STOR FREMGANG FOR U14-GUTTENE!

I dag startet serien for U14-guttene og de gledet seg stort til å komme i gang. Dessverre møtte bare 5 gutter frem i Fyllingsdalshallen i dag; Herman var skadet etter regionlags-treningen i går, Joachim var syk og Lorentz og Markus har dessverre gitt seg på basketen. Dermed måtte coach Petter klare seg med den smilende gjengen på bildet (Henrik og Einar (bak) og Jonas, Yoan og Aleksander (foran)) mot Bønes sine 10 grønnkledde gutter!

Kampen startet veldig bra for Kirkevoll og guttene klinket respektløst til med ledelse etter første periode. 4 av 5 sto på scoringslisten og vi ledet 9 mot 6. I andre periode fortsatte vi det gode spillet. Vi var raske og teknisk gode, snappet ballen når motstanderen nølte og prøvde oss stadig på frekke «drives» og godt pasningsspill. Med litt bedre skuddferdigheter på lay-ups og straffer og enda bedre samspill kunne vi lett ha beholdt ledelsen, men nå snek Bønes seg foran og ledet 13-12 til langpausen.

I 3. periode var det fremdeles jevnt. Lagene byttet på å score og det var tendenser til flott spill begge veier. Einar og Jonas (som på bildet prøver seg mot to Bønesspillere) var mest frempå av våre, men også de andre bidro sterkt til å hode oss inne i kampen. Perioden endte uavgjort 6-6 og dermed ledet Bønes tadig med ett før siste og avgjørende periode.

Den siste perioden var preget av at våre spillere begynte å merke kjøret. Og mens Bønes fortsatt kunne sette innpå friske spillere måtte vi klare oss med de 5 vi hadde. Dermed sank armene litt i forsvar, beina ville ikke løpe like fort og vi sluttet med å møte ballen og snappe når vi hadde sjansen til det. Men vi ga aldri helt opp og fightet helt til fløyten gikk. Dette til tross tapte vi siste periode med 5 poeng og Bønes kkunne dermed feire seieren med 28 mot våre 22 poeng!

Alt i alt var vi som så kampen godt fornøyd med guttene og spillet. Det er stor fremgang å spore og det trenes åpenbart godt. Viljen til å jobbe og fighte tok tidvis luven fra Bønes og de ble nok litt overrasket over oss! Neste gang skal vi fullføre og sende dem hjem med tap; det var vi enige om. En eller to spillere til i dag så hadde det blitt «andre boller»!

På scoringslisten i dag sto Einar, med 10 poeng, Jonas med 8 og Yoan og Aleksander (bildet) med 2 hver. Hos Bønes var poengsankerne mange, men Carl puttet vel flest ganger med sine 10 poeng.

Lagleder Kirsten og undertegnede koste seg på sidelinjen og Petter coach var også godt fornøyd med guttene sine. Neste gang ønsker vi oss enda flere foreldre på tribunen og litt flere heia-rop. Guttene fortjener det!