SÅ VIDT OVER SISTE HINDER!

Mandag 22.mars spilte 4M-laget sin siste kamp i årets serie. Så langt var vi ubeseiret og siste motstander på vei mot ”reint bord” var BSI B. De ligger likt med Gimle E og slåss om den andre og siste opprykksplassen. Kampen var utsatt og ble spilt i Fantofthallen klokken 17.00. Vi har spilt svært bra i det siste og spesielt skytingen har vært bra. Men i dag skulle det ikke gå så lett som vi kanskje trodde på forhånd.
Kampen var spillemessig jevn i første periode, men vi traff ikke som normalt på skuddene og ble liggende klart etter. Kurvene er litt lave i Fantofthallen etter at gulvet er blitt hevet og kurvene ikke justert etter, men det holder ikke helt som unnskyldning på alle bommene. 17-9 etter første var dårlige tegn.
Andre periode ble litt jevnere resultatmessig (15-12), men 32-21 og 11 under til pause ville bli vanskelig å hente. Men det å gå gjennom serien uten tap har blitt et mål under veis, og vi ville ikke gi oss uten kamp når målet var så nært.
Etter pause nærmet vi oss litt, men ikke nok til at BSI følte seg truet. To trepoengere helt i de siste sekundene gjorde at vi nærmet oss kraftig (40-47) og det ga i hvert fall oss håp om seier.
Og i siste periode var vi ikke til å kjenne igjen fra slik vi spilte tidligere i kampen. Skuddene satt som før og guttene kjørte hardt. Vi startet med et 9-0 run som førte oss rett i ledelse, og siden ga vi den aldri fra oss. 60-53 lød seieren på, og det var nesten litt uvirkelig etter de tre første periodene. BSI-guttene var tydelig meget skuffet. De trengte poengene i den jevne kampen om andreplassen og trodde de hadde dem i lommen. Men en sterk avslutning av oss satte en stopper for det. Det var godt å se at vi klarte å hente oss så sterkt inn igjen etter en uvanlig dårlig åpning. Nå gjelder det bare å holde på formen gjennom en lang påskeuke slik at vi kan stille best mulig forberedt til U18-NM helgen etter påske.
Anders hadde 28 poeng, Espen 20, Fredrik og Alex 6 hver. Kjekt å se at Daniel allerede var med igjen etter en kraftig overtrakk sist helg. For BSI var det også en Anders (Daltveit) som toppet scoringslisten med sine 18. Deretter fulgte Max 14, Francisco 9, Tom 6, Espen 4 og Seb 2.
Da kom vi oss så vidt over siste hinder og er nå kretsmester og ubeseiret i 4.divisjon. BSI skal ut i to hengekamper like over påske (10. og 11.april), begge mot opprykksrivalen Gimle E.