AKTIVITETSLEDERKURS BASKET!

Har du lyst til å være med på aktivitetslederkurs? Gimle står om arrangør og vi får delta til rabattert pris siden vi er samarbeidsklubb. Ta kontakt med Arve Helgesen om du har lyst til å delta. Mer info på Gimle sine sider HER.
0 Comments

HØSTENS OG VINTERENS KAMPOPPSETT ER KLART!

KBBK-kalenderen er nå oppdatert med alle kampene for våre aktive lag. Så nå kan dere starte planleggingen. de første kampene begynner allerede i midten av september. Kalenderen kan du bla i måned for måned og om du klikker på de forskjellige kampene kan du også se hvor kampen spilles. Vi er veldig takknemlig for tilbakemeldinger dersom dere finner feil.
Endringer kommer helt sikkert, men det skal vi prøve å få med oss etterhvert som de kommer.
Ole Tom.
0 Comments

TRENINGSTIDER

Ja, så nærmer vi oss en ny og spennende sesong. Som tidligere sliter vi med å få nok treningstid til våre lag. Vi har heller ikke i år fått treningstid i noe hall og må således nøye oss med gymsalen på Kirkevoll skole. Den er jo mye mindre enn en basketbane så det er et klart handicap for våre lag. Er skuffende at de som sitter og tildeler tid bare bruker blåkopi av fjorårets skjema. Basketkretsen stiller nå som "krav" for å få utsatt kamper at de kan spilles seinere i lagets treningstid. Det kan vi altså bare glemme.
 
Vi jobber nå med å fordele tiden vi har fått mellom lagene våre. Dette kommer vi tilbake til i løpet av uken. Treningene på Kirkevoll starter uke 36 (f o m mandag 3.september). Inntil da har vi mulighet å trene i Bjarghallen mandager fra kl 19.00. Det er friidrettens tid, men de blir utendørs inntil høstferien. Her er det bare å stille opp for alle våre spillere. Ellers er det lov å drive egentrening. Man trenger ikke store plassen for å trene ballkontroll og det er heller ikke vanskelig å ta seg en løpetur. Håper dere er i brukbar form når vi nå starter opp igjen. Er ikke lenge til åpningscupen (7.-8. og 9.sept.) og der er vi påmeldt med 92-jenter og 92-gutter.
Arve 
0 Comments