Strålende spill mot Askøy!!

Lørdag 3.februar skulle 94-guttene møte Askøy i Bjarghallen kl 16.00. Askøy er et lag som vi har hatt bra tak på, men som vi også har tapt for en gang (mener vi å huske). Vi visste derfor at vi måtte yte maksimalt og være helt skjerpet for å hale seieren i land. Det skulle imidlertid gå lettere enn vi hadde trodd.
Vi åpnet for fullt og ga alt fra start. Hele fire av fem av spillerne våre tegnet seg på scoringslisten i første periode. Da det ble blåst til første pause ledet vi hele 18-0. Men det ga ikke et korrekt bilde av kampen. Riktignok var vi klart best, men de hadde også mange fine angrep og store sjanser til poeng. Men ”alt” tippet vår vei i starten.
Andre periode ble litt mer normal. Vi fortsatte å spille bra, men nå begynte også Askøyspillerne å få uttelling. Også i denne perioden hadde vi fire av fem spillere på poenglisten mens alle poengene til Askøy ble satt av Erlend.
Etter pausen startet vi som vi begynte kampen. Ny skjerping og full innsats gjorde at vi gikk fra 28-6 til 47-6 før Askøy scoret igjen og kampen var for lengst avgjort. I denne perioden scoret alle våre spillere som var på banen, noe som er veldig betryggende.
Fjerde og siste periode ble like god som de tre første. 20-4 er solid mot et langt fra dårlig Askøylag og igjen scoret alle våre spillere.
Dette må ha vært en av de beste kampene 94-guttene har spilt. Innsats og konsentrasjon var på topp og spillerne fulgte Omars opplegg. Som nevnt tidligere hadde vi mye ringen-inn mens Askøy fikk en del ringen-ut, men det er ikke bare flaks. Guttene spilte en veldig god kamp og fortjener ros for det.
Poengtavlen så slik ut etter kampen: Espen 22 (Sikker på skudd, vanskelig å stoppe når han ”driver” og flotte framspill/langpasninger), Lars 15 (Dette var klar ”pers” for Lars. Kjempesikker på skudd og lay-up i dag. Meget bra), Ephrem 12 (Ephrem har vært litt forsiktig og beskjeden i de siste kampene, men i dag så vi den gode, ”gamle” Ephrem. Dette lover godt for fortsettelsen), Paal 8 (innsats på topp, tøffere enn vi har sett ham før, kjappe kontringer og gode skudd/lay-ups), George 8 (Ny pers på han og(?). Begynner å bli vant til å spille med ”storeguttene”. ”Sovner” litt av og til, men gjør store fremskritt) og Petter (bildet) 6 poeng (flott jobb som point guard, spiller frem lagkameratene og stikker gjennom selv hvis muligheten byr seg).
Alt i alt en veldig god kamp. 71-14 er store sifre, men det var altså dagen da det meste lykkes for oss. Askøy har mange dyktige spillere som kommer til å gjøre det bra i fortsettelsen. Det var bare det at lørdag 3.februar var vår dag. Hos Askøy hadde Erlend 6 poeng, Matias 4 og Andrè og Marius 2 hver.