Basket-dugnad på lørdag i Bjarghallen!!!

Hei alle foreldre!
 
Lørdag har Kirkevoll Basket arrangement i Bjarghallen. I den forbindelse håper vi at en del foreldre kan bidra med baking og salg i kiosken. Det er satt opp korte dugnadsintervaller der lengste økten går over en og en halv time. Meningen er at de foreldrene som er satt opp stiller litt tidligere enn vanlig, d.v.s. ca. 1 time før kampstart (se skjema under) og vil være stort sett ferdig når kampen er slutt. Dersom det ikke skulle passe hadde det vært fint om dere kunne bytte med andre foreldre på laget.Med vennlig hilsen
Eva Fjærestad
0 Comments

Gutter-94 med to seire i helgen!!

Espen (her avbildet fra en Askøykamp tidligere i vinter) og resten av gjengen på Gutter94-laget plukket nye poeng i helgen og vant to kamper. Arve er flink å skrive referat (hvor er de andre laglederne/foreldrene hen, mon tro?). Du kan lese om kampene i Gutter-94 sin nyhetsblog!
0 Comments

Det går mot en svært travel baskethelg!!

Kamper 1.-2.april
 
Lørdag 1.april er vi involvert i følgende kamper:
 
09.15    G92      Kirkevoll            - Hop 2                         Bjarghallen
10.30    G94      Kirkevoll            - Gimle Skjold               Bjarghallen
12.00    J92       Kirkevoll            - Bønes                        Bjarghallen
13.15    J89       Kirkevoll            - Bønes                        Bjarghallen
14.15    KJ        Bønes               - Gimle                         Gimlehallen
14.45    J91       Kirkevoll            - Bønes                         Bjarghallen
 
Søndag 2.april har vi disse kampene:
10.15    J91       Gimle               - Kirkevoll                     Gimlehallen
12.00    M4       Os                   - Kirkevoll                     Oshallen
15.00    G94      Ytrebygda         - Kirkevoll                     Landåshallen
17.45    G92      Ulriken              - Kirkevoll                     Landåshallen
19.00    J90       Hop                  - Kirkevoll                     Slåtthaughallen
19.00    J89       Ulset                - Kirkevoll                     Flaktveithallen
19.00    KJ        Ytrebygda         - Gimle                         Landåshallen
 
Tidligere har vi gitt beskjed på kretskontoret om at J89 og J90 er det samme laget og at disse kampene ikke må kollidere. Vi regner derfor med at en av disse kampene (søndag 19.00) blir flyttet.
 
Lørdag er siste gang denne sesongen vi har arrangement i Bjarghallen. Ta hele familien med og legg turen innom og se på (forhåpentligvis) spennende kamper. Kombiner det gjerne med en tur i de flotte turløypene i Hordnesskogen (utgangspunkt vis a vis Bjarghallen). Det blir salg av kaker og kaffe i hallen. Vi sees (?)
Arve  
0 Comments

Kreative KBBK'ere spilte i suksess-oppsetningen "Heksene" på Kirkevolll skoleteater


At det er mye aktivitet i Fanabygden vet vi godt. At mange av de som spiller basket også er involvert andre steder har vi vel også en berettiget mistnake om. Siste helg var mange av KBBK-sppillerne involvert i oppsetningen "Heksene" i regi av Kirkevoll skoleteater. En titt på rolle-listen i programmet avslører mange kjente navn: Anna Marthe (bestemor), , Sebastian (barnebarnet Robin), Charlotte (fru Skukllerud), Petter (data-nerd), Emilie (heks) og Roy Henry (Ole Jonny Ronny Reidar!). I tilelgg var Malin med på å skrive stykket! Bildet av her får tale for seg - du finner adskillig flere kjente fjes i "heksealbumet" som ligger HER.

Forestillingen ble for øvrig en stor suksess som gikk fredag, lørdag og søndag for fulle hus! Gratulerer med innsatsen!
Ole Tom
0 Comments

J92 fikk strukket seg ordentlig mot HOP - og fikk stryk i Bjarghallen...

Martine og de andre jentene fikk strukket seg ordentlig mot Hop sist lørdag. Denne gangen stilte Kirkevolljentene med nok folk, men manglet det lille ekstra på innsatssiden som gjorde at de spilte så godt på forrige hjemmekamp. Førtste og siste omgang var ikke så verst, men det som skjedde mellom der var ikke så bra...... Du kan lese hele referatet i nyhetsbloggen til J92.
0 Comments

Mange nye bilder!

Det ble tatt en god del nye bilder i helgen i Bjarghallen. Ta en titt i fotoalbumene til J89, J91 og J92. Guttene var det ingen som tok bilde av - det får heller bli neste gang! (Men det er ikke forbudt for andre også å bidra med bilder..... ).
Ole Tom.
0 Comments

89-jentene måtte slite.....

...... mot Ulriken i dagens kamp (18/3) i Bjarghallen. Amanda (bildet) og de andre jentene måtte virkelig jobbe! Dette Ulrikenlaget, som ligger sist på tabellen med bare en seier etter 10 kamper, er idag sterkere enn tabellsituasjonen skulle tilsi. De har tapt en del relativt jevne kamper, men har hatt en flott fremgang i løpet av sesongen. I siste kamp tapte de med 6 for Bønes og i kampen før det fikk de sin hittil eneste seier (slo Loddefjord klart). Hvordan det gikk? Se i J89-nyhetsbloggen for fullt kampreferat!
0 Comments

Storegutta tapte for Flaktveit!

I sesongens nest siste seriekamp ble det (ikke uventet?) tap for Ulset/Flaktveit i Bjarghallen idag (18/3). Sist vi møtte dem (12.feb.) tapte vi så klart som 110-61. I dag ble det "bare" 69-98-tap, så vi får trøste oss med at tapet ble 20 poeng mindre denne gang og leve i det håpet at det er vi som er blitt bedre og ikke dem som er blitt dårligere. Les mer om kampen i seniorenes blog!
0 Comments

Gutter-92 seiret over Hop!

Lørdag 18.mars møtte 92-guttene Hop for tredje og siste gang i serien i år. De to første har begge vært helt jevne med en seier til hver, begge med 2 poengs margin. Vi hadde problemer med å stille lag pga skader og skolerevy. Heldigvis var Katinka grei og stilte slik at vi hadde fullt lag fra start. Hvordan det gikk kan du lese i nyhetsbloggen til G-92.
0 Comments

Jenter-91 våknet for sent mot Ulriken i Bjarghallen!

Marte og de andre Kirkevoll-jentene kom ikke skikkelig i gang før i 3. omgang i dag og da var "toget gått" ettersom Ulriken på det tidspunkt ledet med 25 poeng. I 3. og 4. omgang jevnet det seg mer ut og Kirkevoll var mer med i spillet. En del gode scoringer og bedre forsvarsspill ble det og. Likevel økte Ulriken og vant til slutt komfortabelt. Lene var dagens uheldigste og fikk en vridning i kneet. hun så de siste omgangene fra "benken".
les mer i
J91-bloggen!
0 Comments

Gymsalen på Kirkevoll er stengt!

Denne uke (uke 11) er gymsalen på Kirkevoll stengt for trening pga skolerevy. Vi (jenter 91-90-89) trener som vanlig i Bjarghallen og inviterer herved jenter-92 til å være med der.Det gjelder både tirsdag og torsdag 16.00-17.00. Gutter-94 sin trening på torsdag går ut. De fleste av guttene er jo med på fotball og får heller gå på fotballtreningen denne uken.
Arve
0 Comments

Kamper 18. mars i Bjarghallen!

Vi har følgende kamper i Bjarghallen lørdag 18.mars:

09.00 J91 Kirkevoll - Ulriken
10.30 J89 Kirkevoll - Ulriken
12.00 J92 Kirkevoll - Hop 2
13.15 M4 Kirkevoll - Ulset
14.15 G92 Kirkevoll - Hop

Kommer tilbake til behov for sekretariat og evt baking/salg.
Arve.
0 Comments

Hop stilte ikke til G94-kamp! Sad

Lørdag morgen var det mange trøtte G94-fjes på vei opp fra den gode varme sengen. Klokken var ikke mye og både foreldre og spillere kunne godt tenkt seg å tilbragt litt mer tid under dynen før frokost. MEN, er det kamp så er det kamp! Basket er jo GØY! I hvert fall når det er noen å spille mot. Men Hop stilte ikke opp... Les mer i G94-blog'en.
0 Comments

Helgens kamper

LØRDAG 11.3.:
09.15 Sandslihallen G 6.kl. mot Hop
11.15 Flaktveithallen 4M mot Ulriken
12.00 Bildøyhallen J16 mot Brattholmen
13.30 Bildøyhallen J14 mot Brattholmen

SØNDAG 12.3.:
15.30 Slåtthaughallen 4M mot Askøy B

Helge
0 Comments

Katrine på J90-landslaget!

Vi gratulerer Katrine med landslagsplass i J90! Når en ser på andre jenter som er tatt ut fra vår krets, er nok ikke Ane Z og Andrea langt unna en representasjons- oppgave.
Helge
0 Comments

Katrine fikk NM-gull med Gimle!!

Søndag spilte Gimle sin siste EK-kamp i grunnserien og vant sine velfortjente gullmedaljer i årets NM Og Katrine fra Kirkevoll var med på laget!. Dermed har KBBK for første gang hatt med spillere som har medalje av edleste sort i senior-NM. Neste helg går turen til London for Katrine og lagvenninnene hennes. Les mer i J-90 nyhetsbloggen!
0 Comments

Jenter-89 slet mot Ulset!

Så var vinterferien over og kampene startet opp igjen søndag 5. mars. J89-laget vårt spilte mot Ulset kl.19.00 i Slåtthaughallen. Hvordan det gikk kan du lese om i nyhetsbloggen til Jenter-89.
0 Comments