U14-JENTENE MOT ULSET

Lørdag 21.2 kl 08:00 spilte Kirkevolls U-14 jenter kamp mot Ulset i Åstveithallen. På Kirkevoll stilte denne morgenen Maria, Signe, Silje M., Silje S., Siri og Tonje. Det viste seg etter hvert at dommere manglet, men Ulset sin trener tok heldigvis på seg oppgaven.
Ulset U-14 er et relativt nytt lag slik som Kirkevoll, og det åpnet best og gikk opp til 2-0. Etter dette tok Kirkevoll over føringen, og etter første periode var resultatet 10-2 til Kirkevoll.  Utover kampen var seieren aldri truet, og vi benyttet sjansen til å la spillerne prøve litt uvante roller, blant annet ved å la alle spillerne få prøve å spille point guard i hver sine perioder. Litt uvant for noen, men artig å prøve – samt at det nok gir en større forståelse for spillet og spesielt behovet for at andre utenom ballfører beveger seg. Kirkevoll vant til slutt 30-13, og er etter denne kampen nummer 6 på tabellen med 8 poeng – i overkant av hva vi kunne håpe på i debutsesongen.
På Kirkevoll scoret Signe 18 poeng, Tonje 7, Siri 3 og Silje M. 2. Spesielt Tonje og Silje M. gjorde fremskritt i denne kampen, og ellers gjorde samtlige spillere et godt forsvarsarbeid. Neste kamp er 15.mars mot Frøya, et lag som ligger to plasser over på tabellen men som vi var nær ved å slå sist. Slår vi Frøya er 4. plassen faktisk innen rekkevidde.