Neste kamp J91 går tidlig lørdag morgen!

Jenter 91 må stå tidlig opp på lørdag (3. desember). De spiller i Bøneshallen allerede kl. 08:30 om morgenen. da møter de Bønes i Bøneshallen. Vi får håpe de er uthvilt og ikke får frokosten i vrangstrupen! Winking
|

Neste kamp G94 går på lørdag

Gutter 94 spiller sin neste kamp mot Bønes i Bøneshallen kl. 10:00 lørdag morgen. Ta kontakt med lagleder (Arve) ved behov for transport.
|

"Trenerhjørnet" er operativt!

Arve har skrevet første innlegg på trenerhjørnet. Han er godt fornøyd med åpningen på sesongen så langt, men har likevel noen "meldinger" til lagene han trener...
|

Treningen på torsdag for J89, J90 og J91 er avlyst

På grunn av en eller annen landslagssamling i Bjarghallen torsdag 1.desember får ikke J89-90-91 trene der denne dagen. Bjarg beklager dobbelbookingen. Arve H.
|

Uhyre spennende da Jenter91 slo serieleder Ulriken!

Det ble svært jevnt da KBBKs jenter 91 fulgte Ulriken til døren og var først over dørstokken. Første periode ble vunnet 10-8 av Ulriken, de to neste endte 10-8 til Kirkevoll... Etter en uhyre jevn kamp var det derfor spennende helt til slutt og Kirkevoll ledet med 2 poeng før siste periode. Lagene scoret en gang hver i siste omgang og matchen endte dermed 30-28 til Kirkevoll. Petra og Marte scoret flest poeng, men jentene kjempet som løver - alle som en. I siste periode ble det mest krig og lite uttelling på sjanser, men det gjaldt heldigvis begge lag. Jeanette (bildet) fikk en spennende deb
utkamp med laget. Har lagt ut noen ekstra bilder fra kampen i fotoalbumet til J-91.
Ole Tom
|

Arrangementet i Bjarghallen gikk bra i dag!

Takk til alle som gjorde en innsats i dag i Bjarghallen. Vi hadde folk i sving på og utenfor banen, i kiosk, transport og sekretariat. Arrangmentet gikk fint og det ble servert god basket og gode boller! Bildet av Berit og Lindsey taler for seg Winking

|

KBBK fikk 3 seire i dag + en walk-over

Gutter-94, Gutter 92 og herrelaget vant sine kamper i dag. Vilde og Markus på 94-laget (bildet) var godt fornøyd med 36-22 over Ytrebygda i Sandslihallen. Jenter-91 vant på walk-over (teknisk sett 20-0) da motstander Brattholmen ikke kunne stille. Jenter 92 tapte 50-8 for Ytrebygda i Bjarghallen.
|

Katrine debuterte for Gimle

Katrine (15) fikk idag sin debut for Gimle i eliteserien. De spilte mot Hop i Kringlebotnhallen. Selv om ikke Gimlejentene var helt på topp ble det likevel en relativt stor seier. Til slutt stod det 104 - 33 til Gimlejentene. Katrine var innpå i to perioder. Selv sier hun at det selvsagt er stort å få være med på kamp, men at det viktigste fremover er å få trene med jenter på dette nivået. Vi gratulerer og ønsker lykke til videre!
|

Vaktliste Bjarghallen lørdag

Her er vaktfordeling i kiosken i Bjarghallen i morgen!

|

Jenter 89 har fått fotoalbum på nettet!

Tore Zakariassen har tatt mange bra bilder av laget. Her er noen av dem!
|

Basket-dag i Bjarghallen lørdag 26. november

KBBK har ansvaret for lørdagens kamp-dag i Bjarghallen. Vi trenger folk til sekretariat og kiosk. Ta kontakt (gjerne via kontaktskjemaet på sidene her...). Folk er ellers hjertelig velkommen som tilskuere - det er alltid kjekt!

Kampoppsettet vil se slik ut:
 
12.00         Gutter13 Kirkevoll - Hop 3
13.30         Menn 4.div Kirkevoll - U.Phil
15.00         Jenter13 Kirkevoll - Ytrebygda
16.15         Jenter14 Kirkevoll - Brattholmen
|

Slik bruker du nyhetsblog'en!

En "blog" er internett sitt svar på en dagbok. Her publiserer vi store og små nyheter om Kirkevoll Basketballklubb eller annet basket-relatert stoff.
Du kan kommentere artiklene og dine kommentarer vil synes i blog'en. Innlegg vil bli moderert etter behov. Det kan derfor (i enkelte spesielle tilfeller) ta noe tid før innlegget ditt kommer i kommentar-loggen. Normalt tar det imidlertid bare noen sekunder. Du vil se at tellleren for antall kommentarer øker når du "fornyer" siden.
Nyhetssiden inneholder de 6 siste artikelene som er publisert - deretter arkiveres de i et eget artikkel-arkiv som du finner nederst til venstre under hovedmenyen til venstre.
En liten finesse til slutt: Artiklene er også mulig å søke frem i såkalt "RSS-feed". ikke alle nettlesere støtter dette.

Ole Tom
|

Ny flott logo er lagt ut på sidene!

Arve har fått laget en kjempeflott, ny klubblogo. Den er nå lagt på allle sidene på web'en her. Stilig - ikke sant!
|

Kamp i Landåshallen søn. 20 nov, Nattland – Kirkevoll 35-31Vi hadde en kjempe gøy og spennende kamp i dag. Nattland dro fra oss i starten. Vi stresset i angrep og var ikke alltid helt flink å holde mannen vår i forsvar. En del feil passninger og sløsing med skuddsjanser. Midtveis lå vi under med ca 15 poeng. I siste omgang ledet de me mange poeng men så! BANG! Vi slo til! 3 min før slutt lå vi likt. men så noen sekunder før kampen ble blåst av så var Nattland heldig å fikk to scoringer, og vant kampen (så vidt)! Men alle på laget er kjempefornøyde med kampen, spesielt siste omgang! Det var kjempebra innsats på alle mann!
Og så må vi jo takke den flotte heia gjengen, foreldrene! Bra spilt jenter!!

Ane.
|

Katrine Fjærestad var med i troppen til Gimle i eliteserien i dag!

Katrine var med troppen da Gimle møtte Ullern i Landåshallen i dag. Hun slapp ikke innpå i denne kampen, men syntes nok det var gjevt likevel. Hun fikk bl.a. ny flott treningsdrakt for anledningen! Redaktøren traff henne i Landåshallen før kampen - der hun trente med broren Anders (G92) - og fikk knipset dette fine bildet.

|

Gutter 94 vant komfortabelt over Askøy i dag


Les mer i blog'en til Gutter-94 i lagmenyen!
|

Samlet treningsoversikt er lagt ut

Oversikt over samtlige treningstider og -steder er nå publisert. Se i menyen som heter trening.
|

Kirkevoll Basketballklubb får egen mail-adresse!

Hvis du vil sende mail til Kirkevoll Basketballklubb så kan du bruke linken nederst på hver side, sende noe in via kontaktskjemaet eller rett og slett sende dine meninger til webmaster@kirkevollbasket.com.
Mail leses foreløpig av Ole Tom Pettersen (webmaster) og sendes videre til rette vedkommende i klubben.
|

Gutter -94 får egne sider!

Det er lagt ut en god del data om Gutter -94. Mer kommer!
|

Kirkevoll Basketballklubb med egen nettside!

KBBK har fått eget nettsted. Inneholder kanskje ikke all verden enda, men kom gjern med forslag og bidrag!!
|