Katrine på landslagssamling

Helgen 19.-21.mai hadde jenter -90 sin siste landslagssamling før avreise til turneringen i Sverige. Katrine representerte Kirkevoll, og ellers fra Bergen finner vi tre fra Ytrebygda, to fra Hop og en fra Loddefjord. Østfra stiller Ammerud med to og Asker, Ullern og Persbråten med en hver.
Programmet i helgen bestod av èn økt fredag kveld, to på lørdag og treningskamp + trening på søndag. Les alt om samlingen og overnattingsgjestene i Jenter 90 sin blog.
0 Comments

Oppsummering fra Hansa-cup

Da redaktøren og undertegnede har vært vekkreist en uke, har rapportene fra Hansacup’en uteblitt. Men bedre sent enn aldri, så her kommer i hvert fall resultatene og noen få kommentarer. Da vi ikke selv var tilstede på mer enn seine lørdagskamper + søndagen er det mulig vi ikke har fått med oss all info, men vi satser på at det vi har fått med i de respektive lagenes blog'er er korrekt. Du finner referatene i blog'ene til henholdsvis J92, G92, J90 og J89. Se Lag-menyen ute til venstre og blog'en for respektive lag.

Gutter 90 har ikke deltatt i serien på noen år, men startet opp igjen med trening i vinter. Hadde lyst å prøve seg i kamper igjen. Skulle møte Asker på lørdag 08.00, men de møtte ikke. Brattholmen hadde trukket sitt lag så der ble det heller ikke kamp. Siste kampen skulle vært mot 3B, men den kunne ikke vi stille lag til (kolliderte med G13-kamp og måtte ha lånt noen spillere fra det laget). Dermed ble det en dyr påmelding og NULL kamper. Bedre lykke neste gang!
Arve
0 Comments