92-GUTTENE SIKRET SØLV ETTER SEIER OVER HOP 2

Lørdag 24.mars møtte SG14-laget Hop 2 i Slåtthaughallen kl 12.30. Dette Hop-laget består av 93-gutter som stiller i 92-klassen for å få tøff matching. Tidligere slet vi i disse kampene og de var som oftest meget jevne og vi byttet litt på å vinne. Nå har guttene våre vist at det er et års forskjell og sist vi møtte dem (9.desember) vant vi så klart som 57-25. I dagens kamp visste vi at med seier ville sølvmedaljene i årets serie gå til Kirkevoll, og dette ga oss en ekstra motivasjon til å stå på fra start. Les mer i guttenes blog HER.
0 Comments

INGEN TRENING PÅ KIRKEVOLL MANDAG  26.MARS

På grunn av arrangement i nye gymsal blir det ingen baskettrening på Kirkevoll mandag 26.mars. For oss gjelder det G94 fra 16-17, G92 fra 17-18, J90+J91 fra 18-19 samt M4 (seniorene) fra 20.30-22. Resten av uken skal det være vanlig trening.
0 Comments

NYE BILDER, REFERATER KOMMER

Referatene kommer etterhvert, men foreløpig er det lagt ut bilder fra søndagens kamper for G94 og J91 i respektive lags fotoalbum.
0 Comments

SFO-BASKET I KIRKEVOLL-REGI ER EN SUKSESS!

SFO-basket'en på Kirkevoll som er et samarbeidsprosjekt mellom Gimle og Kirkevoll Basketballklubber og Kirkevoll Skole er en suksess. Over 40 gutter og jenter har vært med siden februar og tiltaket er populært. Trener fra Kirkevoll Basketballklubb og støtte fra Gimle (en av norges mest fremgangsrike klubber) gjør sitt til at dette blir artig og lærerikt. For Kirkevoll Basketballklubb gir det en fin rekrutteringsmulighet og planen er å starte opp ett eller flere nye lag i miniseriene til høsten. En fin komplettering til våre eksisterende lag. Du finner mer info om opplegget her. Vi kommer tilbake med reportasje fra en trening med bilder.
Ole Tom
0 Comments

FLERE SPILLERE PÅ G94-LAGET

Gutter-94 - som har hatt en strålende sesong med en sammenehengende seiersrekke fra kamp nr 2... får nå flere spillere med seg. Flere fra klassene har meldt seg og har deltatt på trening i det siste. Nå sist var de 10 på trening og enda har vi noen til på lur. Dette ser lovende ut! Omar har en god hånd med guttene ser det ut som! Happy
Vi får prøve å oppdatere lag-informasjons-siden vår og lagbildet slik at vi får med alle.
Ole Tom
0 Comments

SOM FORVENTET FOR JUNIORENE MOT HOP

Tirsdag 20.mars spilte JK kamp mot Hop i Kringlebotnhallen. Vi manglet Birte, men hun kunne nok ikke reddet oss uansett. Til det var forskjellen på de to lagene for stor. Spillemessig er det ikke så allverdens forskjell, men når det gjelder skyting er de i en helt annen klasse. De spiller oss nok ut av og til, men det er treffprosenten som imponerer. De har bl.a. elleve tre-poengere i kampen mot vår ene. Også på nærskudd er de oss langt overlegen. Der vi slenger i vei et dårlig skudd fra god posisjon er de mye mer konsentrerte og tekniske og setter poeng jevn og trutt med lav bomprosent. Les resten av Arves oppsummering i jentenes blog HER.
0 Comments

FORSVARSDOMINANS GAV G92 SEIER MOT ERKERIVALEN HOP!

Vi har alltid ment at G92 har et bedre lag enn Hop, men det er Hop som har trukket det lengste strået de to siste møtene. Åpningscupen ved sesong start og semifinalen i fjorårets Hansa cup har begge gangene resultert i seier til Hop, mye pga deres fysiske og tøffe spille stil. Så dette var en kamp vi hadde lenge sett frem mot. Kirkevoll guttene lå på 2.plass i serien, mens Hop lå på 3. Selv om Kirkevoll ledet med to seiere, ville Hop klatre forbi med seier i de to gjenstående møtene mellom lagene. Saken var klar, vi måtte vinne! les resten av Joachims referat i G92-blog'en!
0 Comments

KONTINGENT - IGJEN!

Det er ikke alle som har betalt kontingent enda og selv om de fleste har gjort opp for seg er det nødvendig med en liten "purre-runde". Denne uken vil de som ikke har betalt få utlevert ny kontingent-informasjon og laglederne vil få lister slik at de kan følge opp.
All inbetalt kontingent er hensyntatt på de lappene dere får nå. I den grad dere mener det er feil i oppsettet må dere gi besked med en gang - det er ikke meningen å mase på penger vi ikke er berettiget til.
Feil meldes til Ole Tom (via kontaktskjemaet) eller til lagleder. Vær så snill å betale raskt nå - klubben er avhengig av pengene.
0 Comments

KATRINE TOK KONGEPOKALEN MED GIMLE EK

Fjorårets sesong var Katrines første på Gimle EK. Laget vant serien og spilte seg til finalen i sluttspillet. Der ble det et knepent tap. Etter syv kongepokaler på rad var det en gedigen nedtur for laget, men en opptur for debutanten Katrine.

I år vant de også serien og denne gangen ville de ha kongepokalen med seg tilbake over fjellet. Og det fikk de. I en uspennende finale ble Bærums Verk slått så klart som 82-58 (11-25, 10-22, 18-13, 19-22). Sigrun Eskeland ble toppscorer for Gimle i finalen og hun ble også finalens MVP. Katrine bidro med 6 poeng og var selvsagt fornøyd med helgens resultater. Seieren skal feires en gang i kommende uke.

Etter en hektisk avslutning på sesongen med ”Gimle-damene” sier Katrine det skal bli deilig å være hjemme de kommende helgene. Det er gøy og inspirerende det som har skjedd, men det koster krefter og batteriene må lades innimellom. Nå skal EK-gjengen summere opp og evaluere sesongen som er gått og legge planer for videre satsing og det er alltid spennende i en slik prosess å se hvem som kommer og hvem som går. Får de beholde stammen i dette laget kan det bli mye moro også kommende sesong(er).
Les også hva basket.no skriver om kampen!

arve
0 Comments

SEIERSREKKEN FORTSETTER FOR GUTTER-94!!

Lørdag 17. mars gikk den nest siste kampen i serien for 94-guttene. Ulriken stod på motsatt banehalvdel og det er en motstander føler vi har bra kontroll på. De spiller godt, men vi har pleid å være de nødvendige poengene foran når fire perioder er spilt. Riktignok slo de oss knepent i den først kampen i høst, men det betrakter vi mer som litt startproblemer for oss. Forskjellen er likevel ikke større enn at det må full skjerping til for å slå dem.
I dag kom Paal (bildet) og de andre spillerne våre direkte fra fotballturnering i Åsane så vi fryktet at fokus ikke var helt der det skulle være før kampen. Men disse guttene er ubeseiret så langt i serien og den gode statistikken hadde de tenkt å beholde.

Hele oppsummeringen fra kampen finner du i guttenes blog - HER.
0 Comments

JENTER-90 SJANSELØSE MOT HOP/YTREBYGDA

Lørdag 17.mars spilte våre jenter-90 mot sammenslåingen Hop/Ytrebygda. 90-laget bestod denne gang (som så mange ganger før) stort sett av bare 91-spillere. De hadde nettopp fått kjørt seg kraftig mot Nattland i J91 og nå fikk de hjelp av våre eneste to disponible 90-jenter Ane og Alexandra.
Lørdagens motstander er suveren serieleder, deretter følger vi, Loddefjord og Nattland omtrent likt, og sist på tabellen ligger Brattholmen som er uten seire og har store problemer med å stille lag. Vi var derfor svært så realistiske når vi på forhånd ikke regnet med så stor poengfangst i denne kampen. Det ble det heller ikke, men Petra (bildet) og de andre KBBK-jentene hang overraskende godt med lenge. Hvordan det gikk til slutt kan du lese i Arves fyldige oppsummering i jentenes blog.
0 Comments

FORSLAG TIL LOV FOR KBBK

Alle idrettslag tilknyttet Norges Idrettsforbund må ha lover godkjent av Norges Idrettsforbund. Lovene vedtas formelt på årsmøtet i klubben. Inntil vi formelt har behandlet loven (som er laget på basis av Idrettsstyrets lovnorm) vil den være veiledende og i praksis bindende. Den må imidlertid opp på behandleing på neste årsmøte. Lover er formelle saker, men kan være gode å ha. Du finner KBBKs lover under "Styre og stell" (her) (om du har behov for dem). De ligger også linket opp via Dokumentarkivet.
0 Comments

FREMGANG FOR 92-JENTENE

10.mars var det ny kamp for 92-jentene etter en lang periode uten kamper. De møtte Nattland i Bjarghallen og dette var første kamp etter at Mikey (bildet) tok over treningen. Og vi som har fulgt jentene en stund kunne se tydelig fremgang. Det begynner å bli mening bak det de foretar seg på banen og ikke minst har viljen til å jobbe blitt bedre. Laget består fortsatt av litt for få spillere. Dette blir en utfordring, spesielt med tanke på neste sesong. Men får vi beholde Mikey som trener (eller en annen av samme kaliber) tror vi det er mulig å hente inn igjen noen av dem som var med oss tidligere. Vi håper i hvert fall å få med litt flere enn de er nå. Hvordan det gikk i lørdagens kamp kan du lese om HER.
0 Comments

INNSATSFULLT DA 91-JENTENE SLO BØNES LØRDAG

Lørdag 10.mars hadde Marte (bildet) og de andre 91-jentene våre kamp mot Bønes i Bjarghallen. Sist vi møtte dem var helt tilbake til 22.oktober og da vant vi relativt knepent 62-54. Det var derfor med litt spenning vi stilte til denne kampen. Var de blitt bedre? Hadde vi holdt vårt nivå eller blitt bedre? Og ikke minst: Kunne vi stille lag? 91-gjengen er ikke større enn den må være for å stille lag og det er ikke mange forfall vi skal ha før vi ikke er nok til å spille kamp. Les Arves fyldige referat fra kampen HER.
0 Comments

BORTETAP FOR YTREBYGDA FOR JUNIORENE

Jeg har tatt noen bilder fra JR-kampen i går. Vi tapte, men det var ingenting å utsette på innsatsen. Ytrebygda er for gode for oss, de har beholdt alle spillerne fra det laget vi spilte jevnt med i J90 serien tidligere. Vi har jo bare Ane igjen fra det laget. Laget gjorde en fin jobb, men var litt uheldig på uttelling i poeng. Det hadde vært Ok om lagleder Joakim hadde vært der. Resultat: 94-25 Ytrebygda- Gimle Jr.
Tore Z.
0 Comments