HANSA CUP!

Flere av våre lag skal spille kamper i Hansa Cup denne helgen. Det gjelder G92 og J92 (14 år), J90 (16 år). Du finner komplett kampoppsett HER. Hansa Cup sine hjemmesider på nettet finner du HER. Noen bilder fra Cup'en som Tore har tatt finner du HER.
0 Comments

KRISTINA HENGER MED PÅ LANDSLAGET!

Sakset fra basket.no:
Landslag: Andre uttak J16 (11.4.2007)
Etter nye fem treningsøkter i starten av påsken har coach-teamet for vårt U16-lag for kvinner bestemt seg for kutte troppen ned til 13 jenter. Deres neste samling er helgen 20.-22. april. De som fremdeles er med finner dere nedenfor.

Følgende spillere innkalles til samling 20.-22. april:
Kristina Brunvall, Kirkevoll
Nora Røst, Ammerud
Hege Blikra, BK Basket
Sandra Sivertsen, Nattland
Ingrid Sørtveit, Gimle
Stine Solberg, Nattland
Sigrid Skorpen, Asker
Merve Payasly, Centrum
Nnenna Echem, Centrum
Vilde Nilsen, Halden
Marit Vossgård, Hop
Emile Grønås, Nattland
Maren Austgulen, Ulriken
0 Comments

KATRINE FEIRER 17. MAI I SVERIGE!

Katrine Fjærestad er uttatt på landslaget for 18-åringer. I starten av påskeferien ble det gjennomført nye samlingsøkter for våre aldersbestemte landslag. Vårt U18 landslag på jentesiden har blitt redusert til 12 spillere + 2 reserver i etterkant av denne samlingen. Og Katrine er med! Les mer HER.
0 Comments

G-92 MED GOD AVSLUTNING PÅ EN BRA SESONG!

B serie spill for 2 år siden, bronse i A serien i fjor og en sikret sølvmedalje i år, var vi allerede fornøyd foran sesongens siste kamp. Erkerivalen Hop stod på menyen, så motivasjonen var på topp til tross for at kampens resultat ikke hadde betydning for plassering i serien. Og pga dette, hadde vi med oss Eprem fra 94 laget. Joakim har skrevet oppsummering i G-92-blog'en fra siste kamp i vår.
0 Comments