OVER 80 PÅMELDTE MEN FORTSATT GOD PLASS TIL MANDAGENS SØBY-SEMINAR!

Kirkevoll Basketballklubb arrangerer motivasjonsseminar med Egil Søby mandag 27. april. Du finner fullstendig innbydelse HER. Evt. kan du klikke på bildet av Egil. All påmelding skjer via nettsidene våre. Påmeldingsskjema finner du HER.

Vi anmoder alle medlemmer, foreldre, trenere og andre til å videreformidle innbydelsen til alle som kan tenkes å ha lyst til å delta. Samarbeidet med Egil gir oss gode penger i klubbkassen så her har vi nok en gang en enkel dugnad som alle kan delta på! Dessuten er seminarene til Egil kjempeartige og kan anbefales for alle over ca 15 år.
Ole Tom
0 Comments

BILDER FRA U18-GUTTENES PÅSKETUR TIL ÅRHUS!

Arve har tømt kameraet etter påsketuren og bildene er lagt ut i U18-guttenes fotoalbum HER. Vi har forstått at det var god kokk med på turen og antar at det er biffen som fortæres her.....
0 Comments

INGEN TRENING PÅ KIRKEVOLL MANDAG 27. APRIL!

På mandag 27. april skal FAU holde temakveld for foreldrene. I denne forbindelse vil nye gymsal være opptatt fra kl 18.00 og utover. Trening må dessverre utgå.
0 Comments

NEDTUR i HANSA CUP FOR U18-GUTTENE ETTER OPPTUR I DANMARK!

Når man spiller mot lag man ikke kjenner og vet kvaliteten på kan det være litt vanskelig å vurdere egne prestasjoner. Under Århus basketfestival i påsken spilte guttene seks slike kamper. Vi følte oss likevel rimelig sikre på at det vi presterte i disse kampene var av god kvalitet ut fra vårt potensiale. Vi var derfor spente på om vi ville klare å følge opp dette under helgens Hansacup. Ut fra undertegnedes vurdering må svaret på det bli et klart nei. Les hvorfor i Arves oppsummering etter kampens helger i guttenes blog HER.
0 Comments

DE ALLER YNGSTE I KBBK DEBUTERTE I HANSA CUP!

Minilaget til Kirkevoll spilte sin første kamper i helgen, da de deltok i Hansacup i klassen minigutter U-10 . Laget består av jenter og gutter i alderen 7-9 år, altså alle med en mulig lang basketkarriere foran seg. Totalt 8 spillere var i aksjon denne helgen, mens totalt 16 stykker har vært innom treningene så langt.  Motstanderne var Ulset, Hop 1, Hop 2 og Loddefjord, alle med erfaring fra årets seriespill, og kampene foregikk i Landåshallen og Bøneshallen. Alle kampene endte med tap (nærmest kom vi mot Hop-2 der tapet ble 1-0), og laget bar preg av at å spille kamp var litt nytt. Samtidig var det en klar forbedring i løpet av de fire kampene, etter hvert som forståelse av regler og lignende økte. Å tape sine første kamper er vel helt normalt, så her gjelder det å se fremover! Vi trenger en liten rekrutteringsrunde til slik at vi i åpningscupen i høst kan stille med både et gutte- og jentelag. Pluss at neste sesong må  de eldste spille i U-11 og da trenger vi kanskje flere spillere slik at vi får et fullt lag der?
Du finner bilder fra kampene i Hansa Cup i minienes nyopprettede fotoalbum HER.
Jon
0 Comments

VIKTIG INFORMASJON TIL JENTER 94 OG 95!

Jon-Kaare har satt sammen et dokument med viktig informasjon til jenter 94/95 om Hansa Cup, Gøteborg Cup og trening m.m. Bør leses. Du finner det HER.
0 Comments

TAKK FOR TUREN!

Turen til Århus basketballfestival ble både trivelig, lærerik og sportslig vellykket. Mange jevne, gode kamper der vi fikk brynt oss, ingen skader/helseproblemer og pokal og bronsemedaljer til slutt var strålende. Heldig var vi også med både vandrerhjemmet og klubbhuset vi leiet på dagtid. Til og med været var strålende på hele turen (bortsett fra båtturen ned!). Når så spillerne yter på banen og i tillegg oppfører seg eksemplarisk utenfor banen, må det bare bli topp. Godt miljø og en god tone hele veien gjør at det bare er kjekt å reise med dere. En stor takk også til Coach Joakim som bruker halve påskeferien (egentlig nesten hele) på å følge opp guttene sine i en slik turnering. Og ikke å forglemme Tommy (far til Joachim) som grislet og ordnet med mat både seint og tidlig. Biffene gjorde underverker! Undertegnede hadde også en del arbeid i forbindelse med turen, og med så positive gutter var det bare en glede.
Dette var vår første tur sammen, og det blir forhåpentligvis ikke den siste.
Takk for turen, alle mann.
Arve
0 Comments

ÅRHUS: SEIER I BRONSEFINALEN!

Som nevnt etter gårsdagens tap i semifinalen regnet vi med jevn kamp mot Gladsaxe i dag i bronsefinalen og at det var vår tur til å ha marginene på vår side. Og vi fikk rett i det meste. Etter en deilig frokost på vandrerhjemmet var vi klare til kamp klokken 10.00 lørdag morgen. Vi var veldig enige om at vi ikke skulle ha en reprise på semifinalens dårlige åpning der vi lå under med 6 tidlig i første og kjempet jevnt resten. Og guttene klinte til. Topp innsats og disiplinert spill ga oss en solid ledelse etter første periode (20-9). Vi må nevne Espen og Anders innsats i denne perioden. Espen satte 9 poeng og Anders 8. Det blir 17 av lagets 20. Sterk familieinnsats. Resten av referatet finner du i guttenes blog HER.
0 Comments

STADIG FLERE GRASROT-GIVERE GIR SIN ANDEL TIL KIRKEVOLL!

KBBK har jobbet ganske målbevisst den siste tiden for at vi skal få flest mulig grasrot-givere til å gi sin andel til akkurat vår klubb. Arbeidet gir resultater og vi har pr. i dag 32 givere som bidrar med til sammen ca. kr. 15.-20.000,- bare i år. Det beste med alt er at dette er en varig inntekt for klubben og vi må og skal verve enda flere! Takk til dere som allerede har bidratt med å jobbe dugnad eller verve givere. Dere som ikke er kommet i gang enda finner det dere trenger HER. Stå på - dette er en viktig og langvarig inntekskilde for oss!!!
Hvis du lurer på status med hensyn til antall KBBK-givere så finner du oppdatert statistikk på Norsk Tipping sine sider HER.
Ole Tom
0 Comments

ÅRHUS: FINALEHÅPET BRAST!

Fredag 10.april og semifinale i Århus basketballfestival med Kirkevoll U18 på ene banehalvdelen. Små marginer gjorde at vi ble 2’er i vår pulje og måtte dermed møte Nyborg som var puljevinnere i pulje 2. De var ubeseiret i gruppespillet og hadde vunnet sine tre kamper med 9, 9 og 16 poeng. Ut fra hva vi hadde sett virket de to puljene å være like gode, så dette ville bli tøft, men absolutt mulig. Les alt om kampen i Arves referat HER.
0 Comments

U18-GUTTENE ER KLARE FOR A-SLUTTSPILLET I ÅRHUS!

U18-guttene våre er klare for A-sluttspillet etter fredagens kamper. Klikk på kampene for å se referatene eller gå direkte til guttenes blog.

0 Comments

U18-GUTTENE TIL ÅRHUS BASKETBALLFESTIVAL

Onsdag 8.april satte U18-guttene seg på Danskebåten med kurs for Hirtshals. Alle 9 var med, men med Eirik dessverre ute med skade hadde vi bare 8 mann til minimum 6 kamper. Vi måtte satse på å gå gjennom uten for mange skader.
En liten time forsinket avgang fra Bergen kunne føre til at tiden ble knapp til første kamp. Turneringen skulle begynne 09.00 torsdag, men med ankomst Hirtshals 08.00 hadde vi bedt om å ikke bli satt opp med kamp de første timene. 11.00 regnet vi med å rekke, men heldigvis ble kampen utsatt til 12.00 like før vi forlot Bergen.
Det ble en del gynging etter at vi hadde forlatt Stavanger og uten å gå i detalj vil vi bare nevne at to av guttene leverte deler av maten tilbake før de la seg.
Hirtshal – Århus gikk kjapt og vi hadde en hel time på oss til kampstart da vi ankom Vejlby-Risskov Idrætssenter. Bare nye og ukjente lag var spennende og med 5 lag i vår pulje var det duket for to kamper torsdag:
Arve
0 Comments

HUSK Å MELDE DEG PÅ TIL SEMINAR MED EGIL SØBY 27. APRIL!

Kirkevoll Basketballklubb arrangerer motivasjonsseminar med Egil Søby 27. april. Du finner fullstendig innbydelse HER. Evt. kan du klikke på bildet av Egil. All påmelding skjer via nettsidene våre. Påmeldingsskjema finner du HER.

Vi anmoder alle medlemmer, foreldre, trenere og andre til å videreformidle innbydelsen til alle som kan tenkes å ha lyst til å delta. Samarbeidet med Egil gir oss gode penger i klubbkassen så her har vi nok en gang en enkel dugnad som alle kan delta på! Dessuten er seminarene til Egil kjempeartige og kan anbefales for alle over ca 15 år.
Ole Tom
0 Comments

SISTE SERIEKAMP FOR U15-JENTENE MOT NATTLAND

Siste kamp i debutsessongen for J94 gikk av stabelen i Haukelandshallen 28.mars og var mot Nattland. Dette laget har stort sett lagt over oss på tabellen, men i forrige oppgjør mot laget vant Kirkevoll  noe overraskendel 34 – 20 i en kamp der Nattland nok manglet noen av sine beste spillere. I Åpningscupen og i Hansacupen har vi før det igjen tapt  to ganger mot dette laget. Før kampen lå Nattland to poeng foran oss og med seier ville Kirkevoll gå forbi, så jentene var bra motiverte. Les hvordan det gikk i jentens blog HER.
0 Comments

KIRKEVOLL BBK FIKK TIL SLUTT MEDHOLD I LANGVARIG TVISTESAK

Kirekvoll har i flere år hatt en disputt med kretsen om en litt spesiell avgjørelse i serien i 2006. Etter anke til fobundet fikk viendelig medhold. Se nyhet om dette på kretsens sider i dag. Arve (som er den som har ført saken på våre vegne) er lettet over utfallet og er glad for å kunne legge denne saken bak seg. Klubben får også en kompensasjjon fra kretsen. Du finner oppslaget HER.
0 Comments

HANSA CUP KAMPPROGRAM ER KLART

Alle våre lag er påmeldt til Hansa Cup som gå av stabelen i to omganger - 17.19. april og 8.-10. mai. Den første helgen er ikke langt unna og der skal vi ha med vårt nye minilag som stiller i klasse MG4 samt våre eldste gutter som spiller i U18M. Når vi kommer til mai skal våre to jentelag i sving i U14K og U15K pluss at våre nybakte kretsmestre skal i sving i U15M. Spennede på basketbanen også etter påske med andre ord.

Hansa Cup sin hjemmeside har mye info om cup’en og nå er også puljeoppsett og kampoppsett publisert.
0 Comments

U15-GUTTENE SOLEKLARE KRETSMESTRE. INGEN OVER INGEN VED SIDEN.-...

Denne tabellen taler for seg selv. 3 sesonger uten tap. Imponerende! Gratulerer, gutter!!!

0 Comments