Arrangement i Bjarghallen 7. januar!

Lørdag 7. januar starter seriene igjen og alle Kirkevolls lag skal i ilden i Bjarghallen denne dagen. Det betyr en lang basketdag med store muligheter for å tjene noen ekstra kroner på salg av kaffe, kaker m.m. I tillegg trengs det folk til dommerbordet. Kampene går fra kl. 09:00 om morgenen og utover til kl. 18:30 eller deromkring. Blir vi mange nok deler vi vakten i 3!
Hvis du kan være med noen timer her så meld fra til webmaster (webmaster@kirkevollbasket.com), bruk kontaktskjemaet på sidene her eller kontakt evt. lagleder/trener direkte! Vi håper at dere stiller opp og får med dere underholdende basket i tillegg!! Vi trenger også fol som kan bake kaker og boller. Tilbakemelding innen 4. januar! ...Please....

Inndeling i vakter blir slik:
* 1. vakt: 08:30- 12:00
* 2. vakt: 11:30-15:00
* 3. vakt: 14:30-18:30
Legg merke til at vi planlegger med litt overlapp for å sikre kontinuitet.

Kampoppsettet er for øvrig slik:

* 09:00 J92 Kirkevoll-Ulriken
* 10:15 J90 Kirkevoll-Hop
* 11:45 J91 Kirkevoll-Hop
* 13:00 J89 Kirkevoll-Hop
* 14:30 Menn 4. div. Kirkevoll-Kvam
* 16:00 G92 Kirkevoll-Hop2
* 17:15 G94 Kirkevoll-Ytrebygda

Ole Tom
0 Comments

Kampoppsett og resultatsider for alle lag er på plass!

Kampoppsett og resultatsider for de resterende lag er nå klare. Du finner dem i respektive lags sidemenyer. Vil bli fortløpende oppdatert etterhvert som resultatene triller inn!
0 Comments

Nye J89-bilder fra Julecupen

Tore Zackariassen har tatt bilder av jentene som spilte i Julecupen. Se i lagets fotoalbum!
0 Comments

Full fart i den tradisjonsrike Julecupen!

Arve har skrevet en oppsummering fra Julecupen der begge Kirkevolls deltakende lag kom til finalespill! Hvordan det gikk kan du lese i en ny artikkel på "Trenerhjørnet" På bildet ser du jentelaget (J89)) som spilte i cupen.

0 Comments

Oppdaterte kampoversikter med resultater.....

.... for noen av lagene er nå lagt ut. De øvrige kommer etterhvert. Så langt er følgende lag ajourført:
* Gutter 94
* Jenter 92
* Herrer 4. divisjon

De øvrige lagene vil bli fortløpende oppdatert.
0 Comments

GOD JUL!!

Herved ønskes en god jul og et godt nytt år til alle medlemmer i Kirkevoll Basketballklubb. Selv om noen skal spille julecup regner jeg med at de fleste skal skal nyte livet og slappe av. Hils julenissen!

0 Comments

G-94: Kampoppsettet for runde 2 er klart!

Kampoppsettet for kampene i januar og februar er publisert. Du finner det i lagets dokumentarkiv!
0 Comments

Julecupen 05

Arve har funnet frem nyttig informasjon om Julecupen 2005. Se info HER.
(Her finner du
komplett kampoppsettet)
0 Comments

Lite motstand for gamlegutta!

Resulater: KBBK - U. Pihl 89-44. Etter sesongens første seier reiste seniorene til Øystese for å "knuse" Kvam, men slik ble det ikke. Guttene måtte dessverre returnere til Fana med det kjiiipe resultater 0-20. Nei vi tapte ikke, men vant på WO (walk over). Det var lite hyggelig å reise så langt for å skifte, varme opp og så få beskjed at hjemmelaget ikke stilte Gasp(
Bedre ble det ikke denne helgen da vi skulle ta imot Nordhordaland BBK til dyst i Bjarghallen. Det ble med en ringerunde til spillerne med beskjed om at kampen var blitt utsatt pga skader og sykdom. Håper det ikke er slik at lagene nå ikke tør å møte "kjempene" fra Kirkevoll.
God Jul til dere alle fra "gamlegutta".
Helge.
0 Comments

Tøff helg for 92-guttene

Arve har skrevet litt om 92-guttenes siste kamp-helg før jul. En helg som endte med knall(resutater) og fall!
0 Comments

G92 vant lett, men Espen brakk kragebeinet!

Kirkevoll vant kampen mot Hop 3 suverent med 40-23. Espen Fjærestad fra Kirkevoll ble takklet hardt og greide å brekke kragebeinet i 1.periode av kampen. Han ble sendt på legevakten . Det gikk bra med ham til slutt og Petter har intervjuet Espen og broder Anders her.

Espen:
Jeg kom på lay-up i stor fart og ble slengt ned i bakken og landet på kragebeinet. Resten av kampen gikk bra vi vant med bra margin.

Anders sin versjon:
Visste ikke helt ka han skulle si men han syntes det andre laget hadde vært usportslig ovenfor broren(Espen). Men det laget som stilte opp var blitt litt svekket etter at Espen hadde gått av banen. Men de viste seg fra sin beste side, knuste til og vant til slutt 40-23.
Petter (G94)
0 Comments

Nå kan du søke på sidene til KBBK!

Jeg har nå lagt til rette for at du lettere kan finne det du er på jakt etter. Du finner søkemotoren ute i sidefeltet på forsiden og i denne blog'en.
Den enkleste form for søk er å taste inn et ord og trykke START SØK, men du kan også legge inn mer avanserte søk. Se bruksanvisning her. Lykke til!
Ole Tom Winking
0 Comments

Andrea er syk!

Katrine har snakket med Andrea som er syk! Se blog'en til Jenter-90.
0 Comments

Martine har skrevet referat fra kampen mot Bønes

Se blog'en til Jenter-91!
0 Comments

Gutter 94 hadde full kontroll i Bøneshallen

Både gutter og jente(!) spilte flott basket i dag da Bønes ble slått 38-14 i Bøneshallen i morgentimene lørdag. Det var tendenser til fint lagspill og de aller fleste på laget fikk "nettkjenning" i dag. Nå er det ingen kamper før i januar og det gleder både spillerne og publikum seg til!!
0 Comments

Jenter 91 vant overbevisende mot Bønes på bortebane

Selv om det var tidlig på morgenen og noen trøtte fjes å se, var det full fart i jentene i dag og de var klart i ledelsen fra første scoring. De fremmøtte tilskuerne fra Fanabygden var godt fornøyd over resultatet....
(PS: Martine jobber med oppsummering fra kampen - den kommer.......)

0 Comments