VÆR SNILL OG LEVER DRAKTENE TILBAKE!

Det koster penger å drive idrettslag, så også basketballklubb. Og Kirkevoll basket er intet unntak. En av de tingene vi bruker penger på er drakter. Riktignok har vi de siste årene vært heldige og fått sponset noen draktsett fra forskjellige hold, men vi er avhengige av å få beholde disse draktsettene i klubben. Når noen spillere slutter må disse levere tilbake drakten sin slik at andre kan overta denne. Og skulle det ikke være noen som akkurat står i kø for å få denne drakten akkurat da er det likevel viktig at vi får den tilbake slik at draktsettet kan forbli komplett og dermed kunne brukes av yngre lag som vokser til og trenger større drakter.
Dette gjelder også dere 92-jenter. Vi måtte dessverre trekke J92-laget fra serien like etter at serien var startet i høst. Vi har nå en stund mast om å få draktene tilbake uten særlig hell. Vi må derfor gjenta oppfordringen om at dere leverer draktene tilbake til klubben. De kan for eksempel leveres på skolen til noen av 92-guttene. Vær snill å gjøre dette så fort som mulig slik at vi slipper en dør-til-dør-aksjon. Vi trenger draktene. Dette gjelder både spilletrøyer og bukser.
På forhånd takk!
Arve
0 Comments

HILSEN FRA ZAMBIA!

Vi samlet inn masse utstyr (drakter og sko) og sendte til en venninne av coach Joakim i Afrika. Her er svaret vi nettopp har fått. To av bildene er med gamle Kirkevolldrakter (de gule). Nestsiste og tredjesiste bilde. Kjenner også igjen Anders sine "gamle" sko (han med de store hvite og lyseblå skoene midt på 3. siste bildet).
Arve

Her kommer takkebrevet!

Hei! Godt Nytt År!Jeg sender dere en melding fra Sarah Dukovac, trener for BSA U18. Her kan dere se bilder fra Youth Basketball League's Closing Tournament som ble arrangert rett før jul. Den turneringen representerer slutten på sesongen i Zambia, siden regntiden nå har begynt og kampene blir spilt ute. Neste sesong begynner i mars-april i år. I tillegg sender jeg noen bilder fra utdelingen av utstyret som ble samlet inn og sendt til Zambia i januar 2007. Det meste av utstyret ble fordelt mellom lagene, men som Sarah nevner ble noe holdt av som individuelle premier under turneringer. Kanskje du kan se skoene eller shortsen du sendte Happy
I fjorårets sesong var det igjen en økning i lag, og 22 lag spilte i serien, hvorav fem jentelag. Det ble arrangert en player clinic, et dommerkurs ledet av en trener og tre turneringer. Alt planlagt og gjennomført av de frivillige trenerne. Jeg vil gjerne takke dere personlig, og på vegne av Youth Basketball League's trenere og spillere, for det dere har bidratt med! Ta gjerne kontakt med spørsmal eller kommentarer! Ha en glimrende dag! Mvh
Ingeborg Borgen Takle

Håper der liker bildene Happy
0 Comments

NYTT LAG FOR JENTER-95 UNDER ETABLERING!

Det siste året har det strømmet jenter til treningen i Kirkevoll og spesielt i årsklassene 94 og 95 har det dukket opp mange basketinteresserte jenter. Vi har allerede etablert et 94-lag, men drar nå også i gang et 95-lag. Du finner informajson om treningstider og mye annet HER.
0 Comments

92-GUTTENE SUVERENE MOT HOP 1

Søndag 20.januar møtte 92-guttene våre Hop 1 i 92-serien. Både de og vi er påmeldt med samme laget i 91-serien og dette var femte gangen vi skulle møte dem inneværende sesong. Fra å ha ligget i teten i fjor har Hopguttene falt litt av lasset i år og ligger nå sist på tabellen både i 91- og 92-serien. Så langt er det bare blitt èn seier og den kom i 92-serien mot Ulriken (73-66) midt i november. I våre kamper mot dem har resultatene bare blitt bedre og bedre for vår del. Vi møtte dem to ganger i oktober og vant med 2 og 9 poeng. I desember økte vi til 24 og tidlig i januar ble det +26 til oss. Etter vår gode kamp lørdag (seier over Frøya i G91) var vi meget optimistiske før søndagens kamp. Og det skulle vise seg at vi ikke hadde noe å frykte. Les mer om kampen HER.
0 Comments

94-GUTTENE FORTSETTER SEIERSREKKEN - DENNE GANGEN MOT GIMLE 2

Lørdag 19.januar var det klart for ny toppkamp i guttenes 94-serie. Vi møtte Gimle 2 i Bjarghallen, et Gimlelag som mener selv de hører med helt i teten, men ikke er der pga at de ofte ikke kan stille med fullt lag. Etter å ha sett kampen må vi si oss helt enige med dem. Dette var så absolutt et av de beste lagene vi har møtt. Og Lars (i hvitt på bildet) syntes tidsvis at de møtte "høy" motstand under kurven. Men, guttene våre er fortsatt ikke villige til å gi fra seg poeng. Hvordan kampen forløp har Arve oppsummert i kampreferatet som du finner i guttenes blog HER.
0 Comments

OVERRASKENDE SEIER MOT FRØYA I 91-SERIEN!

Lørdag 19.januar spilte Erlend (bildet) og de andre 92-guttene mot Frøya i Bjarghallen i 91-serien. Dette Frøyalaget innehar en klar andreplass på tabellen etter ubeseirede Gimle og hadde inntil i dag bare avgitt poeng mot nettopp dem (en walk-over og et tap). Laget varierer litt i prestasjon etter hvem som er med (mange spiller på flere lag), og i dag manglet de en av sine beste (Karamo) + at 93-guttene spilte kamp mot Gimle samtidig og kunne derfor ikke spille mot oss. Likevel stilte de med et slagkraftig lag som helt sikkert hadde regnet med seier over oss, men guttene våre ville det litt annerledes. Les kampreferatet HER.
0 Comments

NYE DOMMERE

Dommersituasjonen i kretsen er blitt stadig verre. Nå hender det ikke så sjelden at seriekamper må utsettes fordi det ikke er dommere nok. Kretsen jobber med flere tiltak for å bedre på dette. Et av tiltakene for å øke dommerrekrutteringen og interessen for å dømme generelt har vært å øke satsene for dømming relativt kraftig. Dette ble stemt igjennom på et ekstraordinært kretsting sist torsdag (10/1) med virkning fra sist lørdag (12/1). En del klubber var sterkt imot dette da denne økningen (ca 25%) kommer midt i en sesong og dermed uten at klubbene har kunnet kalkulere det inn i budsjettene sine, men flertallet var altså for og flertallet bestemmer.
Klubbene er pålagte å stille med et minimum antall dommere ut i fra hvor mange lag klubben har påmeldt i seriene. Kirkevoll har ikke hatt dommere tidligere, men nå har alle 92-guttene tatt aspirantdommerkurs og søndag 13.januar debuterte fire av dem som dommere. Eirik og Roy utgjorde ett dommerpar og Erlend og Anders det andre. Begge parene fikk to kamper hver, alle kampene var i miniseriene og gikk i Landåshallen. Begge coachene (Joakim og Omar) var tilstede og gav verdifulle tilbakemeldinger. Og da lønnen ble utbetalt etter kampen var veien kort for noen til ICA Landås som ligger like i nærheten. Det var jo en litt spesiell dag som selvsagt måtte feires.
Arve
0 Comments

G92 TILBAKE TIL GAMLE SYNDER MOT GIMLE-91

Etter gode resultater i Julecupen samt sist helg var vi litt spente på 92-guttas kamp mot Gimle 1 lørdag kl 09.00 i Gimlehallen. Og det skulle vise seg at guttene var minst like spente, kanskje litt for spente. I hvert fall virket guttene litt lamslåtte mer eller mindre gjennom hele kampen. At Joachim stilte i feil hall og Roy forsov seg gjorde heller ikke oppladningen optimal. Les referat i guttenes blog HER.
0 Comments

"DOBBELTSEIER" MOT HOP FOR GUTTER 92!

Søndag 6.januar var det ”serieoppstart” for 92-guttene i det nye året. Etter flott innsats i julecupen var vi spente på om dette også ville gi seg positive utslag i seriekampene. Etter helgens to kamper mot Hoplag tyder alt på det. Guttene spilte en kamp i 92- og en i 91-serien. Vår hoffjournalist - Arve - har oppsummert HER.
0 Comments

94-GUTTENE FORTSATT UBESEIRET!

Søndag 6.januar var det klart for toppoppgjør i gutter-94. Gimle 1 og Kirkevoll var de eneste lagene som var ubeseiret så langt i sesongen og kl 15.00 møttes de i Gimlehallen. Gimlespillerne var på forhånd veldig opptatte av at dette på en måte var en seriefinale, men ser en på tabellen er det fremdeles flere lag som kan vinne. Foruten de to lagene som møttes i denne kampen ligger spesielt Askøy og Ulriken godt an, men vinneren av denne kampen ville klart ha et forsprang på de andre i kampen om kretsmesterskapet. Espen (bildet) og de andre guttene på laget var derfor ekstra tent foran kampen denne søndagen!
Les Arves fyldige referat i guttenes blog HER.
0 Comments