Vi trenger flere epost-adresser til spillere og foreldre....!

For å sikre en effektiv kommunikasjon vedr. info fra klubben ønsker at vi å etablere distribusjonslister med epost-adresser som gjør denne delen av klubbvirksomheten effektiv og rask. Vi vil derfor svært gjerne ha inn flere epost-adresser fra dere. Det gjelder så vel spillere som foreldre. De som allerede har mottatt meldinger fra klubben ligger jo allerede inne, men er du i tvil, eller vet at du ikke har oppgitt epost-adressen din, vil vi svært gjerne at du gir oss en lyd. Bruk aller helst KONTAKTSKJEMAET på sidene her eller send en melding til webmaster@kirkevollbasket.no så registrerer vi din epost-adresse. Husk å oppgi hvilket/hvilke lag epost-adressen skal knyttes til! Vi lover å ikke misbruke tilliten - og du kan når som helst be om å bli slettet fra listen.... På forhånd takk for hjelpen! Ole Tom.
0 Comments

På tide å betale kontingent for 2005/2006!

KBBK er nok raskere på banen enn med kontingentinnkreving.... klubben har imidleritd behov for penger og vi må derfor kreve innn kontinnten for sesongen vi nå har lagt bak oss. Kontingenten består av 2 deler - kontingent til klubben og spillerlisens (lisensen gjelder dog ikke miniene (G94).
For å gjøre det enkelt og sikre at alle betalte i tide la klubben ut for lisensene i vinter. Denne må nemlig betales for at vi i det hele tatt skal få spille. Lisensen utgjør kr. 390,- pr. spiller.
I motsetning til mange andre klubber har KBBK klart seg med veldig lave kontingent-satser og lite dugnadsarbeid. Dette takket være iherdig arbeid "bak kulissene" fra Helge'n - som har skaffet de pengene klubben har behøvd for å fungere.

Kontingenten beregnes altså slik:
* Jenter og gutter 92-89: Lisens kr. 390,- + kontingent kr. 300,- = kr. 690,-
* Gutter94 (spiller uten lisens. Kontingent kr. 300,-

Innbetaling skjer til KBBK sin konto i Fana Sparebank: nr: 3419.18.00860, så snart som mulig. Husk å merke innbetalingen med spillerens fulle navn!

Ole Tom
0 Comments