LITE KRUTT MOT GIMLE 2...

De siste gangene Alexander (bildet) og de andre guttene har spilt mot Gimle 92 har de klart å sette litt press på dem ved et par anledninger, men deres to S-er (Steinar og Stein) har stort sett aleine avgjort disse oppgjørene. Nå skulle vi møte dem igjen i 91-serien i Bjarghallen lørdag 8.desember. Spenningen i laget er alltid på topp før disse kampene, men i dag var vi kanskje ekstra spente på hvordan det ville gå. Halve laget har vært innom sykesengen den siste uken, men alle meldte seg heldigvis klar til kamp.

Etter litt rot før start (håndballkamper som var flyttet) kom vi i gang en drøy halvtime forsinket og det var gjestene som åpnet best. 16-12 stod det i Gimles favør etter første periode og det virket slett ikke som alle våre spillere var helt klar til kamp. Og tendensen fortsatte i andre periode. Nå meldte Gimles to S-er seg for alvor på i kampen. Til sammen satte de 19 av Gimles 27 poeng i denne perioden og i og med at vi bare satte 13 var vi allerede håpløst etter (25-45).

Etter hvilen fortsatte Gimle å være ”dobbelt” så gode som oss. 20-10 var perioderesultatet og det var tydelig at vi hadde ikke mer å by på denne dagen. I pausen før siste 10-minutter ble vi enige om å spare litt på de allerede nedtappede energilagrene våre. Vi hadde jo ny kamp om knappe to timer og løpet var jo for lengst kjørt i denne kampen. Men det virket som om Gimle også var fornøyd med sin komfortable ledelse så det ble en jevn periode (22-22). Dermed ble sluttresultatet 85-57. Kanskje litt skuffende sifre etter å ha vært mye nærmere tidligere, men ser vi litt bak tallene er dette slett ikke verken overraskende eller skuffende. Vi er avhengig av at alle våre spillere er i stand til å prestere opp mot sitt beste hvis vi i det hele tatt skal ha en sjanse mot lag som Gimle. Når vi ikke er i nærheten av det får vi som vi ”fortjener”. Men vi kommer garantert sikkert sterkere tilbake
Hos oss var Anders (18), Aleksander (15) og Erlend (bildet) (12) flittigste poengplukkere. Joachim, Eirik og Espen delte resten med 4 hver.
Hos Gimle viste Stein og Steinar sin suverenitet med henholdsvis 33 og 25 poeng.
Ole Tom var på plass med kamera. Bildene ser du HER.