94-GUTTENE FORTSATT UBESEIRET!

Søndag 6.januar var det klart for toppoppgjør i gutter-94. Gimle 1 og Kirkevoll var de eneste lagene som var ubeseiret så langt i sesongen og kl 15.00 møttes de i Gimlehallen. Gimlespillerne var på forhånd veldig opptatte av at dette på en måte var en seriefinale, men ser en på tabellen er det fremdeles flere lag som kan vinne. Foruten de to lagene som møttes i denne kampen ligger spesielt Askøy og Ulriken godt an, men vinneren av denne kampen ville klart ha et forsprang på de andre i kampen om kretsmesterskapet.

Og Kirkevoll fikk en god start. De gikk rett opp i en 8-0 ledelse spesielt takket være glimrende forsvarsspill og det tok hele fire og et halvt minutt før Gimleguttene fikk sine første poeng. Første periode endte hele 10-3 til gjestene fra Kirkevoll. Espen (bildet) satt de fleste av KBBK sine poeng i denne perioden, Christian hadde den peneste "svisjen".
Andre periode ble mye stillingskrig og Gimleguttene gav alt for å komme inn igjen i kampen. En poengfattig periode endte med 4-2 til hjemmelaget og Kirkevollguttene gikk til pause med 12-7 ledelse.

Etter hvilen kom Gimleguttene sterkt tilbake og spiste sakte men sikkert opp hele Kirkevolls forsprang. Midtveis i perioden stod det 13-13 og kampen var helt åpen igjen. Men Kirkevollguttene satte 6 poeng før perioden var omme uten at Gimle kvitterte for noen av dem og dermedhadde de et tilsvarende forsprang før fjerde og siste periode skulle begynne. Ephrem (bildet) hadde på dette tidspunkt herjet godt med motstanderne og hadde også markert seg på scoringslisten. Også i denne perioden var KBBK-guttene sterkere enn Gimlelaget. Etter å ha vært helt oppe i en 13-poengsledelse (26-13) slapp de Gimle litt innpå igjen mot slutten, men seieren ble likevel så klar som 28-17. Det betyr at Kirkevollguttene nå er det eneste laget som fremdeles er ubeseiret, men både trener Omar Lamin og alle guttene er meget klar på at det er mange kamper igjen å spille, mye kan skje og ingen ting er avgjort.

Dagens kamp ble først og fremst vunnet på grunn av godt forsvarsspill. De ellers så treffsikre Gimleguttene ble presset hardt, kom ikke inn på lay-up og fikk heller ikke skyte som de er vant til. Bare 17 poeng baklengs er bra og da gjør det ikke så mye at treffprosenten i angrep var klart dårligere enn den pleier å være. Det skyldes nok ikke bare udyktighet og uflaks, men selvsagt også at de møtte et klart bedre forsvar enn de er vant til å møte. Nå er det spillefri to uker før de lørdag 19.januar møter Gimle 2 i Bjarghallen. Fortsetter det med spill som i dag har Kirkevollguttene mye å glede seg til utover vinteren. Poengplukkere for Kirkevoll: Espen 13, Ephrem 5, Christian og Petter 4 og Paal (bildet) 2. For Gimle: Kristoffer 7, Mikkel og Simon 4 og Kristian 2.
Ole Tom fikk mange blinkskudd fra kampen og det ligger hele 2 sider med bilder i guttenes fotoalbum HER.