YTREBYGDA - KIRKEVOLL 1

I utgangspunktet er det ni spillere på Kirkevoll 1, men med to som var syke, en med skade i fingeren og en som ikke stilte, var det fem stykker som var klare til kamp mot Ytrebygda søndag: Lene, Katarina, Oda, Signe, Tonje. I tillegg fikk vi hjelp fra Susanne slik at vi hadde innbytter. Ytrebygda er ubeseiret så langt i sesongen, og slo sist lørdag Kirkevoll 2 med hele 95-5. Kirkevoll kom dårlig ut i denne kampen og Ytrebygda ledet 11-0 før våre jenter fikk sine første poeng, og første periode endte 17-4. Deretter og ut var kampen noenlunde jevnspilt, men med et overtak til Ytrebygda. Perioderesultatene ble  videre 15-9, 15-13 og 14-11  og kampen endte 61-37 til Ytrebygda.

Statistikk fra kampen:
  • Poeng: Signe 11, Lene 9, Katarina 7 (ny rekord), Oda 6, Tonje 2 og Susanne 2.
  • Straffer: Lene 1/2, Katarina 1/2, Signe 1/2, Tonje 0/2, til sammen 3/8 (38%)
  • Returer: Tonje 7, Lene 5, Signe 5, Katarina 5, Oda 2
  • ”Steals”: Tonje 4, Lene 3, Katarina 2, Signe 2, Oda 1
  • ”Turnovers”: Tonje 7, Susanne 5, Signe 4, Oda 3, Lene 1, Katarina 1, tilsammen 21 altså 42 mulige poeng!

På Ytrebygda hadde Victoria 21 poeng, Annelin 18 og Fiona 13.

Kirkevolljentene spilte sin kanskje beste kamp hittil og 37 poeng er nok en gang ny rekord. I forrige kamp for en drøy måned siden tapte vi 75-23, så dette var en klar forbedring. Forsvarsspillet satt i perioder veldig bra og Ytrebygda brukte flere ganger opp mot 24 sekunder på angrepene sine. Vi har fått flere spillere som nå kan føre ball med en viss trygghet, og det gjør det vanskeligere for motstanderne i forhold til å stoppe oss på innspill, samt at det gir god variasjon fremover. Vi trenger å jobbe med utboksing og returtaking – hadde det fungert bedre ville kampen blitt enda jevnere.

Neste kamp for Kirkevoll 1 er mot Gimle 2 i Bjarghallen om lørdag om tre uker. For Kirkevoll 2 er det allerede neste lørdag kamp mot Gimle 2 i Bjarghallen klokken 10.30.