SEIER OVER TYSVÆR, MEN HOLDER DET???

Etter onsdagens dårlige kamp mot Ulriken reiste George og de andre kjerringa i går mot Hop. Dermed ble dagens kamp (fredag 18.desember) mot Tysvær svært viktig for oss. Vi måtte vinne for å gå videre, men selv med seier ville vi ikke være sikker.

Det begynte bra og 14-8 til oss etter første periode var foran skjema. Vi hadde planer om å  vinne med 13 eller mer, for da ville vi være klare for vårens sluttspill uansett resultater i Tysværs resterende to kamper i gruppespillet i morgen (lørdag). Men Tysvær hadde andre planer, og i andre periode kjørte de over oss med hele ti poeng (26-16) og dermed lå vi under med tre (33-30) til pause.
Etter saftpausen var det vi som var hakket bedre enn dem, men likevel ikke mer enn at vi ledet med knappest mulig margin (47-46) før siste periode. I siste periode spilte vi bra forsvar (de scoret bare tre poeng), men offensivt stoppet vi på 9, og dermed ble seieren ”bare” på 5 poeng (55-50).
Det kunne virke som om spillerne ikke helt skjønte hva som stod på spill i dagens kamp. Ønsker man å delta under NM-sluttspillet til våren må man yte det man kan. Meldingene fra kampen kan tyde på at det manglet litt på det i kveld. Nå er vi helt avhengig av at resultatene i morgen går i vår favør. Hvis Ulriken slår Tysvær er vi klare sammen med Ulriken. Vinner Tysvær mye er vi klare sammen med dem. Vinner de lite kan vi risikere å havne på tredjeplass og dermed ikke få delta i sluttspillet. Alt avgjøres med Ulriken-Tysvær klokken 11.30 i morgen.
Poeng: Espen 17, George 14, Ephrem 8, Lars 6, Christian og Paal 4 og Petter 2.
For Tysvær: Hendrik 20, Kelvin 16, Jørgen 8 og Tomas 6.