk være med halvannen omgang for å få kamptrening. Tonje debuterte for øvrig i dag. Les Jons referat fra kampen mot Ulriken i jentenes blog HER.
|

G94 FORTSETTER SEIERSREKKEN, DENNE GANG MOT HOP

9
Lørdag 2.februar var det kamp igjen for 94-guttene våre. Hop var motstandere i Bjarghallen, et Hoplag som i sine to siste kamper har spilt godt mot Gimle 1 og slått Loddefjord. Men det skulle vise seg å ikke holde mot Ephrem (bildet) og våre andre seierssugne gutter. Les mer i Arve sitt referat i guttenes blog HER.
|