Oversikten over kretsseriene er oppdatert!

KBBK spiller ingen kamper dene helgen og heller ikke i løpet av høstferien eller kommende helg. En rolig start på en ny sesong med andre ord. Ruth har oppdatert vår oversikt over kretsseriene og varsler om at dt kommer endringer etterhvert som alt kommer på plass. Den til enhver gjeldende oversikt finner du i Dokumentarkivet her på sidene.
0 Comments

Så er vi igang igjen!!

Jenter-90 spilte kamp mot Brattholmen på lørdag og Thomas har skrevet kamprapport! Du finner den i jentenes nyhetsblog HER.
0 Comments

Kommende helgs kamper!

Her er en oversikt over kommende periodes kamper. Vi vil prøve å legge ut en liten "reminder" i midten av hver uke fremover. Da blir det litt lettere å holde oversikten!
Vær OBS på at kampen for J-90 er flyttet fram ift. opprinnelig tidspunkt i terminlisten. Takk til Ruth som følger våkent med på alles vegne!
Ole Tom Happy

0 Comments

Kretsseriene er klare!

Med unntak av mini'ene (J94/G94) er alle kretsseriene nå klare. Jeg har gjort et ekstrakt av disse som viser alle KBBK-kampene. I denne oversikten (som finnes i dokumentarkivet) er alle hjemmekamper merket med rødt. Det kan bli endringer i kampoppsettet, men det kan være greit å ha dette som et utgangspunkt. Jenter-92 og juniorene er allerede i gang!
Ole Tom
0 Comments

Instruks for lagledere!

Styret har gjort et forsøk på å lage en instruks for lagledere som skal tydeliggjøre denne viktige rollen i klubben. Du finner instruksen i Dokumentarkivet. Vi håper den vil være nyttig for alle involverte!
0 Comments

Oppstart av nytt lag!

KBBK starter opp trening for jenter født i 1994. Det betyr et nytt lag i "stallen". Treningen starter i dag (15. september) i gymsalen på Kirkevoll. Treningstid er fredager fra 17-18. Katrine Fjærestad (en av klubbens fremste spillere, med fast plass på Gimles seniorlag) skal ta et ansvar for treningen. Mer info kommer etterhvert som jentene kommer i gang! Referat fra første trening kan du lese i jentenes nyhetsblog.
Winking
Ole Tom
0 Comments

Nytt styre på plass!

Et interimsstyre for Kirkevoll Basketballklubb ble på et møte lørdag 9. september enige om følgende fordeling av verv:

Leder: Helge Helgesen
Nestleder: Arve Helgesen
Kasserer/WEB-ansvarlig: Ole Tom Pettersen
Arrangementsansvarlig: Marit Stene
Økonomiansvarlig: Eva Fjærestad
Styremedlem: May Britt Moberg Salbu

Interimsstyret fungerer som øverste organ i klubben inntil årsmøte er avholdt og et ordinært valgt styre er på plass. Intensjonen er å få avholdt et slikt årsmøte innen utgangen av året. Du finner mer informasjon om adresser og annet på sidene for "Styre og Stell".
0 Comments

Nye treningstider!

Treningen starter opp igjen og styret (se eget oppslag) er klar med treningsoversikten. Vi har dessverre ikke lenger treningstid i Bjarghallen og treningene vil derfor foregå på Kirkevoll (nye gymsal) og i Gimlehallen (Kvinner Junior). Treningstidene er ikke endelig avklart i forhold til friidretten, men inntil videre kjører vi etter den oppsatte planen. Ny info blir giitt dersom det blir endringer. Du finner de nye treningstidene HER (eller under "Treningstider" i menyen til venstre). Excel-variant kan du laste ned HER.
0 Comments

Mer detaljer vedr. åpningscup'en

Jenter 90 og J91 må trå til skikkelig i helgen. Gimle Junior trenger nemlig også spillere og det kan derfor bli mange kamper for dem som liker å spille basket! For å være helt sikker på at alle får med seg når de forskjellige kampene går for disse jentene har Ruth laget følgende oppsett som ytterligere tydeliggjør dette:

0 Comments

Klart for Åpningscup!

Det er klart for Gimles åpningscup neste helg og puljeinndeling og kampoppsett er nå klart. Kirkevoll har 4 lag i aksjon og det spilles fra torsdag 7. til søndag 10 alt avhengig av hvor langt det enkelte lag kommer. Fra KBBK stiller Senior herrer, Gutter-92, Jenter 90 og Jenter92. Særlig jenter-90 trenger forsterkninger og Jenter-91 må tre støttende slik de pleier. Her finner du puljeinndeling og kampoppsett. Hvis du foretrekker kampoppsettet i Excel-format kan du laste ned filen HER.
0 Comments