TALENTSAMLING GUTTER-94

Denne lørdagen (27.oktober) skulle det vært arrangert trenerkurs i Gimlehallen. Det måtte gå ut på grunn av for få påmeldte. Dermed ble det ledig halltid og en etterlengtet kretstrening for gutter -93 og en talentsamling for gutter -94 ble dratt i gang på kort varsel. Våre 94-gutter var opptatt med Branncup i fotball denne helgen, men det var likevel to som fikk med seg samlingen. Lars og Espen stilte i Gimlehallen 13.00-14.30 og fikk god trening og nyttige tips av trener Kristian Høst. Han fortalte at det ikke blir noe kretslag for denne aldersgruppen i år, men at det legges opp til 5-6 slike talentsamlinger kommende vinter der alle 94-gutter som vil kan delta. Dette selvsagt for å høyne nivået, gi inspirasjon til å trene mer, bedre miljøet og skape et godt grunnlag for neste års kretslag.
Guttene våre gleder seg allerede til neste gang og håper flere av Kirkevollspillerne blir med.
Arve
|

VELLYKKET MOTIVASJONSSEMINAR MED EGIL SØBY!

KBBK arrangerte motivasjonsseminar med den kjente foredragsholderen Egil Søby på torsdag. Søby, som har et utall norske og internasjonale kajakk-medaljer og OL-gull med den legendariske Gull-fireren, er engasjerende og samlet full sal. Seminaret, som ble holdt i Norsk Hydro sitt auditorium på Sandsli ble vellykket på alle måter. De fremmøtte (fra forskjellige bedrifter og klubber) koste seg og for klubben ble det velkomne penger i kassen. Penger som vi kan bruke til basket-arbeid i Fanabygden!
Allerede 27. november arrangerer vi neste seminar og vi anmoder alle klubbens medlemmer om å hjelpe til med å skaffe deltakere. På bildet ser du en engasjert Egil Søby. Du finner flere bilder fra seminaret HER.
Ole Tom.
|

KRETSLAGSTRENING FOR GUTTER-92!

Kretslag: Gutter 1992
Gutter født i 1992 kalles med dette inn til sesongens første kretslagstrening. Trener for laget, Andreas Garbo, har følgende melding til aktuelle G92 spillere: SE HER.
|

SKILLINGSBOLLER BEDRE ENN VAFLER!

Sist helg spilte G15 to kamper på èn dag. Mellom kampene spiste vi vafler. Andre kampen spilte vi dårligere enn i første og vi var usikker på om dette kunne komme av vaflene.
Nå i helgen spilte samme laget to kamper på søndagen og vi var samlet hos Erlend til skillingsboller og sjokoladekake mellom kampene. Dette var tydeligvis bedre enn vafler, for prestasjonene i siste kampen var klart bedre enn i første (for de fleste). Dette er ikke hermed vitenskapelig bevist, men skulle vi havne i tilsvarende situasjon seinere i sesongen med to kamper på samme dag, vil vi gå for skillingsbolle/sjokoladekakevarianten.
Tusen takk til mamma Bjørg som stod for flott initiativ og glimrende servering. Du finner flere bilder (bl.a. av bollebakeren selv) HER.
Arve
|

LITEN OPPTUR ETTER STOR NEDTUR!

Kirkevoll-Hop2, G92, Søndag 2007-10-21, kl. 1945 Slåtthaughallen.

Etter en fadese av en kamp med total kollaps i forsvar store deler av kampen mot Gimle tidligere på dagen, var det klart for ny utfordring for G92 søndags kveld mot Hop2. Begge møtene mot dem i fjor gikk smertefritt, men kvartfinalen mot dem i fjorårets Hanscup (som gikk til ekstra omganger) står fremdeles som en uroevekker i minnet.

Mye av lagets forsvars spill, som gav guttene stor suksess i fjor, har blitt sterkt svekket i sommerferien. Dette har vist seg å være svakhets tegn i samtlige kamper hittil i år, og det skulle starte på samme måte i denne kampen også. Hop tar en 8-6 ledelse over Erlend (bildet) og de andre guttene på enkle skudd utenifra, som ikke utfordres fra et sovende forsvarslag. En kort timeout og mye kjefting fra laglederen, er hva som skal til for å vekke opp guttene. Forsvaret sitter, guttene utfordrer samtlige av Hops skudd, og kampen snues til en klar 24-12 ledelse etter 1.periode. Les resten av Joakims referat fra kampen i G-92-bloggen HER. Det er også lagt ut nye bilder i guttenes fotoalbum.
|

GIMLE FORTSATT FOR STERKE FOR GUTTER-92!

Gimle har vært det førende laget i denne årsklassen de siste årene. Uten at jeg har den store oversikten så tror jeg det er lenge siden de har tapt en kamp her i by’n. Det nærmeste vi har vært var i vår i Hansacupen der vi tapte i finalen med ett poeng. Søndag 21.oktober møtte vi dem i 91-serien i Slåtthaughallen. Les alt om kampen i Arves fyldige referat i guttenes blog.
|

ENDRINGER I TRENINGSTIDENE

Skjer stadig noe når det gjelder treningstider. M3 har trukket laget og sluttet (?) å trene. J-92 har trukket laget men fortsetter å trene. G-92 og J-95/94 ønsker mer treningstid.
Endringer på mandager:
  • G92 utvider med halv time og trener 16.00-17.30
  • J94/95 utvider med halv time og trener 17.30-19.00
  • J92 overtar M3 sin treningstid og har tid 20.30-22.00
 
Det kan komme flere endringer. Skjemaet under "Treningstider" i sidemenyen er oppdatert.
arve
|

KRONERULLING PÅ GANG!! Happy

For å styrke økonomien og gi et enda bedre tilbud til våre medlemmer har vi startet en kronerulling blant alle bedrifter som holder til i eller har en tilknytning til Fanabygden. Flere bidrag er kommet inn og vi er meget takknemlig. Her ser du hvem som har bidratt. Du finner for øvrig til enhver tid oversikt over våre økonomiske støttespillere på sponsorsiden vår!

Ole Tom (fornøyd kasserer!)
|

J92 MÅ TREKKE SEG FRA SERIEN Sad

Etter lengre tid med dårlig fremmøte på trening og kamp kaster vi endelig inn "håndkleet" for jenter-92 sin del. Til tross for at de er påmeldt i serien og til tross for at en god del av jentene har betalt startlisens har det vist seg umulig å stille lag til kampene. Forrige helg stilte 2 spillere til kampen i Bjarghallen og nå erkjenner vi at vi ikke klarer å stille i serien. Synd for de jentene som ønsker å spille og synd for klubben som har betalt over 5.000 i startkontingent, men nå går det dessverre ikke lenger....
To av jentene, Emily og Linn, blir fortsatt med og hjelper til på J94 og J95 (som starter med seriespill etter nyttår).
Ole Tom
|

KATASTROFEHELG FOR HOP’S GUTTER 15

Som skrevet om annet sted på sidene spilte våre G15 to kamper mot Hop sist helg, en i 92-serien og en i 91-serien. Vi holdt vår gode tradisjon ved like og vant begge kampene, om enn svært så knepent i den siste. Hop skriver også om kampene på sine sider (hopbasket.no). De var selvsagt ikke like fornøyde med resultatene som vi var.Les mer her....
|

J-94 KAMPEN MOT ASKØY KAN IKKE FLYTTES LIKEVEL!

Helgens J-94 kamp mot Askøy ender med seier til Askøy ettersom vi fra Fana ikke kan stille. Kollisjon med skolekorets jubileumskonsert er ikke så god å gjøre noe med og ettersom kretsen ikke tillater flytting av kampen ender det derfor med 20-0 seier til hjemmelaget. En sur start på sesongen for våre jenter, men ikke noe å gjøre noe med dessverre...
|

GODT OPPLEGG I PAUSENE!

Sist helg (lørdag) spilte 15-årsguttene kamp både i 92- og i 91-serien. Mellom kampene var alle spillerne samlet hos Anders og Espen til vafler og litt å drikke. Det ga to seire, selvfølgelig først og fremst pga vaflene (takk til Bestemor). Kommende helg (søndag) spiller laget igjen to kamper. Kl 15.15 møter vi Gimle 2 i 91-serien og 19.45 møter vi Hop 2 i 92-serien. Begge kampene går i Slåtthaughallen.  Mellom disse kampene har vi planlagt å dra hjem til Erlend og på menyen står skillingsboller. Så gjennstår bare å se hvordan slike boller virker inn på resultatene.
Arve
|

92-GUTTAS FØRSTE SEIER I 91-SERIEN!

Etter at 92-guttene slo Hop 1 71-62 lørdag morgen i Bjarghallen skulle altså de samme to lagene møtes igjen litt seinere på dagen i Åstveithallen i 91-serien. Hopguttene hadde lovet oss sterkere motstand denne gangen og det fikk vi. Nå var det Hop som kjørte showet og Anders (bildet) og de andre kom tidlig bakpå. Etter noen minutters spill dukket Joakim opp fra sykesengen. Han hadde tydeligvis skjønt at guttene trengte ham og de ble veldig glade for å se ham. Og at det hjalp kan du lese om i Arves referat i guttenes blog HER.
|

92-GUTTENE ÅPNET MED SEIER!

Lørdag 13.oktober spilte 15-årsguttene første kamp i årets serie. Hop 1 var motstander i Bjarghallen, et Hoplag vi de siste årene har hatt mange jevne og spennende oppgjør mot, men som vi har gjort oss til vane å slå knepent. Nå har vi lagt en ny treningsvinter bak oss og vi var spente og usikre på styrkeforholdet de to lagene i mellom. Hvordan det gikk med Erlend (bildet) og de andre kan du lese mer om i guttenes blog der Arve (som vanlig) har skrevet fyldig referat.
|

94-GUTTA SVIKTER ALDRI(?)

Lørdag 13.oktober skulle Pall (bildet) og de andre 13-årsguttene spille sesongens første kamp og lagets første kamp på stor bane. Vi deltok ikke på åpningscupen (prioriterte fotball) og i vår første seriekamp møtte ikke motstanderne så i dag var vi spente på hvor hvordan laget ville prestere. Loddefjord var motstandere i Bjarghallen så tidlig som kl 08.00. Vi hadde på forhånd forsikret oss om at de ville komme og det gjorde de. Verre var det med vakt i hallen ....... Les resten av Arves referat fra kampen i guttenes blog HER.
|

NYE BILDER!

Ligger litt på etterskudd med referater etter kampens helger, men nå er i hvert fall bilder fra G92 og G94 kampene i bjarghallen lagt ut i guttenes fotoalbum. Se i menyen.
|

KUNNSKAPSTURNÉEN 2007!

Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité (NIF) i samarbeid med Norsk Tipping gjentar suksessen "Idrettens Store Kunnskapsturné" også i 2007. Trenere, ledere, tillitsvalgte og engasjerte foreldre ønskes hjertelg velkommen til gratis seminarer. Du finner mer info her.
|