Intenst og spennende mot Gimle Skjold

Det er alltid gøy å være publikum når Kirkevoll og Gimle Skjold møtes til dyst. De to lagene spiller alltd jevnt og det pleier å være full innsats fra start til "mål". I dag var det ekstra spennende ettersom Espen var syk og de andre guttene derfor litt ekstra spent på hvordan det ville gå. Forrige kamp mot Gimle Skjold (sjekk her)endte med knepen seier med 1 poeng(!) så det var duket for revansj denne gangen!
Det ble litt klabb og babb før start også. Ephrem og George hadde glemt at det var kamp i dag og var ikka der 30 minutter før kampstart. Vi sendte derfor en delegasjon hjem til Fana for å "dra dem ut av sengen". Ekstraturen - pluss det faktum (les: flaks) at arrangørene var forsinket i Gimlehallen - gjorde at vi rakk å få guttene på plass til kampstart.

Kampen startet med at Gimle-guttene dro i gang showet med 2 kjappe scoringer før våre gutter våknet. Det ble imidlertid raskt ordnet med utligning og det var Paal og Lars som satte de to første for Kirkevoll. Etter første periode sto det 8-9 og gjestene (vi!) ledet altså så vidt.
2. periode åpnet med en røis av Kirkevoll-scoringer. Hele 7 poeng satt vi før Gimle kom i gang. Ephrem scoret 2 mål og satt en straffe og dominerte her. I slutten av omgangen korrigerte Gimle noe og halveis i kampen sto det derfor 12-15 og vi hadde sikret en liten ledelse.

Etter langpausen hadde Gimle en god periode og totalt i 3. omgang scoret de 10 mot Kirkevolls 8 poeng. Hos oss dominerte Ephrem, og selv om resten av laget (på bildet representert ved Rune og Lars) spilte veldig bra både i forsvar og angrep var det Ephrem som tok ansvaret for scoringene. Totalt sett fikk han 4 fulltreffere denne omgangen og sto for alle våre poeng. Hos Gimle var det Lars Erik som scoret mest - som i 2. periode. Resultatet til pause var 22-23 og Gimle var igjen veldig nærmt! Hmmm....?
I siste omgang festet Kirkevoll grepet for alvor og Gimle måtte resignere. De fikk bare 4 poeng mot Kirkevolls 9 og dermed ble det rimelig klar seier, selv om kampen som helhet var veldig jevn. Sluttresultatet ble 26-32.
Forskjellen i dag var først og fremst en enorm laginnsats + Ephrem.... Han var høyt og lavt i dag. Jeg tillater meg å sitere Petter som ringte hjem til moren etter kampen: "Vi vant og Ephrem spilte som en gud!". Referenten er enig. Ephrem sover gjerne godt om morgenen og glemte kanskje kampen i dag, men når han først setter i gang er han vanskelig å stoppe! I siste omgang scoret han 6 poeng - totalt i hele kampen skaffet han i dag 21 poeng av våre 32. Øvrige poengplukkere hos oss var: George (4), Petter (2), Lars (2), Paal (2) og Rune (2). Alle bidro med andre ord!

Gimleguttene hadde nok tenkt seg et annet utfall i dag. Forrige gang tok de oss nesten og de har stadig tatt innpå. I dag viste vi imidlertid at vi ikke er så lett å knekke. Skuffelsen i Gimleleiren var total etter kampen. Hodene hang og foreldre måtte trøste. Men jeg tror ikke vi skal føle oss veldig selvsikre neste kamp heller - denne Gimlegjengen skal vi passe oss for!! Blant Gimle-guttene var det Kristoffer og Olav som scoret mest, men også der i gården bidro hele laget.
Takk for underholdningen, gutter! Dette var morro! Bilder fra kampen finner du her!