KBBK-KLÆR KAN BESTILLES NÅ!

KBBK-drakt
I fjor tilbød vi for første gang klær til alle KBBK’ere og mange benyttet seg av tilbudet og fikk fine drakter i Kirkevolls farger. Det er mange som har spurt etter disse draktene og nå skal vi bestille inn nye - denne gangen med bedre kvalitet på trykkingen av klubbnavn og logo.
Drakter som kan prøves er på sirkulasjon hos laglederene som kan ta opp bestilling. Alternativt kan du bestille via nettsidene her - bruk kontaktskjemaet og husk å oppgi størrelse på bukse og jakke. det erlurt å ha prøvd først...
Drakten koster kr. 300,- til Kirkevoll-medlemmer.
På bildet er det coach Petter som viser frem drakten.
Marit
|

U10M-KAMP MOT SANDVIKEN

20
Lørdag 13. november spilte Kirkevoll U10M kamp mot Sandviken i Sædalen. Kirkevoll stilte med seks spillere + maskot: Mikal, Fredrik, Sander, Ole, Nora, Kristoffer og Kari. Sandviken stilte med fire spillere og vi ble derfor enige om i god sportsånd at Kirkevoll også skulle spille med fire spillere. Les mer i lagets blog HER.
|

ER DET INGEN SOM VIL VÆRE MED PÅ BASKET-MORRO?

Det er svært få påmeldte til basketkvald med pizza i Bjarghallen i neste uke. Hvis det ikke blir flere avlyses arrangemenetet. Så meld dere på, nå! Foreldre er også velkommen til å melde seg på! Dette blir gøy!
PÅmelding til Anita i styret - se egen melding om arrangmentet på epost.
|

ESPEN GJØR DET SKARPT I BLNO!

Espen blno
I fjor vant Espen U16-serien med vårt U16M-lag samt storspilte sammen med de andre guttene på U18M-laget vårt som også gjorde det skarpt i serien. I år viser han seg frem i landets toppserie (BLNO (Basket League Norway). Han tar godt vare på sjansene han får og i helgen gikk det hardt ut over Ammerud som ble slått i Gimlehallen. Espen fikk mye spilletid i denne kampen og svarte med hele 11 poeng. Bildet viser en godt fornøyd Espen Fjærestad, intervjuet og fotografert av BA som tok frem superlativene og spanderte en helside på ham på mandag.

Så en fortid i Kirkevoll er kanskje ikke det dummeste man kan ha Happy

Vi gratulerer Espen og resten av familien på Fanahammeren (som fra før har Anders med på samme lag som Espen og Katrine som spiller basket ved siden av studier i Tsjekkia) med suksessen.
Ole Tom
|

KJEMPEOPPSLUTNING PÅ SEKRETARIATSKURSET I GÅR KVELD!

Det var meget godt fremmøte på sekretariatskurset på Kirkevoll i går kveld. Marit og Arve var godt fornøyd og de mellom 25 og 30 fremmøtte fikk opplæring i skjemaføring, dommertegn, tidtaking m.m. Det var mye spørsmål og det var tydelig at mange «grugleder» seg til dette skal praktiseres. Men alle vi som har gjort dette før veta at dette går helt fint!
Takk til alle dere som kom! Vi gleder oss til å se dere i aksjon og gleder oss til å få flere med kompetanse på dette området. Håper at dere også synes at dere nå er på vei til å lære mer om den spennende sporten som ungene våre deltar på Happy
Ole Tom
|

KBBK-KALENDEREN ER OPPDATERT MED ALLE KAMPER FREM TIL JUL!

KBBK-kalenderen (se venstremenyen) er nå oppdatert med alle kampene som er satt opp frem til jul for alle våre lag. Vi har også lagt inn treningstidene vi så langt har fått på plass. Her kommer det flere treninger etterhvert som vi får lagt kabalen ferdig med trenere, lag og treningstider. Du finner KBBK-kalendere HER.
|

VIKTIG INFO VEDR LISENS!!

Alle som skal spille i aldersbestemte klasser må betale lisens. LIsensen er en forsikring og alle spillere MÅ betale denne før de kan spille kamper. Lisenskrav er sendt ut via idrettens systemer, men det kan synes om om dette ikke har fungert helt etter intensjonene. Det er i hvert fall mange som sier at de ikke har fått. Jeg har derfor tatt ut en oversikt med KID for de spillerne som skal betale i Kirkevoll. Den følger vedlagt.

Vær oppmerksom på at lisensen IKKE SKAL BETALES TIL KLUBBENS KONTO. Dere skal benytte kontonummer 
5010 05 40301. VED ALL BETALING AV LISENS VIA NETTBANK MÅ KID-NUMMERET VÆRE PÅFØRT! 

For dem som hadde lisens i fjor (stort sett alle født i 94 og 95) gjelder en frist 01.10. For alle andre må lisensen være betalt FØR FØRSTE KAMP! Pga feilen i idrettens systemer er vi derfor sent ute nå! For å være helt sikker på å få spille er det sikreste å TA MED KVITTERING FOR BETALT LISENS PÅ DE FØRSTE KAMPENE. Det blir kontrollert av dommerne!
Dere finner mer informasjon om lisensen HER.
|

KBBK ARRANGERER SEKRETARIATSKURS!

KBBK arrangerer sekretariatskurs på Kirkevoll Skole i Kvarten (oppe)
onsdag 29 sept. kl. 19.00 – 20.30

Vi ønsker alle nye og gamle spillere , foresatte, lagledere, besteforeldre eller deg som kan tenke deg å hjelpe til i sekretariatet - velkommen til nytt sekretariatkurs. Klubben forventer at en foresatt pr. spiller kan føre skjema eller ta klokke på kamper. ”Jobben” er engasjerende og enkel og vil gi deg mer forståelse for spillet. Det vil igjen føre til at det er enda mer underholdene å være på kamper !!

Velkommen !!

Hilsen Arve Helgesen og Marit Stene

For påmelding og spørsmål kontakt: Marit 45854581 eller maritstene krøllafa yahoo.no

|

ANDERS OG ESPEN I NORDISK MESTERSKAP I STOCKHOLM!

Mandag 10. og tirsdag 11.mai reiste henholdsvis Anders og Espen til Oslo for den siste korte landslagssamlingen før de om onsdagen dro med resten av laget til Stockholm for å  spille nordisk mesterskap. Våre nordiske venner Sverige, Danmark, Finland og Island er alle gode i basket, så det var ingen enkel oppgave som ventet dem. Det var likevel med en viss optimisme guttene dro av sted. Gode treninger ga i hvert fall håp om å kunne by noen av våre motstandere kamp om poengene.Les mer her....
|

ESPEN PÅ "EUROHOPES"!

Kjekt at Kirkevollspillere blilr lagt merke til i Europa! Se omtale av Espen Fjærestad på «Eurohopes» HER.
|

NY TRIUMF FOR 94-GUTTENE I ”FINAL FOUR”

Lørdag 8.mai satte 94-guttene seg i den fine innleide 15-seteren for å dra til Tysvær/Haugesund. Det var en stund siden seriespillet var over og det mesterskapet var i havn. I mellomtiden hadde guttene tatt med seg en dramatisk og spennende Hansacup der finalen ble vunnet med ett poeng mot Asker. Nå var det play-off (”final four&rdquoWinking som stod for tur. Det står i regionens lover og regler at dette skal arrangeres hvert år, men det har i hvert fall ikke skjedd i ”min tid”. Så nå var det endelig tid for dette. Ideelt sett kunne det blitt bestemt litt tidligere og burde kanskje også lagt litt nærmere sesongavslutningen, men guttene var topp motiverte for å avslutte sesongen med enda en triumf og dermed ta ”the trippel” her vest i år. Les alt om playoff her.
|

NYE TRENINGSTIDER PÅ KIRKEVOLL SKOLE!

Etter 1. mai er vår treningstid på Kirkevoll endret. Frem til sommeren disponerer vi gymsalen mandag, onsdag og fredag. Det betyr mye endringer. Oversikt over de nye tidene ser du under. KBBK-kalenderen er også oppdatert tilsvarende.

Bilde 4
|

KBBK'ERE PÅ HARLEM GLOBETROTTERS SHOW

3
Etter felles påmelding var det over 30 KBBKere inkludert familie som stilte på Harlem Globetrotters show i Haukelandshallen i mandag kveld. Dette var en sjelden anledning – sist gang de var i Bergen var i 1979. Harlem-gjengen vartet opp med basketballartisteri og gjøgling, i en arrangert kamp mot det medfølgende laget Washington Generals. Blant høydepunktene var et uttall dunker i ulike varianter, blant annet ekte ”Windmill dunk” - som det nok er sjelden en ellers ser i Norge. Flere bilder HER.
|

HANSA CUP: HELG 2 ER I FULL GANG!

12

KBBK har flere lag i sving denne helgen og mange kamper er allerede unnagjort. På bildet ser du en smilende gjeng med 97-gutter etter en god kamp lørdag. KBBK stiller med følgende lag denne helgen:
 • U13M (Gutter 1997 og 1998)
 • U13K (Jenter 1997 og 1998)
 • U16M (Gutter 1994 og 1995)
 • U16K (Jenter 1994 og 1995)
Vi venter spent på resultater og referater. Så langt vet vi at U16-guttene er klare for semifinale søndag etter at de vant puljespillet fredag og lørdag. Fotoalbumene til U13M, U13K og U16M er oppdatert med mange nye bilder.
|

PLAY-OFF OM REGIONMESTER-TITTELEN!

For første gang på mange år arrangeres det play-off med de beste lagene i U16M. Det betyr at U16-guttene våre må holde på konsentrasjonen også etter Hansa Cup for å sikre seieren. Kampene spilles slik:
Bilde 1
|

KLAR FOR KAMPER I USA!

2010-Rawl-Cup
Som nevnt tidligere reiste Petter og Espen med regionslaget på tur/turnering til Austin, Texas nå i påsken. De dro mandag 29.mars og etter shopping, NBA-kamp (San Antonio Spurs mot Houston Rockets) og mye annet nærmer det seg nå kamper. Selve turneringen begynner torsdag ettermiddag og begge våre lag er i gruppe D.
Guttene spiller mot Georgetown Jammers og Elgin Ballers, i tillegg til et lag som ikke er bestemt enda, og har sin første kamp torsdag 5:05 pm mot Georgetown Jammers. Totalt er det 28 lag i en serie som er sammensatt av 15-17 årslag.
Jentene spiller mot Cy-Fair Runnin Rebels, Elgin Ballers og FW Lady Ravens og har sin første kamp torsdag 7:15 pm mot Cy-Fair Runnin Rebels. Totalt er det 20 lag i en serie som er sammensatt av 15 og 16 årslag.
Følg de norske lagene
HER. Ingeborg (på regionskontoret) er med som reiseleder og har lovet å oppdatere kretsens/regionens hjemmesider med tekst og bilder. Følg med på regionens sider her.
Arve
|

GOD PÅSKE!

paaskekylling

God påske ønskes til alle spilelre, trenere, foreldre og alle andre som måtte «stikke nesen inn» på disse sidene!
|

PETTER OG ESPEN TIL USA!

13
Er man interessert i basket og i tillegg spiller litt selv er USA stedet
17-1
å dra. Petter og Espen fra vårt U16-lag får muligheten til dette nå i påsken. Mandag morgen 29.mars klokken 10.05 lettet de fra Flesland sammen med de andre spillerne på Region Vest’s lag i U16 (både jenter og gutter). Turen går via København og Chicago før de ender i Austin, Texas kl.22.52 lokal tid mandag kveld. Det er 7 timers tidsforskjell (klokken skal tilbake) så det blir en lang reise på en lang dag.
I Austin bor de på Hilton hotell.Frokost er satt til 06:00-07:00 og første dag tirsdagen er intet unntak. Da skal man gjennom en del praktiske forberedelser og det hele avsluttes med en velkomstmiddag på hotellet.
Allerede onsdag kommer et av ukens høydepunkt for de fleste. Etter Green Power seminar (?) på  formiddagen drar gjengen så for å se NBA-kamp klokken 17.00. Frøyahallen og Gimlehallen er vel og bra, men dette kommer nok til å bli litt andre dimensjoner. Garantert en stor opplevelse. LES mer om guttenes USA-opphold HER.
|

ESPEN MED BURSDAGSPRESANG TIL SEG SELV!

4
Sist helg fylte Espen 16 (søndag 14.mars). Samme helgen spilte han tre kamper. Først 4.divisjon lørdag mot U.Pihl. Der ble han delt toppscorer med 35 poeng og hadde 9 tre’ere. En annen ting som teller i disse kretser er at han leverte en skikkelig dunk. Det var jo siste mulighet å gjøre det som 15-åring så da var det like greit å få det gjort.
Søndag var det først U16-kamp mot Loddefjord. Seier og 41 poeng til Espen var sterkt. Så kom en verdig avslutning av bursdagen hans da han var sterkt delaktig i at U18-guttene kjørte over serieleder Gimle. Vi vant med 27 og Espen satte 25.
Konklusjon: Tre av tre seire, første dunk, første seier over Gimle i seriekamp og 101 poeng på Espen. Det må sies å være en fin helg og en god markering av 16-årsdagen.
Arve
|

TORKIL PÅ DOMMERKURS I TYSKLAND!

Torkil (Rødsand) blir ikke med U18-guttene våre som han og Joakim (Arroub) trener til NM. Han er nemlig opptatt på dommerkurs i Tyskland. Vi har fått lov å gjengi en artikkel som er skrevet av Jan Korshavn på basketballdommer.com. Artig lesning som viser at Torkil er kommet langt i sin dommerkarriere. Klikk på faksimilen for å se den originale artikkelen.

Klipp_03
Du finner originaloppslaget på basketballdommer. no HER.

|

IMPONERENDE DA U16-GUTTENE SLO LODDEFJORD!

11
Loddefjord har et jevnt og godt lag som har utfordret oss hver gang vi har møtt dem. De ligger ”bare” på fjerdeplass på tabellen, men det er fordi de har tapt alle kampene mot Christian (bildet) og resten av KBBK-guttene og de to Gimlelagene. Søndag 14.mars møtte vi dem for tredje og siste gang i serien i år. George er fortsatt ute med kneskade, Paal ble skadet i ryggen dagen før på fotballtrening (farlig idrett!) og Christian hadde en meget vond hånd etter nye halsbrekkende stunts på ski, også dagen før. Men alle minus George stilte til kamp. Arve var der og du finner referatet hans fra kampen HER.
|

BASKET-NIGHT I BØNESHALLEN PÅ LØRDAG!

Bilde 2
Bønes basketklubb arrangerer basketnight i Bøneshallen førstkommende lørdag (13. mars). Åpent for alle ungdomsskoleelever. Se invitasjonen HER.
|

JOAKIM COACH HAR FÅTT EN LITEN JENTE!

Baby2
Joakim Arroub - som trener de eldste guttene våre har fått en liten jente. Nadine ble født 1. mars, var 49cm lang og veide 3310 gram da hun kom til verden. Vi gratulerer med familieforøkelsen!!
|

U16-GUTTENE "RISTET" 2 NYE POENG UT AV OS!


10
Tabellen for U16-guttene har delt seg i tre: På øverste del er vi og Gimle 2, i midtsonen ligger Gimle 1 aleine og Loddefjord, Os og Ulriken danner nederste gruppe. Men nesten alle kamper i denne serien har vært relativt jevne. Det var derfor slett ikke sikkert vi ville få noen lett kamp da vi møtte Os i Slåtthaughallen søndag 14.februar 19.15. Det er akkurat tre uker siden Christian (bildet) og resten av guttene møtte dem sist. Da holdt de følge til halvveis og derfra vant vi med ca 20 poeng. I dag hadde vi tenkt å gjøre det annerledes. Les referatet fra Arve HER.
|

U12-LAGET VÅRT SLET MED Å STILLE LAG MOT ULSET!

4
Mye klabb og babb før start i Bjarghallen da vi skulle spille mot Ulset i dag. Bare 3 spillere stilte til start og vi måtte «byttelåne» spillere med Ulset samt få hjelp av broren til Fredrik og en Ulset-supporter før vi fikk et lag på banen. Litt uheldig med dette - en spiller på helgetur og en syk + Ros som ikke hadde fått beskjed. Teknisk sett så taper vi kampen da vi ikke stiller med nok spillere, men i mini-seriene er det viktigst å få spille kampene. Les mer om kampen og se flere bilder her.
|

IKKE GLEM Å VERVE GRASROT-GIVERE TIL KLUBBEN!!!

Plakat_A3_Intern_farge
KBBK har, som mange andre idrettslag og foreninger, jobbet ganske målbevisst for at vi skal få flest mulig grasrot-givere til å gi sin andel til akkurat vår klubb. Arbeidet har gitt resultater og vi har pr. i dag nesten 50 givere som bidro med til sammen ca. kr. 15.000,- i 2009.

Det beste med alt er at dette er en varig inntekt for klubben og vi må og skal verve enda flere! Takk til dere som allerede har bidratt med å verve givere. Dere som ikke er kommet i gang enda finner det dere trenger HER. Stå på - dette er en viktig og langvarig inntekskilde for oss!!! Klikk på plakaten for å få opp stor versjon.

Alle foreldre, besteforeldre, onkler og tanter må selvsagt gi sin grasrot-andel til KBBK!

Hvis du lurer på status med hensyn til antall KBBK-givere så finner du oppdatert statistikk på Norsk Tipping sine sider HER.
Ole Tom
|

VI HAR FÅTT NYE DRAKTER FRA BKK!

6
I går (onsdag) kveld hadde Roger med seg 4 av miniene våre og deltok på BKK sin årlige utdeling av draktsett til idrettslag fra Bergensområdet. Vi hadde (i år som i fjor) søkt om 2 draktsett til minilag og var heldig og fikk tildelt det vi søkte om Dermed har vi nå 20 nye (og 30 totalt) sorte minidrakter som vi disponerer og det kommer vi til å trenge.
På bildet er det Kari og Julie som prøve ut de nye draktene og de ser jo veldig fornøyd ut! Vi takker BKK for bidraget - dette sparer oss for store utgifter!
Flere bilder fra utdelingen (som fant sted hos BKK på Kokstad) finner du HER.
|

U15-JENTENE MOT ULRIKEN UNG I SLÅTTHAUGHALLEN

4
Forrige kamp mot Uliken tapte vi bare med 20p, men da manglet Ulriken to av sine beste spillere. Denne gangen var begge med og vi var bare 5 spillere og dermed ingen innbyttere. Det var derfor ingen tvil om at dette kom til å bli en tøff kamp for Oda og Malin (bildet) og resten av våre jenter.  

Litt som forventet endte kampen med seier til Ulriken 34-81. Selv om Ulriken er et klart bedre lag burde vi klare å få til et bedre resultat i denne kampen. Utover i kampen ble vi flinkere og flinkere til å ta vekk de enkle scoringene for Ulriken i etablert forsvar. Men samtidig blir vi mer slitne og Ulriken får score en del poeng på fastbreak. Vi får til noen bra ting i angrep, men har også litt mange unødvendige feil. Noe av det som er veldig bra med kampen er at vi aldri gir opp og jobber hardt gjennom hele kampen.  
Poengfordeling: Signe 24, Malin 6, Oda 2, Maria 2. 

Du finner flere bilder fra kampen HER.
Katrine
|

BILDER FRA GUTTER U16 SINE KAMPER ER UTE!

Bilder fra U16-guttene sine kamper i helgen er publisert. Bilder fra Loddefjordkampen har vi fått fra Loddefjord og undertegnede var i Oshallen og knipset mange bilder. Du finner bildene i guttenes fotoalbum HER.
|

SEKRETARIATSKURS

Vi arrangerer sekretariatskurs for alle som vil/skal/bør hjelpe til på kamparrangementene våre. Særlig på mini-kampene (der vi har arrangøransvar hvis vi er hjemmelag uansett hvilken hall vi er i) er det viktig at foreldrene som er med laget kan ta ansvar for sekretariatet (ta tiden og føre skjema). Kurset er derfor obligatorisk for minst en pårørende for alle spillere i klubben!

Det kreves ingen forkunnskaper og vi lover at dere vil lære mye mer om spillet og derfor vil ha større utbytte av å se på kampene. Basket blir artigere når man forstår reglene.

Tid: Torsdag 21 januar kl. 18.30 – 20.00
Sted: Kirkevoll Skole, «Kvarten» (Oppe)


Ved spørsmål kontakt: Marit Stene 45854581
|

KBBK-KALENDEREN ER OPPDATERT!

KBBK-kalenderen er nå oppdatert med kamper og treningstider for vinteren og våren. Det kommer muligens endringer - spesielt på treningstidene - men vi starter ut etter samme lest som før jul. Når det gjelder kampene vil det bli sendt ut beskjed ved omberamminger som formidles via kretsen. Vi styret ønsker for øvrig alle sammen et godt nyttår! Takk for det gamle!
|

"KAKETRENING" PÅ DE YNGSTE MINIENE

18
De yngste miniene hadde avslutning før jul i dag og Lene og Signe hadde med både snop, brus og kake. Men treningen ble ikke skulket av den grunn! Riktignok vanket det snopepremier for ekstra innsats, men det ble gjennomført en solid og innholdsrik treningsøkt før kaken og brusen gikk ned på høykant. På bildet er det utdeling av kake i garderoben etter trening. Stian og Marcus «gafler i seg». Nam, nam.
Nå er det en liten pause for de yngste før julecupen skal spiles i romjulen. Det blir spennende og kampdebut for de aller fleste. Lene og Signe gleder seg også. De skal både coache minier og spille selv!
Du finner flere bilder fra kveldens trening HER.
Ole Tom
|

KVALIFISERING TIL U16-NM

Helgen 18.-20.desember er det kvalifisering til NM for våre U16-lag. Kampene spilles i Gimlehallen og grupper og kampoppsett er nå klare. Jentene våre møter tøffe lag og sjansen for å komme til sluttspillet i Oslo ligger i å  slå Loddefjord. Da blir vi toer i puljen og er følgelig blant de fire som kvalifiserer seg. Deretter blir det eventuelt semifinale og plasseringskamp for å avgjøre seeding i sluttspillet.
Guttene får det også  tøft. Det er absolutt mulig å vinne puljen vi er kommet i. Gjør vi det møter vi mest sannsynlig Loddefjord i semifinale. Dem har vi nettopp spilt jevnt med, så den kampen er helt åpen. Vinneren der vil da møte et toppet Gimlelag i finalen. Blir vi toer i puljen møter vi Gimle i vår semifinale, noe som selvsagt gjør veien til finalen atskillig vanskeligere. Et sammensatt lag av Gimle 1 og Gimle 2, som begge kjemper i teten av årets serie, blir naturlig nok skyhøye favoritter i den lokale kvalifiseringen, så vel som i neste vårs sluttspill østpå. Vi prøver å henge med så langt som mulig.
Du finner mer info om kampoppsettet for kvalifiseringen i blogene til U16M og U16K.
|

BARE NESTEN MOT YTREBYGDA!

6
Utgangspunktet foran lørdagens kamp mot Ytrebygda i Bjarghallen var at Ytrebygda var favoritter, de har kun tapt en kamp i år, mens Lene (bildet) og de andre Kirkevolljentene på de fire første kampene ikke står bokført med seier. Tidligere har vi heller aldri vært i nærheten av å slå dette laget, nærmest var vi 17.oktober i år da vi tapte 56-29. Les Jons referat fra kampen HER.
|

FLOTTE REPRESENTANTER FOR KLUBBEN VÅR!

Helgen 27.-29.november ble det arrangert kretslagsturnering og talentleir i Bergen. Kirkevoll var representert med fire spillere på regionslagene, Signe (bildet) og George på 95-lagene og Petter og Espen på 94. Det er alltid moro og spennende å få bryne seg mot de beste, og det fikk de denne helgen. Bare det å bli uttatt til regionslag er en bekreftelse på at de har trent bra og har muligheter å utvikle seg videre. Våre spillere hevdet seg godt. Signe er i jevn fremgang og star stadig innpå de beste (som har trent mye lenger enn henne).
7
George gjorde kjempefremskritt i fjor og holder klart regionslagsnivå. Han må bare lære seg litt mer ”toppidrettskultur” så vil fremgangen fortsette. (Du skjønner hva jeg mener, George?). Petter og Espen har lenge prestert bra. I helgens turnering imponerte Petter med meget innsatsfullt spill. Espen leverte som vanlig bra, og selv med litt lavere treffprosent enn vanlig ble han toppscorer.
Signe og 95-jentene gikk ubeseiret gjennom helgen. Bare Vest og Oslo&Akershus stilte lag. I tillegg hadde begge kretsene med 96-lag. De to 95-lagene møttes ”selvfølgelig” i finalen. Der var det lenge helt jevnt, noe uventet etter at Vest hadde knust dem med nesten 50 i innledende kamp. Men på slutten dro ”vi” i fra og vant greit.Les mer her....
|

BILDER FRA REGIONLAGSKAMPENE I HELGEN

Espen og Petter (U16M), Signe (U15K) og George (U15M) har representert Region Vest i helgens regionlagskamper. Undetregnede har fått med seg noen kamper og har tatt bilder. Du finner bildene her :
Ole Tom
|

VIKTIG INFORMASJON TIL JENTER 94 OG 95

Jon har skrevet et innholdsrikt informasjonsskriv til alle jenter94 og 95. Bør leses av spillere og foreldre. Du finner skrivet HER. (Litt tung fil - tar kanskje litt tid å laste ned...)
|

NABC 2010

Norwegian All Star Basketball Camp (NABC) går av stabelen i månedsskiftet juni/juli 2010 så for dem som planlegger sommerferien allerede nå finnes mer info på Facebook.
|

U16-GUTTENE SLET MOT ULRIKEN!

8
Søndag 1.november møtte vi Ulriken i Haukelandshallen klokken 09.00. Guttene våre har vært stabile så langt i sesongen og står uten tap. Ulriken på sin side står med ett tap på w.o. og et knepent tap for Os (50-52), et Oslag som vi hadde full kontroll på. Det skulle på papiret bli en grei seier til oss, men vi vet av erfaring at vi sliter med dette Ulrikenlaget. Niko er vanskelig å stoppe og samtidig rydder han vei for de andre spillerne. Men vi har stort sett trukket det lengste strået, selv om vi har måtte slite for det. Og slite for det måtte George (som på bildet blir blokket av Niko) og de andre guttene i dag også! Les detaljene om kampen i Arves referat HER.
|

KATRINE & GIMLE ELITE SPILLER MOT ASKER I HELGEN!

GimleeliteMøt opp og støtt vår «gamle» basketdronning, Katrine (midt på plakaten), og de andre jentene som skal møte Asker i toppoppgjør i eliteserien på lørdag!!
|

SENIORENE HAR SPILT TRENINGSKAMP MOT BSI

Onsdag 28/10 droppet storeguttene treningen og dro til Studentsenteret for å spille treningskamp mot BSI. Våre trenere Joakim og Torkild er jo også trenere/spillere i BSI, så derfor denne koblingen. Les mer om utfallet av kampen HER.
|

HAR DU ROM FOR SHENGZHE FRA SHANGHAI?

hender5
Er du interessert i å lære om andre kulturer? Liker du å bli kjent med nye mennesker? Kunne du tenke deg å gi en ungdom fra et annet sted i verden sjansen til oppleve og lære om norsk kultur, natur og språk? Da må du lese videre!
 
Bli vertsfamilie - få en ny sønn eller datter!
Et slikt engasjement er noe som passer alle typer familie fra storfamilien med mange barn til single og pensjonister. Du må kunne tilby ei seng, mat og et åpent sinn! Lommepenger og alt annet dekker eleven selv. YFU søker eleven inn på en lokal videregående skole.
 
Shenzhe_portrett_3
Bli kjent med Shengzhe fra Shanghai
I Askøy ved Bergen bor det nå en utvekslingselev i en midlertidig vertsfamilie. Han har kommet hele veien fra Shanhai i Kina for å oppleve Norge og gå på skole her et år. Han trenger nå en vertsfamilie han kan bo i fra oktober '09 til juni '10. Shengzhe beskrives som en gutt som alltid smiler og er blid. Han spiller basket flere ganger i uken, og er rolig og høflig. Han er 17 år, og på skolen er det matematikk som er yndligsfaget Han snakker engelsk, og går på norskkurs. "Vi har lært at i Kina heter tær "fot-fingre" og Shengzhe har lært å smøre brødskive og gå i fjellet", forteller hans midertidige vertsfamilie på Askøy engasjert.
 
Frivillig engasjement for en bedre verden
Youth For Understanding (YFU) er en en av verdens største og eldste utvekslingsorganisasjoner. Den er internasjonal, frivillig og ideell, med fred som formål. YFUs vertsfamilier får ikke betalt i kroner og øre, men en fantastisk mulighet til å lære mye om en ny kultur, om seg selv, og å oppleve et år utenom det vanlige! Alle kan bli vertsfamilie, de eneste man må kunne tilby er ei seng, mat og et åpent sinn.
 
Støtteapparat
24/7 nødtelefon, en lokal YFU-kontaktperson for deg og din familie og et erfarent YFU-sekretariat i Oslo.
 
Du velger
Det er hver familie som bestemmer hvilken elev de føler vil passe inn hos dere. Vi sender dere profiler og informasjon om elevene, og hjelper dere med valget. Klar for å søke? Gå til: www.yfu.no.
 
Vi hører gjerne fra deg på tlf. 22 69 81 80, eller send en epost til ragnhild@yfu.no for uforpliktende informasjon i dag! Vet du om en nabo, kollega eller venn som du mener ville passet godt som vertsfamilie? Vi blir svært glade for alle tips!
 
Se vertsfamilie-video på YouTube   YFUs nettsider
|

BRA FREMMØTE PÅ MINI-TRENINGEN I KVELD!

19
Etter rekrutterings-kampanjen vi hadde på skolen i forrige uke er det dukket opp en del nye på minitreningene og de var bra fremmøte i gymsalen på Kirkevoll i kveld. Undertegnede var innom for å ta litt bilder og notere litt informasjon om de nye og var imponert over treningsiveren og Lene og Odas fine treningsledelse. Det så ut som om de hadde god kontroll på dette! Jeg fikk også se noen fine skudd og en veldig fin lay-up som resulterte i en to-poenger (se bilde). les merom treningen i kveld i mini-bloggen her.
|

OPPDATERT LISENSOVERSIKT

Nå blir det kontroll på hver eneste kamp fremover med hensyn til spillerlisenser og det er viktig å ha dette i orden. Spillere som ikke har gyldig lisens får ikke spille, og hvis vi ikke har dokumentasjonen i orden eller spiller kamper med spillere som ikke har llisens blir vi fradømt evt. kampseier og taper på teknisk.
Dere finner oppdatert lisensoversikt i dokumentarkivet eller ved å trykke direkte HER. Trenere og lagledere må ta denne med på kampene!
Ole Tom
|

VI REKRUTTERER NYE MINI-SPILLERE!

screenshot_02
Vi rekrutterer nå nye minispillere og er ute med plakater på skolen og deler ut lapper (se bildet) til flest mulig elever i 3.-6. klasse på Kirkevoll skole for å få flere til å komme på basket-trening. Vi har kapasitet til å ta imot flere og vi øker om nødvendig opp til 2 treninger pr. uke hvis det kommer mange nok. Får vi nok spillere med håper vi å kunne stable på beina 2 min-ilag som kan stille i miniserien over jul. Hvis du lurer på noe nøl ikke me å ta kontakt med noen av oss i styret.
Ole Tom
|

KBBK-KALENDEREN ER OPPDATERT!

KBBK-kalenderen er nå oppdatert med treningstider og kamper frem til jul.
|

VIDEO FRA U16M-KAMPEN MOT OS!

Vidar på Os har lagt ut video fra kampen vi splte mot Os. Se filmen på youtube HER.
|

FREDRIK DEBUTERTE I BLNO!

1
Vår U18-spiller, Fredrik Andersen, har i helgen skrevet et stykke historie. Som første herrespiller fra vår klubb har han debutert på øverste nivå i norsk basket. Fredag 2.oktober spilte han 24:31-minutter da Ulriken fikk hard medfart av Harstad under åpningshelgen for årets BLNO-serie. Hele 110-57 tapte Landåslaget for en av årets favoritter til å vinne seriegullet. Fredrik har siden i sommer trent med Blno-laget til Ulriken og fikk en raskere debut enn vi (og han?) hadde regnet med. Han er en solid og ambisiøs spiller som har trent veldig bra de siste månedene og hatt en flott utvikling, og fredag fikk han altså en velfortjent men tøff debut. Og selv om Ulriken har få spillere å velge mellom i årets sesong så er spilletiden Fredrik fikk et godt tegn på at han har gjort sakene sine til trener Bangstads tilfredshet.
Lørdag var det ny kamp i Blno’s åpningshelg. Her møtte Fredrik og Ulriken en av de andre lagene som er spådd på nederste del av tabellen i år. Og oppgjøret mot Ammerud ble jevnt og spennende. Tilslutt tapte bergenslaget med knappest mulig margin (65-64). Fredrik fikk igjen tillit og var på banen 13:17-minutter.
Under helgens siste Ulrikenkamp kom ikke Fredrik på banen. Ulriken tapte her 106-60 mot Bærum.
Nå er debuten gjennomført, og neste mål for Fredrik blir nok å sette poeng på dette nivå. Den muligheten byr seg muligens allerede neste helg når Ulrikenguttene drar til tøft møte med Tromsø på bortebane. Der kan det imidlertid bli vanskelig for Fredrik å få så mye spilletid. Da er nok sjansene større helgen etter (18.oktober). Da møter de på nytt Ammerud, men denne gangen hjemme i Haukelandshallen kl 17.00. Fire timer før dette spiller vi U18-kamp mot Askøy, men da blir vi nok bedt om å spare Fredrik.
Vi gratulerer og ønsker lykke til med resten av sesongen, både i BLNO med Ulriken og i U18 med våre Kirkevollgutter.
Arve
|

KBBK-KALENDEREN ER OPPDATERT MED HØSTENS KAMPER!

KBBK-kalenderen (se link i menyen til venstre) er nå oppdatert med høstens kamper slik terminlisten nå ser ut. Alle endringer vi mottar fra kretsen vil så raskt som mulig bli justert i denne kalenderen. I tillegg vil vedkommende lag/trener bli varslet pr. mail ved endringer. Så langt er kampene på denne siden av jul lagt inn - øvrige kamper vil bli oppdatert når vi kommer så langt Happy
PS: Det er også nå lagt inn et menypunkt under hvert av de aktive lagene som til enhver tid viser tabellsituasjonen i serien. Se under aktuellt lag.
Ole Tom
|

REGIONSTRENINGER

Bilde 1
Så er det klart for en ny helg med treninger for dem som ønsker å komme med på regionslagene (tidligere kretslagene). De fleste av lagene har hatt treningssamlinger allerede, men U16-guttene starter kommende helg fordi det sist gang ikke var avklart hvem som skulle trene dem i år. I helgen starter også de fleste seriene, så det er ikke sikkert treningstidene passer for alle. Alle treningene skal være i Frøyahallen. Planen ser du til høyre her.
|

ÅPNINGSCUPEN 2009

Vi nærmer oss en ny sesong og om mulig er vi ennå mer spente enn tidligere på hvordan det vil gå med Kirkevol-lagene denne sesongen. En liten pekepinn får vi nå til helgen. Da arrangerer Gimle sin tradisjonelle åpningscup i Gimlehallen og Haukelandshallen. Jeg husker ikke hvor mange lag som var med i tilsvarende cup i fjor, men antall lag i årets cup kan tyde på at interessen for å spille basket i hvert fall ikke er sterkt stigende. Vi har tre lag med og de er i det minste garantert litt kamptrening før seriekampene starter om en drøy uke. Vi har 3 lag med:
 • Jenter U16
 • Gutter U16
 • Gutter U18
Arve har skrevet mer om helens deltakende lag samt når kampene går.
Les mer her....
|

KURS: TRENER DU LAG? VIL DU BEGYNNE Å DØMME?

I år arrangerer NBBF Region Vest kurs i alle de tre sonene; Sør, Midt og Nord. Se www.basket.no/vest for informasjon om sonene og dato for kurs. Påmelding til kursene vil foregå gjennom www.idrettskurs.no, med brukernavn og passord fra Personlig Profil. De som ikke vet brukernavnet og passordet sitt kan ta kontakt med klubben sin (altså webmaster for KBBK sin del) eller ringe support på 815 68 815. Nå ligger alle kursene i august ute på www.idrettskurs.no og det er mulig å melde seg på fra dags dato. Aktivitetsleder er første del av Trener 1-kurset og krever ingen forkunnskaper. Det passer bra for voksne og unge som skal trene yngre lag, med mye fokus på barns utvikling, basketleker og -øvelser, samt øktplaner. Aspirantdommerkurset er for deg som ønsker å dømme kamper, og består av både teori og praksis. Etter kurset blir du fulgt opp av observatører som gir deg tilbakemelding på dine første kamper.
Om det er noen spørsmål, ta kontakt med kontoret på 55 59 58 40/41 eller send en mail til vest@adm.basket.no.  Vennlig hilsen INGEBORG BORGEN TAKLE Hordaland Basketballkrets
|

VERTSFAMILIER SØKES!

Hei Basketforeldre!
Skoleåret 2008/2009 hadde vi gleden av å ha en ungarsk gutt på 17 år, Nikolasz, boende hos oss. Han var på utveksling med Youth for Understanding. Nikolazs var første ungdom i historien som kom på utveksling fra Ungarn til Norge. Mange ungdommer velger idag å reise på utveksling, og mange kommer også til Norge. Det som var unikt med Nikolazs sitt utvekslingsopphold var måten han ble inkludert på gjennom året i Norge, på skolen, men ikke minst i Kirkevoll Basketball klubb. Ofte hører vi om utlendinger som ikke finner seg til rette, og ikke blir inkludert i det norske samfunnet, dette var den rake motsetningen- og det er mye takket guttene i Kirkevoll Basketballklubb.
 
Logofarger
Som utvekslingsstudent skal man søke skoleplass på ordinær måte, som norske elever. Vår utvekslingsstudent fikk plass på Stend videregående skole, idrettslinjen, og de gav han mulighet til å få drive mye med hans største hobby, basketball. Hans drøm er å spille i NBA i USA, og han følger ivrig med på kamper via internett på nattestid! Nikolazs hadde ikke tidligere spilt basketball sammen med et lag, og det varmet oss som vertsforeldre hvordan Kirkevoll Basketball klubb tok i mot Nikolasz på. Hele støtteapparatet, en gruppe engasjerte foreldre, spillerne og treneren tok i mot han med åpne armer, inkluderte han i vennekretsen og gav han mulighet til å få være med på et lag, noe han ikke hadde i Ungarn. Turneringen sammen med laget i Århus, cupene i Bergen og NM i Oslo er minner han tar med seg for livet. Også avskjedsfesten før Nikolazs skulle reise hjem viste tydelig hvilket godt samhold laget har. Som avskjedsgave var guttene enig om at det var Nikolasz som skulle få den store pokalen fra turneringen i Århus, og han var strålende fornøyd. Dette kommer Nikolazs garantert aldri til å glemme!! Den gavmildheten og sjenerøsiteten dere på laget har vist ønsker vi å takke dere alle for!
 
For skoleåret 2009/2010 er det fremdeles elever som enda ikke har fått familie. Er det noen som synes det virker spennende å ha en utvekslingsstudent i hus, er det bare å melde seg. Det er til og med en gutt fra Kina, som har spilt basket i 12 år som gjerne vil bo i området, og fortsette med basketballspilling. Vi kan absolutt anbefale det!
 
Dersom noen synes et skoleår er lang tid så er det også mulighet å prøve seg som ankomstfamilie. Da forplikter man seg kun til å ha eleven boende hos seg til senest 12. oktober. Dersom dere har lyst å prøve så vær rask, elevene kommer allerede i midten av august.
 
Shengzhe fra Kina - en dansende basketballspiller
Shengzhe er en aktiv gutt, han både spiller basketball, fotball, svømmer og hopper tau. Basketball har han trent i 12 år, og fortsetter gjerne med det i Norge! På skolen er yndlingsfaget hans matte, men når han blir voksen kunne han tenke seg å bli reporter - han liker å skrive og å ta bilder. Shengzhe er enebarn og beskriver seg selv som ganske umoden. Han ønsker å komme til Norge som utvekslingselev for å utvide horisonten sin og bli mer selvstendig.
 
 • YFU er en ikke-kommersiell utvekslingsorganisasjon, uten religiøs eller partipolitisk tilknytning, og er medlem av LNU (Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner)
 • YFU arbeider for fred ved å bygge broer mellom mennesker og kulturer. Formålet er å øke toleransen og redusere avstanden mellom mennesker i en stadig mer omskiftelig verden.
 • Samarbeider med 60 nasjonale YFU-organisasjoner verden over.
 • I år kommer 44 elever til Norge. 10 av disse er fremdeles uten vertsfamilie. 102 norske elever reiser ut.
 • Støtteapparat 24t for både elev og vertsfamilie
 • For mer info om det å være vertsfamilie, kontakt organisasjonssekretær Ragnhild Stige, ragnhild@yfu.no / 22698180, eller se nettsiden www.yfu.no
 
Beste hilsen Nikolazs sine vertsforeldre, Ivar og Christine Tlf 92635245
|

KIRKEVOLL TILDELT GAVE FRA SPAREBANKEN VEST!

SPV_liten
Sparebanken Vest har lang tradisjon i å bruke deler av sitt overskudd til almennyttige formål. KBBK var en av mange foreninger i Fana som fikk tildelt midler fra banken i dag. Vi er svært takknemlig for gaven som skal brukes til etableringen av nye lag til høsten. Klikk på bildet for å få opp tildelingsplaketten som undertegnede hentet i Sparebankens lokaler i Lagunen i dag.
|

3 MOT 3 TURNERING PÅ TORGALMENNINGEN PÅ LØRDAG!

Lørdag 20. juni arrangeres det 3 mot 3 turnering på Festplassen. Turneringen blir arrangert av blant andre New Page og vil være gratis for alle deltakende gutter og jenter. Gi gjerne informasjonen videre til deres spillere. Vi anmoder alle våre spillere om å stille lag og representere klubben her. Last ned plakat med mer informasjon her.
|

BASKETSKOLE I KRAGERØ!

Også i år arrangeres det basketskole i Kragerø. Du finner innbydelse og annen info her.
|

KRETSLAGSTRENINGER!

{0820A892-3C9F-4504-A4A4-9A4AA227A3B7}
Kretsen har annonsert kretslagstreninger for lagene for neste sesong. Følg med på kretsens sider HER. (se venstremeny for spesifikk informasjon om det enkelte kretslag.)
|

BASKETSKOLE I SOMMERFERIEN

Gimle tilbyr basketskole for barn og unge mellom 8 og 13 år. Basketskolen arrangeres i to omganger i sommer; rett etter skoleslutt og rett før skolestart. Instruktører kommer fra Gimles eldste lag. Du finner invitasjon HER.
|

AKTIVITETSLEDERKURS!

Gimle arrangerer Aktivitetslederkurs, som er første del av Trener 1, i juni. Ta kurset nå og vær klar å trene lag til høsten! Les mer på kretsens sider HER.
|

NORDIC ALL STAR BASKETBALL CAMP 2009

{F8909D1A-BC34-43A2-B73C-12DF421F94F8}
I år som ifjor arrangeres Nordic All Star Camp i Tysvær, med dyktige trenere, engasjerte deltagere og sosiale aktiviteter. I fjor deltok flere Kirkevollspillere på opplegget og de var veldig fornøyd. Noen var til og med i Tysvær i 2 uker! I år er det camp 27. juli-1. august samt 3. august-8. august. For dem som liker basketball og har lyst til å trene og lære mer og har anledning til å benytte ferien til dette så er dette et kjempespennende tilbud. Vi anbefaler det varmt for våre spillere! Du finner mer informasjon her.
Ole Tom
|

HANSA CUP: U15-BILDER FRA DAGENS KAMPER!

52.jpg
Hansa Cup ble spennende for U15-guttene våre og vi kom helt til finalen før Gimle slo oss med knapp margin. Før detaljene fra kampene kommer i referats form noterer vi oss at Espen ble kåret til finalens MVP. Han spilte en veldig god kamp.

Du finner resten av bildene i G94 sitt fotoalbum her.
|

HANSA CUP!

Hansa Cup er igang med andre pulje og vi har med 94-gutter og -jenter. Guttene vant sin første kamp mot Tromsø i kveld, jentene tapte relativt klart for Ytrebygda, men smilte like bredt uansett! Basket er morro!
Du finner bilder fra fredagens kamper i albumene til G94 og J94.
11.jpg
|

GEORGE UTE MED SKADE!

george
Like før treningen var ferdig tirsdag kveld på Rådalslien skole var George uheldig og skadet seg. Han fikk stor belastning på venstrekneet i en vridd posisjon og gikk i gulvet med store smerter. Han ble etter en stund kjørt til legevakten i sentrum for å ta røntgen og bli undersøkt videre. I skrivende stund vet vi ikke hvor alvorlig skaden er og hvor lenge han blir borte fra basket. Les mer HER.
|

TRENINGSTIDER PÅ KIRKEVOLL I MAI OG JUNI

Bilde 6
|

VELLYKKET MOTIVASJONSSEMINAR!

Selv om en del av deltakerne slet med å finne veien til lokalet der vi skulle holde seminaret, fant alle til slutt frem til et vellykket seminar. Totalt ca 80-90 deltakere fikk høre en engasjert Egil Søby. Det var mange blide fjes å se og mange godord å høre. Så vi gjentar kanskje suksessen til høsten!
|

OVER 80 PÅMELDTE MEN FORTSATT GOD PLASS TIL MANDAGENS SØBY-SEMINAR!

Bilde Egil-middels
Kirkevoll Basketballklubb arrangerer motivasjonsseminar med Egil Søby mandag 27. april. Du finner fullstendig innbydelse HER. Evt. kan du klikke på bildet av Egil. All påmelding skjer via nettsidene våre. Påmeldingsskjema finner du HER.

Vi anmoder alle medlemmer, foreldre, trenere og andre til å videreformidle innbydelsen til alle som kan tenkes å ha lyst til å delta. Samarbeidet med Egil gir oss gode penger i klubbkassen så her har vi nok en gang en enkel dugnad som alle kan delta på! Dessuten er seminarene til Egil kjempeartige og kan anbefales for alle over ca 15 år.
Ole Tom
|

BILDER FRA U18-GUTTENES PÅSKETUR TIL ÅRHUS!

18.jpg
Arve har tømt kameraet etter påsketuren og bildene er lagt ut i U18-guttenes fotoalbum HER. Vi har forstått at det var god kokk med på turen og antar at det er biffen som fortæres her.....
|

INGEN TRENING PÅ KIRKEVOLL MANDAG 27. APRIL!

På mandag 27. april skal FAU holde temakveld for foreldrene. I denne forbindelse vil nye gymsal være opptatt fra kl 18.00 og utover. Trening må dessverre utgå.
|

DE ALLER YNGSTE I KBBK DEBUTERTE I HANSA CUP!

IMG_3381
Minilaget til Kirkevoll spilte sin første kamper i helgen, da de deltok i Hansacup i klassen minigutter U-10 . Laget består av jenter og gutter i alderen 7-9 år, altså alle med en mulig lang basketkarriere foran seg. Totalt 8 spillere var i aksjon denne helgen, mens totalt 16 stykker har vært innom treningene så langt.  Motstanderne var Ulset, Hop 1, Hop 2 og Loddefjord, alle med erfaring fra årets seriespill, og kampene foregikk i Landåshallen og Bøneshallen. Alle kampene endte med tap (nærmest kom vi mot Hop-2 der tapet ble 1-0), og laget bar preg av at å spille kamp var litt nytt. Samtidig var det en klar forbedring i løpet av de fire kampene, etter hvert som forståelse av regler og lignende økte. Å tape sine første kamper er vel helt normalt, så her gjelder det å se fremover! Vi trenger en liten rekrutteringsrunde til slik at vi i åpningscupen i høst kan stille med både et gutte- og jentelag. Pluss at neste sesong må  de eldste spille i U-11 og da trenger vi kanskje flere spillere slik at vi får et fullt lag der?
Du finner bilder fra kampene i Hansa Cup i minienes nyopprettede fotoalbum HER.
Jon
|

VIKTIG INFORMASJON TIL JENTER 94 OG 95!

Jon-Kaare har satt sammen et dokument med viktig informasjon til jenter 94/95 om Hansa Cup, Gøteborg Cup og trening m.m. Bør leses. Du finner det HER.
|

TAKK FOR TUREN!

Aarhus_pokal
Turen til Århus basketballfestival ble både trivelig, lærerik og sportslig vellykket. Mange jevne, gode kamper der vi fikk brynt oss, ingen skader/helseproblemer og pokal og bronsemedaljer til slutt var strålende. Heldig var vi også med både vandrerhjemmet og klubbhuset vi leiet på dagtid. Til og med været var strålende på hele turen (bortsett fra båtturen ned!). Når så spillerne yter på banen og i tillegg oppfører seg eksemplarisk utenfor banen, må det bare bli topp. Godt miljø og en god tone hele veien gjør at det bare er kjekt å reise med dere. En stor takk også til Coach Joakim som bruker halve påskeferien (egentlig nesten hele) på å følge opp guttene sine i en slik turnering. Og ikke å forglemme Tommy (far til Joachim) som grislet og ordnet med mat både seint og tidlig. Biffene gjorde underverker! Undertegnede hadde også en del arbeid i forbindelse med turen, og med så positive gutter var det bare en glede.
Dette var vår første tur sammen, og det blir forhåpentligvis ikke den siste.
Takk for turen, alle mann.
Arve
|

STADIG FLERE GRASROT-GIVERE GIR SIN ANDEL TIL KIRKEVOLL!

grasrotlogo
KBBK har jobbet ganske målbevisst den siste tiden for at vi skal få flest mulig grasrot-givere til å gi sin andel til akkurat vår klubb. Arbeidet gir resultater og vi har pr. i dag 32 givere som bidrar med til sammen ca. kr. 15.-20.000,- bare i år. Det beste med alt er at dette er en varig inntekt for klubben og vi må og skal verve enda flere! Takk til dere som allerede har bidratt med å jobbe dugnad eller verve givere. Dere som ikke er kommet i gang enda finner det dere trenger HER. Stå på - dette er en viktig og langvarig inntekskilde for oss!!!
Hvis du lurer på status med hensyn til antall KBBK-givere så finner du oppdatert statistikk på Norsk Tipping sine sider HER.
Ole Tom
|

U18-GUTTENE ER KLARE FOR A-SLUTTSPILLET I ÅRHUS!

DSC00190U18-guttene våre er klare for A-sluttspillet etter fredagens kamper. Klikk på kampene for å se referatene eller gå direkte til guttenes blog.

|

U18-GUTTENE TIL ÅRHUS BASKETBALLFESTIVAL

Onsdag 8.april satte U18-guttene seg på Danskebåten med kurs for Hirtshals. Alle 9 var med, men med Eirik dessverre ute med skade hadde vi bare 8 mann til minimum 6 kamper. Vi måtte satse på å gå gjennom uten for mange skader.
En liten time forsinket avgang fra Bergen kunne føre til at tiden ble knapp til første kamp. Turneringen skulle begynne 09.00 torsdag, men med ankomst Hirtshals 08.00 hadde vi bedt om å ikke bli satt opp med kamp de første timene. 11.00 regnet vi med å rekke, men heldigvis ble kampen utsatt til 12.00 like før vi forlot Bergen.
Det ble en del gynging etter at vi hadde forlatt Stavanger og uten å gå i detalj vil vi bare nevne at to av guttene leverte deler av maten tilbake før de la seg.
Hirtshal – Århus gikk kjapt og vi hadde en hel time på oss til kampstart da vi ankom Vejlby-Risskov Idrætssenter. Bare nye og ukjente lag var spennende og med 5 lag i vår pulje var det duket for to kamper torsdag:
Arve
|

HUSK Å MELDE DEG PÅ TIL SEMINAR MED EGIL SØBY 27. APRIL!

Bilde Egil-middels
Kirkevoll Basketballklubb arrangerer motivasjonsseminar med Egil Søby 27. april. Du finner fullstendig innbydelse HER. Evt. kan du klikke på bildet av Egil. All påmelding skjer via nettsidene våre. Påmeldingsskjema finner du HER.

Vi anmoder alle medlemmer, foreldre, trenere og andre til å videreformidle innbydelsen til alle som kan tenkes å ha lyst til å delta. Samarbeidet med Egil gir oss gode penger i klubbkassen så her har vi nok en gang en enkel dugnad som alle kan delta på! Dessuten er seminarene til Egil kjempeartige og kan anbefales for alle over ca 15 år.
Ole Tom
|

KIRKEVOLL BBK FIKK TIL SLUTT MEDHOLD I LANGVARIG TVISTESAK

Kirekvoll har i flere år hatt en disputt med kretsen om en litt spesiell avgjørelse i serien i 2006. Etter anke til fobundet fikk viendelig medhold. Se nyhet om dette på kretsens sider i dag. Arve (som er den som har ført saken på våre vegne) er lettet over utfallet og er glad for å kunne legge denne saken bak seg. Klubben får også en kompensasjjon fra kretsen. Du finner oppslaget HER.
|

HANSA CUP KAMPPROGRAM ER KLART

LogoHansacup_2
Alle våre lag er påmeldt til Hansa Cup som gå av stabelen i to omganger - 17.19. april og 8.-10. mai. Den første helgen er ikke langt unna og der skal vi ha med vårt nye minilag som stiller i klasse MG4 samt våre eldste gutter som spiller i U18M. Når vi kommer til mai skal våre to jentelag i sving i U14K og U15K pluss at våre nybakte kretsmestre skal i sving i U15M. Spennede på basketbanen også etter påske med andre ord.

Hansa Cup sin hjemmeside har mye info om cup’en og nå er også puljeoppsett og kampoppsett publisert.
|

U15-GUTTENE SOLEKLARE KRETSMESTRE. INGEN OVER INGEN VED SIDEN.-...

Denne tabellen taler for seg selv. 3 sesonger uten tap. Imponerende! Gratulerer, gutter!!!

Bilde 1
|

MAL FOR KAMPREFERAT

Bilde 1
Mange har lyst til å bidra med referat fra kampene, men alle har ikke all verden av kompetanse om basket og synes kanskje det er litt vanskelig å komme i gang. Styret har fått et ønske om en «kokebok» for skriving av kampreferat. Jeg har derfor laget en slik mal for kampreferat som jeg har lagt i dokumentarkivet her på sidene våre slik at den når som helst kan hentes frem og benyttes. Håper flere «tar pennen fatt» nå og at vi får flere bidrag til sidene våre. Husk at spillerne (båe våre egne og motstanderne) setter stor pris på disse referatene! (All oppmerksomhet er god oppmerksomhet!)

Referatet kan enklest sendes inn via kontaktskjemaet eller direkte på mail til «webmaster». (Det havner samme sted uansett).
Lykke til med alle bidrag!
Ole Tom
|

STADIG FLERE GRASROT-GIVERE GIR SIN ANDEL TIL KIRKEVOLL!

grasrotandelen
KBBK har jobbet ganske målbevisst den siste tiden for at vi skal få flest mulig grasrot-givere til å gi sin andel til akkurat vår klubb. Først sendte vi ut e-post til alle klubbens medlemmer, dernest hadde vi dugnad og delte ut «flyers» i alle postkassene i Fana og nå på lørdag var vi igjen frempå og kapret nye givere ved butikkene som har Norsk Tipping spill (Coop Prix og Vindenes).
Arbeidet gir resultater og vi har pr. i dag 30 givere som til sammen vil gi klubben ca. kr. 15.-20.000,- bare i år. Det beste med alt er at dette er en varig inntekt for klubben og vi må og skal verve enda flere! Takk til dere som allerede har bidratt med å jobbe dugnad eller verve givere. Dere som ikke er kommet i gang enda finner det dere trenger HER. Stå på - dette er en viktig og langvarig inntekskilde for oss!!!
Hvis du lurer på status med hensyn til antall KBBK-givere så finner du oppdatert statistikk på Norsk Tipping sine sider HER.
Ole Tom
|

SØBY-SEMINAR 27. APRIL!

Bilde Egil-middels
Kirkevoll Basketballklubb arrangerer motivasjonsseminar med Egil Søby 27. april. Du finner fullstendig innbydelse HER. Evt. kan du klikke på bildet av Egil. All påmelding skjer via nettsidene våre. Påmeldingsskjema finner du HER.

Vi anmoder alle medlemmer, foreldre, trenere og andre til å videreformidle innbydelsen til alle som kan tenkes å ha lyst til å delta. Samarbeidet med Egil gir oss gode penger i klubbkassen så her har vi nok en gang en enkel dugnad som alle kan delta på! Dessuten er seminarene til Egil kjempeartige og kan anbefales for alle over ca 15 år.
Ole Tom
|

BILDER FRA U14-KAMPEN MOT YTREBYGDA ER PUBLISERT

Undertegnede knipset litt under kampen mellom Kirkevoll og Ytrebygda i Sandslihallen i går kveld. Du finner bildene i Jenter94 (U15) sitt fotoalbum i Lag-menyen til venstre eller ved å klikke HER.
Ole Tom
|

JAKTEN PÅ GRASROT-GIVERE!!

grasrotandelen
For en uke siden hadde vi dugnad for å dele ut lapper over hele bygden der vi oppfordret folk om å koble sitt spillerkort (fra Norsk Tipping) til Kirkekvoll Basketballklubb slik at grasrotandelen fra spill (ca 5%) gikk til oss. Det ga en fin effekt og denne uken har vi økt fra 2 til 17 givere og sannsynligvis skaffet klubben en årlig inntekt på over 10.000,- kroner pr. år i mange år fremover. Klarer vi å verve flere øker denne faste, gode inntekten veldig fort til det mangedoble og vi kan sikre klubbøkonomien vesentlig.
Vi i styret håper derfor at dere følger opp dette med grasrotandelen og er flinke å verve familie og venner, kollegaer og andre. Det er svært viktig for klubbøkonomien!

Det er veldig lett for en spiller å g sin grasrotandel til klubben. Når man er hos kommisjonæren kobler man ganske enkelt spillerkortet til KBBK som finnes i foreningslisten på terminalen. For å gjøre det enda enklere kan man printe ut denne lille bruksanvisningen og gi til dem man verver.

Hvis du lurer på hvordan vi til enhver tid ligger an har vi lagt til en link i Linklissten vår som går direkte til Kirkevolls statistikk. Du finner den HER.
Lykke til med vervingen - den viktigste jobben du gjør for klubben på lenge!!!

Ole Tom
|

ESPEN NY KRETSDOMMERASPIRANT

Mens mange av oss andre slappet av i vinterferien benyttet Espen Fjærestad (som vi vanligvis ser med ball på vei mot kurven på denne måten) sjansen til å gjennomføre kretsdommerkurs og er nå klar til å starte som
Espen
kretsdommeraspirant. Det betyr at KBBK nå har en fin stall av dommere. Det finnes stadig flere som har lyst til å bli dommer og som nevnt tidligere er det gode penger å tjene på hobbyen sin om man vil. Lykke til Espen!
Ole Tom
|

GRASROTANDELEN ER LANSERT - GI DIN ANDEL TIL KIRKEVOLL!

grasrotandelen


Fra 1.mars kan du som spiller selv bestemme hvor noe av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Her kan du se hvordan du kan sørge for at KBBK får støtte når du eller noen du kjenner spiller hos Norsk Tipping. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet deg til. En forutsetning er at mottakeren er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker. Kirkevoll er selvfølgelig behørig på plass her.
Klikk her for å få mer instruksjoner om hvordan du går frem for å registrere deg!

PS: Husk å plage naboer, bestefar og bestemor, onkler og tanter. Skriv ut lappen og send dem til tippe-kommisjonæren!

Styret
|

ÅRSMØTET OG ENDRINGER I STYRET

6.jpg
Årsmøtet er vel overstått! Oppdatering av årsberetning og andre korreksjoner blir gjort om en ukes tid. Først skal undertegnede ha vinterferie. Siden for styre og stell er imidlertid oppdatert for å få med nye styremedlemmer. Jeg benytter sjansen til å takke for at Vidar, Mona og Elisabeth er villig til å stille opp som nye styremedelemmer og på den måten gjøre en ekstra innsats for klubben! Takk også til alle dem som har bidratt i styret, som trenere, lagledere, foreldre og spillere. Det er dere som er Kirkevoll Basketballklubb!

Bilder fra årsmøtet er også publisert. Du finner dem
HER. Forvent ellers få oppdateringer på sidene den kommende uken.... Happy
Ole Tom
|

ESPEN OG ANDERS PÅ LANDSLAGSSAMLING!

137-1
Espen og Anders Fjærestad representerer Kirkevoll på landslagssamling i Oslo denne helgen. Anders er tatt ut på U18 og Espen på U16(!). Iflg. rapportene som tikker inn på SMS trenes det godt og de to er spent på fortsettelsen i dag. Allerede denne helgen velges mange spillere bort fra de to lagene og det er derfor veldig spennende å se om våre to blir med videre. Da kan det vanke utenlandstur og nye opplevelser! Vi ønsker lykke til!
|

IKKE BASKETTRENING PÅ FREDAG!

Det er skoleball på Kirkevoll på fredag 13. februar (at de tør...) og vi har derfor ikke gymsalen tilgjengelig for trening.
|

BILDER FRA HELGENS KAMPER

Bilder fra helgens kamper ligger nå i fotoalbumene til h.h.v. J-94, G-94 og G-92. Referater fra guttekampene er på vei.
|

YEEEEEEEESSSS!!

photo
U15-jentene på Kirkevoll 2 banket Gimle 2 i Bjarghallen i dag og tok sin første seier noensinne! Og det med hele 50 scorede poeng. Bildet forteller alt. U15-guttene seiret også over Loddefjord og dermed var det bare jubel i halllen i dag! Bilder fra de to kampene er publisert i lagenes fotoalbum. Referater kommer.
|

U18NM-KVALIFISERING FOR VESTLANDSGRUPPEN

Da er også kampoppsettet for kvalifiseringen i Bergen (Frøyahallen) klart. Antall kamper ble noen færre ettersom Trondheim trakk sitt lag. Dermed vil ikke turneringen starte før fredag kveld. Det spilles vanlig puljespill der de fire beste går videre til sluttspillfinalen i april. Vi krysser fingrene for våre U18-gutter! Se detaljene her.
|

TUSEN TAKK TIL GODE MEDHJELPERE I BJARGHALLEN PÅ LØRDAG!

Som hjemmearrangør denne helgen er det flere ting som må ”være på plass”. Da er det godt at vi har entusiastiske og positive foreldre og medlemmer i klubben!

Takk til Frank Nilsen som tok seg av organisering av Kafé !! Resultater er en nett liten sum på 1000kr !! Flott! Og takk til alle kakebakerne: Malin Herfindal, Marianne Støyva, Solveig Nøst, Hilde Røssevold og Siri Jørgensen.
Heldig for oss var det fotballkamp på Stavollen på samme tid som kampene i hallen. Derfor var det mange ”forfrosne” tilskuere som var glad de kunne kjøpe kaffe og kake da de kom inn i resepsjonen for å varme seg!!!

Takk også til Jan Petter Nøst, Gunnar Moen, Gudmund Trætteberg og Petter Salbu som gjorde en glimrende jobb i sekretariatet både på skjemaføring og klokke!!

Hilsen Marit
(arrangementsansvarlig)
|

BILDER FRA DAGENS KAMPER I BJARGHALLEN...

.... er lagt ut i fotoalbumene ti J-95, J-94 og G-94. Referater fra kampene er forhåpentligvis på vei....
|

GRATIS JR. NBA NIGHT I LANDÅSHALLEN PÅ LØRDAG!

Bilde 3
Ulriken Eagles inviterer til gratis Jr. NBA night i Landåshallen lørdag 10.januar kl 19 – 21. Her blir det skytekonkurranser, driller, 3 mot 3 og hipp musikk. Kom og kos deg med basketball sammen med Ulriken Eagles gutta!
 
Baskethilsen fra ULRIKEN EAGLES
|

SPENNENDE KAMPER I BJARGHALLEN PÅ LØRDAG!

Hei og godt nytt år! 
Basketens vårsesong starter for vår del på lørdag da alle Kirkevoll-lagene er i aksjon - de aller fleste på hjemmebane i Bjarghallen. 
Du kan se
kampoppsettet i KBBK-kalenderen . U18-laget vårt (gutter sånn ca. født i 92 338) spiller på bortebane mot Frøya, men alle de øvrige lagene spiller hjemme og vi håper på god stemning i Bjarghallen og at foreldre, familie, venner og klassekamerater kjenner sin besøkelsestid. 

U15 jenter (født i 94) har to lag er i sving og møter tøff motstand, men de kommer seg kamp for kamp og nærmer seg motstanderne med stormskritt. For 95-jentene er det ikke så uvanlig å vinne, men også de møter et lag som ligger langt over dem på tabellen og må ta frem det beste i seg selv for å vinne! Kanskje løsner det for alvor på lørdag?
Dagen avsluttes med et kjempespennende oppgjør mellom de to lagene som leder
U15-serien . Her gis det ikke ved dørene og oppgjørene mellom Kirkevoll (som så langt har vært uslåelige) og Gimle 2 ender alltid opp i en kjempespennende 4. periode der kun få poeng skiller til slutt!

Vi byr for øvrig på en god og varm hall i vinterkulden (
003), har kaffe og kaker for salg og har visning på godt og varmt Ullmax-tøy som kan bestilles. Vi håper på godt fremmøte! Det var dårlig med det like før jul.......

Ole Tom
|

KAMPOVERSIKT FOR VÅREN

Kampoversiktene for våren er nå ajourført i KBBK-kalenderen. Du finner den i menyen til venstre. Vær snill å gi beskjed om dere finner feil i den slik at vi får rettet opp så fort som mulig hvis noe er galt. Treningstider vil blir ajourført om kort tid.
|

TAKK FOR DET GAMLE!!

Fyrverkeri
|

U15-JENTENE I BA-OPPSLAG!

Bilde 1
BergensAvisen har vært i Landåshallen og laget oppslag om Julecupen. Der kom de midt opp i en kamp mellom våre U15-jenter og Loddefjord. Fint bilde ble det også! Klikk på det for å lese hele oppslaget i BA!
|

UHELDIGE MALIN!

photo
Noen er mer uheldige enn andre. For ikke så lenge siden kom Malin (H.) på krykker etter å ha knekt foten og ikke før er hun i gang med basket’en igjen, så smeller det på nytt! Denne gangen var det etter et sammenstøt med en Ytrebygda-spiller i Julecupen at Malin endte i parketten. Hun slo nakken og ettersom den har fått hard medfart før var vi forsiktige med å flytte på henne. Dermed ble det kyndig ambulansepersonell som fikk oppdraget med flytting og transport til Legevakten sent i går kveld. Legen der var heldigvis ikke bekymret og Malin fikk dra hjem. På bildet holder ambulansepersonell på å løfte henne opp på båren i Landåshallen. Vi ønsker god bedring!
Ole Tom
|

JULECUPEN ER I GANG!

Den tradisjonelle Julecupen er i gang og Kirkevoll er representert med både jente- og guttelag. Detaljer om cup’en, kamper, resultater m.v. finner du på Ulriken Ung sine nettsider.
|

GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

FA-012-1
På vegne av styret ønsker
FA-013-1
jeg alle spillere, trenere, foreldre og lagledere en riktig god jul og et godt nytt år. Selv om Julecupen medfører litt aktivitet i romjulen håper vi at alle nyter en fredelig høytid og lader batteriene før siste halvdel av basketsesongen og et nytt spennende basket-år. Vi sees i det nye året!
Ole Tom
|

SUVERENE U15-GUTTER TAR JULEFERIE PÅ TABELLTOPPEN!

U15-guttene kan ta ferie med god samvittighet. Etter 11 kamper og 11 seire kan de feire jul i trygg forvissing om at de er på toppen av tabellen i julen. En suveren høst og gode prestasjoner for et lag som har utviklet seg veldig positivt den siste tiden. Topp-posisjonen er velfortjent! Over nyttår venter tøff kamp mot toeren på tabellen - Gimle-2 - så det gjelder å holde formen ved like i julen!
Bilde 1
|

BILDER FRA DAGENS KAMPER I BJARGHALLEN ER LAGT UT!

Bilder fra U15 (Jenter og Gutter) samt U14 kampene i Bjarghallen ligger i respektive lags fotoalbum. Referater kommer fortløpende...
|

HØY TEMPERATUR PÅ SOMMER-AVSLUTNINGEN FOR G-U15!

Etter at U15-guttene ble kretsmestre i fjor og hadde gått gjennom sesongen uten tap, skulle vi samle guttene til en skikkelig markering. Men flere av de allsidige guttene var opptatt med fotball og andre ting og det var vanskelig å finne en dato som passet for alle. Det hele ble lagt litt på is, men ikke glemt. Nå sist fredag passet det for alle, og etter en god trening på Kirkevoll møttes vi hjemme hos Lars på ”Låvestova”. Les mer om samlingen HER.
|

GRATIS JR. NBA NIGHT!

Junior NBA Nights flyers 2008 2009
Ulriken arrangerer gratis junior NBA Night lørdag kveld. Se mer info om denne og kommende arrangementer ved å klikke på plakaten!
|

BILDER FRA JENTEKAMPENE I BJARGHALLEN!

Bilder fra jentekampene (U15 og U14) i Bjarghallen i går er lagt ut i respektive lags fotoalbum. Ta en titt da vel! Du finner frem via menyene til venstre.
|

GODE INNTEKTER PÅ ULLMAX-SALGET I HØST!

I høst har vi prøvd å få i gang Ullmax-salget og Roger (økonomiansvarlig i styret) har hatt oppfølgingsansvaret. Det er dessverre vanskelig å få folk til å ta med salgsbagene på jobb, på voksentreninger, i sosiale sammenhenger o.l., men at det nytter med litt innsats viser salgsstatistikken så langt:. På bildet ser du resultatene som 3 selgere (en forelder fra G94, 1 fra J94 og 1 fra G92) har klart med et minimum av innsats. Tenk hva dette kunne blitt om flere gjorde en innsats!?
Bilde 2
Vi har flere salgsbager og ser gjerne at flere tar med disse på jobben og får fart på salget. Nå er det definitivt Ullmax-tid. Den som har solgt mest avslører at trikset er å sende ut mail kombinert med å ha Ullmax-bagen hengende slik at folk kan kjjenne kvaliteten selv. Vi har sendt ut eksempelmail til alle medlemmer - bruk gjerne den. Etter litt innsalg kommer ordrene og den som har solgt mest har fått inn 24 ordrer med stort og smått. Du finner Ullmax-katalogen og bestillingsskjema i dokumentarkivet. Send det til klubbens mailadresse så registrerer vi gjerne alt sentralt hvis dere synes det er enklere.... Dette er bedre enn dugnad eller loddsalg!
Ole Tom
|

GEORGE PÅ ALL STAR TEAM!

George
Under helgens kretslagsturnering/talenttreningsleir i Haugesund hadde vi som sagt tidligere fire Kirkevollspillere med: Petter, Ephrem og Espen i -94 og George i -95. George var kun med på lagets siste trening før avreise og kom således med i ”12.time”. Likevel markerte han seg meget positivt under turneringen. Trener for 95-guttene, Torkild Rødsand, skryter av laget og mener de overpresterte mot Oslo. Om George sier han at ”han spiller solid i forsvar og smart i angrep” og karakteriserer han som ”en spennende spiller”. Dette er bra, George! Du har virkelig begynt å skjønne det og god treningsinnsats i høst har allerede gitt resultater. Belønningen etter god innsats og bra spill i helgen var at han ble plukket ut til ”All Star Team”. Det betyr at han var blant de absolutt beste spillerne i sin årsklasse, og disse kommer fra hele landet!
94-guttene fikk også vist seg frem. De fikk sølvmedaljer, bare slått av Oslo/Akershus. Om noen av dem ville kommet med på All Star Team får vi aldri vite fordi dette var den eneste klassen der det ikke ble plukket ut All Star Team, uvisst av hvilken grunn.
Ingen grunn til å hvile på lauvbærene, gutter. Vi sees på treningen.
Arve
|

PETTER, EPHREM OG ESPEN MED PÅ KRETSLAGET!!

30
Søndag 23. november var siste mulighet å overbevise kretslagstreneren om at en var god nok og fortjente en plass i troppen som skal dra til Haugesund neste helg til turnering og treningssamling. Vi har hatt tre spillere på disse treningene og alle var like blide da navnene i troppen ble lest opp. Både Petter, Ephrem og Espen skulle det holdes av plasser til i bussen til Haugesund neste fredag. Dette blir en fin opplevelse for dem. Det skal spilles kamper mot andre kretslag og trenes med dyktige trenere, både basket- og basistreninger. Vi gratulerer alle tre med plassen. Dette vil selvsagt også styrke laget vårt på sikt. Stå på og marker dere! Lykke til!
Her finner du mer info om opplegget.
Arve
|

TRENING TORSDAG 27. NOVEMBER

Førstkommende torsdag skal jentene våre ha internturnering og påfølgende pizza-kveld. Derfor har de overtatt treningstiden til guttene som altså IKKE skal trene på Kirkevoll denne kvelden.
|

GEORGE MED PÅ KRETSLAGET U14!

33
De siste par månedene har kretslagene for U14, U15 og U16 hatt treninger for å forberede seg til kretslagsturnering og talentleir i Haugesund neste helg (28.-30.november). Det skal være en samling der spillerutvikling står i sentrum og helgen skal fylles med kamper, treninger og sosial happening. Landslagstrenerne Baard Stoller (kvinnelandslaget), Kelvin Woods (U16-landslaget for gutter), Marianne Hella (kvinnelandslagets kaptein), Per Tøien og Kalle Ossianilson vil være tilstede og gjennomføre treninger samt se på hvilke talenter som finnes. Sindre Madsgaard (Olympiatoppen) og Henning Bergh (NTG) vil også holde økter i basistrening og treningsmetodikk i basket.
Vi har hatt Ephrem, Petter og Espen med på treningene for U15, men George, som er vår eneste guttespiller i U14, ble ”glemt” (kanskje fordi han spiller på U15-laget og alle forbinder ham med det laget). Han var derfor ikke med på de første treningene. Men innsatsen han har vist nå i høst på klubbtreningene og U15-kampene og endringene hans i holdningene til trening og kamp gjorde at vi snakket med treneren, beklaget at vi hadde ”sovet i timen” og sa vi hadde et talent som burde få prøve seg. Han var villig til å gi George en sjanse og han stilte derfor til trening i Frøyahallen i dag (lørdag 22.november). Der imponerte han treneren så pass at han etterpå fikk melding om at han kunne begynne å planlegge pakking av sekken til turen neste helg. Haugesund venter på vår talentfulle 13-åring. Der får han trene og spille med de beste i sin årsklasse fra hele landet. Tre kamper i tillegg til treninger og sosiale aktiviteter venter dem. Dette blir moro. Vi gleder oss med George og er spente på videre utvikling av denne gutten. Han har muligheter til å nå langt innen basket.
Arve
|

NY ELITESPILLER FRA KIRKEVOLL!

7
På jentesiden har som kjent Kirkevoll basket tidligere hatt et samarbeid med Gimle. I hovedtrekk gikk det ut på at de hjalp oss på trenersiden mot at vi "hjalp" dem med spillere når de var for gamle til å spille på våre lag. For tiden er det mange tidligere Kirkevollspillere som spiller på forskjellige lag i Gimle, men hittil har det bare vært Katrine Fjærestad som har fått slippe til på EK-laget (Elite Kvinner). Det tallet er nå doblett. Lørdag 1.november debuterte Ane Zakariassen i Kvinneligaen (som det nå heter) i Gimles bortekamp mot Norstrand. Og hun var ikke bare utpå; hun satte likegodt også sine første poeng (3) i denne øverste serien. Søndag var det så kamp mot Ullern, og selv om den var jevnere fikk hun også spilletid der. Kjenner vi Ane rett så har hun ikke tenkt å gi seg nå når hun først har fått smaken på dette nivået. Vi er overbevist om at hun med sin gode fysikk og herlige fighteregenskaper vil gjøre det godt også på dette øverste nivået. Vi gleder oss til fortsettelsen.
Gratulerer med vel overstått debut og lykke til videre. Vi glemmer ikke at du kommer fra vår klubb og er litt stolte, vi og!
PS: Bildet er ikke helt ferskt, men viser litt en innsatsvillig Ane i KBBK-drakt!
Arve
|

BILDER FRA DAGENS KAMPER I BJARGHALLEN ER PUBLISERT

Bildene fra dagens kamper i Bjarghallen hvor alle våre 5 lag var i aksjon er nå publisert i respektive lags fotoalbum. Se i menyen under aktive lag og finn aktuelt lags fotoalbum der. Referater fra kampene kommer etterhvert.
|

STREETBASKET-TURNERING!

I forbindelse med helgens BasketJippo  blir det arrangert gratis streetbasketturnering fredag 31. oktober. Streetbasketturneringen blir arranget av Gimle elite kvinner. Turneringen er åpen for alle i alderen 13 - 18 år. Spre ordet og møt opp. Tidspunkt er kl 17:00 Stedet er det store hvite messeteltet ved siden av Arenum i Solhemisviken. Se HBBK-hjemmesiden for mer informasjon. 
|

REN IDRETT!

{3943AA48-6BD3-44FA-BF41-069908DC8391}
Antidoping Norge har sendt ut et nytt nyhetsbrev. Antidop-arbeidet i Norge fokuserer mye på Ren Idrett og får resultater. Les nyhetsbrevet HER.
|

JENTER U15 KIRKEVOLL 2 MOT ASKØY

Søndag 19.oktober spilte Kirkevoll 2 kamp mot Askøy i U15 serien for jenter. Laget, etter opptelling av hvem som har betalt lisens eller ikke, bestod av: Vilde, Malene, Malin Herfindal, Kine, Susanne, Amalie og Siri Lie. Fjorårets kamp ble avlyst på forhånd fra Kirkevoll sin side og dermed tapt på walk-over, så dette var første gang vi møtte Askøy. Imidlertid spilles det trippel serie i år slik at våre to lag til sammen skal møte dem seks ganger. Denne kampen var derfor en interessant prøve på hva vi kan vente oss utover sesongen. Det viste seg at Askøy hadde et lag bestående av relativt store spillere, men uten de helt store stjernene som vi gjerne sliter med på andre lag – de som gjerne scorer 30 poeng per kamp.
Les referatet fra kampen som Jon har skrevet i jentenes blog HER.
|

INSTRUKS FOR SALG PÅ HJEMMEARRANGEMENT

Styrets arrangementsansvarlige, Marit, har laget en grei instruks som er nyttig når vi skal ha ansvar for salg på hjemmearrangementene våre i Bjarghallen. Du finner den i dokumentarkivet.
|

TRENINGSOVERSIKTEN ER OPPDATERT

Treningsoversikten er justert noe. Du finner oppdaterte oversikter under "Treningstider" i menyen eller i.KBBK-kalenderen
|

FRENDE INN SOM SPONSOR!

RGB_FrendeForsikring[1]
Byens nystartede forsikringsselskap, som blant annet eies av Fana sparebank og Sparebanken Vest, går inn som sponsor og støtter oss med kr. 15.000,-. Frende får da sin logo på nye draktsett som skal bestilles i høst.
|

TRENERSAMLING 12. OKTOBER

Hordaland Basketballkrets ønsker å gi et tilbud til trenere i kretsen som er interessert i å utvikle seg videre som trener. Kretsen håper å kunne ha flere slike samlinger i løpet av sesongen med spennende trenere som har noe å bidra med til lokale trenere. Hovedmålgruppen er her trenere for aldersbestemte lag, men man håper også trenere for seniorlag og minilag har mulighet til å delta. Se mer info på kretsens sider HER.
|

NYTT SKJEMA FOR DEKNING AV UTGIFTER

Den siste tiden har vi i styret jobbet med å få mer struktur på saker og ting og vi er godt i gang. Bl.a har vi lagt ut en rekke instrukser og skjema i dokumentarkivet. Hvis du har hatt utlegg som du ønsker refundert (f.eks. utlegg til dommere på kamper der vi er hjemmelag) kan du nå laste ned et regningsskjema. Du finner det aller øverst i dokumentarkivet vårt.
|

TO J94-KAMPER MOT GIMLE I HELGEN!

6
Med 16 spillere på Jenter-94 i fjor og ett lag i serien ble det lite spilletid på hver i vår. Det er bakgrunnen for at vi i år har valgt å melde på to lag i serien, som nå heter U-15 Kvinner. Vi er påmeldt i B-serien, som består av de nederste lagene fra serien i fjor. Uheldigvis har to nye lag som var påmeldt - Ulset og Brattholmen, trukket seg, så da blir det stort sett bare tøff motstand i hele år.

Oppdelingen av lagene har vært basert på to kriterier: for det første ønsket vi å samle spillere som er mye på trening på samme lag, og for det andre har det vært sett på hvilke roller de ulike spillerne kan fylle. Vi kan altså ikke ha et helt lag fullt av ”guarder”, selv om de skulle ønske å være på samme lag og fordi om de er mye på trening. Kirkevoll 1 består av: Lene, Malin Henningsen, Iren, Oda, Siri, Signe, Katarina og Maren S., mens Kirkevoll 2 består av Kine, Vilde, Maren G., Malin Herfindal, Susanne, Malene, Amalie og Stine. Ved sesongstart er dette to nokså jevne lag. Du finner "trener-Jon" sin oppsummering fra helgens kamper i jentenes blog HER.
PS: Det er også lagt ut flere bilder i jentenes fotoalbum.
|

RUSTNE U15-GUTTER STARTET MED SEIER

2Sist sesong ble 94-guttene våre kretsmestre uten å tape en kamp. Allerede da slet vi med for få spillere og mange av dem satset mest på fotball. Foran årets sesong var det flere av dem som hadde antydet at de kom til å velge fotball og mest sannsynlig måtte droppe basket. Vi satset allikevel på at vi skulle klare å stille lag i årets serie. Fotballen er midt i sin sesong nå og det har stort sett vært to 94-gutter som har trent basket nå etter skolestart. Men på fredag klarte vi å samle gjengen igjen og det er bare Christian som ikke blir med videre. Avtalen er nå at ”fotballgutta” skal prøve å stille på en trening i uken. Denne treningen blir lett teknisk/taktisk trening for å prøve å finne igjen litt av den godfølelsen guttene hadde gjennom det meste av fjorårssesongen. For det kan trenges. Det viste dagens sesongåpning i Slåtthaughallen. Les Arves referat i guttenes blog HER.
|

KBBK-KALENDEREN OPPDATERT MED ALLE HØSTENS KAMPER!

Da er alle kampene for våre lag lagt inn i KBBK-kalenderen (se venstremenyen). Her ligger også ale treningstider. Det kan komme endringer i kampopsettet fremover og vi vil prøve å holde kalenderen vår som en god kilde til korrekt kampinfo. F.eks. ble en av kampene førstkommende lørdag nettopp flyttet, sp her gjelder det å følge med! Happy
Ole Tom
|

NY TRENER OG NY LAGLEDER!

Elisabeth Helgesen (kjent og kjært navn i KBBK) overtar for Linn og Amily som trenere for J-94 og J-95. Eva Fjærestad (også kjent og kjær Happy) overtar etter May Britt Salbu som lagledere for G-94.
Takk til dem som har gjort en fin innsats og velkommen til "nye koster".
|

IKKE GLEM KONTINGENT OG LISENS

Ikke glem at medlemmene skal betale både kontingent (til klubben) og lsens (til Norges Basketballforbund). Kontingentinformasjon gikk ut i juni (se detaljer HER). Startlisensen må betales snarest. Du finner mer info om denne HER.
|

KBBK-KALENDEREN ER OPPDATERT!

googlenotifiericon
KBBK-kalenderen (Se menyen til venstre) er oppdatert med de treningstider som gjelder f.o.m. denne uken. Vi vil få mer treningstid tilgjengelig i gymsalen på Kirkevoll etterhvert og da vil kalenderen bli oppdatert fortløpende. Vi jobber også med å få på plass kamptider og -steder for alle lagene i kalenderen. Så hold deg oppdatert der!
|

LISENSOVERSIKTEN ER OPPDATERT

Lisensoversikten som ble lagt ut i går inneholdt dessverre ikke alle spillere. Den er korrigert nå. Se gårsdagens innlegg og sjekk listen der. Husk å betale lisensen!
|

LISENSBETALING - HASTER!!!

mynt
For å få spille basket må man betale lisens til Norges Basketballforbund. Lisensen er obligatorisk og uten lisens får man faktsk ikke spille kampen. lisensen blir kontrollert av dommeren før hver kamp. Derfor er det viktig at dere betaler så fort som mulig. Når du har betalt vil vi automatisk få oppdaterte lister som viser innbetalingene og som vi kan ta med på kampene for å vise at vi har betalt lisensene. FRIST ER 5. SEPTEMBER!Les mer her....
|

SERIEOPPSETTET ER KLART!

Så nærmer sesongoppstart seg med stormskritt. Kretsen har nå lagt ut endelig versjon av serieoppsettet for alle klasser. KBBK-kalenderen er ikke oppdatert enda, men vil bli det i løpet av uken. Inntil videre kan du finne kampene for ditt lag på kretsens sider HER.
|

DOMMERSAMLING SESONGEN 2008-2009

Kretsen innkaller til obligatorisk dommersamling for alle dommere i Hordaland Basketballkrets. Sted: Idrettens Hus, 2. etasje.

 • Aspirantdommere: lørdag 30. august kl 13 - 16
 • Kretsdommere: søndag 31. august kl. 13 - 16

Her vil det blant annet bli delt ut dommerkort og informert om de nye reglene for sesongen.

Forfall må meldes til torkild.rodsand@adm.basket.no
telefon: 55 59 58 41
|

VIL DU BLI TRENER ELLER DOMMER?

Hordaland Basketballkrets tilbyr trener- og dommerkurs i løpet av august og september for deg som vil begynne eller allerede er i gang som trener og for deg som vil dømme kamper. De kursene som allerede er satt opp er:
 • Aktivitetsleder
 • Trener 1 - Angrep
 • Trener 2 - Forsvar
 • Aspirantdommerkurs
For Aspirantdommerkurset må du være fylt 15 år. For Trener 1 kursene må du ha fullført Aktivitetslederkurset. Påmeldingsfristen for de første kursene er 23. august. Om du er interessert kan du lese mer på kretsens hjemmeside under Utdanning og kurs.
|

INFO FOR J95 og J94!

Jon har sendt ut en masse info om trening, neste sesong m.m. til alle på epost. Du finner den samme infoen i blog'ene til J95 og J94 (Se lag-meny og velg aktuelt lag for å lese!
|

DUGNAD PÅ KIRKEVOLL PÅ SØTTENDE!

11
17. mai-arrangmentet på Kirkevoll trekker mye folk fra bygden og KBBK er til stede med eget innslag på øvre plass. I år (som i fjor) hadde 92-guttene tatt ansvar og sto for regien da klubben lot folk teste ferdighetene under kurven. Kanskje oppdaget de noen nye talenter som vi kan ha nytte av? Mye sjokolade ble det i hvert fall på noen. Penger i klubbkassen ble det også! På bildet er det Arve som har oppsyn med det hele og vi ser også den fine platen med kurv som Helge'n fikk laget i sin tid nettopp til dette formålet.

Tusen takk for hjelpen til Arve and the 92'ers! For øvrig finner du flere bilder av smilende nye og gamle styremedlemmer og spillere her.
Ole Tom
|

SERIEPÅMELDINGEN ER KLAR!

Kirkevoll Basketbalklubb har meldt på 5 lag i basketseriene for sesongen 08/09. Klassebetegnelsene i aldersbestemte klasser følger alderen til spillerne i siste halvdel av seriespillet (altså våren 2009). Følgende lag er påmeldt i respektive klasser:
 • U18 (Gutter-92): 1 lag
 • Gutter 15 (Gutter-94): 1 lag
 • Jenter 15 (Jenter-94): 2 lag
 • Jenter 14 (Jenter-95): 1 lag
Evt. minilag har påmeldingsfrist i september. Klubben vil prøve å etablere ett eller 2 nye lag dersom vi klarer å få treningstid.
Ole Tom
|

HANSACUP ER I FULL GANG!

Gutter-94, Gutter-92 og Jenter-94 spiller Hansacup denne helgen. Begge guttelagene er gått videre til sluttspillet, Gutter-94 er sogar kommet til semifinalen som går søndag. Jentene møter nye motstandere og har scoret en del poeng. Det er lagt ut en god del bilder i fotoalbumene til J94 og G94.
612
|

HANSACUP: FORELØPIG KAMPOPPSETT J-94

1945 SJ13-1 Kirkevoll 2-Ytrebygda Fredag Landåshallen
1100 SJ13-1 Høybråten-Kirkevoll 2 Lørdag Landåshallen
1230 SJ13-1 Hop-Kirkevoll 2 Lørdag Landåshallen
0930 SJ13-3 Kirkevoll 1-Gimle Lørdag Landåshallen
0800 SJ13-3 Loddefjord-Kirkevoll 1 Lørdag Landåshallen

|

NORDIC ALL STAR BASKETBALL CAMP!

“Nordic All Star Basketball Camp” er en leir som arrangeres to ganger i sommer:
 • Uke 1: 28. juli - 02. aug
 • Uke 2: 04. aug - 09. aug
Campen arrangeres i Tysvær nord i Rogaland. Det vil gå buss fra Bergen til leiren. Her er det et tett program med tre økter hver dag, og svært gode trenere med. I tillegg er det lagt opp til mange utenomsportslige aktiviteter, slik som kino og badeland. Dette burde være aktuelt for mange i Kirkevoll! Du finner all info du trenger HER.
Mvh Jon
|

FORELDREMØTE J94/J95

foreldremoete j94-j95
Torsdag var det foreldremøte for jentelagene våre. Fremmøtet var brukbart, men vi skulle gjerne sett enda flere stille opp på slike arrangementer. Jon orienterte først om praktiske ting rundt kamper, trening og cup'er. Begge lagene deltar i Hansa-cup nå i april og J95 debuterer i kamp allerede denne helgen. Evt. deltakelse i Pirates Cup i Kristiansand ble også diskutert. Det er langt å reise i forhold til spilletiden og mange var skeptisk til dette. Mange mente at det bør være mulig å få kamptrening lokalt. Jon gjør en litt mer forpliktende undersøkelse blant alle foreldrene før noe endelig blir bestemt.

Andre del av møtet gikk med til mer generell informasjon om Kirkevoll Basketballklubb. Ole Tom (fra styret) var med og fortalte om klubbens organisering, økonomi, kontingent og lisens, websidene våre, Ullmax m.m. På slutten av møtet fikk vi også på plass laglederteam for J-94 og J-95 (se "Styre og Stell" for navn) samt at en far sa seg villig til å sitte i styret i klubben når vi velger nytt styre på årsmøtet. mer om det når vi kommer så langt.

Det virket som om møtet var nyttig og at de fremmøtte satt pris på informasjonen. Det er kjekt for oss i styret og på trenersiden å bli bedre kjent med dere! Vi sees på trening og kamp!
Ole Tom
|

J-95 DEBUTERER I HANSA-CUP I HELGEN!

J-95 skal spille sine første kamper i helgen. Det blir spennende å se dem i aksjon og jeg håper at foreldrene stiller og heier i Haukelandshallen. Kampoppsettet for J95 har vært endret flere ganger men ser nå slik ut:

 • Fredag 11.april 16:00 (Haukelandshallen, bane 2): Kirkevoll - Ytrebygda 2
 • Lørdag 12.april 08:00 (Haukelandshallen, bane 2): Nattland – Kirkevoll
 • Lørdag 12.april 14:30 (Haukelandshallen, bane 3): Kirkevoll – Hop
 • Søndag 13.april 13:45 (Haukelandshallen, bane 1): Ytrebygda 1 – Kirkevoll

Premieutdeling er søndag 15:45 i Haukelandshallen.

jon
|

VIKTIGE BASKETDATOER FOR GUTTER-94!

Det blir ekstra mange kamper i april for G-94. Først en spennede cup for de 4 beste lagene i serien der vi kommer til å møte tøff motstand i alle kampene. Deretter Hansa Cup 25.-27. april. Kampoppsettet ser slik ut:

Søndag 13. april:
 • 10.00 Kirkevoll - Gimle Gimlehallen
 • 13.45 Gimle 2 - Kirkevoll Gimlehallen
 • 16.15 Kirkevoll - Gimle 1 Gimlehallen
Mandag 14. april:
 • 19.00 Askøy - Kirkevoll Askøyhallen
Søndag 20. april:
 • 12.00 Nr 1 - Nr 2
 • 13.30 Nr 3 - Nr 4
Fredag 25. - søndag 27. april:
|

ULRIKEN EAGLES INNBYR TIL BASKETHELG!

Denne gangen har Ulriken Eagles tilbud både til de yngste og til de eldste basketball-entusiastene. Her er programmet for førstkommende lørdag 5.april (klikk på linkene for mer info):
Håper mange har lyst til å være med. Det er bare å stille!
|

GAVE FRA FANA SPAREBANK!

fanasparebankl01
Etter å ha søkt er vi blant de heldige som Fana Sparebank har delt ut såkalte "midler til almennyttige formål" til. Vi har fått kr. 5.000,- inn på konto og er strålende fornøyd med det!
Vi takker for gaven!
|

NYBAKTE KRETSMESTRE FØRSTESIDESTOFF I FANAPOSTEN!

Se artikkelen om G94-guttene og sesongens siste kamp i Fanapostens nettutgave HER.
|

GYMSALEN STENGT ONSDAG 2. APRIL

Kirkevoll skole skal ha et arrangement i gymsalen på skolen onsdag 2. april. Det blir derfor ingen trening denne kvelden. For Kirkevoll basket gjelder det Gutter-92 og de som eventuelt trener sammen med dem onsdager fra 21.00-22.00.
|

GRATIS BASKETSKOLE I PÅSKEN!

Ulriken Eagles inviterer til gratis Basketskole i påsken. Les mer HER.
|

AKTIVITETSLEDERKURS!

Vi har mottatt føgende info fra kretsen:
Aktivitetslederkurs vil bli arrangert helgen 5.-6. april. For de av dere om er trenere, men ikke har vært med på kurs er det bare å melde seg på å få nye ideer til driller, samt utvikle deg i trenerrollen. Til alle klubbstyrer er det på tide og tenke på hvem som skal trene hvilke lag neste år og ikke minst stimulere dem som ønsker å bli bedre trener. All informasjon om kurset finner dere her.

|

NOK EN SEIER OG SERIEMESTERSKAP TIL G-94!

Lørdag spilte guttene kamp mot Askøy i Askøyhallen. Etter en noe nervøs åpning fra begge lag, var stillingen etter første periode 6-4 til Kirkevoll. I andre periode satte guttene inn ”støtet”, og ledet 21-10 ved pause.
Etter pausen fortsatte våre gutter å storspille, og resultatet etter 3. periode var 28-13, og etter 4. periode ble stillingen 47-25 til Kirkevoll, som altså fremdeles står ubeseiret i serien!

På Kirkevoll var Espen dagens storscorer med 23 poeng, deretter fulgte Ephrem med 12 poeng, George og Petter med 4 poeng hver, og Lars og Paal med 2 poeng hver. På Askøy var Stian og Erlend H. de som ”puttet” mest, med hhv. 9 og 8 poeng.

Alle guttene storspilte, og da vi etter kampen spurte Omar om han var fornøyd, svarte han: ”Fornøyd og førnøyd….” Vi som så kampen var i hvert fall kjempefornøyd!! Nå gjenstår bare en kamp i serien, og det er mot Brattholmen 30. mars. Vi gleder oss!!

May Britt
|

ENDRINGER I TRENINGSTIDENE TIL G94

På grunn av at trener Omar får nye timeplaner på skolen etter vinterferien er vi nødt til å endre litt på treningstidene igjen for gutter-94. De nye tidene blir tirsdag 18.00–19.00 (som i dag) + fredag 17.00-18.00. Disse dagene kommer Omar til å være der.
I tillegg er det mulig for 94-guttene å trene sammen med 92-guttene (”fri-trening&rdquoWinking både mandag og torsdag, begge dager 16.00-17.00. Disse nye treningstidene starter vi med etter vinterferien.
Arve
|

VÆR SNILL OG LEVER DRAKTENE TILBAKE!

Det koster penger å drive idrettslag, så også basketballklubb. Og Kirkevoll basket er intet unntak. En av de tingene vi bruker penger på er drakter. Riktignok har vi de siste årene vært heldige og fått sponset noen draktsett fra forskjellige hold, men vi er avhengige av å få beholde disse draktsettene i klubben. Når noen spillere slutter må disse levere tilbake drakten sin slik at andre kan overta denne. Og skulle det ikke være noen som akkurat står i kø for å få denne drakten akkurat da er det likevel viktig at vi får den tilbake slik at draktsettet kan forbli komplett og dermed kunne brukes av yngre lag som vokser til og trenger større drakter.
page10_1
Dette gjelder også dere 92-jenter. Vi måtte dessverre trekke J92-laget fra serien like etter at serien var startet i høst. Vi har nå en stund mast om å få draktene tilbake uten særlig hell. Vi må derfor gjenta oppfordringen om at dere leverer draktene tilbake til klubben. De kan for eksempel leveres på skolen til noen av 92-guttene. Vær snill å gjøre dette så fort som mulig slik at vi slipper en dør-til-dør-aksjon. Vi trenger draktene. Dette gjelder både spilletrøyer og bukser.
På forhånd takk!
Arve
|

HILSEN FRA ZAMBIA!

Vi samlet inn masse utstyr (drakter og sko) og sendte til en venninne av coach Joakim i Afrika. Her er svaret vi nettopp har fått. To av bildene er med gamle Kirkevolldrakter (de gule). Nestsiste og tredjesiste bilde. Kjenner også igjen Anders sine "gamle" sko (han med de store hvite og lyseblå skoene midt på 3. siste bildet).
Arve

Her kommer takkebrevet!

5
Hei! Godt Nytt År!Jeg sender dere en melding fra Sarah Dukovac, trener for BSA U18. Her kan dere se bilder fra Youth Basketball League's Closing Tournament som ble arrangert rett før jul. Den turneringen representerer slutten på sesongen i Zambia, siden regntiden nå har begynt og kampene blir spilt ute. Neste sesong begynner i mars-april i år. I tillegg sender jeg noen bilder fra utdelingen av utstyret som ble samlet inn og sendt til Zambia i januar 2007. Det meste av utstyret ble fordelt mellom lagene, men som Sarah nevner ble noe holdt av som individuelle premier under turneringer. Kanskje du kan se skoene eller shortsen du sendte Happy
4
I fjorårets sesong var det igjen en økning i lag, og 22 lag spilte i serien, hvorav fem jentelag. Det ble arrangert en player clinic, et dommerkurs ledet av en trener og tre turneringer. Alt planlagt og gjennomført av de frivillige trenerne. Jeg vil gjerne takke dere personlig, og på vegne av Youth Basketball League's trenere og spillere, for det dere har bidratt med! Ta gjerne kontakt med spørsmal eller kommentarer! Ha en glimrende dag! Mvh
Ingeborg Borgen Takle

Håper der liker bildene Happy
|

NYTT LAG FOR JENTER-95 UNDER ETABLERING!

Det siste året har det strømmet jenter til treningen i Kirkevoll og spesielt i årsklassene 94 og 95 har det dukket opp mange basketinteresserte jenter. Vi har allerede etablert et 94-lag, men drar nå også i gang et 95-lag. Du finner informajson om treningstider og mye annet HER.
|

NYE DOMMERE

Dommersituasjonen i kretsen er blitt stadig verre. Nå hender det ikke så sjelden at seriekamper må utsettes fordi det ikke er dommere nok. Kretsen jobber med flere tiltak for å bedre på dette. Et av tiltakene for å øke dommerrekrutteringen og interessen for å dømme generelt har vært å øke satsene for dømming relativt kraftig. Dette ble stemt igjennom på et ekstraordinært kretsting sist torsdag (10/1) med virkning fra sist lørdag (12/1). En del klubber var sterkt imot dette da denne økningen (ca 25%) kommer midt i en sesong og dermed uten at klubbene har kunnet kalkulere det inn i budsjettene sine, men flertallet var altså for og flertallet bestemmer.
Klubbene er pålagte å stille med et minimum antall dommere ut i fra hvor mange lag klubben har påmeldt i seriene. Kirkevoll har ikke hatt dommere tidligere, men nå har alle 92-guttene tatt aspirantdommerkurs og søndag 13.januar debuterte fire av dem som dommere. Eirik og Roy utgjorde ett dommerpar og Erlend og Anders det andre. Begge parene fikk to kamper hver, alle kampene var i miniseriene og gikk i Landåshallen. Begge coachene (Joakim og Omar) var tilstede og gav verdifulle tilbakemeldinger. Og da lønnen ble utbetalt etter kampen var veien kort for noen til ICA Landås som ligger like i nærheten. Det var jo en litt spesiell dag som selvsagt måtte feires.
Arve
|

INGEN TRENING PÅ KIRKEVOLL DENNE UKEN

Det nærmer seg jul og gymsalen på Kirkevoll er stengt for trening fra og med denne uken. Treningne starter først opp igjen fra 2. januar. Vi i styret ønsker alle sammen en god jul. Gutter-92 tar ikke helt juleferie - de skal delta i julecup'en og vi vil komme med oppsummering på sidene våre selv om det er jul! Happy
|

NESTEN HALVPARTEN AV KRETSLAGSLAGSSPILLERNE G92 KOMMER FRA KIRKEVOLL!!

Etter kretslagstrening i helgen er laget tatt ut. Alexander og Eirik fra Kirkevoll fikk 2 av de 3 ledige plassene! Erlend, Anders og Joakim var allerede med. Dermed er Kirkevoll representert med 5 av 12 spillere! Da er det bare Roy som ikke er med, og han har ikke vært med på alle kretslags-treningene pga skade og sykdom. Sistemann på 92-laget (Espen) er født i 94.
Berit
|

TRAVEL BASKETLØRDAG I BJARGHALLEN

KBBK har ansvaret for tre kamper lørdag. 3 av våre egne lag har besøk i Bjarghallen. Først ut er G92-guttene våre som spiller 91-kamp mot Gimle 2. En spennende og tøff match. Gutter-94 har liten motstand så langt og det spørs om Ytrebygda kan endre den statistikken. Guttene våre ligger veldig godt an i serien og har like mange poeng som erkerivalene fra Gimle 1. (du finner tabellen her)

G-92 møter Ulriken etter en liten pust i bakken fra Gimle-2 kampen. Det kan bli en tøff kamp igjen for slitne gutter, men her kommer de nok ikke til å "gi ved dørene". Også G92 ligger bra an i serien med sin delte andreplass, men her er avstanden fram til Gimle veldig tydelig. Men, mye god underholdning i hallen blir det uansett i morgen - vi ønsker oss entusiastiske publikummere!
|

KRETSLAGSTRENING OG -SAMLING

Kretsen har i dag(!) informert om at det blir kretslagstrening for G92 denne helgen og reise for kretslagene neste helg. Du finner mer info om kretslagstreningen HER. I tillegg kan du lese om kretslagsarrangement i Rogaland HER. Vi er kritisk til sent varsel fra kretsens side, men håper å få logistikken til å gå opp slik at de som er aktuelle for kretslaget fra KBBK skal få være med på dette.
|

VIL DU LÆRE Å TAPE MED GIMLE?

Vår samarbeidsklubb Gimle BBK arrangerer Seminar om idrettskader og taping for trenere.Sportslig utvalg inviterer alle trenere i Gimle Basketklubb og samarbeidsklubbene Kirkevoll, Vestkanten, Askøy, Ulset og Nattland  til seminar om idrettskader og taping ved Johan Salskjesvik. Kurset arrangeres i klubblokalet til Gimle tirsdag 18.12.07 kl. 17.30 
Møt presis.
  
Tore Reigstad
53 03 03 33 - 41523524
|

JULEGAVE FRA KURT HAMRE!

image048
Kurt Hamre AS er foreløpig siste bidragsyter i vår kronerulling. Vi setter stor pris på julegaven og sender en vennlig tanke til transport-giganten på Titlestad! Vi har nå passert kr. 20.000,- totalt denne høsten og er veldig fornøyd med resultatet. Hvis du vil se hvem andre som har bidratt i høst kan du ta en titt HER.
|

SKOLEBALL FOR 8. KLASSENE - INGEN TRENING PÅ KIRKEVOLL PÅ FREDAG KVELD

c26657
Det er skoleball for ungdomsskolen fredag og lørdag og gymsalen er derfor ikke tilgjengelig for trening fredag kveld. Gutter og jenter født i 94 bytter ut basketdrakten med dress og ballkjole og lar basketballen ligge hjemme denne kvelden. Vi ønsker god fornøyelse til alle!
|

ENDRINGER I KAMPOPPSETT

Det er stadig vekk endringer i kretsens kampoppsett. Det er derfor viktig at alle følger med og sjekker KBBK-kalenderen (se menyen til venstre) når det nærmer seg ny kamphelg. Vi prøver å holde den så oppdatert som overhodet mulig og håper at vi skal unngå at kampendringer medfører bomtur for dere.
|

FULL SAL PÅ SEMINAR MED EGIL SØBY I GÅR KVELD

Det var full sal på motivasjonsseminaret som KBBK arrangerte på Sandsli i går ettermiddag. Egil er alltid inspirerende å høre på og det kjekt for klubben at vi klarer å fylle salen. Arve, som er lokal arrangementsansvarlig har jobbet mye for å skaffe tilhørere noe som igjen gir klingende mynt i kassen for klubben. De fremmøtte fikk valuta for pengene og arrangementet ble svært vellykket. Tusen takk til Egil og Arve!
Ole Tom
|

JULEHANDEL SOM GIR PENGER I KBBK-KASSEN

coolmax-sock
KBBK samarbeider som kjent med Ullmax. Deres produkter er glimrende julepresanger og hvis du handler via KBBK-sidene vanker det penger i kassen også til klubben. Ullmax-bestilling er enkelt og varene kommer lynraskt. Du får regningen sammen med varene og kan reklamere til oss i KBBK hvis noe skulle oppstå som gjør at du ikke er fornøyd. Når du skal handle på nettet trykker du på Ullmax-logoen under menyen til venstre!
|

MANGE NYE BILDER

Det ble tatt mye bilder i Bjarghallen i dag og det ligger oppdaterte bilder i fotoalbumene til alle våre aktive lag. Se i menyen "Lagene våre" og sjekk fotoalbumene! referater fra kampene kommer!
|

PIZZA-FEIRING MED G-94

33
Gutter-94 feiret seieren over Ulriken med pizza. Det bar rett fra kampen til Peppe's på Danmarksplass og sammen med trener, lagleder, noen av oss i styret og noen 92-gutter som "snek seg med" koste de seg med god pizza og hyggelig prat rundt bordet. Det er godt å ta seg litt tid til å prate litt sammen av og til! På bildet er det (fra venstre og rundt bordet) Halfdan, Lars, Eirik, Anders, Omar, Espen, Petter, Christian og George som er fornøyd med måltidet. Som vi ser er det ikke mye til overs!
Ole Tom
|

KLUBBEN I MITT HJERTE!

kmh_335x15nyest
«Klubben i mitt hjerte» er et felles prosjekt for Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Norsk Tipping, P4 og Dagbladet. Det blir arrangert for å styrke fellesskapet i norsk idrett.
Årets utgave av «Klubben i mitt hjerte» startet lørdag 3.november. Da åpner vi stemmelokalet i Dagbladet.no fra kl.00.01, og vi holder åpent helt til fredag 16.november kl.12.00. Vinnerne blir publisert på P4 og i Dagbladets papirutgave lørdag 17.november.
Norsk Tipping gir de ulike vinnerne og andreplassene penger til idrettsutstyr. 1. premie i hver klasse er på kr. 100.000! Stem på KBBK da vel og tips alle du kjenner om å gjøre det samme! Klikk HER for å stemme!
|

ULLMAX OG KBBK ER SANT!

klubbside_kampanje_456x147
Kirkevoll Basketballklubb er blitt forhandler av Ullmax. Mange har sikkert hørt om disse produktene som er av super kvalitet og er lett å selge. Vi selger både via klubbsidene (se nedenfor menyen til venstre) og vi skal ha direktesalg via klubbens medlemmer og foreldre. Til bruk når vi selger direkte har vi fått flotte og proffe bærevesker som på en elegant måte viser hele Ullmax-kolleksjonen.
Alle varer som bestilles betales av kundene selv og vi har ingenting med selve pengestrømmen å gjøre. Vi får derimot en god provisjon på det som selges via våre nettsider eller via klubbens selgere. Interesserte kan ta kontakt med Eva Fjærestad i styret som kan gi mer info. Eller man kan rett og slett bare gå i gang med handlingen ved å klikke på Ullmax-logoen på sidene våre. Lykke til!
PS: Jeg har prøvekjørt nettbutikken nå i kveld og den fungerer utmerket! Prøv da vel!
Ole Tom
|

KJØRELISTE FOR DE STORE JENTENE!

Arve har laget forslag til kjøreliste for de store jentene som spiller med Gimle. Du finner oversikten HER.
|

OVERVELDENDE STØTTE FRA DET LOKALE NÆRINGSLIV!

LabLogo2
Sponsorkronene ruller inn. Det drypper stadig inn hyggelige ord på gule bankgiro-blanketter! De siste bidragsyterne er LAB og ETA Engineering.
Vi er veldig takknemlig og takket være så god respons kan vi rapportere at klubb-økonomien ser merkbart lysere ut!
Tusen takk til alle bidragsytere! Du ser listen på vår sponsor-side!
|

TALENTSAMLING GUTTER-94

Denne lørdagen (27.oktober) skulle det vært arrangert trenerkurs i Gimlehallen. Det måtte gå ut på grunn av for få påmeldte. Dermed ble det ledig halltid og en etterlengtet kretstrening for gutter -93 og en talentsamling for gutter -94 ble dratt i gang på kort varsel. Våre 94-gutter var opptatt med Branncup i fotball denne helgen, men det var likevel to som fikk med seg samlingen. Lars og Espen stilte i Gimlehallen 13.00-14.30 og fikk god trening og nyttige tips av trener Kristian Høst. Han fortalte at det ikke blir noe kretslag for denne aldersgruppen i år, men at det legges opp til 5-6 slike talentsamlinger kommende vinter der alle 94-gutter som vil kan delta. Dette selvsagt for å høyne nivået, gi inspirasjon til å trene mer, bedre miljøet og skape et godt grunnlag for neste års kretslag.
Guttene våre gleder seg allerede til neste gang og håper flere av Kirkevollspillerne blir med.
Arve
|

VELLYKKET MOTIVASJONSSEMINAR MED EGIL SØBY!

9
KBBK arrangerte motivasjonsseminar med den kjente foredragsholderen Egil Søby på torsdag. Søby, som har et utall norske og internasjonale kajakk-medaljer og OL-gull med den legendariske Gull-fireren, er engasjerende og samlet full sal. Seminaret, som ble holdt i Norsk Hydro sitt auditorium på Sandsli ble vellykket på alle måter. De fremmøtte (fra forskjellige bedrifter og klubber) koste seg og for klubben ble det velkomne penger i kassen. Penger som vi kan bruke til basket-arbeid i Fanabygden!
Allerede 27. november arrangerer vi neste seminar og vi anmoder alle klubbens medlemmer om å hjelpe til med å skaffe deltakere. På bildet ser du en engasjert Egil Søby. Du finner flere bilder fra seminaret HER.
Ole Tom.
|

KRETSLAGSTRENING FOR GUTTER-92!

Kretslag: Gutter 1992
Gutter født i 1992 kalles med dette inn til sesongens første kretslagstrening. Trener for laget, Andreas Garbo, har følgende melding til aktuelle G92 spillere: SE HER.
|

SKILLINGSBOLLER BEDRE ENN VAFLER!

1
Sist helg spilte G15 to kamper på èn dag. Mellom kampene spiste vi vafler. Andre kampen spilte vi dårligere enn i første og vi var usikker på om dette kunne komme av vaflene.
Nå i helgen spilte samme laget to kamper på søndagen og vi var samlet hos Erlend til skillingsboller og sjokoladekake mellom kampene. Dette var tydeligvis bedre enn vafler, for prestasjonene i siste kampen var klart bedre enn i første (for de fleste). Dette er ikke hermed vitenskapelig bevist, men skulle vi havne i tilsvarende situasjon seinere i sesongen med to kamper på samme dag, vil vi gå for skillingsbolle/sjokoladekakevarianten.
Tusen takk til mamma Bjørg som stod for flott initiativ og glimrende servering. Du finner flere bilder (bl.a. av bollebakeren selv) HER.
Arve
|

ENDRINGER I TRENINGSTIDENE

Skjer stadig noe når det gjelder treningstider. M3 har trukket laget og sluttet (?) å trene. J-92 har trukket laget men fortsetter å trene. G-92 og J-95/94 ønsker mer treningstid.
Endringer på mandager:
 • G92 utvider med halv time og trener 16.00-17.30
 • J94/95 utvider med halv time og trener 17.30-19.00
 • J92 overtar M3 sin treningstid og har tid 20.30-22.00
 
Det kan komme flere endringer. Skjemaet under "Treningstider" i sidemenyen er oppdatert.
arve
|

KRONERULLING PÅ GANG!! Happy

Bilde 4
For å styrke økonomien og gi et enda bedre tilbud til våre medlemmer har vi startet en kronerulling blant alle bedrifter som holder til i eller har en tilknytning til Fanabygden. Flere bidrag er kommet inn og vi er meget takknemlig. Her ser du hvem som har bidratt. Du finner for øvrig til enhver tid oversikt over våre økonomiske støttespillere på sponsorsiden vår!

Ole Tom (fornøyd kasserer!)
|

J92 MÅ TREKKE SEG FRA SERIEN Sad

Etter lengre tid med dårlig fremmøte på trening og kamp kaster vi endelig inn "håndkleet" for jenter-92 sin del. Til tross for at de er påmeldt i serien og til tross for at en god del av jentene har betalt startlisens har det vist seg umulig å stille lag til kampene. Forrige helg stilte 2 spillere til kampen i Bjarghallen og nå erkjenner vi at vi ikke klarer å stille i serien. Synd for de jentene som ønsker å spille og synd for klubben som har betalt over 5.000 i startkontingent, men nå går det dessverre ikke lenger....
To av jentene, Emily og Linn, blir fortsatt med og hjelper til på J94 og J95 (som starter med seriespill etter nyttår).
Ole Tom
|

KATASTROFEHELG FOR HOP’S GUTTER 15

Som skrevet om annet sted på sidene spilte våre G15 to kamper mot Hop sist helg, en i 92-serien og en i 91-serien. Vi holdt vår gode tradisjon ved like og vant begge kampene, om enn svært så knepent i den siste. Hop skriver også om kampene på sine sider (hopbasket.no). De var selvsagt ikke like fornøyde med resultatene som vi var.Les mer her....
|

J-94 KAMPEN MOT ASKØY KAN IKKE FLYTTES LIKEVEL!

Helgens J-94 kamp mot Askøy ender med seier til Askøy ettersom vi fra Fana ikke kan stille. Kollisjon med skolekorets jubileumskonsert er ikke så god å gjøre noe med og ettersom kretsen ikke tillater flytting av kampen ender det derfor med 20-0 seier til hjemmelaget. En sur start på sesongen for våre jenter, men ikke noe å gjøre noe med dessverre...
|

GODT OPPLEGG I PAUSENE!

Sist helg (lørdag) spilte 15-årsguttene kamp både i 92- og i 91-serien. Mellom kampene var alle spillerne samlet hos Anders og Espen til vafler og litt å drikke. Det ga to seire, selvfølgelig først og fremst pga vaflene (takk til Bestemor). Kommende helg (søndag) spiller laget igjen to kamper. Kl 15.15 møter vi Gimle 2 i 91-serien og 19.45 møter vi Hop 2 i 92-serien. Begge kampene går i Slåtthaughallen.  Mellom disse kampene har vi planlagt å dra hjem til Erlend og på menyen står skillingsboller. Så gjennstår bare å se hvordan slike boller virker inn på resultatene.
Arve
|

NYE BILDER!

Ligger litt på etterskudd med referater etter kampens helger, men nå er i hvert fall bilder fra G92 og G94 kampene i bjarghallen lagt ut i guttenes fotoalbum. Se i menyen.
|

KUNNSKAPSTURNÉEN 2007!

Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité (NIF) i samarbeid med Norsk Tipping gjentar suksessen "Idrettens Store Kunnskapsturné" også i 2007. Trenere, ledere, tillitsvalgte og engasjerte foreldre ønskes hjertelg velkommen til gratis seminarer. Du finner mer info her.
|

ENDRINGER I TRENINGSTIDENE

Treningstidsoversikten er endret noe. Det har sammeneheng med at vi starter opp nye lag og må rokere litt for å få kabalen til å gå opp. Se oversikten over treningstider i menyen til venstre eller klikk direkte HER.
|

IKKE GLEM Å BETALE LISENSEN!!!!

Husk å betale lisensen!!! Og husk at betaling av lisens IKKE skal til Kirkevoll sin vanlige konto, men til Norges Basketballforbunds lisenskonto. Du finner kontonummeret øverst på KID-listen. Se for øvrig mer info HER.
|

EN FORMIDDAG MED PROFFENE!

IMG_1545

Gimles BLNO-lag har hatt besøk av Englands beste herrelag. Newcastle Eagles har spilt treningskamper mot Gimle både fredag (Gimlehallen) og lørdag (Øystese). Søndag var det de yngre spillernes tur til å få møte proffene. Fra kl 10 til 14 stilte proffene opp og ledet treningen for 40 ungdommer i Gimlehallen. Hele vårt G92-lag stilte (minus Roy som hadde konfirmasjon) + Espen fra 94. De fikk en hyggelig stund som ble avsluttet med pizza og brus. Se bildet.
Noen av 92/94-guttene var også til stede under kampen fredag. Da lot vi oss imponere av dunking og skuddferdigheter på høyt nivå. En av gutta satte 34 poeng, nesten bare på 3-poengere. Han bommet på èn i løpet av hele kampen. Under oppvarmingen satte han 17 tre-poengere på rad!!! Det er bare å trene.
Arve
|

LISENS- OG KID-OVERSIKT ER AJOURFØRT

Det har vært noen endringer i medlemsmassen for de yngste lagene og jeg har derfor ajourført lisensoversikten med KID og det hele. Du finner den HER.
Husk å betale lisensen!!! Og husk at betaling av lisens IKKE skal til Kirkevoll sin vanlige konto, men til Norges Basketballforbunds lisenskonto. Du finner kontonummeret øverst på KID-listen. Se for øvrig mer info
HER.
|

HUSK LISENSBETALINGEN!!!!

Så langt har bare 7 spillere betalt inn lisens. Jeg håper inderlig det kommer mer lisenspenger inn i morgen. Hvis ikke sliter både G92 og seniorene våre (bare en har betalt her!) med å få spille på lørdag!!
Ole Tom
|

BILDER FRA ÅPNINGSCUPEN ER PUBLISERT!

Tore Z. har tatt mange bilder fra åpningscupen. Du finner bildene i fotoalbumene til JK, G-92 og J92. Takk for bidrag, Tore!
|

EN FORMIDDAG MED PROFFENE!

Gimle Basket inviterer gutter og jenter til et sjeldent møte med profilene og de profesjonelle amerikanske spillerne i Newcastle Eagles.Les mer her....
|

GYMSALEN STENGT I DAG!

På grunn av at lokalene skal benyttes i forbindelse med valget vil gymsalen på Kirkevoll skole være opptatt mandag 10/9. Det blir altså ingen trening der denne kvelden. Vi har fått låne Bjarghallen på mandag så de av våre spillere som ønsker det kan trene der fra 19.00 til 21.00.
Arve
|

VIKTIG OM SPILLERLISENSER!!!

Det nærmer seg seriestart og allerede til helgen skal to av våre lag i "ilden" (se KBBK-kalenderen for kamptidspunkter). Men før man får spille kamp må lisensen være betalt. Alle spillere i aldersbestemte klasser (født 1989-1994) samt seniorene vår må betale lisens. Miniene (som starter seriene senere) slipper dette.

Nytt i år er at Kirkevollspillerne selv må ta ansvar for innbetaling av lisensen. (Klubben har ikke råd og tid til å legge ut og kreve inn igjen disse pengene.) Det betyr at spillerne selv må sørge for betaling og dermed selv må ta ansvar for at man har gyldig lisens når kampene starter. Manglende innbetalt lisens betyr at man ikke får spille kamp! Dette følges meget grundig opp av dommerne og ingen unnskyldninger hjelper! Har laget for få spillere som har betalt lisens risikerer vi i tillegg at motstander dømmes som vinner uten kamp. Dette bør vi unngå!!

Når lisensen betales er det viktig at man oppgir korrekt KID (kundeidentifikasjon). Jeg har laget en oversikt som viser hvilken KID som skal benyttes, kontonummeret det skal betales til samt hvor mye den enkelte skal betale. Du finner KID-oversikten her. Husk at lisensen må betales senest 3-4 dager før kamp for at den skal være registrert. Ta også vare på kvitteringen og ta den med på de første kampene - den kan være god å ha om betalingene ikke er registrert hos Basketballforbundet.

Ved spørsmål: Kontakt oss via Kontakt-skjemaet.

Ole Tom
|

AKTIVITETSLEDERKURS BASKET!

Har du lyst til å være med på aktivitetslederkurs? Gimle står om arrangør og vi får delta til rabattert pris siden vi er samarbeidsklubb. Ta kontakt med Arve Helgesen om du har lyst til å delta. Mer info på Gimle sine sider HER.
|

HØSTENS OG VINTERENS KAMPOPPSETT ER KLART!

Bilde 2
KBBK-kalenderen er nå oppdatert med alle kampene for våre aktive lag. Så nå kan dere starte planleggingen. de første kampene begynner allerede i midten av september. Kalenderen kan du bla i måned for måned og om du klikker på de forskjellige kampene kan du også se hvor kampen spilles. Vi er veldig takknemlig for tilbakemeldinger dersom dere finner feil.
Endringer kommer helt sikkert, men det skal vi prøve å få med oss etterhvert som de kommer.
Ole Tom.
|

TRENINGSTIDER

Ja, så nærmer vi oss en ny og spennende sesong. Som tidligere sliter vi med å få nok treningstid til våre lag. Vi har heller ikke i år fått treningstid i noe hall og må således nøye oss med gymsalen på Kirkevoll skole. Den er jo mye mindre enn en basketbane så det er et klart handicap for våre lag. Er skuffende at de som sitter og tildeler tid bare bruker blåkopi av fjorårets skjema. Basketkretsen stiller nå som "krav" for å få utsatt kamper at de kan spilles seinere i lagets treningstid. Det kan vi altså bare glemme.
 
Vi jobber nå med å fordele tiden vi har fått mellom lagene våre. Dette kommer vi tilbake til i løpet av uken. Treningene på Kirkevoll starter uke 36 (f o m mandag 3.september). Inntil da har vi mulighet å trene i Bjarghallen mandager fra kl 19.00. Det er friidrettens tid, men de blir utendørs inntil høstferien. Her er det bare å stille opp for alle våre spillere. Ellers er det lov å drive egentrening. Man trenger ikke store plassen for å trene ballkontroll og det er heller ikke vanskelig å ta seg en løpetur. Håper dere er i brukbar form når vi nå starter opp igjen. Er ikke lenge til åpningscupen (7.-8. og 9.sept.) og der er vi påmeldt med 92-jenter og 92-gutter.
Arve 
|

ENDA FLERE BILDER FRA HANSA CUP!

Tore og Berit har sendt meg flere bilder fra Hansa Cup. J90 og G92). De siste fra finalene. Beklager at de publiseres så sent. Det blir mest sykkel på meg akkurat nå når det ikke lenger er basket-sesong...... Sad
Du finner de nyeste bildene i respektive lags fotoalbum (G92 og J90).
|

BILDER FRA HANSA CUP

Tore Z. har tatt bilder fra Hansa Cup. Du finner dem i J90 sitt fotoalbum HER. Det ryktes for øvrig at det er noen kampreferater på gang....
|

HANSA CUP!

Flere av våre lag skal spille kamper i Hansa Cup denne helgen. Det gjelder G92 og J92 (14 år), J90 (16 år). Du finner komplett kampoppsett HER. Hansa Cup sine hjemmesider på nettet finner du HER. Noen bilder fra Cup'en som Tore har tatt finner du HER.
|

KRISTINA HENGER MED PÅ LANDSLAGET!

Kristina
Sakset fra basket.no:
Landslag: Andre uttak J16 (11.4.2007)
Etter nye fem treningsøkter i starten av påsken har coach-teamet for vårt U16-lag for kvinner bestemt seg for kutte troppen ned til 13 jenter. Deres neste samling er helgen 20.-22. april. De som fremdeles er med finner dere nedenfor.

Følgende spillere innkalles til samling 20.-22. april:
Kristina Brunvall, Kirkevoll
Nora Røst, Ammerud
Hege Blikra, BK Basket
Sandra Sivertsen, Nattland
Ingrid Sørtveit, Gimle
Stine Solberg, Nattland
Sigrid Skorpen, Asker
Merve Payasly, Centrum
Nnenna Echem, Centrum
Vilde Nilsen, Halden
Marit Vossgård, Hop
Emile Grønås, Nattland
Maren Austgulen, Ulriken
|

KATRINE FEIRER 17. MAI I SVERIGE!

Katrine Fjærestad er uttatt på landslaget for 18-åringer. I starten av påskeferien ble det gjennomført nye samlingsøkter for våre aldersbestemte landslag. Vårt U18 landslag på jentesiden har blitt redusert til 12 spillere + 2 reserver i etterkant av denne samlingen. Og Katrine er med! Les mer HER.
|

INGEN TRENING PÅ KIRKEVOLL MANDAG  26.MARS

På grunn av arrangement i nye gymsal blir det ingen baskettrening på Kirkevoll mandag 26.mars. For oss gjelder det G94 fra 16-17, G92 fra 17-18, J90+J91 fra 18-19 samt M4 (seniorene) fra 20.30-22. Resten av uken skal det være vanlig trening.
|

NYE BILDER, REFERATER KOMMER

Referatene kommer etterhvert, men foreløpig er det lagt ut bilder fra søndagens kamper for G94 og J91 i respektive lags fotoalbum.
|

SFO-BASKET I KIRKEVOLL-REGI ER EN SUKSESS!

SFO-basket'en på Kirkevoll som er et samarbeidsprosjekt mellom Gimle og Kirkevoll Basketballklubber og Kirkevoll Skole er en suksess. Over 40 gutter og jenter har vært med siden februar og tiltaket er populært. Trener fra Kirkevoll Basketballklubb og støtte fra Gimle (en av norges mest fremgangsrike klubber) gjør sitt til at dette blir artig og lærerikt. For Kirkevoll Basketballklubb gir det en fin rekrutteringsmulighet og planen er å starte opp ett eller flere nye lag i miniseriene til høsten. En fin komplettering til våre eksisterende lag. Du finner mer info om opplegget her. Vi kommer tilbake med reportasje fra en trening med bilder.
Ole Tom
|

NYE BILDER FRA KAMPEN DER KATRINE BLE SERIEMESTER!

Arve har sendt noen bilder som ble tatt etter at Katrine ble seriemester med Gimle i eliteklassen for en ukes tid siden. Vi fant flere kjente fjes! Du finner bildene i J90 fotoalbum HER.
|

KATRINE SERIEMESTER MED GIMLE I EK

For andre året på rad har Katrine fått være med å vinne seriemesterskapet i EK (elite kvinner) med Gimle. I den avgjørende kampen på lørdag i Gimlehallen slo de Bærums Verk så klart som 83-45. De begynte som vanlig med å ligge litt etter (14-17 etter første periode), men vi så at det var mer innsats og vilje i laget enn på lenge og hadde allerede da troen på at dette skulle gå. I andre periode overtok de føringen og gikk til pause med en 11-poengs ledelse (38-27). Etter hvilen var det ingen tvil. Gimlejentene hadde bestemt seg for ikke å slippe Bærumsjentene inn igjen i kampen og slik ble det. Før siste periode var ledelsen øket til 62-41 og feiringen var i gang. Til slutt var altså avstanden øket til 38 poeng og seieren var overbevisende. Riktignok manglet B/V et par spillere, men dette laget slo Ullern forrige helg og har en bred stall. Men det holdt altså ikke mot et heltent Gimlelag som endelig spilte Gimlebasket igjen. Etter noen litt svake kamper i det siste var det godt å få vist at de fremdeles kan prestere på dette nivået.
Katrine fikk spille 20 min og satte 9 poeng. Med dette var hun 4.mann på Gimles poenglisten etter Whitney (17), Marianne (16) og Sigrunn 13. Hun ble også bokført med 5 returer og 3 assist. Bra levert. Vi gratulerer!!
Arve
|

LURER DU PÅ HVORDAN VI GJØR DET I KRETSSERIENE?

Kirkevoll har 7 lag med i seriene og så langt ligger de fleste pent plassert på de forskjellige tabellene. For miniene våre (94'ene) ajourføres ikke tabellene, men alle de øvrige lagene kan måle seg mot kretsens øvrige lag. De eldste guttene gjør det aller best, men også mange av de andre KBBK-lagene kan gjøre det godt i innspurten.
Se link til de forskjellige tabellene her:
* Herrer 4. divisjon
* Gutter-92
* Junior Kvinner
* Jenter-90
* Jenter-91
* Jenter-92
|

JUNIOR KVINNER HAR OGSÅ FÅTT FOTOALBUM!

Nå har junior-laget fått sitt eget fotoalbum også. Tore Z. er første bidragsyter med fine bilder fra lørdagens kamp mot Bønes i Gimlehallen!
|

KRISTINA PÅ LANDSLAGSSAMLING!

Kristina
Kirkevoll basket er en liten klubb med relativt få lag. Likevel ser vi at det er mulig å nå langt også fra et slikt utgangspunkt. Nå har vi fått en ny spiller i landslagsdiskusjonen. Kristina Brunvall (her i kamp mot en grønnkledd Bønesspiller) er tatt ut til samling for J91. Samlingen skal være her i Bergen 23.-25.februar. Her fra Bergen har Hop fått med 4, Nattland 4 og Kirkevoll, Gimle, Ulriken og Ytrebygda 1 hver.

Vi gratulerer!

Arve
|

BASKETSKOLE I VINTERFERIEN!

Gimle arrangerer basketskole i vinterferien. Skolen er for alle på barneskolen - 8-13 år. Ettersom Kirkevoll samarbeider med Gimle koster det bare kr. 250,- for KBBK-medlemmer. Så til dem som skal være hjemme i vinterferien: Her er det muligheter for basket fra morgen til kveld! Du finner mer info på Gimles hjemmesider HER.
|

KOLLISJON I BJARGHALLEN TIL HELGEN - FLERE KAMPER FLYTTET!

Mer rot fra kretsen, dessverre. Kampene i Bjarghallen til helgen er lagt til tider som kolliderer med håndballarrangement samme sted. De fleste av kampene er flyttet. Sjekk kalenderen eller kretsserie-oppsettet i dokumentarkivet; alt er oppdatert med siste info fra kretsen.
|

TAP MOT HOP B i DAG FOR UINSPIRERTE 92-JENTER

Dagen startet med skarve 3 frammøtte i Bjarghallen da J92 skulle spille kamp mot Hop. Som ved tidligere anledninger er mobiltelefonen god å ha og denne gangen var det sykdom og forglemmelser som var hovedårsak til det dårlige fremmøtet. Det ordnet seg omsider og tidsnok til at kampen kunne gå som planlagt. Marit (som satt i sekretariatet) har skrevet en oppsummering fra kampen HER.
|

MANGE KAMPER TIL HELGEN

Til helgen er det MANGE kamper for Kirkevoll-lagene. Her er en oversikt (bilde av KBBK-kalenderen):
Bilde 1
|

TIDVIS BRA SPILL MOT HOP ULRIKEN FOR J-91, MEN DET VISTE IKKE PÅ POENGTAVLEN.......

6
Jenter-91 har ikke alt for mange spillere i stallen og med Inga på tur med friidretten og en Kristina som ikke helt hadde fått med seg at det var kampdag skulle et bli tøft mot et fulltallig Hop Ulriken lag i Slåtthaughallen. 5 jenter stilt før start - lovlig sent og dårlig oppvarmet. På toppen av det hele fikk Marte en vond strekk i nakken like før avkast. Men det stopper ikke tøffe unge damer som Petra og Marte(bildet)! Les fullt referat fra kampen i jentenes blog.
|

Katrine på landslagssamling!

0
Landslaget for J-89 skal ha sin første samling for året. Det skal skje her i Bergen 23.-25. februar (første helgen i vinterferien). Blant de totalt tyve jentene som er innkalt er det funnet plass til Katrine som en av ni fra vår krets. I troppen er der forøvrig overraskende mange 90-jenter.
"Veldig inspirerende", sier Katrine, "og målet må være å henge med videre når troppen skal krympes". Vi ønsker lykke til!
Arve
|

Feil i kampoppsettet gir en kamp mindre for J-94!

Pga en feil i kretsserieoppsettet har kretsen ført opp Loddefjord 2 en gang for mye i J-94-serien. Kampen mot Loddefjord 2 den 11. mars er derfor strøket fra terminlisten. Dokumentarkivet og KBBK-kalenderen er oppdatert.
|

Noen småendringer i kretsseriene!

Fortsatt kommer det endringer. Denne gangen berører det kamper litt lenger fram i tid. Oppdaterte kretsserier (inkl. minienes kamper) ligger i dokumentarkivet. Endringer er merket med gul farge (takk, Ruth!). KBBK-kalenderen er også oppdatert med alle endringer!
|

J-91 sin kamp mot Gimle søndag er utsatt!

Det har vært mye frem og tilbake med helgens kamper. Nå har vi fått beskjed om at J91 sin kamp mot Gimle må avlyses i dag. Vi vil gi beskjed om nytt kamptidspunkt når dette er klart. Vi beklager rotet....
|

Gratis sekretariatskurs!

Basketfamilien
Denne gjengen (fra Fanahammeren) vet hvordan jobben i sekretariatet skal gjøres, men basketen trenger flere med denne kompetansen. Det arrangeres derfor gratis sekretariatskurs for alle interesserte 29. januar på Idrettens hus på Brann Stadion. Du finner mer info HER.
|

Kampoppsett for miniseriene er klart!

Kampoppsettet for miniene er nå klart og alle kampene er lagt inn i KBBK-kalenderen. Du finner også samlet kampoppsett for begge mini-lagene her: JENTER-94 GUTTER-94. Legg merke til at begge lag spiller kamper allerede 27. januar!

Det er viktig å merke seg at vi er arrangør på svært mange kamper! I miniseriene er det slik at hjemmelaget (uansett hvilken hall vi spiller i) har ansvaret for kamparrangementet. Det betyr at hjemmelaget må stille med folk til sekretariat (skema og klokke). Vi trenger flere som vil ha opplæring til disse oppgavene. Ta kontakt via Kontaktskjema.
|

Alle kamper og treninger er nå oppdatert i KBBK-kalenderen!

KBBK-kalenderen som ligger i menyen til venstre er nå oppdatert med alle vårens kamper. Mini-seriene er ikke klare ennå så de mangler, men alle de øvrige kampene er på plass. Du bør gjøre det til en vane å sjekke i KBBK-kalenderen - vi vil gjøre vårt ytterste for at den til enhver tid skal være oppdatert. Det er også mulig å legge kommentarer og annet i den for pressering av kjøring til kamper etc. Hvis du registrerer deg som bruker av Google Kalender (link under menyene til venstre) kan du abbonere på kalenderen og får den som en integret del av din egen, privat kalender. da får du også bedre søkemuligheter og rapporter basert på KBBK-kalenderen og øvrige kalendere du lager eller abbonerer på. Det finnes en rekke kalendere tilgjengelig på nettet - også mange norske (helligdager, skoleruten o.l. Google kalender er også ypperlig f.eks som familiekalender, personlig bruk etc. Gratis er den også. Kan anbefales!
Ole Tom


|

Nye, flotte J90-bilder!

Moelje
Tore Zakariassen har vært i Bjarghallen med sitt kamera og har tatt noen flotte, actionfylte bilder fra kampen mot Loddefjord i helgen.
Jentene vant for øvrig knepent etter en tøff kamp! På bildet ser du hvordan det ble kjempet. Ryktene tilsier at Ane eller Katrine visstnok er unders her et sted.....!

Du finner bildene i jentenes fotoalbum.
|

Kirkevoll-kalender!

Redaktøren har prøvd seg litt fram med å lage en kalender for alle KBBK-treninger og kamper. Et lite eksperiment. Kom gjerne med tilbakemeldinger på om dette er en OK måte å presentere dette på! Du finner KBBK-kalenderen her!
Ole Tom
|

Kampoversiktene for våren er oppdatert

Med unntak av miniene (jenter og gutter født i 94) er det meste klart hva angår kretsseriene for våren. Det er gjort en rekke korrigeringer; nesten alle Kirkevoll-lag har små forandringer. De fleste justeringene er i J16, som har fått 4 nye kamper og 4. div menn som har fått alle kampene sine omberammet. JrK mangler fortsatt noen kamper. Du finner oversikten i dokumentarkivet - eller direkte HER.
MVH Ruth
|

Kampoppsettet for Julecupen er klart

Oppsettet for Julecupen er nå publisert på kretsen sine sider. Kirkevoll stiller med lag i SG-14 (Gutter-92) og spiller 2 kamper onsdag 27. desember. Vinner de kampene sine blir det flere kamper. Vi ønsker lykke til! Du finner kampoppsettet HER.
|

God jul!

680247-01ec14b521faca0cb9e5a075a071ebc4
Julestemningen kommer krypende også i Fanabygden og selv om Rudolf er litt frustrert over mangel på snø så kommer nok nissen i år også! Vi i styret ønsker alle spillere, trenere, lagledere og foreldre en riktig god og fredelig jul!
|

Seks fra Kirkevoll på kretslagene!

15
For noen år siden hadde vi fem jenter fra Kirkevoll med på kretslaget for J90. Men det blir vanskeligere og vanskeligere å henge med når man blir eldre. Av disse fem er det i dag bare Ane og Katrine som fortsatt spiller på kretslaget. Men det trenes godt i andre lag i klubben også. Til helgens kretslagsturnering er Kirkevoll representert med hele seks spillere. Foruten de to overnevnte er Ana Maria (i hvit drakt på bildet) med på J89, Kristina på J91 og Joachim og Anders på G92. Vi har altså spillere på fire forskjellige kretslag. Vi gratulerer spillere, trenere og klubben med flotte prestasjoner som har resultert i så mange kretslagsplasser og ønsker spillerne lykke til under turneringen i Oslo.
Kampoppsettet kan dere finne på kretsens nettsider. Der blir sikkert også resultatene oppdatert etter hvert som kampene spilles. Erfaringsmessig regner vi med at jentelagene har størst sjanse til å hevde seg, men kretslagene forandrer seg fra år til år så mye kan skje. Følg med, følg med...
Arve
|

Utsatte kamper for Jenter-91 og Gutter-92

På grunn av at mange spillere er med på kretslagsturneringen i Oslo kommende helg, har kretsen omberammet en del kamper. For Kirkevoll gjelder det to kamper. J15 skulle ha spilt mot Gimle i Gimlehallen lørdag kl.10.30 og SG14 mot Hop 1 i Slåtthaughallen søndag kl.13.00. Begge kampene er utsatt. Ny dato og klokkeslett kommer seinere. Kretsserie-oversikten i dokumentarkivet er oppdatert!
Arve
|

Ikke lett å slå 94-guttene!

Paal og Ephrem
Lørdag 9. desember var det klart for tredje og siste spilledag for 94-guttene i denne første runden. Kampene gikk denne gangen i den flotte nye hallen på Olsvikåsen vgs (der 94-jentene spilte forrige helg). Hallen er lys og fin, men en av kurvene er allerede kraftig bøyet etter at noen bare dunke på de lave kurvene. Dette ødelegger litt og det er alltid kjedelig å spille på slike skjeve kurver.
Men det tok ikke spillegleden fra Paal og Ephrem (bildet) eller de andre guttene våre. .........! Les mer i guttenes blog!
|

Gutter-94 ubeseiret gjennom 2. runde!

20
Litt forsinket kommer her referat fra forrige helgs tre kamper der Rune (bildet) og de andre 94-guttene viste styrke. Lørdag 25.november var det nemlig klart for andre runde i miniserien for gutter-94. Som nevnt tidligere er minikampene i år samlet på spesielle helger. Nå spilles det tre kamper pr helg, noe som gir mange frihelger i mellom (forhåpentligvis til foreldre og søskens store glede). Sist lørdag var miniene samlet i Gimlehallen og det endte med flotte resultater til guttene våre. Du finner alt om kampene i guttenes blog HER.
|

Opptur for 94-jentene!!

4
For noen uker siden røk det nystartede jentelaget vårt på 2 solide tap og vinnerne så 3-sifrede tall på resultattavlen. Denne gangen ble det andre boller og tapssifrene ble halvert på Olsvik. Siri Heggheim (bildet) og de andre jentene viste lovende takter selv om det ble mye baklengs også i dag. Les mer i jentenes blog og se bilder i jentene fotoalbum! !
|

Mange nye bilder fra helgens kamper!

Jenter-92 og Gutter-92 spilte i går i Fyllingsdalshallen. I dag spilte jenter-94 i den nye, fine gymsalen på Olsvik videregående skole. Bildene er klare - og du finner dem i respektive lags fotoalbum, men referatene fra kampene ligger litt på etterskudd. Coming soon to a PC near you....
|

Søvnige 92-jenter kom til kort mot Ytrebygda lørdag!

4-1
Det er godt å ligge i sengen en ruskete lørdagsmorgen i november. Det kunne man kanskje også tillatt seg om det ikke var for at kampen en skulle spille var flyttet fra Bjarghallen til Fyllingsdalshallen og fremskyndet til kl. 11:00. Fotografen (undertegnede) manglet skyss denne morgenen og var nok viktigste årsak til at vi klarte å stille et halvt lag på banen denne dagen. Les mer om Lene (bildet) og de andre jentenes litt haltende innsats mot Ytrebygda i jentenes blog.
|

Ny tid for Gimle

Gimle har denne gang valgt ikke å melde på lag til junior NM for kvinner mens det er meldt på lag for junior menn. Det er gode grunner til dette og Arve har sammen med Jan Erik Price fra Gimle lagt ut følgende melding på Gimle sine hjemmesider.... Les mer her....
|

Liten korreksjon i terminlisten for Junior Kvinner

Brattholmen har trukket sitt lag i Junior Kvinner. Kretsserieoversikten i dokumentarkivet er justert.
|

Helgens kamper

Førstkommende lørdag har G-94 sin andre turneringshelg, denne gang i Gimlehallen. Det blir tre kamper på lørdag. De åpner mot Hop kl.14.00. deretter er det Ulriken kl.16.00 før de avslutter mot Gimle Skjold kl.18.00. I tillegg spiller J-15 mot Gimle i Bjarghallen kl.15.15.
Søndag er det, så vidt jeg kan se, bare en kamp: Kl.14.30 spiller J-14 mot Ytrebygda i Sandslihallen.
Ha en fin helg!
Arve
|

VIKTIG!! En rekke Kirkevollkamper er endret!

På grunn av julemesse og andre endringer er en rekke Kirkevoll-kamper endret. Kretsserieoversikten er oppdatert i henhold til alle endringene. Du finner den i dokumentarkivet.Les mer her....
|

Nye bilder lagt ut i Gutter-92 sitt album!

Både Ole Tom og Eva hadde fotografiapparatet med seg på kamp lørdag og det ligger et godt knippe bilder i lagets fotoalbum. Du finner de siste bildene HER.
|

Gimle/Kirkevoll JK med egne sider!

Arve har skrevet den første oppsummeringen fra juniorenes sesong. Du finner mer på lagets egne sider HER.
|

Helgens kamper

I helgen er er det flere Kirkevoll-lag som skal "i ilden". Oversikten over kampene ser du her:

Bilde 4
|

En del forandringer i kampoversiktene!

Den alltid årvåkne Ruth har oppdatert kretsserie-oppsettet. Askøy har trukket laget i Jenter 16. Brattholmen har gjort det sammen i Gutter 14 serien. Disse kampene er ikke med i terminlisten lengre. Det blir dermed bare en kamp med arrangøransvar i Bjarghallen den 2. desember. En kamp i Gutter 14 har nytt tidspunkt. Ellers er det 3 utsettelser iflg terminlistene. Oppdaterte oversikter finnes i dokumentarkivet.
Ruth
|

Sterk sesongåpning av Gutter-94 i Landåshallen denne helgen!

Lagbilde G94 20061029
Serien for minispillerne er lagt om fra i fjor til i år. Inntil i fjor spilte de en kamp pr. helg, noe som la beslag på ”hele” helgen og kunne være et hinder for annen aktivitet, for eksempel hytteturer og lignende. Nå er kampene samlet til bestemte helger. Dermed får spillerne mange flere frihelger. Ut fra hva vi hørte av foreldregruppen nå sist helg var dette en meget populær omlegging. Våre minigutter hadde sine første kamper nå sist søndag (29.okt), og det gikk veldig bra.  Les Arves oppsummering fra kampene her!
|

Basket-sesongen er i gang igjen!

Sesongen er i gang igjen og det "renner" på med kamper fremover. Her er noen små ønsker fra redaktøren og styret.Les mer her....
|

91-jentene sesongdebuterte med seier over Bønes i dag!

Martine og Marte
Martine og Marte (bildet) sto for de fleste scoringene da Kirkevoll Jenter-91 slo Bønes i Bøneshallen i dag. Men det tok litt tid før "Kirkevollmaskinen" startet i dag. I starten av kampen var det famlende og litt tafatt, men det kom seg etterhvert! Du kan lese alt om kampen HER.
Ole Tom (som også fotograferte).
|

Miniseriene er klare fra kretsen

Miniseriene har i høst fått et helt annet oppsett enn tidligere. Kampene er konsentrert som turneringer og både Jenter-94 og Gutter-94 får 3 spilledager med 3 kamper hver dag (totalt 9) denne serierunden. Du finner kampoppsettet i dokumentarkivet sammen med øvrige kretsserier. J-94 og G-94 er lagt til de øvrige kampene der.
|

Nå er serie-oppsettet for Gutter-92 også klart!

Oppsettet for G92 sin kretsserie er nå lagt ut. Du finner oppdatert kretsserieoppsett ligger i dokumentarkivet.
|

Litt endret look-and-feel

Disse sidene har fått et litt endret utseende. Alt fungerer imdlertid nøyaktig som før. Årsaken til endringen er av teknisk grunner. Jobber med å få tilbake det tidligere utseendet - som dessverre ikke fungerer helt etter intensjonene akkurat nå. Håper det ikke medfører problemer for noen.
|

Oversikten over kretsseriene er oppdatert!

KBBK spiller ingen kamper dene helgen og heller ikke i løpet av høstferien eller kommende helg. En rolig start på en ny sesong med andre ord. Ruth har oppdatert vår oversikt over kretsseriene og varsler om at dt kommer endringer etterhvert som alt kommer på plass. Den til enhver gjeldende oversikt finner du i Dokumentarkivet her på sidene.
|

Kommende helgs kamper!

Her er en oversikt over kommende periodes kamper. Vi vil prøve å legge ut en liten "reminder" i midten av hver uke fremover. Da blir det litt lettere å holde oversikten!
Vær OBS på at kampen for J-90 er flyttet fram ift. opprinnelig tidspunkt i terminlisten. Takk til Ruth som følger våkent med på alles vegne!
Ole Tom Happy

Bilde 4
|

Vi trenger flere epost-adresser til spillere og foreldre....!

krollalfa
For å sikre en effektiv kommunikasjon vedr. info fra klubben ønsker at vi å etablere distribusjonslister med epost-adresser som gjør denne delen av klubbvirksomheten effektiv og rask. Vi vil derfor svært gjerne ha inn flere epost-adresser fra dere. Det gjelder så vel spillere som foreldre. De som allerede har mottatt meldinger fra klubben ligger jo allerede inne, men er du i tvil, eller vet at du ikke har oppgitt epost-adressen din, vil vi svært gjerne at du gir oss en lyd. Bruk aller helst KONTAKTSKJEMAET på sidene her eller send en melding til webmaster@kirkevollbasket.no så registrerer vi din epost-adresse. Husk å oppgi hvilket/hvilke lag epost-adressen skal knyttes til! Vi lover å ikke misbruke tilliten - og du kan når som helst be om å bli slettet fra listen.... På forhånd takk for hjelpen! Ole Tom.
|

Katrine på landslagssamling

Katrine på landslagssamling
Helgen 19.-21.mai hadde jenter -90 sin siste landslagssamling før avreise til turneringen i Sverige. Katrine representerte Kirkevoll, og ellers fra Bergen finner vi tre fra Ytrebygda, to fra Hop og en fra Loddefjord. Østfra stiller Ammerud med to og Asker, Ullern og Persbråten med en hver.
Programmet i helgen bestod av èn økt fredag kveld, to på lørdag og treningskamp + trening på søndag. Les alt om samlingen og overnattingsgjestene i Jenter 90 sin blog.
|

Sluttspill junior-NM 2006 går i Bergen denne helgen!

For dem som har lyst på litt påfyll av basket etter påsken finner dere link til kampoppsett og resultater i helgens junior-NM HER.
|

J92 med klar seier over Bønes

Emily i svevet
Emily (bildet til høyre) scoret flest poeng i helgens kamp mot Bønes i Bjarghallen. I de to første omgangene hang Bønes greit med og det sto 12-12 på tavlen, men etter pausen satte jentene fart og Emily prikket inn en rekke scoringer som fikk Kirkevoll i ledelse med 22 mot 16 poeng. I siste omgang delte Maj-Tonje og Linn på scoringene og vi økte ledelsen slik at kampen endte med 34 poeng til KBBK og 20 til Bønes. Les mer her!
|

Nye bilder....

Det er lagt ut en god del nye bilder fra helgens kamper. Nå senest for G94 (tatt av en Ytrebygda-pappa) og J90 (Tore Z.). Takk for bidrag!
|

Jevn og spennende G94-kamp mot Gimle/Skjold i dag!

George sikter seg inn
Det ble en litt treg start på kampen mot Gimle i dag. Kirkevoll stilte bare med 4 spillere da kampen skulle starte og undertegnede måtte vekke Ephrem og broren George (bildet) hjemme på Norheim for at vi skulle blii fulltallig. Der i gården hadde de aldeles glemt at det skulle være kamp...I Bjarghallen ventet de heldigvis på oss og dermed slapp vi å spille i undertall. les mer i nyhetsblog'en til G94 HER.
|

Det går mot en svært travel baskethelg!!

Kamper 1.-2.april
 
Lørdag 1.april er vi involvert i følgende kamper:
 
09.15    G92      Kirkevoll            - Hop 2                         Bjarghallen
10.30    G94      Kirkevoll            - Gimle Skjold               Bjarghallen
12.00    J92       Kirkevoll            - Bønes                        Bjarghallen
13.15    J89       Kirkevoll            - Bønes                        Bjarghallen
14.15    KJ        Bønes               - Gimle                         Gimlehallen
14.45    J91       Kirkevoll            - Bønes                         Bjarghallen
 
Søndag 2.april har vi disse kampene:
10.15    J91       Gimle               - Kirkevoll                     Gimlehallen
12.00    M4       Os                   - Kirkevoll                     Oshallen
15.00    G94      Ytrebygda         - Kirkevoll                     Landåshallen
17.45    G92      Ulriken              - Kirkevoll                     Landåshallen
19.00    J90       Hop                  - Kirkevoll                     Slåtthaughallen
19.00    J89       Ulset                - Kirkevoll                     Flaktveithallen
19.00    KJ        Ytrebygda         - Gimle                         Landåshallen
 
Tidligere har vi gitt beskjed på kretskontoret om at J89 og J90 er det samme laget og at disse kampene ikke må kollidere. Vi regner derfor med at en av disse kampene (søndag 19.00) blir flyttet.
 
Lørdag er siste gang denne sesongen vi har arrangement i Bjarghallen. Ta hele familien med og legg turen innom og se på (forhåpentligvis) spennende kamper. Kombiner det gjerne med en tur i de flotte turløypene i Hordnesskogen (utgangspunkt vis a vis Bjarghallen). Det blir salg av kaker og kaffe i hallen. Vi sees (?)
Arve  
|

Kreative KBBK'ere spilte i suksess-oppsetningen "Heksene" på Kirkevolll skoleteater

Heksene
At det er mye aktivitet i Fanabygden vet vi godt. At mange av de som spiller basket også er involvert andre steder har vi vel også en berettiget mistnake om. Siste helg var mange av KBBK-sppillerne involvert i oppsetningen "Heksene" i regi av Kirkevoll skoleteater. En titt på rolle-listen i programmet avslører mange kjente navn: Anna Marthe (bestemor), , Sebastian (barnebarnet Robin), Charlotte (fru Skukllerud), Petter (data-nerd), Emilie (heks) og Roy Henry (Ole Jonny Ronny Reidar!). I tilelgg var Malin med på å skrive stykket! Bildet av her får tale for seg - du finner adskillig flere kjente fjes i "heksealbumet" som ligger HER.

Forestillingen ble for øvrig en stor suksess som gikk fredag, lørdag og søndag for fulle hus! Gratulerer med innsatsen!
Ole Tom
|

Mange nye bilder!

Det ble tatt en god del nye bilder i helgen i Bjarghallen. Ta en titt i fotoalbumene til J89, J91 og J92. Guttene var det ingen som tok bilde av - det får heller bli neste gang! (Men det er ikke forbudt for andre også å bidra med bilder..... ).
Ole Tom.
|

Jenter-91 våknet for sent mot Ulriken i Bjarghallen!

Marrte i skuddposisjon
Marte og de andre Kirkevoll-jentene kom ikke skikkelig i gang før i 3. omgang i dag og da var "toget gått" ettersom Ulriken på det tidspunkt ledet med 25 poeng. I 3. og 4. omgang jevnet det seg mer ut og Kirkevoll var mer med i spillet. En del gode scoringer og bedre forsvarsspill ble det og. Likevel økte Ulriken og vant til slutt komfortabelt. Lene var dagens uheldigste og fikk en vridning i kneet. hun så de siste omgangene fra "benken".
les mer i
J91-bloggen!
|

Hop stilte ikke til G94-kamp! Sad

Lørdag morgen var det mange trøtte G94-fjes på vei opp fra den gode varme sengen. Klokken var ikke mye og både foreldre og spillere kunne godt tenkt seg å tilbragt litt mer tid under dynen før frokost. MEN, er det kamp så er det kamp! Basket er jo GØY! I hvert fall når det er noen å spille mot. Men Hop stilte ikke opp... Les mer i G94-blog'en.
|

Katrine på J90-landslaget!

Vi gratulerer Katrine med landslagsplass i J90! Når en ser på andre jenter som er tatt ut fra vår krets, er nok ikke Ane Z og Andrea langt unna en representasjons- oppgave.
Helge
|

Katrine fikk NM-gull med Gimle!!

Katrine med NM-medalje
Søndag spilte Gimle sin siste EK-kamp i grunnserien og vant sine velfortjente gullmedaljer i årets NM Og Katrine fra Kirkevoll var med på laget!. Dermed har KBBK for første gang hatt med spillere som har medalje av edleste sort i senior-NM. Neste helg går turen til London for Katrine og lagvenninnene hennes. Les mer i J-90 nyhetsbloggen!
|

Kirkevoll-jenter på landslagssamling


katrine, andrea og ane
Katrine, Andrea og Ane (bildet) har vært på landslagssamling denne helgen! Les om samlingen, overnattingsbesøk fra Asker og en pappa som forsover seg i blog'en til jenter-90!

|

Følger du med på hva som diskuteres i Brukerforumet?

Det er foreløpig ikke så mange som deltar i diskusjonene på Brukerforumet. Det hadde vært hyggelig om flere gjorde det. Akkurat nå kan du f.eks. være med å delta i følgende diskusjoner:

*
Hvorfor er det så få foreldre som stiller på hjemmekampene våre?
*
Er det litt daft på treningene på Kirkevoll?
*
Hvordan synes du at hjemmesidene våre skal være?
*
Hvordan skal vi bruke Brukerforumet?

Engasjer deg litt, da! Det er gøy med en frisk og saklig diskusjon. Eller kanskje det er noe du lurer på som du kan spørre om på forumet? Kanskje du til og med vil dra i gang et nytt emne? Feel free!
Oliken.
|

Skadeskutt J92-lag i thriller mot Loddefjord!

Malin med vond fot etter overtrakk
Det ble fryktelig spennende i Bjarghallen da jenter-92 skulle spille mot Loddefjord lørdag. Utgangspunktet var ikke det beste. Bare 5 spillere stilte på kampen - de øvrige var på fjellet, var syk eller hadde andre fraværs-årsaker. Lagleder, Anna Marte måtte løpe før kampen da hun er sentral i den nye Kirkevoll-revyen og pappa Helge og undertegnede måtte derfor steppe inn for å hjelpe litt til med taktikken. På toppen av det hele trakket Malin over helt i begynnelsen av kampen og måtte legge seg på gulvet med isposen sin. Vi spilte derfor nærmest hele kampen med 4 spillere mot Loddefjords 8-9.... Det begynte heller dårlig...... Hvordan det gikk til slutt kan du lese i jentenes blog....
|

Ane har bursdag!!

Ane angriper!
Ane feiret bursdag i Bjarghallen i dag med å slå Loddefjord. 16 år er basket-talentet fra Kirkevoll blitt og de andre jentene hadde med en aldri så liten "tiara" som hun måtte bære mellom kampene i går. På bildet ser vi Ane i typisk posisjon - i full fart mot en scoring, sikkert!
Gratulerer med dagen, Ane!!
Ole Tom
|

Det ble tap mot Nattland for J91 i Bjarghallen i dag!

Ane i angrep
Jenter 91 var relativt sjanseløse i Bjarghallen i dag. Gjestene, Nattland, regjerte på banen og fullførte på en mer helhjertet måte enn Ane (til venstre) og resten av KBBK-jentene. Du kan lese mer om kampen og se flere bilder i jentenes blog.
Ole Tom
|

Vi minner om Brukerforumet!

Det nystartede Brukerforumet skal bli et nyttig supplement til hjemmesidene. Forumet er for medlemmer og andre som er interessert i basket. Her kan du diskutere saker som har med KBBK å gjøre eller generelt om basket. Du kan også stille spørsmål og få svar. Medlemmer av forumet kan gjøre mer enn de som bare er innom som gjest. Du kan selv registrere deg som medlem ved å klikke på linken oppe til høyre i forumet. Prøv da vel! Stikk innom og registrer deg. Husk at registrerte brukere får tilgang til mer. Det finnes egne, lukkede forum for medlemmer i klubben. Prøv deg frem. Du finner forumet HER (eller via menyen til venstre....)
|

Husk å stikke innom Brukerforumet!

Det nystartede Brukerforumet skal bli et nyttig supplement til hjemmesidene. Stikk innom og registrer deg. Husk at registrerte brukere får tilgang til mer. Det finnes egne, lukkede forum for medlemmer i klubben. Prøv deg frem. Du finner forumet HER (eller via menyen til venstre....)
|

Stadig flere besøk på hjemmesidene våre!! Happy

Det er mye trafikk på hjemmesidene våre om dagen. Det er tydelig at folk tar turen innom i ny og ne og det er jo kjempeartig for oss som bidrar med stoff her. Så langt i februar har hele 242 forskjellige gjester (les datamaskiner) besøkt sidene våre.
Bilde 2
Det er veldig bra og det betyr at sidene er i ferd med å bli en nyttig informasjonskanal for medlemmer og andre som har lyst til å følge med - kanskje til og med motstandere vi møter på vår vei. Du kan se nærmere på statistikk-detaljene hvis du klikker på bildet.
Det er for øvrig lov å komme med innspill og synspunkter til KBBK-sidene. Bidra gjerne med stoff også - vi trenger flere bidragsytere. Det blir mer spennende og variert innhold på sidene da! Ikke vær redd for å komme med det du har på hjertet. Du kan bidra på flere måter:

1) Sende innspill via
kontaktskjemaet
2) Sende oss mail (se link nederst på siden)
3) Kommentere innleggene på sidene våre (se link under hvert innlegg)
4) Legge inn spørsmål og kommentarer i
KBBK sitt eget Brukerforum

Ole Tom
|

JODA - visst er det trening på Kirkevoll!

På grunn av en misforståelse mente redaktøren at det ikke ble trening på fredag. Der tok han feil, gitt! Det blir trening som vanlig - med full innsats, jenter.... (se diskusjonen under "Trening og kamper" i Brukerforum vedr. det siste, forresten....
|

Husk å stikke innom Brukerforumet!

Det nystartede Brukerforumet skal bli et nyttig supplement til hjemmesidene. Stikk innom og registrer deg. Husk at registrerte brukere får tilgang til mer. Det finnes egne, lukkede forum for medlemmer i klubben. Prøv deg frem. Du finner forumet HER (eller via menyen til venstre....)
|

Mer flytting av kamper!

Vi har tidligere etterlyst hjelp til arrangementet vårt førstkommende helg (lørdag 28.jan.). Men det som så ut til å bli en travel lørdag i Bjarghallen er nå skrumpet inn til et par kamper. Først ba Gimle oss flytte G92-kampen mot dem. Det var OK for oss. Så ser vi at Gimle-juniorene skal spille NM-kvalifisering her i Bergen nå til helgen. Der har jo vi både Birgitte, Ane og Katrine med. De spiller en kamp torsdag og tre kamper lørdag. Da må våre jentekamper på lørdag (89 mot Ulset og 90 mot Brattholmen) flyttes til seinere. Det begynner å bli en del kamper som skal spilles "seinere", men "det brukar løsa seg". 
Arrangementet vårt på lørdag blir da:
12.00 J-92 Kirkevoll - Hop 1 og 15.00 G-94 Kirkevoll - Hop. Vi kommer til å prøve å få flyttet 94-kampen litt nærmere 92-kampen (feks til kl.13.15) slik at vi slipper unødvendige pauser. Mer info kommer.
Arve
|

Andrea er tilbake!

Andre er i gang igjen. Spilte kamp for 89-laget i dag. Se for øvrig oppslag om Andrea i Jenter-90 sin blog!
|

Kirkevolljenter på landslagssamling!!

Ane og Katrine fra 90-jentene våre har fått innkalling til landslagssamling. De er dermed blant de 20 jentene i landet som får muligheten til å spille for Norge i Nordisk Mesterskap i Sverige 24.-28.mai. Første samling skal være her i Bergen 25.-26.februar i Frøyahallen. Etter samlingen skal troppen kuttes ned til 13 spillere, hvorav 12 til slutt får reise og 1 må være reserve. Skulle de være så heldige å komme med videre etter denne første samlingen blir det også samlinger 8.-9.april, 29.april-1.mai og 20.-24.mai. Den siste samlingen kan komme i konflikt med eksamen, hvis de blir trukket ut til å komme opp i et fag. Men det får vi løse hvis det blir aktuelt.
Disse to jentene har virkelig stått på, vært flittige og jobbet hardt på treningene. Dette fortjener de og det vil nok inspirere til ytterligere satsing på basketballen. Og til alle dere andre fremgangsrike jenter i klubben: Det nytter å trene! Det kommer mange muligheter i årene som kommer og vi håper og tror på flere representanter fra klubben på slike samlinger og landslag.
Arve
|

KBBK Brukerforum er oppe og går!!

KBBK har nå fått eget brukerforum for medlemmer og andre som er interessert i basket. Her kan du diskutere saker som har med KBBK å gjøre eller generelt om basket. Du kan også stille spørsmål og få svar. Medlemmer av forumet kan gjøre mer enn de som bare er innom som gjest. Du kan selv registrere deg som medlem ved å klikke på linken oppe til høyre i forumet. Prøv da vel!
Du finner forumet
HER.
Ole Tom.
|

Helge på tur

Helge
Den siste helgen har vi hatt spillefri. Alle kampene (3) vi skulle ha spilt er blitt flyttet av forskjellige årsaker. Frihelger er vel og bra, men det er mye bedre når man vet det på forhånd. Å oppdage at kamper må flyttes få timer før kampstart, er alltid kjedelig. Slik har det vært denne helgen. Og slike ting har Helge evne til å sense på forhånd. Så han dro like godt til London denne helgen for å se på sitt favorittlag QPR (egentlig nr. 2, etter Kirkevoll). Han har alltid vært fan av Queens Park Rangers. Ikke så rart mailadressen hans er qprhelge. Håper han har kost seg og at det gikk bra med QPR!
Neste helg 21. og 22.jan.) har vi (hvis alt går etter planen) følgende kamper:
Lørdag kl.15.40 spiller J-90 mot Ytrebygda i Fyllingsdalshallen. Søndag spiller J-89 mot Bønes i Bøneshallen kl.14.15 og J-92 mot Ytrebygda i Sandslihallen kl.20.30. Ingen av guttelagene har kamp neste helg.
Arve
|

Vi trenger hjelp lørdag 28. januar!

basketball
28. januar har vi igjen basket-dag i Bjarghallen. Vi har følgende kamper denne dagen:

Kl.10.30 J-89 Kirkevoll - Ulset
Kl.12.00 J-92 Kirkevoll - Hop 1
Kl.13.15 J-90 Kirkevoll - Brattholmen
Kl.15.00 G-94 Kirkevoll - Hop
Kl.16.15 G-92 Kirkevoll - Gimle

Vi trenger folk til baking, kiosk og sekretariat (føring av kampskjema og styring av resultattavle/tid). Bare vær kjapp! De første som melder seg får være med!
Kanskje vi skulle hatt et lite kurs for folk som kunne tenke seg å bidra med dette. Det er ikke så komplisert. Gi en tilbakemelding til klubben (kontaktskjema) hvis du synes dette høres interessant ut. Er vi flere så blir det ikke så mye på hver.
Jeg har også fått et hint om at noen (foreldre) gjerne ville lære litt mer om basket og regler slik at de forstod litt mer når de dukket opp for å se på kamp. Bare meld interesse så skal vi se hva vi får til.

Arve
|

Vi trenger flere epost-adresser til spillere og foreldre....!

krollalfa
For å sikre en effektiv kommunikasjon vedr. info fra klubben ønsker at vi å etablere distribusjonslister med epost-adresser som gjør denne delen av klubbvirksomheten effektiv og rask. Vi vil derfor svært gjerne ha inn flere epost-adresser fra dere. Det gjelder så vel spillere som foreldre. De som allerede har mottatt meldinger fra klubben ligger jo allerede inne, men er du i tvil, eller vet at du ikke har oppgitt epost-adressen din, vil vi svært gjerne at du gir oss en lyd. Bruk aller helst KONTAKTSKJEMAET på sidene her eller send en melding til webmaster@kirkevollbasket.no så registrerer vi din epost-adresse. Husk å oppgi hvilket/hvilke lag epost-adressen skal knyttes til! Vi lover å ikke misbruke tilliten - og du kan når som helst be om å bli slettet fra listen.... På forhånd takk for hjelpen! Ole Tom.
|

Mange nye bilder for J89, J90 og J91

Tore Z. var på farten på lørdag og tok MANGE bilder. Foreløpig er det fylt godt opp i albumene til J89, J90 og J91. Ta en titt da vel!
Ole Tom.
|

Nå er det igjen mulig å kommentere innleggene!

Det er ofte artig å kunne kommentere de forskjellige innleggene på en nyhetsside. Nå har du muligheter for det også her. Antall kommentarer til et innlegg vises under innlegget. Du kan lese kommentarene som er lagt inn ved å klikke på linken. Der kan du også legge inn dine egne kommentarer eller kommentere andres innlegg. På den måten kan du med andre ord publisere direkte på KBBK sine sider og "krydre" innholdet. Støtende eller meningsløse/veldig tullete innlegg vil bli moderert av Webmaster. Go for it!
Ole Tom.
|

Vaktliste 7. januar

Følgende har meldt seg som medhjelpere til arrangementet 7. januar i Bjarghallen: (vi trenger flere.......!)

08:30-12:00:
Trude Hallingbye (Kiosk+bake), Frank Nilssen (sekretariat+boller), Arve Helgesen (sekretariat+boller e.l.)

11:30-15:00:
Helge Helgesen (sekretariat+boller),Ole Tom Pettersen(kiosk+boller), Ruth Følstad (sekretariat), Arve Helgesen (sekretariat),
Martine Stene Pettersen (kiosk), Ane Støyva (kiosk) (de to siste etter kampslutt), Petter Stene Pettersen (kiosk)

14:30-18:30:
Ole Tom Pettersen (div), Helge Helgesen (sekretariat), Ruth Følstad (sekretariat - en stund), Arve Helgesen (sekretariat)
|

Godt nyttår - takk for det gamle

Ønskes til alle spillere, lagledere, trenere, foreldre og andre som følger med på KBBK-web'en!
Fyrverkeri
|

Arrangement i Bjarghallen 7. januar!

Lørdag 7. januar starter seriene igjen og alle Kirkevolls lag skal i ilden i Bjarghallen denne dagen. Det betyr en lang basketdag med store muligheter for å tjene noen ekstra kroner på salg av kaffe, kaker m.m. I tillegg trengs det folk til dommerbordet. Kampene går fra kl. 09:00 om morgenen og utover til kl. 18:30 eller deromkring. Blir vi mange nok deler vi vakten i 3!
Hvis du kan være med noen timer her så meld fra til webmaster (webmaster@kirkevollbasket.com), bruk kontaktskjemaet på sidene her eller kontakt evt. lagleder/trener direkte! Vi håper at dere stiller opp og får med dere underholdende basket i tillegg!! Vi trenger også fol som kan bake kaker og boller. Tilbakemelding innen 4. januar! ...Please....

Inndeling i vakter blir slik:
* 1. vakt: 08:30- 12:00
* 2. vakt: 11:30-15:00
* 3. vakt: 14:30-18:30
Legg merke til at vi planlegger med litt overlapp for å sikre kontinuitet.

Kampoppsettet er for øvrig slik:

* 09:00 J92 Kirkevoll-Ulriken
* 10:15 J90 Kirkevoll-Hop
* 11:45 J91 Kirkevoll-Hop
* 13:00 J89 Kirkevoll-Hop
* 14:30 Menn 4. div. Kirkevoll-Kvam
* 16:00 G92 Kirkevoll-Hop2
* 17:15 G94 Kirkevoll-Ytrebygda

Ole Tom
|

Kampoppsett og resultatsider for alle lag er på plass!

Kampoppsett og resultatsider for de resterende lag er nå klare. Du finner dem i respektive lags sidemenyer. Vil bli fortløpende oppdatert etterhvert som resultatene triller inn!
|

Nye J89-bilder fra Julecupen

Tore Zackariassen har tatt bilder av jentene som spilte i Julecupen. Se i lagets fotoalbum!
|

Oppdaterte kampoversikter med resultater.....

.... for noen av lagene er nå lagt ut. De øvrige kommer etterhvert. Så langt er følgende lag ajourført:
* Gutter 94
* Jenter 92
* Herrer 4. divisjon

De øvrige lagene vil bli fortløpende oppdatert.
|

GOD JUL!!

Herved ønskes en god jul og et godt nytt år til alle medlemmer i Kirkevoll Basketballklubb. Selv om noen skal spille julecup regner jeg med at de fleste skal skal nyte livet og slappe av. Hils julenissen!

Julenissen4
|

G-94: Kampoppsettet for runde 2 er klart!

Kampoppsettet for kampene i januar og februar er publisert. Du finner det i lagets dokumentarkiv!
|

Nå kan du søke på sidene til KBBK!

Jeg har nå lagt til rette for at du lettere kan finne det du er på jakt etter. Du finner søkemotoren ute i sidefeltet på forsiden og i denne blog'en.
Den enkleste form for søk er å taste inn et ord og trykke START SØK, men du kan også legge inn mer avanserte søk. Se bruksanvisning her. Lykke til!
Ole Tom Winking
|

Andrea er syk!

Katrine har snakket med Andrea som er syk! Se blog'en til Jenter-90.
|

Martine har skrevet referat fra kampen mot Bønes

Se blog'en til Jenter-91!
|

Neste kamp G94 går på lørdag

Gutter 94 spiller sin neste kamp mot Bønes i Bøneshallen kl. 10:00 lørdag morgen. Ta kontakt med lagleder (Arve) ved behov for transport.
|

Neste kamp J91 går tidlig lørdag morgen!

Jenter 91 må stå tidlig opp på lørdag (3. desember). De spiller i Bøneshallen allerede kl. 08:30 om morgenen. da møter de Bønes i Bøneshallen. Vi får håpe de er uthvilt og ikke får frokosten i vrangstrupen! Winking
|

Arrangementet i Bjarghallen gikk bra i dag!

Takk til alle som gjorde en innsats i dag i Bjarghallen. Vi hadde folk i sving på og utenfor banen, i kiosk, transport og sekretariat. Arrangmentet gikk fint og det ble servert god basket og gode boller! Bildet av Berit og Lindsey taler for seg Winking

Berit og Lindsey i kiosken
|

Vaktliste Bjarghallen lørdag

Her er vaktfordeling i kiosken i Bjarghallen i morgen!

Bilde 1
|

Jenter 89 har fått fotoalbum på nettet!

Tore Zakariassen har tatt mange bra bilder av laget. Her er noen av dem!
|

Slik bruker du nyhetsblog'en!

En "blog" er internett sitt svar på en dagbok. Her publiserer vi store og små nyheter om Kirkevoll Basketballklubb eller annet basket-relatert stoff.
Du kan kommentere artiklene og dine kommentarer vil synes i blog'en. Innlegg vil bli moderert etter behov. Det kan derfor (i enkelte spesielle tilfeller) ta noe tid før innlegget ditt kommer i kommentar-loggen. Normalt tar det imidlertid bare noen sekunder. Du vil se at tellleren for antall kommentarer øker når du "fornyer" siden.
Nyhetssiden inneholder de 6 siste artikelene som er publisert - deretter arkiveres de i et eget artikkel-arkiv som du finner nederst til venstre under hovedmenyen til venstre.
En liten finesse til slutt: Artiklene er også mulig å søke frem i såkalt "RSS-feed". ikke alle nettlesere støtter dette.

Ole Tom
|

Ny flott logo er lagt ut på sidene!

Arve har fått laget en kjempeflott, ny klubblogo. Den er nå lagt på allle sidene på web'en her. Stilig - ikke sant!
topploge
|

Kirkevoll Basketballklubb får egen mail-adresse!

Hvis du vil sende mail til Kirkevoll Basketballklubb så kan du bruke linken nederst på hver side, sende noe in via kontaktskjemaet eller rett og slett sende dine meninger til webmaster@kirkevollbasket.com.
Mail leses foreløpig av Ole Tom Pettersen (webmaster) og sendes videre til rette vedkommende i klubben.
|

Gutter -94 får egne sider!

Det er lagt ut en god del data om Gutter -94. Mer kommer!
|

Kirkevoll Basketballklubb med egen nettside!

KBBK har fått eget nettsted. Inneholder kanskje ikke all verden enda, men kom gjern med forslag og bidrag!!
|