FLOTT SEIER OVER YTREBYGDA!

Ytrebygda var motstander i lørdagens 2. kamp i Landåshallen (se eget referat) og guttene fra Kirkevoll (med Marcus (bildet) i farlig scoringshumør) formelig fosset over motstanderne i starten av kampen. Vi snappet ballen, hadde fine løp mot kurven og scoret på svært mange sjanser. I tillegg var pasningsspillet bra, bevegeligheten stor og forsvarsarbeidet veldig patent. Ytrebygda slapp aldri til. Det ser ut som om treningen begynner å gi resultater. Coach Petter var i hvert fall godt fornøyd. Etter første periode ledet vi 16-3 og ved halvspilt kamp var stillingen 31-7.
Etter midtpausen kom Ytrebygda mer med i spillet. 3. periode vant de med 12 poeng mot våre 8 og i siste periode ble det uavgjort 6 mot 6. Da dommerne blåste kampen av sto det til slutt derfor 45 til Kirkevoll og 25 til Ytrebygda.

Det var gøy å se guttene i aksjon i dag og de foreldrene som var der koste seg. Det fikk de tid til ved siden av patent sekretariatsarbeid. Det så ut som om det var gøy det og!
Marcus og Lorentz plukket mest poeng gjennom kampen, men også Herman og Henrik fikk med seg gode poeng. Hos Ytrebygda var det Mathias som scoret de fleste poengene. Vi gleder oss til å møte denne gjengen igjen!