TUR TIL GØTEBORG

Tilsammen 19 KBBKere, inkludert  åtte J94 spillere, syv J95 spillere, 2 minispillere (Bertin og Kari) og to voksne (Roger og Jon) dro til Gøteborg Basketfestival 20-24.mai. Basketfestivalen er den største i Norden og mange hundre lag deltar. I U15 jenter deltok 44 lag og et tilsvarende antall i U14. I disse klassene deltok forøvrig både Hop, Ytrebygda, Ulriken og Askøy fra Bergen. Jon har skrevet utførllig referat fra turen. Det finner du både i bloggen til jenter 95 og Jenter 94. Klikk her for snarvei.
0 Comments

KRETSLAGSTRENINGER!

Kretsen har annonsert kretslagstreninger for lagene for neste sesong. Følg med på kretsens sider HER. (se venstremeny for spesifikk informasjon om det enkelte kretslag.)
0 Comments

BASKETSKOLE I SOMMERFERIEN

Gimle tilbyr basketskole for barn og unge mellom 8 og 13 år. Basketskolen arrangeres i to omganger i sommer; rett etter skoleslutt og rett før skolestart. Instruktører kommer fra Gimles eldste lag. Du finner invitasjon HER.
0 Comments

AKTIVITETSLEDERKURS!

Gimle arrangerer Aktivitetslederkurs, som er første del av Trener 1, i juni. Ta kurset nå og vær klar å trene lag til høsten! Les mer på kretsens sider HER.
0 Comments

NORDIC ALL STAR BASKETBALL CAMP 2009

I år som ifjor arrangeres Nordic All Star Camp i Tysvær, med dyktige trenere, engasjerte deltagere og sosiale aktiviteter. I fjor deltok flere Kirkevollspillere på opplegget og de var veldig fornøyd. Noen var til og med i Tysvær i 2 uker! I år er det camp 27. juli-1. august samt 3. august-8. august. For dem som liker basketball og har lyst til å trene og lære mer og har anledning til å benytte ferien til dette så er dette et kjempespennende tilbud. Vi anbefaler det varmt for våre spillere! Du finner mer informasjon her.
Ole Tom
0 Comments

HANSA CUP: U15-FINALE MOT GIMLE

Så skulle helgen avrundes med finalekamp mot Gimle 1. Vi har hatt god kontroll mot dem i serien i år, men de hadde imponert i innledende kamper og vi hadde ikke vist tilsvarende av det vi presterte i serien, så dette var åpent. Riktignok hadde vi hatt en viss ”stigning i programmet”, men i en avgjørende finale starter vi på 0-0 og alt kan skje. Og hva som skjedde kan du se i kamprefereatet HER.
0 Comments

HANSA CUP: SEMIFINALE MOT EB85

Som puljevinnere var Espen (bildet) og de andre guttene våre direkte kvalifisert til semifinale. Den gikk av stabelen søndag klokken 12.15 i Haukelandshallen og motstandere var EB85 (Eikeli Bærum basketballklubb, Østerås). Vi så dem mot Hop i går og der imponerte de, men Gimle hadde slått dem relativt klart så vi hadde store forhåpninger om å gå til finalen. Les referat fra kampen HER.
0 Comments

HANSA CUP: U15-BILDER FRA DAGENS KAMPER!

Hansa Cup ble spennende for U15-guttene våre og vi kom helt til finalen før Gimle slo oss med knapp margin. Før detaljene fra kampene kommer i referats form noterer vi oss at Espen ble kåret til finalens MVP. Han spilte en veldig god kamp.

Du finner resten av bildene i G94 sitt fotoalbum her.
0 Comments

HANSA CUP: ENKELT FOR U15-GUTTENE MOT YBBK!

Etter en spennende og hard kamp mot Gimle, avsluttet vi gruppespillet med kamp mot Ytrebygda i Olsvikhallen lørdag kl 13.30. Vi måtte vinne for å bli nr 1 i gruppen vår, og resultatene i går og i formiddag skulle tilsi at vi var klare favoritter. Om det hadde blitt for mye eller for lite ”junk food” på butikken vites ikke, men noen overbevisende start ble det i hvert fall ikke. Les om bedre takter HER.
0 Comments

HANSA CUP: JEVNT OG SPENNENDE FOR U15M MOT GIMLE!

Vi har nesten alltid spilt jevne kamper mot Gimlelagene, men i året serie har vi hatt bra kontroll på dem. I dag (lørdag 9/5) møtte vi Gimle 2 i gruppespillkamp i Olsvikhallen 09.30, en kamp som med seier til oss ville føre oss direkte til semifinale i morgen, forutsatt at vi kom til å slå Ytrebygda seinere på dagen. Kampen i går kveld viste at vi var et godt stykke unna formen fra serieavslutningen, så vi var langt fra trygge på at det ville vippe i vår favør. Og jevnere enn i dag kan jeg ikke huske vi har spilt mot Gimle. Les referat fra kampen HER.


0 Comments

HANSA CUP: TREG START FOR U15-GUTTENE

Fredag klokken 19.30 møtte vi Tromsø i Haukelandshallen i guttenes første kamp denne helgen. George var mirakuløst klar til kamp igjen (håpet vi) etter en skade på trening tirsdag som så ut til å kunne bli langvarig. Kristian (bildet) hadde utsatt reisen til konfirmasjon for å kunne være med. Men Paal måtte gå hjem fra skolen i dag, så vi stilte bare fem og en halv mann og håpet det skulle holde. Men trodde vi at det skulle bli lett fordi vi ikke kjente de? Det ble i hvert fall en kampstart med meget laber innsats fra vår side. Les mer om kampen i guttenes blog HER.
0 Comments

HANSA CUP!

Hansa Cup er igang med andre pulje og vi har med 94-gutter og -jenter. Guttene vant sin første kamp mot Tromsø i kveld, jentene tapte relativt klart for Ytrebygda, men smilte like bredt uansett! Basket er morro!
Du finner bilder fra fredagens kamper i albumene til G94 og J94.
0 Comments

GEORGE UTE MED SKADE!

Like før treningen var ferdig tirsdag kveld på Rådalslien skole var George uheldig og skadet seg. Han fikk stor belastning på venstrekneet i en vridd posisjon og gikk i gulvet med store smerter. Han ble etter en stund kjørt til legevakten i sentrum for å ta røntgen og bli undersøkt videre. I skrivende stund vet vi ikke hvor alvorlig skaden er og hvor lenge han blir borte fra basket. Les mer HER.
0 Comments

TRENINGSTIDER PÅ KIRKEVOLL I MAI OG JUNI

0 Comments

GUTTER 18 I JUNIOR-NM

Helgen 24.-26. april deltok vårt gutter U18-lag i Junior NM i Oslo.
Vi reiste med fly fra Bergen fredag kl. 15.00. Etter innsjekk på Scandic Hotel Sjølyst, tok vi buss til Rykkinhallen i Bærum, der alle NM kampene skulle spilles. Vi ble overrasket over prisnivået på bussbilletten til hallen – 114 kr. tur/retur og guttene ble litt bekymret for lommepengebeholdningen. Men de skulle få annet å tenke på. Les hvordan det gikk videre i Vidar og Arves oppsummering i guttenes blog HER.
0 Comments

VELLYKKET MOTIVASJONSSEMINAR!

Selv om en del av deltakerne slet med å finne veien til lokalet der vi skulle holde seminaret, fant alle til slutt frem til et vellykket seminar. Totalt ca 80-90 deltakere fikk høre en engasjert Egil Søby. Det var mange blide fjes å se og mange godord å høre. Så vi gjentar kanskje suksessen til høsten!
0 Comments