TAKK FOR DET GAMLE!!

0 Comments

U18-GUTTENE TIL TOPPS I JULECUPEN!

U18-laget vårt + noen gjestespillere gjorde rent bord i Julecupen!
Fra venstre: Espen Fjærestad, Kristian Albrektsen, Anders Fjærestad, Katrine Fjærestad, Erik Hølleland, Erlend R.Amland, Karamo Jawara og Fredrik Andersen.
Spennende kamper og god stemning som Arve har formidlet gjennom en rekke referater i guttenes blog:
0 Comments

U15-JENTENE I BA-OPPSLAG!

BergensAvisen har vært i Landåshallen og laget oppslag om Julecupen. Der kom de midt opp i en kamp mellom våre U15-jenter og Loddefjord. Fint bilde ble det også! Klikk på det for å lese hele oppslaget i BA!
0 Comments

SPENNENDE OG DRAMATISK FOR U18 MOT ULRIKEN I JULECUPEN!

U18-guttene skulle spille bare én kamp lørdag, og det var for sikkerhets skyld siste kampen kl 21.30. Motstandere var Ulriken, et lag vi nettopp slo knepent i serien. Men de manglet sentrale spillere i seriekampen og vi ville få mer enn nok å stri med i dagens kamp, tenkte vi på forhånd. Og vi fikk rett. Se referat fra kampen i guttenes blog HER.
0 Comments

UHELDIGE MALIN!

Noen er mer uheldige enn andre. For ikke så lenge siden kom Malin (H.) på krykker etter å ha knekt foten og ikke før er hun i gang med basket’en igjen, så smeller det på nytt! Denne gangen var det etter et sammenstøt med en Ytrebygda-spiller i Julecupen at Malin endte i parketten. Hun slo nakken og ettersom den har fått hard medfart før var vi forsiktige med å flytte på henne. Dermed ble det kyndig ambulansepersonell som fikk oppdraget med flytting og transport til Legevakten sent i går kveld. Legen der var heldigvis ikke bekymret og Malin fikk dra hjem. På bildet holder ambulansepersonell på å løfte henne opp på båren i Landåshallen. Vi ønsker god bedring!
Ole Tom
0 Comments

JULECUPEN ER I GANG!

Den tradisjonelle Julecupen er i gang og Kirkevoll er representert med både jente- og guttelag. Detaljer om cup’en, kamper, resultater m.v. finner du på Ulriken Ung sine nettsider.
0 Comments

GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

På vegne av styret ønsker
jeg alle spillere, trenere, foreldre og lagledere en riktig god jul og et godt nytt år. Selv om Julecupen medfører litt aktivitet i romjulen håper vi at alle nyter en fredelig høytid og lader batteriene før siste halvdel av basketsesongen og et nytt spennende basket-år. Vi sees i det nye året!
Ole Tom
0 Comments

SUVERENE U15-GUTTER TAR JULEFERIE PÅ TABELLTOPPEN!

U15-guttene kan ta ferie med god samvittighet. Etter 11 kamper og 11 seire kan de feire jul i trygg forvissing om at de er på toppen av tabellen i julen. En suveren høst og gode prestasjoner for et lag som har utviklet seg veldig positivt den siste tiden. Topp-posisjonen er velfortjent! Over nyttår venter tøff kamp mot toeren på tabellen - Gimle-2 - så det gjelder å holde formen ved like i julen!
0 Comments

ÅRSVERSTE HOLDT TIL SEIER OVER ULRIKEN FOR U18-GUTTENE

Ulriken innehar andreplassen på tabellen i gutter U18. De hadde 10 poeng på 7 kamper, mens vi hadde 6 poeng på 4 kamper før søndagens kamp der lagene møttes i Landåshallen kl.19.15. Til tross for deres bedre tabellplassering og gode resultater så langt i sesongen forventet vi seier mot dette laget som vi har hatt godt tak på de siste sesongene. Det skulle vise seg at det ikke skulle bli så lett som vi trodde på forhånd. Les Arve sitt referat fra kampen HER.
0 Comments

JENTER U-15: KIRKEVOLL-1 MOT KIRKEVOLL-2!

I U15 serien for jenter er det en A og en B pulje, og våre jenter spiller i B-puljen der det er fem lag og trippel serie. Det betyr at Kirkevoll 1 møter Kirkevoll 2 hele tre ganger i denne sesongen, og en av gangene var altså lørdag 20.desember. Imidlertid skal det nevnes at åpningscup, kampene i serien og landslags- og kretslagsuttak viser at B-serien ikke består av typiske B-lag.
Med noe forfall på begge lag, både på grunn av sykdom og julestri, så stilte følgende spillere opp: Kirkevoll 1: Oda, Signe, Lene (som på bildet kommer i scoringsposisjon i ly av en effektiv screen), Iren, Siri og Malin Hen. Kirkevoll 2: Susanne, Malene, Amalie, Vilde, Malin, Tonje.
Du finner
referat fra Jon her.
0 Comments

JENTER U-14 MOT NATTLAND I BJARGHALLEN

U14 jentene (her representert av Tonje) har møtt Nattland to ganger før: Første gang i Hansacaup i vår, da vi tapte 34-10 på liten bane. Deretter møtte vi dem i åpningscupen kvartfinalen der Nattland vant 38 – 6.  Nattland ligger over oss på tabellen, men er blant de lagene vi har trodd vi har en mulighet til å slå i løpet av året. De har også hatt litt varienede resultater i år, fra gode kamper mot de beste lagene til å tape mot laget nederst på tabellen, Ulset.  Etter noen kamper i starten av sesongen med tap i jevne oppgjør har imidlertid Kirkevolljentene vunnet to av de siste fire kampene, og er dermed i en god flyt for tiden. Les Jons referat fra kampen HER.
0 Comments

KNEPEN SEIER MOT OS FOR U15-GUTTENE!

Som nevnt annet sted på siden forventet Lars, George og Espen (bildet) hard kamp for U15-guttene mot Os i Bjarghallen lørdag 20. november. Våre gutter leder serien, men det er jevnt og vårt første tap kunne godt komme mot Os. Resultatene deres så langt har vært litt varierende, men flere gode resultat mot sterke lag viser at de har potensiale til å slå hvem som helst i vår serie. Og de hadde tydelig bestemt seg for at vi skulle være en av dem. Les fyldig referat fra kampen HER.
0 Comments

BILDER FRA DAGENS KAMPER I BJARGHALLEN ER LAGT UT!

Bilder fra U15 (Jenter og Gutter) samt U14 kampene i Bjarghallen ligger i respektive lags fotoalbum. Referater kommer fortløpende...
0 Comments

U18-GUTTENE KJØRTE OVER HOP!

Søndag 14.desember var det endelig kamp igjen for U18-guttene. De hadde ikke møtt skikkelig motstand siden de vant det jevne oppgjøret mot Gimle 1 i Bjarghallen 1.november. Nå skulle de få bryne seg litt igjen i hjemmekamp mot Hop 2 i Sandslihallen. Før kampen lå de to lagene likt på tabellen med 4 poeng hver, men de hadde spilt 7 kamper og vi bare 3. Før sesongen fikk vi innmeldelse av deres beste spiller (Fredrik) mens de fikk over tvillingene Mats og Marius fra Gimle, så det var mange ”poenger” før kampen. Noen av spillerne deres var sikre på seier i dagene før kampen, mens noen av våre mente vi burde vinne med 50. Ingen fikk rett, men våre spillere var nærmest sannheten. Les referat fra kampen HER.
0 Comments

U15-GUTTENE MED NY SEIER MOT YTREBYGDA

Etter å ha slått Gimle 2 i en spennende toppkamp i Gimlehallen lørdag morgen, sto Ytrebygda på motsatt banehalvdel søndag kveld i Sandslihallen da Paal (bildet) og de andre U15-guttene våre kom på besøk. . Vi åpnet sesongen mot Ybbk i høst, så dette var starten på ”2.omgang” av serien. De kom fra tap mot nettopp Gimle 2 uken før med hele 52 poeng (43-95) så normalt sett skulle dette bli en klar seier til oss. De sto med 10 kamper og 6 poeng mot våres 9 kamper uten tap, så vi regnet med å fortsatt være ubeseiret også etter denne helgen. Les referat fra kampen HER.
0 Comments

U15-GUTTENE TOPPER SERIEN ETTER SEIER MOT GIMLE-2 I DAG!

På bildet ser du Espen og Nick - banens to beste og de som satt fleste poeng for sine respektive lag da Kirkevolls U15-gutter slo erkerivalen Gimle-2 i en kjempespennede kamp i Gimlehallen i dag. Imponerende var også størrelsen på guttenes supportergjeng på tribunene. Svært mange av klassekameratene hadde kjempet seg ut av dynene for å få med seg denne thrillenren. Guttene topper nå tabellen og er ubeseiret i årets serie! Flere bilder fra kampen finner du her - og referatet til Arve kan du lese i guttenes blog HER.
0 Comments

HØY TEMPERATUR PÅ SOMMER-AVSLUTNINGEN FOR G-U15!

Etter at U15-guttene ble kretsmestre i fjor og hadde gått gjennom sesongen uten tap, skulle vi samle guttene til en skikkelig markering. Men flere av de allsidige guttene var opptatt med fotball og andre ting og det var vanskelig å finne en dato som passet for alle. Det hele ble lagt litt på is, men ikke glemt. Nå sist fredag passet det for alle, og etter en god trening på Kirkevoll møttes vi hjemme hos Lars på ”Låvestova”. Les mer om samlingen HER.
0 Comments

GRATIS JR. NBA NIGHT!

Ulriken arrangerer gratis junior NBA Night lørdag kveld. Se mer info om denne og kommende arrangementer ved å klikke på plakaten!
0 Comments

SOMMERAVSLUTNING(?) FOR U15 GUTTER!

U15-guttene inviteres til (noe forsinket) «sommeravslutning» med utdeling av medaljer for forrige sesongs innsats (seriemesterskapet må feires!). Sted og tid: Krokeidevegen 264 (hos Lars) fredag 12. desember kl. 19:00.
Fint om dere kan ringe 90990411 dersom dere ikke kan komme!
May Britt og Petter
0 Comments

BILDER FRA JENTEKAMPENE I BJARGHALLEN!

Bilder fra jentekampene (U15 og U14) i Bjarghallen i går er lagt ut i respektive lags fotoalbum. Ta en titt da vel! Du finner frem via menyene til venstre.
0 Comments

U15-GUTTENE MED 2 SIKRE POENG MOT ASKØY

Søndag 7.desember var det ny kamp for våre ubeseirede U15-gutter. Lars (bildet) og de andre møtte Askøy kl 16.15 i Bjarghallen og alt annet enn to nye poeng ville vært overraskende. Vi er nemlig ubeseiret så langt i sesongen mens Askøy ennå har til gode å vinne. Og vi regnet ikke med at trenden skulle snu i denne kampen. Det gjorde den heller ikke.
Med Paal på jakt etter nye basketsko i London var vi bare fem spillere igjen. Vi på sidelinjen var litt bekymret for at noe skulle skje (overtrakk, fem feil, osv), men spillerne var bare fornøyde med å få spille mest mulig. (Kristian L, som spilte med oss i fjor, satt på tribunen, så kanskje vi kan lokke han med igjen over nyttår???) Men heldigvis var ingen i nærheten av verken skade eller for mange feil, så dette gikk helt greit. Det gjorde det også resultatmessig. Les referat i guttenes blog HER.
0 Comments

GODE INNTEKTER PÅ ULLMAX-SALGET I HØST!

I høst har vi prøvd å få i gang Ullmax-salget og Roger (økonomiansvarlig i styret) har hatt oppfølgingsansvaret. Det er dessverre vanskelig å få folk til å ta med salgsbagene på jobb, på voksentreninger, i sosiale sammenhenger o.l., men at det nytter med litt innsats viser salgsstatistikken så langt:. På bildet ser du resultatene som 3 selgere (en forelder fra G94, 1 fra J94 og 1 fra G92) har klart med et minimum av innsats. Tenk hva dette kunne blitt om flere gjorde en innsats!?
Vi har flere salgsbager og ser gjerne at flere tar med disse på jobben og får fart på salget. Nå er det definitivt Ullmax-tid. Den som har solgt mest avslører at trikset er å sende ut mail kombinert med å ha Ullmax-bagen hengende slik at folk kan kjjenne kvaliteten selv. Vi har sendt ut eksempelmail til alle medlemmer - bruk gjerne den. Etter litt innsalg kommer ordrene og den som har solgt mest har fått inn 24 ordrer med stort og smått. Du finner Ullmax-katalogen og bestillingsskjema i dokumentarkivet. Send det til klubbens mailadresse så registrerer vi gjerne alt sentralt hvis dere synes det er enklere.... Dette er bedre enn dugnad eller loddsalg!
Ole Tom
0 Comments

GEORGE PÅ ALL STAR TEAM!

Under helgens kretslagsturnering/talenttreningsleir i Haugesund hadde vi som sagt tidligere fire Kirkevollspillere med: Petter, Ephrem og Espen i -94 og George i -95. George var kun med på lagets siste trening før avreise og kom således med i ”12.time”. Likevel markerte han seg meget positivt under turneringen. Trener for 95-guttene, Torkild Rødsand, skryter av laget og mener de overpresterte mot Oslo. Om George sier han at ”han spiller solid i forsvar og smart i angrep” og karakteriserer han som ”en spennende spiller”. Dette er bra, George! Du har virkelig begynt å skjønne det og god treningsinnsats i høst har allerede gitt resultater. Belønningen etter god innsats og bra spill i helgen var at han ble plukket ut til ”All Star Team”. Det betyr at han var blant de absolutt beste spillerne i sin årsklasse, og disse kommer fra hele landet!
94-guttene fikk også vist seg frem. De fikk sølvmedaljer, bare slått av Oslo/Akershus. Om noen av dem ville kommet med på All Star Team får vi aldri vite fordi dette var den eneste klassen der det ikke ble plukket ut All Star Team, uvisst av hvilken grunn.
Ingen grunn til å hvile på lauvbærene, gutter. Vi sees på treningen.
Arve
0 Comments