LETT ÅPNING MOT LODDEFJORD FOR U18-GUTTENE!

U18-guttene åpnet årets serie mot Loddefjord i Sandslihallen søndag 27.september kl 19.15. Dette Loddefjordlaget består av mange 94-gutter og et par 93-modeller. De åpnet sist helg med å tape for Tysvær 33-78, et Tysværlag som er vanskelig å vurdere så tidlig i sesongen. Vi regnet uansett med lett match mot Loddefjord, og det fikk vi.
Vi kom riktignok svært så tregt i gang. Nærmere midtveis i første periode stod det 7-7, men guttene forstod etter hvert at de måtte jobbe hardere, og en liten fartsøkning ga oss 21-10 etter de første 10 minuttene. Les resten av referatet her.
0 Comments

U16-GUTTENE VELBERGET OVER 2. HINDER!

Etter klar seier mot Os sist helg skulle vi nå få målt krefter mot en av våre største utfordrere denne sesongen, nemlig Gimle 1. Kampen ble spilt i Sandslihallen (en av våre mange hjemmebaner) på søndag 27.september kl 15.00. Helge coach var opptatt med egen kamp og kunne av den grunn ikke stille fra kampstart. Men guttene har sine arbeidsoppgaver og dette skulle vi klare.

Vi var enige om å markere oss fra start av. Det gjorde vi for så vidt, men vi hadde under pari uttelling i starten og ble liggende litt etter. At George bommer på 6 av 6 straffer i første periode understreker litt hva jeg mener med dårlig uttelling. Espen (bildet) viste heller ikke vanlig treffsikkerhet og med disse to ellers så poengsikre litt av sporet slet vi litt. Etter første periode (8-11) var vi enige om at vi gjorde mye riktig og at hvis vi bare fortsatte ville uttellingen bedre seg etter hvert. Og det ble bedre! Les kresten av kampreferatet i guttenes blog HER.
0 Comments

U16-GUTTENE STARTET MED SEIER OVER OS!

Etter å ha gått ubeseiret gjennom serien de siste årene er vi svært så spente på  hvordan årets U16-lag for gutter vil klare seg i serien. Halvparten av spillerne har nesten ikke trent basketball i det hele tatt, men fysikken er på plass etter tøffe fotballtreninger. Sist helgs seier i åpningscupen bærer bud om at vi også i år skal klare å hevde oss i teten. Vi har hatt for vane å tape i cup’ene, men ta det igjen i serien. Nå har vi startet med å bryte en barriere ang cup. Så gjenstår å se om vi klarer å forsvare vår gode tradisjon i serien.

Årets første seriekamp for denne gjengen ble spilt søndag 20.september mot Os i Oshallen. Os var kanskje det laget som var nærmest til å slå oss i fjor, men rapportene fra Osleiren foran årets sesong er at de sliter med å stille nok spillere og derfor er meget ”sårbare”. Uansett vet vi at det er mange gode kvaliteter i laget så vi var meget spente før seriedebuten. Les hvordan det gikk HER.
0 Comments

VARIERENDE DA 4M SLO ASKØY

For å gi spilletilbud til de spillerne som er for gamle til U18-laget + for å få flere kamper til U18-spillerne har vi i år valgt å stille med lag i 4.divisjon. Dette laget hadde sin første kamp lørdag kl 14.30 i Askøyhallen. Vi var i utgangspunktet bare seks spillere (+ Erik som ikke er helt frisk ennå etter sykdom) så vi var spente på hva som ventet oss. Les om kampen i Arves referat HER.
0 Comments

KBBK-KALENDEREN ER OPPDATERT MED HØSTENS KAMPER!

KBBK-kalenderen (se link i menyen til venstre) er nå oppdatert med høstens kamper slik terminlisten nå ser ut. Alle endringer vi mottar fra kretsen vil så raskt som mulig bli justert i denne kalenderen. I tillegg vil vedkommende lag/trener bli varslet pr. mail ved endringer. Så langt er kampene på denne siden av jul lagt inn - øvrige kamper vil bli oppdatert når vi kommer så langt Happy
PS: Det er også nå lagt inn et menypunkt under hvert av de aktive lagene som til enhver tid viser tabellsituasjonen i serien. Se under aktuellt lag.
Ole Tom
0 Comments

REGIONSTRENINGER

Så er det klart for en ny helg med treninger for dem som ønsker å komme med på regionslagene (tidligere kretslagene). De fleste av lagene har hatt treningssamlinger allerede, men U16-guttene starter kommende helg fordi det sist gang ikke var avklart hvem som skulle trene dem i år. I helgen starter også de fleste seriene, så det er ikke sikkert treningstidene passer for alle. Alle treningene skal være i Frøyahallen. Planen ser du til høyre her.
0 Comments

ÅPNINGSCUPEN: GIMLEGUTTENE FIKK REVANSJ I U18-FINALEN!

Etter en glitrende kamp mot Gimle fredag skulle vi i dag (søndag 13/9) møte dem igjen i finalen i Gimlehallen. Bare fire lag påmeldt i klassen ga alle mot alle innledningsvis og 1’er mot 2’er i finalen. Vi fikk skadet Alex på fredag, men tapet han på beina igjen i dag. Espen sliter med vonde knær og kom direkte fra seier i U16-finalen. I tillegg hadde Fredrik pådratt seg halsbetennelse, men vi er få og han stilte sporty opp for laget. Alt dette er gode unnskyldninger for dagens resultat, men alle friske og klare i dag hadde ikke hjulpet likevel. I dag var bare Gimle bedre. Når vi i tillegg ikke akkurat hadde dagen ble det til tider klasseforskjell på de to lagene. Les hele referatet HER.
0 Comments

ÅPNINGSCUPEN: U16 I SPENNENDE FINALE MOT GIMLE

Søndag kl 13 skulle det hele avgjøres i Gimlehallen for U16-guttene. Vi hadde slått Gimle 2 i innledende kamp og de var selvsagt interessert i å få revansje i dagens finale. De siste tre årene har vi alltid slått dem i serien, men i cupsammenheng har de vært bedre enn oss. Resultatet i vårt innbyrdes oppgjør på fredag tydet også på at dette kom til å bli jevnt. Og det ble det! Se hvor jevnt HER.
0 Comments

ÅPNINGSCUPEN: U16 I SEMIFINALE MOT ULRIKEN

Vi vet at Ulriken sliter som oss med for få spillere bl.a. til U16-laget. De har noen meget gode spiller med Niko i spissen og må fylle på med yngre gutter for å få lag. Men de klarer seg meget godt og selv om vi har hatt et bra tak på dem er det alltid med en viss spenning vi møter dem.
Søndag morgen kl 09.00 skulle vi møte dem i Haukelandshallen for å avgjøre hvem av oss som skulle få spille finalen seinere på dagen. Dette er ikke den beste tiden på døgnet for 15-åringer å spille basket, men Petter (bildet) og de andre guttene skal ha ros for å stille presis og prøve å vekke kroppen og hodet. At ikke alle hadde klart det med like stor suksess ble klart etter hvert. Les her hvordan det hele utviklet seg.
0 Comments

ÅPNINGSCUPEN: HOP-KIRKEVOLL I GUTTER U18

En time etter at vi hadde slått Flaktveit skulle vi avslutte lørdagens kamper med ”lokaloppgjør” mot Hop. Disse 93-guttene er kjent for å kjempe godt og aldri gi opp, og vi har flere ganger hatt problemer med å riste de av, selv om vi alltid (?) har vunnet. Foran denne sesongen gikk en av deres beste (Ludvig) til Gimle, og det har nok svekket dem. I tillegg er Halvdan ute med armbrudd. Fredag kveld tapte de 20-56 for Gimle så dette burde bli lett match for oss.
Som vanlig mot dem var kampen relativt jevn i starten. Vi spilte bra, men fikk ikke noe stor luke. 16-10 etter første periode var ikke betryggende, men vi bestemte oss for å fortsette å kjøre litt fart så ville det nok løsne. Les hovrdan det gikk HER.
0 Comments

ÅPNINGSCUPEN: FLAKTVEIT-KIRKEVOLL U18

Lørdag 12/9 kl 17.00 i Gimlehallen: U18-guttene gjør et nytt bekjentskap i det de møter Flaktveit. Simon (tidligere Gimle 91) har fått med seg en kameratgjeng og startet lag. Vi trenger sårt tilvekst til basketfamilien, så dette er veldig positivt. Men det er ikke lett å komme inn i en ny idrett i såpass ”høy” alder, og selv om flere av dem var både bra fysisk trent og hadde balltalent, så hang de ikke helt med i svingene. Da blir det lett til at mann tyr til litt ekstra krefter for å prøve å kompensere for det mann ikke har, og da kan det bli både stygt og farlig. Dette gikk for så vidt greit, men noen episoder kunne lett gått gale. Noen tekniske feil ble dømt og en spiller ble henvist til tribunen for et overfall på Eirik, men vi kom oss gjennom kampen uten skader, og det ble etter hvert det viktigste. Det endte med 84-17 seier til oss, uten at det betydde noe.
Litt mer baskettrening og skolering så blir denne gjengen en fin tilvekst til basketfamilien. Stå på videre. Dere er garantert nærmere neste gang vi møtes.
Arve
0 Comments

ÅPNINGSCUPEN: FIN START FOR U18-GUTTENE!

Årets sesong blir denne helgen dradd i gang med Åpningscupen. U18-guttene innledet like godt hele turneringen med å møte storfavoritten Gimle fredag kl 17.00 i Gimlehallen. I vår forhåndsomtale sa vi at vi forventet at guttene våre i det minste viste at de var i nærheten, og det gjorde de til gangs. Les mer i guttenes blog HER.
0 Comments

ÅPNINGSCUPEN: LETT MATCH FOR U16-GUTTENE MOT YBBK

Lørdag kl 14.00 i Gimlehallen var det klart for vår andre og siste kamp i gruppespillet. Ytrebygda var motstandere og etter vår 35-31 seier over våre gode venner men tøffe motstandere i Gimle 2 fredag ettermiddag, var vi ganske sikre på en ny seier. Og det ble det også. Vi var aldri truet og perioderesultatene ble så klare som 15-3, 5-4, 12-1 og 15-4.
Seieren her gjorde oss til gruppevinnere. I semifinalen søndag morgen skal vi møte toer i den andre puljen. Der er Gimle 1 vinner, mens andreplassen blir avgjort i kampen mellom Ulriken og Hop. Vårt tips er at vi møter Ulriken i morgen tidlig.
George toppet vår liste i dag med 12 poeng, deretter fulgte Petter og Ephrem med 8, espen med 6, Paal med 5 og Lars og Kristian med 4 hver.
Arve
0 Comments

ÅPNINGSCUPEN: IMPONERENDE AV U16-GUTTENE!

For ”Gud vet hvilken gang” har vi lurt på om vi kan stille lag i gutter 92-klassen i årets serie, og valgt å gjøre det. Og like overasket blir vi hver gang de starter sesongen. Tre ganger har de møttes og spilt litt basket. Riktignok har noen trent basket i hele sommer og de andre likeså med fotball, men vi regner liksom ikke med at det skal være nok.
I kveld (fredag 11.september kl 19.00 i Haukelandshallen) møtte vi Gimle 2 i vår første kamp i åpningscupen. Dette er et lag vi har hatt bra tak på de siste årene, men som med jevne (og hyppige) mellomrom kjemper relativt jevnt med oss. I dag var vi, med vårt spede basketgrunnlag, forberedt på å tape, men vi hadde planen klar på hvordan vi skulle slå dem. Les hvordan det gikk HER.
0 Comments

ÅPNINGSCUPEN 2009

Vi nærmer oss en ny sesong og om mulig er vi ennå mer spente enn tidligere på hvordan det vil gå med Kirkevol-lagene denne sesongen. En liten pekepinn får vi nå til helgen. Da arrangerer Gimle sin tradisjonelle åpningscup i Gimlehallen og Haukelandshallen. Jeg husker ikke hvor mange lag som var med i tilsvarende cup i fjor, men antall lag i årets cup kan tyde på at interessen for å spille basket i hvert fall ikke er sterkt stigende. Vi har tre lag med og de er i det minste garantert litt kamptrening før seriekampene starter om en drøy uke. Vi har 3 lag med:
  • Jenter U16
  • Gutter U16
  • Gutter U18
Arve har skrevet mer om helens deltakende lag samt når kampene går.
Les mer her....
0 Comments