U18-GUTTENE MED FULL KONTROLL PÅ TYSVÆR!

U18-guttene ligger på  en klar andreplass på tabellen, etter suverene Gimle. På tampen av oktober var vi i Tysværtunet idrettshall og møtte Tysvær. Det ble en god opplevelse for oss. Aldri før (eller siden) har vi scoret 140 poeng i en U18-kamp, og Espen satte utrolige 64 av de. Tysvær var på en av sine ”Bergenshelger” sist helg og etter å ha slått Askøy 81-50 om lørdagen kom de søndag ettermiddag på besøkte til oss i en av våre hjemmehaller, Fyllingsdalen idrettshall denne gangen. Tysvær ligger som nr 7 av 10 lag på tabellen. De har like mange poeng som kamper og har sluppet inn omtrent like mange poeng som de har scoret. Les mer HER.
0 Comments

4M MED NY SEIER. SLO GIMLE E!

Våre gutter i fjerdedivisjon topper fortsatt (ubeseiret så langt), og søndag 24.januar møtte vi en av våre hardeste konkurrenter. Gimle E ligger på tredjeplass med bare to tap, så en seier mot dem ville hekte de litt av i kampen om seriemesterskapet. Les hvordan det gikk HER.
0 Comments

NATT OG DAG MOT OS FOR U16-GUTTENE

U16-guttene våre med Espen (bildet) i spissen spilte to kamper i helgen. Etter å ha slitt oss til to viktige poeng mot Loddefjord lørdag der ute, møtte vi Os i Oshallen søndag. Mens vi har slitt med Loddefjordlaget i år har vi hatt mer kontroll på  Osguttene, men ikke mer enn at vi visste vi måtte være skjerpet for å sikre nye poeng. Og poeng ble det! Les om kampen HER.
0 Comments

REVANSJE MOT FRØYA FOR U15-JENTENE!!

Forrige helg tapte jenter-U16-laget for Frøya med 3 poeng etter å ha ledet et par minutter før slutt. Lørdag 23.januar var det klart for revansje i U15 klassen. Frøya stilte med et par unntak det samme laget, og på Kirkevoll som har et stjernelag i U15 deltok noen av de samme spillerne denne helgen. Tidligere har vi slått Frøya bare en gang så vidt i Hansacupen i fjor, og forrige kamp i U15-klassen i høst tapte vi 47-25. På Kirkevolls lag spilte Maria, Silje, Tonje, Signe, Lene og Oda, og Katrine og Aina var henholdsvis ”coach” og lagleder. Les alt om kampen i Jons referat HER.
0 Comments

U16-GUTTENE I NY, SPENNENDE KAMP MOT LODDEFJORD

Vi har sagt det før og sier det igjen: Loddefjord har et godt lag på gang i gutter U16. I fjor ”kjørte vi over” dem to ganger i U15 (+37 og +22 poeng). I år slet Lars (bildet) og resten av gjengen seg til 8 poengsseier i første seriekampen mot dem (18.oktober). Sist lørdag (23/1) møtte vi dem igjen i Olsvikhallen. Vi leder fortsatt serien (ubeseiret så langt), men Gimle 2 henger godt på så vi kunne ikke ”gi vekk” noen poeng her. Loddefjord ligger på fjerdeplass, men har faktisk sluppet inn klart minst poeng av alle i serien. De har også scoret minst, pussig nok (?). Les om kampen i Arves referat HER.
0 Comments

ENDREDE TRENINGSTIDER

Det strømmer på med nye minispillere og for å tilrettelegge best mulig for de nye samt dele opp treningen mer, har vi gjort en del endringer i treningstidene. Vi har også flyttet rundt litt på treningene til Jenter og gutter 15 og 16. De nye treningstidene er oppdatert i KBBK-kalenderen.
0 Comments

INNBYDELSE TIL ÅRSMØTE!

Det er tid for årets store samling: klubbens årsmøte! Vi serverer pizza og brus til alle fremmøtte.
Tid: 24. februar kl. 18:00-20:30. Sted: Bjargs klubbhus på Stavollen.
Klikk på bildet for å få innbydelsen i stort format.
0 Comments

BILDER FRA GUTTER U16 SINE KAMPER ER UTE!

Bilder fra U16-guttene sine kamper i helgen er publisert. Bilder fra Loddefjordkampen har vi fått fra Loddefjord og undertegnede var i Oshallen og knipset mange bilder. Du finner bildene i guttenes fotoalbum HER.
0 Comments

U16-JENTENE SPILTE JEVNT MED FRØYA!

Lørdag 16.januar var det klart for årets første kamp mot Frøya, i Frøyahallen. De fleste på dette laget har vi møtt et par ganger i J95 klassen,  og kun vunnet en gang - i Hansacupen i fjor. Sist vi møtte dem var i siste kamp i julecupen der vi tapte med et par poeng. I denne kampen hadde vi et par viktige spillere med ”gyldig” forfall: Oda, Siri og Susanne, men klarte likevel å stille åtte spillere. De tre andre er nok tilbake til neste kamp. Les hvordan det gikk HER.
0 Comments

JEVN KAMP MOT ASKØY FOR U16-JENTENE!

Askøy er et lagt vi har spilt jevnt mot det siste året, og de fire siste kampene har blit avgjort i siste minutt med seiersmargin tre poeng eller mindre, hvorav to seire til hvert lag. Altså lå alt til rette for en spennende og publikumsvennlig kamp på søndag 17.januar i Landåshallen (for anledningen vår hjemmebane). Forøvrig har vi etter en litt dårlig start på sesongen spilt en rekke jevne kamper mot alle lag i serien,  så utfordringen fremover blir å få flere av disse til å tippe i vår favør. Les Jons sitt referat fra kampen HER.
0 Comments

SEKRETARIATSKURS

Vi arrangerer sekretariatskurs for alle som vil/skal/bør hjelpe til på kamparrangementene våre. Særlig på mini-kampene (der vi har arrangøransvar hvis vi er hjemmelag uansett hvilken hall vi er i) er det viktig at foreldrene som er med laget kan ta ansvar for sekretariatet (ta tiden og føre skjema). Kurset er derfor obligatorisk for minst en pårørende for alle spillere i klubben!

Det kreves ingen forkunnskaper og vi lover at dere vil lære mye mer om spillet og derfor vil ha større utbytte av å se på kampene. Basket blir artigere når man forstår reglene.

Tid: Torsdag 21 januar kl. 18.30 – 20.00
Sted: Kirkevoll Skole, «Kvarten» (Oppe)


Ved spørsmål kontakt: Marit Stene 45854581
0 Comments

SENIORENE SLO ULRIKEN

19.desember skulle vårt 4.divisjonslag spilt kamp mot Ulriken. De kunne ikke stille lag og kampen ble derfor flyttet til lørdag 16.januar i Slåtthaughallen. Nå kunne de stille, men bare fem spillere, og det skulle de få merke utover i kampen. Ulriken ligger ca midt på tabellen (nr 5 av 8 lag) og vi topper. De kom fra stortap mot Fyllingen mens vi slo Askøy klart sist helg. Så dette var en kamp vi regnet med å vinne. Les referat fra kampen HER.
0 Comments

4M FORTSATT UBESEIRET ETTER SEIER OVER ASKØY!

Før dagens kamp (søndag 10.januar) mot Askøy i mennenes fjerdedivisjon stod vi med seks seire og ingen tap. Tøffeste utfordrer så langt er Fyllingen. De ligger på  fjerdeplass, men har bare ett tap (mot oss). Askøy ligger tredje sist med bare to seiere, så alt annet enn to nye Kirkevollpoeng ville vært overraskende. Sjekk hvordan det gikk HER.
0 Comments

U18-GUTTENE MED KLAR SEIER OVER ASKØY

Lørdag 9.januar møtte U18-guttene våre Askøy i Askøyhallen klokken 13.00. Vi står med ett tap så  langt og ligger på andreplass etter Gimle 1, mens Askøyguttene ligger sist på tabellen samen med Flaktveit, begge to med bare en seier hver. Askøy slo Flaktveit i åpningskampen 19.september, mens de måtte gi w.o.til det samme laget tre måneder seinere (19/12). Vi regnet derfor kampen som en enkel oppgave selv uten Alex som var forhindret fra å stille. Les resten av referatet HER.
0 Comments

KBBK-KALENDEREN ER OPPDATERT!

KBBK-kalenderen er nå oppdatert med kamper og treningstider for vinteren og våren. Det kommer muligens endringer - spesielt på treningstidene - men vi starter ut etter samme lest som før jul. Når det gjelder kampene vil det bli sendt ut beskjed ved omberamminger som formidles via kretsen. Vi styret ønsker for øvrig alle sammen et godt nyttår! Takk for det gamle!
0 Comments