Sterk sesongåpning av Gutter-94 i Landåshallen denne helgen!

Serien for minispillerne er lagt om fra i fjor til i år. Inntil i fjor spilte de en kamp pr. helg, noe som la beslag på ”hele” helgen og kunne være et hinder for annen aktivitet, for eksempel hytteturer og lignende. Nå er kampene samlet til bestemte helger. Dermed får spillerne mange flere frihelger. Ut fra hva vi hørte av foreldregruppen nå sist helg var dette en meget populær omlegging. Våre minigutter hadde sine første kamper nå sist søndag (29.okt), og det gikk veldig bra.  Les Arves oppsummering fra kampene her!
0 Comments

Gutter-92 vant klart på Askøy

På søndag var G-92 på Askøy og møtte Askøy på hjemmebane. Detaljer om kampen kan du lese i lagleder Berit sitt referat her.
0 Comments

Basket-sesongen er i gang igjen!

Sesongen er i gang igjen og det "renner" på med kamper fremover. Her er noen små ønsker fra redaktøren og styret.Les mer her....
0 Comments

91-jentene sesongdebuterte med seier over Bønes i dag!

Martine og Marte (bildet) sto for de fleste scoringene da Kirkevoll Jenter-91 slo Bønes i Bøneshallen i dag. Men det tok litt tid før "Kirkevollmaskinen" startet i dag. I starten av kampen var det famlende og litt tafatt, men det kom seg etterhvert! Du kan lese alt om kampen HER.
Ole Tom (som også fotograferte).
0 Comments

Miniseriene er klare fra kretsen

Miniseriene har i høst fått et helt annet oppsett enn tidligere. Kampene er konsentrert som turneringer og både Jenter-94 og Gutter-94 får 3 spilledager med 3 kamper hver dag (totalt 9) denne serierunden. Du finner kampoppsettet i dokumentarkivet sammen med øvrige kretsserier. J-94 og G-94 er lagt til de øvrige kampene der.
0 Comments

Gutter-92 hang godt med i 3 omganger mot Gimle i dag....

Oppgaven ble litt for stor for våre gutter da de møtte Gimle i Bjarghallen i dag. To lag i serien har vi alltid hatt utfordringer med og når disse to (Hop og Gimle) nå er slått sammen blir det jo ikke akkurat noen enklere oppgave! I dag startet det imidlertid ikke så verst for Kirkevoll-guttene. Les mer her.
0 Comments

På tide å betale kontingent for 2005/2006!

KBBK er nok raskere på banen enn med kontingent-innkreving.... klubben har imidlertid behov for penger og vi må derfor kreve inn kontingenten for sesongen vi nå for lengst har lagt bak oss. Kontingenten består av 2 deler - kontingent til klubben og spillerlisens (lisensen gjelder dog ikke mini'ene (G94).
For å gjøre det enkelt og sikre at alle betalte i tide la klubben ut for lisensene i fjor høst.. Denne må nemlig betales for at vi i det hele tatt skal få spille. Lisensen utgjør kr. 390,- pr. spiller.
I motsetning til mange andre klubber har KBBK klart seg med veldig lave kontingent-satser og lite dugnadsarbeid. Dette takket være iherdig arbeid "bak kulissene" fra Helge'n - som har skaffet de pengene klubben har behøvd for å fungere.

Kontingenten beregnes altså slik:
* Jenter og gutter 92-89: Lisens kr. 390,- + kontingent kr. 300,- = kr. 690,-
* Gutter94 (spiller uten lisens. Kontingent kr. 300,-

Innbetaling skjer til KBBK sin konto i Fana Sparebank: nr: 3419.18.00860, så snart som mulig. Husk å merke innbetalingen med spillerens fulle navn!

Ole Tom
0 Comments

Det blir likevel trening på Kirkevoll på torsdag!

Vi har fått beskjed fra skolen at gymsalen likevel ikke er utleid torsdag 18.10. Treningen denne dagen kan derfor avholdes som normalt.
0 Comments

Jevnt og spennende da Frøya besøkte Bjarghallen i dag!

Det var duket for et spennende oppgjør da Frøya kom på besøk til G-92 i dag. De to lagene fulgte hverandre da også tett gjennom hele kampen og det var sjelden mer enn 2 eller 4 poeng som skilte underveis. Du kan lese hele referatet HER.
Ole Tom
0 Comments

Ingen trening på Kirkevoll 17. og 19. oktober

På grunn av utleie til annet arrangement er gymsalen på Kirkevoll ikke tilgjengeliig for trening tirsdag 17. og torsdag 19. okober. Det betyr at treningen for Jenter-92 tirsdag og Gutter92/94 og Jenter 90/91 på torsdag må avlyses..
0 Comments

Jenter-16 på søndag er utsatt

Førstkommende søndag (15.oktober) skulle våre 90-jenter (J16) spilt kamp mot Nattland i Fyllingsdalshallen kl.18.45. Nattlandjentene viste fin fremgang i fjorårets sesong og har mange unge og talentfulle spillere på laget. Flere av dem er født i 91 og spiller på J91-kretslaget. Dette kretslaget er på tur (til Estland?) denne helgen og derfor er 90-kampen mot oss blitt utsatt på ubestemt tid.
Arve
0 Comments

Nå er serie-oppsettet for Gutter-92 også klart!

Oppsettet for G92 sin kretsserie er nå lagt ut. Du finner oppdatert kretsserieoppsett ligger i dokumentarkivet.
0 Comments

Litt endret look-and-feel

Disse sidene har fått et litt endret utseende. Alt fungerer imdlertid nøyaktig som før. Årsaken til endringen er av teknisk grunner. Jobber med å få tilbake det tidligere utseendet - som dessverre ikke fungerer helt etter intensjonene akkurat nå. Håper det ikke medfører problemer for noen.
0 Comments