NYTT SKJEMA FOR DEKNING AV UTGIFTER

Den siste tiden har vi i styret jobbet med å få mer struktur på saker og ting og vi er godt i gang. Bl.a har vi lagt ut en rekke instrukser og skjema i dokumentarkivet. Hvis du har hatt utlegg som du ønsker refundert (f.eks. utlegg til dommere på kamper der vi er hjemmelag) kan du nå laste ned et regningsskjema. Du finner det aller øverst i dokumentarkivet vårt.
0 Comments

TO J94-KAMPER MOT GIMLE I HELGEN!

Med 16 spillere på Jenter-94 i fjor og ett lag i serien ble det lite spilletid på hver i vår. Det er bakgrunnen for at vi i år har valgt å melde på to lag i serien, som nå heter U-15 Kvinner. Vi er påmeldt i B-serien, som består av de nederste lagene fra serien i fjor. Uheldigvis har to nye lag som var påmeldt - Ulset og Brattholmen, trukket seg, så da blir det stort sett bare tøff motstand i hele år.

Oppdelingen av lagene har vært basert på to kriterier: for det første ønsket vi å samle spillere som er mye på trening på samme lag, og for det andre har det vært sett på hvilke roller de ulike spillerne kan fylle. Vi kan altså ikke ha et helt lag fullt av ”guarder”, selv om de skulle ønske å være på samme lag og fordi om de er mye på trening. Kirkevoll 1 består av: Lene, Malin Henningsen, Iren, Oda, Siri, Signe, Katarina og Maren S., mens Kirkevoll 2 består av Kine, Vilde, Maren G., Malin Herfindal, Susanne, Malene, Amalie og Stine. Ved sesongstart er dette to nokså jevne lag. Du finner "trener-Jon" sin oppsummering fra helgens kamper i jentenes blog HER.
PS: Det er også lagt ut flere bilder i jentenes fotoalbum.
0 Comments

KONTINGENT OG LISENS!

Litt for mange har "hoppet bukk over" medlemskontingenten denne sommeren. Pga sent årsmøte var vi sent ute med kontingentinnkrevingen, men nå er det 3 måneder
siden vi la ut informasjon om kontingentbetaling og vi ville satt pris på at de som ikke har betalt sender noen "ord på en giro"...... Du finner mer info om kontingenten HER.

Startlisens er en forsikringsordning som er obligatorisk for alle som spiller basket i aldersbestemte klasser, junior og senior. Lisensen betales til Norges Basketballforbund og må være betalt for at man skal få spille kamper. Dommerne vil kontrollere for betalt lisens før hver kamp og f.o.m. 1. oktober er det ingen sjanse for å få spille om ikke lisensen er registrert innbetalt. Du finner info om startlisensen HER.

Sesongen er allerede i gang og mange Kirkevollspillere har allerede vært i ilden. Denne helgen er det jenter-94 og jenter-95 som skal spille. Du finner til enhver tid oversikt over alle Kirkevoll-aktivitet (kamper, trening, møter m.m.) i Kirkevollkalenderen. Den prøver vi å holde HELT oppdatert til enhver tid så føg med her.

Ole Tom
0 Comments

RUSTNE U15-GUTTER STARTET MED SEIER

Sist sesong ble 94-guttene våre kretsmestre uten å tape en kamp. Allerede da slet vi med for få spillere og mange av dem satset mest på fotball. Foran årets sesong var det flere av dem som hadde antydet at de kom til å velge fotball og mest sannsynlig måtte droppe basket. Vi satset allikevel på at vi skulle klare å stille lag i årets serie. Fotballen er midt i sin sesong nå og det har stort sett vært to 94-gutter som har trent basket nå etter skolestart. Men på fredag klarte vi å samle gjengen igjen og det er bare Christian som ikke blir med videre. Avtalen er nå at ”fotballgutta” skal prøve å stille på en trening i uken. Denne treningen blir lett teknisk/taktisk trening for å prøve å finne igjen litt av den godfølelsen guttene hadde gjennom det meste av fjorårssesongen. For det kan trenges. Det viste dagens sesongåpning i Slåtthaughallen. Les Arves referat i guttenes blog HER.
0 Comments

STORSEIER FOR U-18 MOT BRATTHOLMEN I SERIEÅPNINGEN!

Etter en særdeles vellykket Åpningscup sist helg, var det i dag (lørdag 13.september) klart for årets første seriekamp for U18-guttene. Motstandere var Brattholmen og vi skulle møtes på deres parkett i Bildøyhallen. Vi visste på forhånd at dette ikke er blant seriens sterkeste lag og at de sliter med å stille fulltallig. Vi var derfor fornøyd med at det ble kamp, selv om vi måtte vente litt med kampstart for at de skulle bli nok folk.
Planen var klar: Vi skulle ikke møte dem høyt for å lage mange poeng. De skulle få spille spillet sitt, men vi skulle sette forsvaret og kjøre rush’ene og oppsettene våre så ”ordentlig” som mulig. Og det gjorde vi til gangs. Les alt om kampen i guttenes blog HER.
0 Comments

FLOTT START AV JENTER-95!

Jenter-95 laget ble startet i januar i år, og spilte sin første seriekamp lørdag. De har tidligere deltatt i Hansacup og Åpningscupen, så helt uten kamptrening var de ikke. Seks jenter stilte til start: Tonje, Siri, Hilde, Silje, Signe og Maria. Kampen var mot Ytrebygda i Sandslihallen kl 8 om morgenen, og når klokken slo åtte var to lag klare – men ingen dommer dukket opp. Etter litt telefonering fikk vi vekket dommeren og en av hjemmelagets foreldre kjørte til Oasen for å plukke ham opp. Kampen kom omsider i gang kl 8:30. Hvordan det gikk med kampen har Jon oppsummert i referatet i jentenes blog HER.
0 Comments

KBBK-KALENDEREN OPPDATERT MED ALLE HØSTENS KAMPER!

Da er alle kampene for våre lag lagt inn i KBBK-kalenderen (se venstremenyen). Her ligger også ale treningstider. Det kan komme endringer i kampopsettet fremover og vi vil prøve å holde kalenderen vår som en god kilde til korrekt kampinfo. F.eks. ble en av kampene førstkommende lørdag nettopp flyttet, sp her gjelder det å følge med! Happy
Ole Tom
0 Comments

NY TRENER OG NY LAGLEDER!

Elisabeth Helgesen (kjent og kjært navn i KBBK) overtar for Linn og Amily som trenere for J-94 og J-95. Eva Fjærestad (også kjent og kjær Happy) overtar etter May Britt Salbu som lagledere for G-94.
Takk til dem som har gjort en fin innsats og velkommen til "nye koster".
0 Comments

IKKE GLEM KONTINGENT OG LISENS

Ikke glem at medlemmene skal betale både kontingent (til klubben) og lsens (til Norges Basketballforbund). Kontingentinformasjon gikk ut i juni (se detaljer HER). Startlisensen må betales snarest. Du finner mer info om denne HER.
0 Comments

U18-GUTTENE TIL TOPPS I ÅPNINGSCUPEN!

Etter å ha slått Gimle 1 med minst mulig margin fredag kveld i puljespillet (42-41), møtte U18-guttene dem igjen i finalen søndag kl 18.00 i Gimlehallen. Selv om det er Gimle sin hjemmebane hadde vi en meget god følelse før kampen. Guttene våre har trent mye der i sommer og liker svært godt å spille der. Det var helt klart at Gimleguttene hadde store planer om ta revansje etter fredagens tap, men når vi først var kommet til finalen hadde vi også noen gutter med planer. Og det handlet om å ”ta bøtten me`hem”. Les referatet fra Arve HER.
0 Comments

U18-GUTTENE TIL FINALEN I ÅPNINGSCUPEN!

Søndag 09.00 gikk første semifinale i gutter U18 av stabelen i Haukelandshalle. Kirkevoll skulle møte Gimle 2 og to timer seinere skulle Gimle 1 og Ulriken gjøre opp om den andre finaleplassen. Vi hadde avtalt å møtes i hallen 08.30 og alle var presist på plass og startet oppvarming. Våre motstandere slet litt mer og klokken kvart på ni var de fremdeles bare to. Men det sèg nå inn noen spillere etter hvert, så kampen startet presis. Les referat fra kampen i guttenes blog HER.
0 Comments

KLAR SEIER TIL U18-GUTTENE MOT HOP 2

Etter gårsdagens gode kamp mot Gimle var vi klar til andre og siste kamp i puljespillet i dag, lørdag 6.sept., mot Hop 2. Det er 93-laget deres og etter det vi har prestert mot dem tidligere ville alt annet enn seier vært meget overraskende. Noen slike overraskelser var vi ikke interesserte i! Les kamprereferatet fra Arve HER.
0 Comments

KONTINGENT....

Ganske mange har "glemt" å betale kontingent for 2008. Riktignok kom vi ikke med kontingentkrav før i juni, men nå etterhvert burde de fleste tenke på å betale. Hvordan og hvor mye du skal betale finner du mer om HER.
0 Comments

ÅPNINGSCUPEN: U18-GUTTENE BRØT NY BARRIERE!

Åpningscupen går nå i helgen (5.-7.sept.) og første laget vårt i aksjon var U18-guttene (gutter-92). Coach Joakim er i London denne helgen men guttene var innstilt på å kose seg og samtidig bite best mulig fra seg uten å la det gå noe prestisje i det. Det er imidlertid ikke så lett når Gimle står på andre banehalvdelen. Og det gjorde de i vår første kamp fredag kl 21.00 i Haukelandshallen.
Vi har spilt mange jevne og spennende kamper mot dette laget og slik skulle det også bli i kveld. Vi hadde enda til gode å vinne mot dem, men vi har hele tiden halt innpå og vi har ment at det bare var et tidsspørsmål før det var vår tid til å vinne. Hvordan det gikk kan du lese om i Arves fyldige referat fra kampen i guttenes blog HER.
0 Comments

INSTRUKSER FOR STYREVERV M.M. TILGJENGELIG I DOKUMENTARKIVET

Styret har hatt en gjennomgang av roller og ansvar og er godt i gang med å lage instrukser for de forskjellige oppgavene. Disse instruksene er ingen hemmelighet (snarere tvert i mot!) og vi har derfor lagt dem tilgjengelig i dokumentarkivet (se menyen til venstre). Kanskje du synes det kan være nyttig å titte i dem av og til?
0 Comments

KBBK-KALENDEREN ER OPPDATERT!

KBBK-kalenderen (Se menyen til venstre) er oppdatert med de treningstider som gjelder f.o.m. denne uken. Vi vil få mer treningstid tilgjengelig i gymsalen på Kirkevoll etterhvert og da vil kalenderen bli oppdatert fortløpende. Vi jobber også med å få på plass kamptider og -steder for alle lagene i kalenderen. Så hold deg oppdatert der!
0 Comments

LISENSOVERSIKTEN ER OPPDATERT

Lisensoversikten som ble lagt ut i går inneholdt dessverre ikke alle spillere. Den er korrigert nå. Se gårsdagens innlegg og sjekk listen der. Husk å betale lisensen!
0 Comments

LISENSBETALING - HASTER!!!

For å få spille basket må man betale lisens til Norges Basketballforbund. Lisensen er obligatorisk og uten lisens får man faktsk ikke spille kampen. lisensen blir kontrollert av dommeren før hver kamp. Derfor er det viktig at dere betaler så fort som mulig. Når du har betalt vil vi automatisk få oppdaterte lister som viser innbetalingene og som vi kan ta med på kampene for å vise at vi har betalt lisensene. FRIST ER 5. SEPTEMBER!Les mer her....
0 Comments

SERIEOPPSETTET ER KLART!

Så nærmer sesongoppstart seg med stormskritt. Kretsen har nå lagt ut endelig versjon av serieoppsettet for alle klasser. KBBK-kalenderen er ikke oppdatert enda, men vil bli det i løpet av uken. Inntil videre kan du finne kampene for ditt lag på kretsens sider HER.
0 Comments