Scoringsrekord til Kristina!

Lørdag 4.november møtte 15-årsjentene våre Brattholmen i Bjarghallen. Uheldigvis hadde Brattholmen flere skadeforfall og kunne bare stille fem jenter. De måtte derfor både porsjonere ut kreftene sine samt passe seg for fem feil. Det ble uansett en lett seier for jentene våre.

Vi dro rett i fra fra start og hadde allerede satt ti poeng da Brattholmen satte sine to første. Ved første pause ledet vi så klart som 15-2. Andre periode ble noe av det beste vi har prestert. Forsvaret satt perfekt og i andre enden av banen traff vi jevnt og trutt. 32-0 i èn periode er uvanlig kost for oss. Og det fortsatte nesten like bra slik at det etter tredje periode sto det 68-6. Brattholmen avsluttet bra og scoret like mye i 4. periode som i de tre første til sammen. Da sluttsignalet lød sto det hele 86-12 til Kirkevolljentene. Et resultat vi er veldig godt fornøyde med selv om vi må ta med i betraktningene at Brattholmen som sagt bare kunne stille med fem spillere til denne kampen.

Kristina har slitt med mye skader det siste året. Nå når ryggen begynner å bli bra er det et kne som skaper litt trøbbel. Kanskje det er tennisen som har skylden? Men hun er veldig spillesugen og hennes innsats i dag resulterte i hele 27 poeng. Det må vel være rekord for henne? Ellers hadde Marte 19, Martine 16 og Charlotte 14. Deretter fulgte Petra med 6, Inga med 3 og Ane med 1. Hos Brattholmen ble poengene satt av Helene 6, Marielle 4 og Karoline 2. Alt i alt en enkel seier til oss, men vi kan ikke forvente like lett spill når vi skal hjem til dem og møte fullt lag.