Kirkevoll-jenter på landslagssamling


Katrine, Andrea og Ane (bildet) har vært på landslagssamling denne helgen! Les om samlingen, overnattingsbesøk fra Asker og en pappa som forsover seg i blog'en til jenter-90!

0 Comments

Hop 1 - Gimle (G92) i Bjarghallen

Helt på tampen av vår arrangementlørdag hadde kretsen satt opp G92-kampen mellom Hop 1 og Gimle i Bjarghallen. Gimle var den klare favoritten, men Hopguttene yppet seg i starten. Frekt og offensivt gikk de til verket uten respekt for de antatt sterkere Gimleguttene. 14-8 stod det til "hjemmelaget" Hop etter første periode. Det så ikke ut som om Gimle helt hang med på det som skjedde. De kjørte på ett gir lavere enn Hopgjengen og så ikke ut til å være villige til å yte mer enn akkurat høyst nødvendig.
Men det var de i andre periode. Nå var arbeidsoppgavene klare og innsatsen justert opp flere hakk. De fysisk større Gimleguttene levnet ingen tvil og vant perioden 17-0 (!)
Resten av kampen hadde de full kontroll og de to siste periodene endte 23-9 og 18-14 til Gimle. Det gav sluttresultat 58-37.
Vi nøytrale på sidelinjen ser jo at Gimle gjør mye på sin fysikk, men vi lar oss også imponere av noen av de unge og fysisk mindre Hopspillerne. De viser en teknikk og en stå-på-innstilling som nok kommer til å gi enda bedre resultater om noen år. Vi gleder oss.
Arve
0 Comments

Klar J90-seier mot Loddefjord

Loddefjords J90-jenter er et lag vi vanligvis slår. Men vi er fullstendig klar over at de har kapasitet på gode dager til å kjempe jevnt med oss så det er alltid med en viss spenning vi møter dem. Tror også Geir'en (treneren) betyr spesielt mye for dem. De spiller i hvert fall alltid klart best med ham på benken.
Og der var han i lørdagens kamp i Bjarghallen. Hvordan resten av kampen gikk med Birgitte og de øvrige jentene kan du lese mer om i J90-nyhetsblog'en her.
0 Comments

Følger du med på hva som diskuteres i Brukerforumet?

Det er foreløpig ikke så mange som deltar i diskusjonene på Brukerforumet. Det hadde vært hyggelig om flere gjorde det. Akkurat nå kan du f.eks. være med å delta i følgende diskusjoner:

*
Hvorfor er det så få foreldre som stiller på hjemmekampene våre?
*
Er det litt daft på treningene på Kirkevoll?
*
Hvordan synes du at hjemmesidene våre skal være?
*
Hvordan skal vi bruke Brukerforumet?

Engasjer deg litt, da! Det er gøy med en frisk og saklig diskusjon. Eller kanskje det er noe du lurer på som du kan spørre om på forumet? Kanskje du til og med vil dra i gang et nytt emne? Feel free!
Oliken.
0 Comments

Så knepent som mulig for G92 mot Ulriken!

Lørdagens kamp for G-92 mot Ulriken ble en jevn og spennende kamp. Sist vi møtte dem (6/11) vant vi så klart som 54-33, men de har vist bra form i det siste bl.a. med seier over Hop, så vi visste det ville bli tøft. Hvordan det gikk ser du her.
0 Comments

Skadeskutt J92-lag i thriller mot Loddefjord!

Det ble fryktelig spennende i Bjarghallen da jenter-92 skulle spille mot Loddefjord lørdag. Utgangspunktet var ikke det beste. Bare 5 spillere stilte på kampen - de øvrige var på fjellet, var syk eller hadde andre fraværs-årsaker. Lagleder, Anna Marte måtte løpe før kampen da hun er sentral i den nye Kirkevoll-revyen og pappa Helge og undertegnede måtte derfor steppe inn for å hjelpe litt til med taktikken. På toppen av det hele trakket Malin over helt i begynnelsen av kampen og måtte legge seg på gulvet med isposen sin. Vi spilte derfor nærmest hele kampen med 4 spillere mot Loddefjords 8-9.... Det begynte heller dårlig...... Hvordan det gikk til slutt kan du lese i jentenes blog....
0 Comments

J89 hadde ingen problemer med Loddefjord i dag!

De eldste jentene sover lengst og varmer opp minst, men vinner likevel! I dag var det heller ikke snakk om mye oppvarming. Oppvarmingstiden gikk stort sett med til å sitte og prate, men da kampen først startet kom de etterhvert i siget. Les mer om kampen og se flere bilder i jentenes nyhetsblog.....
0 Comments

Ane har bursdag!!

Ane feiret bursdag i Bjarghallen i dag med å slå Loddefjord. 16 år er basket-talentet fra Kirkevoll blitt og de andre jentene hadde med en aldri så liten "tiara" som hun måtte bære mellom kampene i går. På bildet ser vi Ane i typisk posisjon - i full fart mot en scoring, sikkert!
Gratulerer med dagen, Ane!!
Ole Tom
0 Comments

Det ble tap mot Nattland for J91 i Bjarghallen i dag!

Jenter 91 var relativt sjanseløse i Bjarghallen i dag. Gjestene, Nattland, regjerte på banen og fullførte på en mer helhjertet måte enn Ane (til venstre) og resten av KBBK-jentene. Du kan lese mer om kampen og se flere bilder i jentenes blog.
Ole Tom
0 Comments

Helgens kamper

Kirkevoll har mange kamper i helgen og ønsker seg aktivt hjemmepublikum i Bjarghallen på lørdag! Her er oversikten:

Lørdag 18.feb. i Bjarghallen:
09.00 J91 Kirkevoll - Nattland
10.30 J89 Kirkevoll - Loddefjord
12.00 J92 Kirkevoll - Loddefjord
13.15 J90 Kirkevoll - Loddefjord
14.45 M4 Kirkevoll - NBK
(Denne kampen finner jeg ikke på nettet, men tror det er en utsatt kamp).
16.15 G92 Kirkevoll - Ulriken

Søndag 19.feb.:
14.30 M4 Ulriken - Kirkevoll Bøneshallen

I tillegg skulle tre av jentene våre spilt med Gimles JK mot Brattholmen i Gimlehallen kl.10.30, men dette blir nok nedprioritert til fordel for vår egen J89-kamp mot Loddefjord samtidig i Bjarghallen.
Arve
0 Comments

Vi minner om Brukerforumet!

Det nystartede Brukerforumet skal bli et nyttig supplement til hjemmesidene. Forumet er for medlemmer og andre som er interessert i basket. Her kan du diskutere saker som har med KBBK å gjøre eller generelt om basket. Du kan også stille spørsmål og få svar. Medlemmer av forumet kan gjøre mer enn de som bare er innom som gjest. Du kan selv registrere deg som medlem ved å klikke på linken oppe til høyre i forumet. Prøv da vel! Stikk innom og registrer deg. Husk at registrerte brukere får tilgang til mer. Det finnes egne, lukkede forum for medlemmer i klubben. Prøv deg frem. Du finner forumet HER (eller via menyen til venstre....)
0 Comments

Selvmål av Hop

Som skrevet tidligere har det vært en del frem og tilbake ang fredagens 89-kamp mot Hop. Det endte med at vi stilte, men Hop uteble. Det blir for langt å forklare alt som har skjedd i saken, men jeg kan love at dere skal få vite detaljene etter hvert. Kan bare si foreløpig at kampen/saken vil få et etterspill. Dette kommer vi til å ta opp på høyere hold. Følg med...følg med...
Arve
0 Comments

Kjempespennende G94-oppgjør mot Askøy i dag!

Espen (bildet) og resten av gjengen på G94-laget var på Askøy i dag og møtte et godt lag der ute. Det ble en veldig jevnspilt kamp med mange mann-mot-mann dueller på bekostning av lagspillet i perioder. Det endte med knapp, men velfortjent seier til Askøy-guttene. Sluttresultatet ble 38-34. Mange nye bilder ble også tatt i dag. Les mer i G94 sin blog her...
0 Comments

Husk å stikke innom Brukerforumet!

Det nystartede Brukerforumet skal bli et nyttig supplement til hjemmesidene. Stikk innom og registrer deg. Husk at registrerte brukere får tilgang til mer. Det finnes egne, lukkede forum for medlemmer i klubben. Prøv deg frem. Du finner forumet HER (eller via menyen til venstre....)
0 Comments

Det blir J89-kamp mot Hop likevel Winking

Vi fikk onsdag en telefon fra Hop om at de ikke kunne stille lag til 89-kampen mot oss fredag 19.30 i Kringlebotnhallen. I kveld (torsdag) kom det kontrabeskjed om at de ikke hadde fått lov av kretsen å utsette kampen. Vi hadde gitt spillerne beskjed på treningen idag om at det ikke ble kamp. Men nå får vi samle sammen en gjeng likevel. Vi vet at Martine EB og Andrea skal på stevne med friidretten i Drammen. Anna Marte er også bortreist i helgen. Ryktene sier også at noen av 91-jentene planlegger hyttetur. Men en telefonrunde i kveld har gitt positiv tilbakemelding fra Ane, Birgitte, Katrine, Pia, Amanda, Ana Marie, Kristina og Marte M. Lagleder blir Joakim. Just do it, girls!
Arve
0 Comments

Hva er gale med konkurrentene våre?

Så skjedde det igjen! Ikke før har Helge kommentert helgens kamper (klart Helge'n må kommentere helgens kamper!), så kommer beskjeden om at Ytrebygda har trukket 90-laget fra serien. (Det er ikke mer enn ca en uke siden de trakk 89-laget sitt).
Hva er det som skjer der ute? De kampene de stiller til vinner de med 50-100 poeng, og så kan de plutselig ikke stille lag. De kan jo stille med 2-3 av disse spillerne og så ta med "hvem-som-helst" og likevel vinne klart. Eller er de ikke interessert i å gi et tilbud til de nestbeste? Er det bare de som er aktuelle på EK-laget som er interessante? Det er jo ikke mange årene siden de hadde en bred stall på disse årstrinnene. Nå har de ikke 89-, ikke 90- og ikke 91-lag i en klubb som tar mål av seg til å bli blant de beste i landet (på relativt kort sikt) på kvinnebasket. Hvordan ser man for seg rekrutteringen til dette EK-laget? Håper inderlig de har sterke årsklasser i de yngre klassene. Det kan de trenge i årene som kommer.

At Yb trekker 90-laget sitt var skuffelse nr.1.
Skuffelse nr.2 i kveld er at Hop ikke kan stille lag mot oss fredag kveld i 89-serien. Hva skjer her da? Det beste laget i serien med bred og god spillerstall(?), mange av dem er med i EK-troppen, ingen kollisjoner med hverken JR eller EK-kamper i helgen, men likevel ikke mange nok til å spille kamp mot en blanding av 90- og 91-jenter fra Kirkevoll? Jeg må innrømme jeg lurer litt på hvilken god grunn som ligger bak denne utsettelsen. Riktig nok måtte de slite litt sist vi møttes og de avgjorde helt mot slutten etter at det hadde vært jevnt til langt ut i siste periode. Men om de skulle mangle noen sentrale spillere må vel en stor klubb som Hop kunne stille et slagkraftig lag en fredagskveld likevel? Nei, la oss inderlig håpe det er andre årsaker enn det jeg antyder her. Noe annet ville være for dumt!
Så får vi heller finne på noe annet å gjøre i helgen når ingen vil spille mot oss. Heldigvis har vi en kamp mot Brattholmen på lørdag. Dette er en kamp som var satt opp tidligere men som VI fikk flyttet pga en kampkollisjon. Det var nå endelig bra, det da!
Arve
0 Comments

"The fetters" om kommende helgs kamper!

Førstkommende helg har vi følgende kamper:

Fredag
19.30 J89 Hop - Kirkevoll Kringlebotnhallen
Lørdag
12.00 G94 Askøy - Kirkevoll Askøyhallen
12.15 G92 Kirkevoll - Gimle Slåtthaughallen
13.30 J90 Kirkevoll - Brattholmen Slåtthaughallen
14.00 M4 Ulset/Flaktveit - Kirkevoll Åstveit
Søndag
20.30 J90 Ytrebygda - Kirkevoll Sandslihallen (avlyst)

Med andre ord en travel helg, spesielt for 90-jentene som skal ut i tre tøffe kamper . Thomas (trener for 90-jentene) er vekke hele helgen og vi jobber med å finne andre lagledere. Joakim har sagt seg villig til å hjelpe og muligens også Jan-Erik. Vi ønsker alle lagene lykke til.
Arve
Se også Helges vurderinger av kampene her!
0 Comments

Stadig flere besøk på hjemmesidene våre!! Happy

Det er mye trafikk på hjemmesidene våre om dagen. Det er tydelig at folk tar turen innom i ny og ne og det er jo kjempeartig for oss som bidrar med stoff her. Så langt i februar har hele 242 forskjellige gjester (les datamaskiner) besøkt sidene våre.
Det er veldig bra og det betyr at sidene er i ferd med å bli en nyttig informasjonskanal for medlemmer og andre som har lyst til å følge med - kanskje til og med motstandere vi møter på vår vei. Du kan se nærmere på statistikk-detaljene hvis du klikker på bildet.
Det er for øvrig lov å komme med innspill og synspunkter til KBBK-sidene. Bidra gjerne med stoff også - vi trenger flere bidragsytere. Det blir mer spennende og variert innhold på sidene da! Ikke vær redd for å komme med det du har på hjertet. Du kan bidra på flere måter:

1) Sende innspill via
kontaktskjemaet
2) Sende oss mail (se link nederst på siden)
3) Kommentere innleggene på sidene våre (se link under hvert innlegg)
4) Legge inn spørsmål og kommentarer i
KBBK sitt eget Brukerforum

Ole Tom
0 Comments

Jenter-92 fra seier til seier!!

92-jentene går fra seier til seier. Etter det meget
hederlige resultatet 28-38 mot Ytrebygda for to uker siden, har jentene gått fra seier til seier mot henholdsvis Hop 1 (22-20), Bønes (43-9) og nå i helgen måtte Nattland reise fra Bjarghallen med et 33-28 tap. Les mer om kampen og Emily (bildet) og de andre jentenes innsats i jentenes nyhetsblog her......

0 Comments

Seniorene seiret på hjemmebane i helgen!

Sist helg var seniorene på Voss og vant knepent 48-46. Raportene fra spillerne tydet på at voss var et lag de burde "løpe over", og det ville de bevis i Bjarghallen. Hjemmelaget  gikk hardt ut , i høyt tempo  opparbeidet  de seg en solig 19-4 ledelse,  før det jevnet seg ut på slutten og lagene gikk til pause med 25-10. 2. periode lot de Voss få vinne med ett poeng (15-16), før de igjen løp fra dem i de to siste periodene. 3. endte 22-12, og i 4. lekte de seg til hel 29-2! Toppscorer ble Jostein med 26 poeng. Arvid putter også jevnt og trutt. Kapmskjema viste til slutt at han bidro med 16 poeng, og at alle poengene ble satt i begynnelsen av periode 1,2 og 3. Dette har nok med kondis å gjøre. Han ble faktisk så sliten at han feilet seg ut av kampen for å lede laget fra benken. Men bare vent! ;o) Ellers tegnet alle ti spillere seg i  poengprotokollen.
Søndag  reiste  laget til Nordhordalandshallen for  å møte  NBK i utsatt kamp, men måtte returnere med uforrettet  sak da det ikke dukket opp dommer. Det  viser seg at dommerkontakt har lagt under dynen med influensa. Vi ønsker  han  god bedring, og et tredje forsøk på å avvikle kamp mot strilene i Nordhordaland.
Helge
0 Comments

Gutter-92 stakk av med seieren mot Hop

I dag møtte Eirik (bildet) og de andre 92-guttene Hop i Slåtthaughallen. Dette Hoplaget er omtrent av samme kaliber som oss og det blir alltid jevne og spennende kamper når vi møtes. Sist var 5.november. Da tapte vi med to (47-49). I dag snudde vi dette. 36-34 i vår favør viste lystavlen til slutt og vi kunne bokstavlig talt puste lettet ut.
I starten scoret vi stort sett annen hver gang og til første pausen stod det 10-10. Men på stillingen 12-12 rykket vi og scoret fem på rad uten at de kvitterte. Og til midtpausen stod det 22-14 til oss. Dette forspranget holdt vi gjennom hele tredjeperioden og etter perioden stod det 30-22. Men det holdt hardt mot slutten. Anders ble skadet i siste periode og vi var bare seks spillere totalt. De krøp sakte men sikkert innpå, men helt ajour kom de altså ikke.
Forrige helg tapte vi med ett poeng for et annet Hop 2. Derfor smakte det ekstra godt med denne seieren idag. Men fremdeles er vi litt for få spillere på kampene. Dette får vi diskutere litt nærmere på treningen på tirsdag.
Anders har slitt med neglerotbetennelser i mange år. Begge stortærne er operert og nå er det en annen tå som plager ham. Da en av Hopspillerne landet oppå tåen etter et hoppskudd, bare sprutet blodet og han måtte gi seg. Et lite "plaster på såret" var det kanskje at han ble toppscorer med sine 14 poeng. De øvrige poengene ble scoret av Joakim og Alexander (8 hver), Eirik (4) og Espen (2).
Arve
PS: Det er lagt ut en hel del bilder i
fotoalbumet til G92.... (Bedre sent enn aldri....) Ole Tom.
0 Comments

Jentene leverer varene!

Jenter -90 har idag spilt kamp mot Askøy i Askøy Forum. Askøy har i år vært det svakeste laget i serien og står så langt uten seire. På grunn av planleggingsdag i skolen på fredag var det også noen av deres spillerne som hadde reist på fjellet o.l. De kunne derfor bare stille med fem spillere og det ble etter hvert lett match for våre jenter. Vi var flere hakk bedre hele veien og periodesifrene 8-24, 7-23, 6-31 og 6-32 ga sluttresultat 27-110.

Vi hadde en typisk "Kirkevoll-start" på kampen. Liten og daff oppvarming, dårlig skjerping og litt tam innsats. Det går mot relativt svake motstandere, men dette må vi bare bli bedre på. Det er for dumt å tape kamper bare fordi vi sløver i starten.
En annen ting vi bør bli bedre på er nærskudd. I dag traff vi kanskje på hvert fjerde. Likeledes med straffene: 6 av 24 skulle bli 25%. På dette nivå burde det være minst 50-60%. Her må det trenes mer!
Det virker kanskje underlig at vi klager med slike sluttsifre, men vi må sammenlikne oss med de beste og ikke alltid med dem vi spiller mot. Mye bra var det selvsagt også å se. Den som utmerket seg mest idag var Ane Z. (bildet). Hun jobbet godt hele kampen med mange flotte scoringer og stoppet ikke før hun hadde skaffet oss 36 (!) poeng. Godt også å se at Andrea nærmer seg "gammel" form og at Martine EB forsatt er lysten på spill og ikke har glemt "gamle" kunster. 10 poeng ble det på hver av dem idag. Betryggende også å se at vi kan spe på med mange spillere fra 91-laget uten at det svekker oss i det hele tatt. 
Thomas (treneren vår) skulle i utgangspunktet ikke lede laget idag fordi han skulle til Stavanger og spille kamp selv. Men klar til å gå ombord på Flesland fikk de melding om at kampen var avlyst. Han kastet seg i bilen og nådde siste halvdel av kampen. Slik interesse og innsats liker vi!
Konklusjon: La oss kose oss over fin kamp idag uten å miste bakkekontakten. Vi må jobbe hardt videre både på trening og kamper  for å stå best mulig rustet når motstanden øker. Og det gjør den ganske snart. Allerede neste helg er vi klare for større oppgaver.
Arve
0 Comments

Gutter-94 gikk på sesongens første tap i dag!

Det ble tap på guttene på 94-laget i dag i Bjarghallen. Hverken Espen, Vegard, Magnus, Marius V. eller Vilde stilte og dermed var det akkurat så vidt vi klarte å stille lag. Med et sultent Gimle-lag på den andre banehalvdelen er ikke det det beste utgangspunktet..... Det ble derfor gjestene som dominerte gjennom hele kampen. Guttene fra Fanabygden ga imidlertid alt og sto heroisk på til siste slutt. De synes det er gøy med basket-ball uansett og vi hadde fine angrep og ståpå-vilje helt til slutt. Vi merket oss fine angrep av en godt fungerende Petter/Ephrem-duao og vi synes alltid det er artig å se Lars (bildet) "på hugget". Selv om det ikke ble mål på Markus i dag, kjempet han godt og gjestespillende Marius (Heimtun) var laget til tider absolutt med. Periode-resultatene 6-12, 8-19, 12-27 og 26-37 er det imidlertid lite å gjøre med. I dag var Gimle best! Vi kommer sterkt tilbake!!
Ole Tom
PS: Det ligger flere bilder fra kampen bakerst i G94 sitt fotoalbum...
0 Comments

Jenter-90 topper tabellen!

Jenter 90 topper sin tabell! Du finner alle resultatene på lagets egne sider under "kamper og resultater". Tabellen, slik den er akkurat nå, ser du her:

0 Comments

Ytrebygda sliter - kampene for J89 er avlyst!!

Vårt J89-lag skulle hatt to kamper mot Ytrebygda i helgen. Men nå kommer meldingen (som vi egentlig ventet påWinking om at Ytrebygdda ikke stiller til disse to kampene. Noen av spillerne spiller på EK-laget. Disse skal spille kamp mot Gimle på lørdag kl 16.00 i Gimlehallen. De er så få spillere i tillegg til disse at de er svært sårbare for skader, sykdom ol. Det resulterer i at de ikke kan stille lag. 89-laget har allerede gitt minst to ganger w.o. tidligere i sesongen. Det betyr vel at de nå er ute av serien(?). Synd for oss og de andre lagene. Vi trenger kampene. Det er jo kampene som er målet med all treningen og som er både spennende og gøy.
Arve
0 Comments

Helgens kamper

Maj-Tonje (bildet) på Jenter-92 laget spiller hjemmekamp mot Natttland på lørdag. Totalt skal Kirkevoll-lagene spille hele 9 kamper til helgen. Her har du oversikten over kampene (Ytrebygda-kampene er strøket (se over):

Fredag 03.02:
20.15 Fyllingsdalshallen J89 Ytrebygda - KBBK
Lørdag 04.02:
10.45 Gimlehallen G92 Gimle-KBBK
15.15 Bjarghallen G94 KBBK-Gimle Skjold
16.15 Bjarghallen J92 KBBK-Nattland
17.30 Bjarghallen 4M KBBK-Voss
Søn 05.02:
12.00 Askøy Forum J90 Askøy - KBBK
17.15 Nordhordalandshallen 4M NBK - KBBK
18.00 Slåtthaughallen G92 Hop - KBBK
20.30 Slåtthaughallen J89 KBBK - Ytrebygda

NB: Herrekampen i Nordhordalandshallen på søndag er satt opp kl 17.15, ikke 17.30 som tidl. annonsert. Vi venter med oppdatering av resultater 4M på deres side til vi får med oss de to seirene kommende helg......
Helge Winking
0 Comments

JODA - visst er det trening på Kirkevoll!

På grunn av en misforståelse mente redaktøren at det ikke ble trening på fredag. Der tok han feil, gitt! Det blir trening som vanlig - med full innsats, jenter.... (se diskusjonen under "Trening og kamper" i Brukerforum vedr. det siste, forresten....
0 Comments