FAMLENDE FRA START, MEN BEDRE ETTERHVERT MOT YBBK SANDSLI

Mye klabb og babb FØR start da jenter-94 skulle spille kamp i Landåshalen lørdag. Det største problemet var vel egentlig å få jentene på rett bane til rett tid. I og med at kampen ble flyttet i uken hadde ikke alle fått det med seg og var dermed enten klar til start på feil sted (Bjarghallen) eller til feil tid (senere på dagen?). Litt dumt da at vi hadde levert ut en lapp med kamplisten på. Slike lapper er vanskelig å oppdatere når det skjer endringer. Sjekk derfor alltid KBBK-kalenderen for siste oppdateringer!
Nok om det... Det kom til slutt 6 jenter (og noen fra fan-klubben) og ettersom Ole Tom og Marit var på plass og fikk Ytrebygda-jentene til å vente litt, så kom kampen i gang 10 minutter etter tiden. Ytrebygda startet klart best og våre jenter ble løpende bak og måtte se at teknisk flinkere YBBK-spillere puttet ball etter ball i kurven. Det var ganske tydelg forskell på blåkledde jenter som har spilt i 2-3 år og de rødkledde nybegynnerne. Men det ordner seg med litt trening og mye "tæl". Bare vent! Oda (på bildet i kamp med to Ytrebygda-jenter) korrigerte omgangsresultatet til 1-28 med treff på et straffekast helt på tampen av omgangen.
2. omgang hang vi bedre med i spillet. Jentene fikk tak i litt flere baller, jobbet bedre i forsvar og traff med noen skudd. Riktignok økte Ytrebygda ledelsen enda mer (2. omgang endte med at de fikk 22 poeng mot våre 5), men det var lysglimt underveis. Særlig synes jeg at Oda og Vilde var flink til å snappe ballen, men de andre var også veldig godt med! Maren scoret en 2-ponger, Vilde fikk treff på et straffekast og Oda avsluttet med en fulltreffer like før slutt.
I langpausen inspirerte coach Ane, Malene og Thea (bildet) hverandre til fornyet innsats og etter pausen roet Ytrebygda ned litt og var ikke lenger så treffsikre under kurven. Eller kanskje det var våre jenter som var flinkere i forsvar? Fremdeles klasseforskjell, men en del bra spill noterer vi på pluss-siden. 4 poeng til KBBK (Maren og Oda), 13 til YBBK.
I siste omgang løsnet det for våre jenter og vi scoret hele 8 poeng mot Ytrebygdas 16. Ikke verst! Oda, Maren og Vilde scoret våre poeng, men alle jentene hadde mer dreis på spillet i denne omgangen. En lovende avslutning! Sluttresultatet ble 18-79.
Oppsummert hadde Maren 8, Oda 7 og Vilde 3 poeng. Hos Ytrebygda hadde Erica med 28, Tonje 18 og Maren med 10 poeng flest fulltreffere.

En fin kamp, jenter, men husk å følge med på nettsidene slik at dere kommer tidsnok til kampene! Bilder fra kampen finner dere i jentenes fotoalbum .