ANDERS OG ESPEN I NORDISK MESTERSKAP I STOCKHOLM!

Mandag 10. og tirsdag 11.mai reiste henholdsvis Anders og Espen til Oslo for den siste korte landslagssamlingen før de om onsdagen dro med resten av laget til Stockholm for å  spille nordisk mesterskap. Våre nordiske venner Sverige, Danmark, Finland og Island er alle gode i basket, så det var ingen enkel oppgave som ventet dem. Det var likevel med en viss optimisme guttene dro av sted. Gode treninger ga i hvert fall håp om å kunne by noen av våre motstandere kamp om poengene.Les mer her....
|

ESPEN PÅ "EUROHOPES"!

Kjekt at Kirkevollspillere blilr lagt merke til i Europa! Se omtale av Espen Fjærestad på «Eurohopes» HER.
|

NY TRIUMF FOR 94-GUTTENE I ”FINAL FOUR”

Lørdag 8.mai satte 94-guttene seg i den fine innleide 15-seteren for å dra til Tysvær/Haugesund. Det var en stund siden seriespillet var over og det mesterskapet var i havn. I mellomtiden hadde guttene tatt med seg en dramatisk og spennende Hansacup der finalen ble vunnet med ett poeng mot Asker. Nå var det play-off (”final four&rdquoWinking som stod for tur. Det står i regionens lover og regler at dette skal arrangeres hvert år, men det har i hvert fall ikke skjedd i ”min tid”. Så nå var det endelig tid for dette. Ideelt sett kunne det blitt bestemt litt tidligere og burde kanskje også lagt litt nærmere sesongavslutningen, men guttene var topp motiverte for å avslutte sesongen med enda en triumf og dermed ta ”the trippel” her vest i år. Les alt om playoff her.
|

OPPSUMMERING FRA JENTENES TUR GØTEBORG CUP!

Katrine har skrevet en god oppsummering fra turen til Gøteborg der våre 95- og 94-jenter spilte flotte kamper og hadde en sttrålende tur!
Du finner oppsummeringen i bloggen til jenter 94 HER.
|

NYE TRENINGSTIDER PÅ KIRKEVOLL SKOLE!

Etter 1. mai er vår treningstid på Kirkevoll endret. Frem til sommeren disponerer vi gymsalen mandag, onsdag og fredag. Det betyr mye endringer. Oversikt over de nye tidene ser du under. KBBK-kalenderen er også oppdatert tilsvarende.

Bilde 4
|