G94 FORTSETTER SEIERSREKKEN, DENNE GANG MOT HOP

Lørdag 2.februar var det kamp igjen for 94-guttene våre. Hop var motstandere i Bjarghallen, et Hoplag som i sine to siste kamper har spilt godt mot Gimle 1 og slått Loddefjord. Men det skulle vise seg å ikke holde mot Ephrem (bildet) og våre andre seierssugne gutter.
Kampen begynte oppskriftsmessig med at vi tok en grei ledelse og styrte det hele. 13-5 etter første periode var omtrent som vi hadde forventet. Men i andre periode kjempet Hop seg inn igjen i kampen og var en stund bare fire poeng bak (19-15). Men mot slutten dro vi i fra og gikk til pause med en klar 27-15 ledelse.

Etter hvilen hadde vi full kontroll og de to siste periodene ble vunnet så klart som 14-6 og 17-7. Det resulterte i en 30-poengsseier (58-28) og laget er ett skritt videre mot målet om å gå ubeseiret gjennom serien.
I dagens kamp var det Ephrem som ruvet mest under kurvene. Hele 29 poeng endte han opp med og det er akkurat halvparten av laget totale score. Imponerende. Ellers hadde Espen 12, George 7, Paal (bildet) med 6 og Christian 4. Hos Hop var det M.Edal som var mestscorende med 10 poeng, H.Flo hadde 6, A.Barlaup og A.Haddal 5 hver og S.Irgens 2.
For oss er det nå to hinder igjen på veien mot målet å gå ubeseiret gjennom serien: 1.mars møter vi Askøy i Askøyhallen og så må vi vente til 30.mars før vi avslutter serien mot Brattholmen i Sandslihallen. Spesielt kampen mot Askøy blir vanskelig. De har spilt godt i år og står så langt med bare ett tap (mot Gimle 1) så dette blir spennende. Vi gleder oss.
Ole Tom var innom noen minutter og knipset bilder som du ser i guttenes fotoalbum HER.