SKOLEBALL FOR 8. KLASSENE - INGEN TRENING PÅ KIRKEVOLL PÅ FREDAG KVELD

Det er skoleball for ungdomsskolen fredag og lørdag og gymsalen er derfor ikke tilgjengelig for trening fredag kveld. Gutter og jenter født i 94 bytter ut basketdrakten med dress og ballkjole og lar basketballen ligge hjemme denne kvelden. Vi ønsker god fornøyelse til alle!
0 Comments

ENDRINGER I KAMPOPPSETT

Det er stadig vekk endringer i kretsens kampoppsett. Det er derfor viktig at alle følger med og sjekker KBBK-kalenderen (se menyen til venstre) når det nærmer seg ny kamphelg. Vi prøver å holde den så oppdatert som overhodet mulig og håper at vi skal unngå at kampendringer medfører bomtur for dere.
0 Comments

ÅRETS SURESTE TAP FOR G92!

Søndag 25.november spilte 92-guttene mot Gimle i Slåtthaughallen. Dette laget har vi ennå til gode å slå, men vi har stadig kommet nærmere og vi føler det bare er et tidsspørsmål før vår første seier over dem er et faktum. Så hvorfor ikke i kveld? Lurer du på det? Finn ut alt om kampen ved å lese Arves oppsummering i guttenes blog HER.
0 Comments

FULL SAL PÅ SEMINAR MED EGIL SØBY I GÅR KVELD

Det var full sal på motivasjonsseminaret som KBBK arrangerte på Sandsli i går ettermiddag. Egil er alltid inspirerende å høre på og det kjekt for klubben at vi klarer å fylle salen. Arve, som er lokal arrangementsansvarlig har jobbet mye for å skaffe tilhørere noe som igjen gir klingende mynt i kassen for klubben. De fremmøtte fikk valuta for pengene og arrangementet ble svært vellykket. Tusen takk til Egil og Arve!
Ole Tom
0 Comments

TRAVEL KAMP-HELG FOR JENTER-94!

J94-jentene spilte to kamper i helgen. Lørdag møtte jentene et sterkt Gimle-lag som til tross for fall under kurven kom før Susanne og Lene (bildet) på ballen og utspilte våre jenter Søndag var det bortekamp mot Bønes i Bøneshallen. Her gikk det bedre - noe som viser at trening nytter!
Jon har skrevet fyldig referat med gode tips til jentene. Du finner referatet i jentenes blog HER
0 Comments

JULEHANDEL SOM GIR PENGER I KBBK-KASSEN

KBBK samarbeider som kjent med Ullmax. Deres produkter er glimrende julepresanger og hvis du handler via KBBK-sidene vanker det penger i kassen også til klubben. Ullmax-bestilling er enkelt og varene kommer lynraskt. Du får regningen sammen med varene og kan reklamere til oss i KBBK hvis noe skulle oppstå som gjør at du ikke er fornøyd. Når du skal handle på nettet trykker du på Ullmax-logoen under menyen til venstre!
0 Comments

G92 TAPTE KNEPENT FOR FRØYA!

Lørdag 17.november møtte vi Frøya kl 15.00 i Frøyahallen. Dette er et lag vi har kjempet mange jevne kamper med de siste årene, men som oftest har det tippet i vår favør. I dag var vi imidlertid meget spente. Roy uaktuell etter en uke i sengen, Alex meget tvilsom med ryggproblemer og vi på sidelinjen meget spente på hvordan resten av gjengen ville klare å restituere seg etter en tøff kamp mot Gimle 1 i 91-serien tidligere på dagen. Les mer om hvordan kampen utviklet seg i Arve sitt kampreferat.
0 Comments

"91-GUTTENE" FIKK BANK AV GIMLE

Lørdag 17.november spilte vårt G92-lag kamp i 91-serien mot Gimle i Bjarghallen. Etter at vi i vår forrige 91-kamp slo Ulriken med 11 poeng, hadde vi visse forhåpninger om å følge opp den fine fremgangen med et bra resultat mot Gimle. Dette Gimlelaget blir nok kretsmestre i år. Riktignok har Frøya et lag som absolutt matcher dem, men de har allerede gitt en w.o. (mot Gimle) og kan derfor ikke bli kretsmestre.
Vi stilte litt redusert i utgangspunktet fordi Roy har vært syk hele uken og var ikke klar til kamp. Men resten var klar for å vise seg frem og Eirik (bildet) og de andre var sugen på et godt resultat mot et av topplagene.
Arve har skrevet fyldig referat i guttenes blog HER.
0 Comments

G94-SEIER MED GOD MARGIN MOT OS I DAG

Os spilte likt med våre gutter i 3. periode, men ellers var Kirkevoll beste lag på banen i Bjarghallen i dag. George (bildet) sørget for at vi dominerte i 1. periode og "puttet" 5 poeng av våre 11 i den omgangen. Han var, ved siden av Ephrem, særdeles "våken" i dag og bidro sterkt i Kirkevolls spill. Hvordan det gikk videre med de to og de øvrige på et Iangrepslystent Kirkevollag kan du lese i Ole Tom sitt referat i guttenes blog her.
0 Comments

MANGE NYE BILDER

Det ble tatt mye bilder i Bjarghallen i dag og det ligger oppdaterte bilder i fotoalbumene til alle våre aktive lag. Se i menyen "Lagene våre" og sjekk fotoalbumene! referater fra kampene kommer!
0 Comments

FORBEDRET ØKONOMI!

Det har vært jobbet mye med forskjellige inntektsbringende tiltak for å sikre økonomien i klubben denne høsten. Det er godt å kunne konstatere at det har hjulpet vesentlig!
Det kommer jevnt og trutt inn penger fra forskellige aktiviteter som styret ha initiert og fra tid til annen også noen kroner som vi ikke regner med. Forleden kom det f,eks. kr. 17.000,- fra Norges Idrettsforbund i form av såkalte LAM-midler (Lokale AktivitetsMidler)


Ellers er det verdt å nevne Søby-seminarene (neste er 27.11), Ullmax-salget (som gir oss god provisjon) og kronerullingen der Reaktor er siste bidragsyter. Summen av alt dette har bidratt til at klubben nå har gjort opp all gammel gjeld og har litt penger å rutte med. Derfor spanderer vi også pizza på alle lagene nå i november.

Det kommer for øvrig også noen kroner inn fra medlemmer som betaler kontingent og treningsavgift. Vi er veldig glad for at dere betaler slik at vi ikke trenger å purre. Fristen som var oppgitt på kontinent-brevet er nå ute så det er fint om dere husker å få unna betalingen! De som er nye medlemmer nå i november slipper treningsavgift for høsten, men må betale kontingent.
Ole Tom
0 Comments

PIZZA-FEIRING MED G-94

Gutter-94 feiret seieren over Ulriken med pizza. Det bar rett fra kampen til Peppe's på Danmarksplass og sammen med trener, lagleder, noen av oss i styret og noen 92-gutter som "snek seg med" koste de seg med god pizza og hyggelig prat rundt bordet. Det er godt å ta seg litt tid til å prate litt sammen av og til! På bildet er det (fra venstre og rundt bordet) Halfdan, Lars, Eirik, Anders, Omar, Espen, Petter, Christian og George som er fornøyd med måltidet. Som vi ser er det ikke mye til overs!
Ole Tom
0 Comments

G-94 FIKK HARD MOTSTAND FRA "ULRIKEN UNG"!

Ulriken var det eneste laget som tok "skalpen" til G-94 i fjorårets mini-serie og Petter (bildet) og de andre guttene var derfor rimelig klar på at det ikke skulle gjenta seg i Landåshallen i dag. Denne gangen skulle Ulriken "eies" fra første stund. Helt som KBBK-guttene hadde tenkt seg gikk det imidlertid ikke.... Les hvordan det gikk i guttenes blog HER.
0 Comments

KLUBBEN I MITT HJERTE!

«Klubben i mitt hjerte» er et felles prosjekt for Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Norsk Tipping, P4 og Dagbladet. Det blir arrangert for å styrke fellesskapet i norsk idrett.
Årets utgave av «Klubben i mitt hjerte» startet lørdag 3.november. Da åpner vi stemmelokalet i Dagbladet.no fra kl.00.01, og vi holder åpent helt til fredag 16.november kl.12.00. Vinnerne blir publisert på P4 og i Dagbladets papirutgave lørdag 17.november.
Norsk Tipping gir de ulike vinnerne og andreplassene penger til idrettsutstyr. 1. premie i hver klasse er på kr. 100.000! Stem på KBBK da vel og tips alle du kjenner om å gjøre det samme! Klikk HER for å stemme!
0 Comments

TØFF MOTSTAND FOR J94!

J94 spilte hjemmekamp i Slåtthaughallen mot Loddefjord søndag, og alt lå til rette for en god kamp når hele 11 spillere møtte opp, pluss tre trenere og lagleder, samt mange ivrige foreldre. Imidlertid viste det seg fort at motstanden ble vel tøff. Les mer om kampen i jentenes blog der trener Jon har skrevet fyldig kampreferat!
0 Comments

ULLMAX OG KBBK ER SANT!

Kirkevoll Basketballklubb er blitt forhandler av Ullmax. Mange har sikkert hørt om disse produktene som er av super kvalitet og er lett å selge. Vi selger både via klubbsidene (se nedenfor menyen til venstre) og vi skal ha direktesalg via klubbens medlemmer og foreldre. Til bruk når vi selger direkte har vi fått flotte og proffe bærevesker som på en elegant måte viser hele Ullmax-kolleksjonen.
Alle varer som bestilles betales av kundene selv og vi har ingenting med selve pengestrømmen å gjøre. Vi får derimot en god provisjon på det som selges via våre nettsider eller via klubbens selgere. Interesserte kan ta kontakt med Eva Fjærestad i styret som kan gi mer info. Eller man kan rett og slett bare gå i gang med handlingen ved å klikke på Ullmax-logoen på sidene våre. Lykke til!
PS: Jeg har prøvekjørt nettbutikken nå i kveld og den fungerer utmerket! Prøv da vel!
Ole Tom
0 Comments

92-GUTTA STORSPILTE MOT ULRIKEN!

Lørdag 3.november spilte 92-guttene sin fjerde kamp i 91-serien. Ulriken stod på motsatt banehalvdel i Bøneshallen. Dette Ulrikenlaget slo 92-laget til Gimle tidlig i sesongen, men tapte klart for Gimle-91 i forrige kamp. Det skulle tyde på at laget normalt sett er bedre enn oss, men vi har trent veldig bra i det siste og var innstilte på å selge oss så dyrt som mulig. Joakim trener var vekkreist i annet ærend og Omar var opptatt med dømming, så dette måtte guttene klare selv.
Taktikken før start var å gjøre de enkle tingene så riktig som mulig, så fikk de mer vanskelige tingene heller vente. Vi måtte få satt forsvaret vårt som vi har jobbet med i det siste og ikke gi vekk billige poeng. Dette fungerte bra fra start. Lagene fulgte hverandre gjennom første periode og vi lå bare under med to (13-11). Se resten av Arve sitt referat i guttenes blog HER.
0 Comments

KJØRELISTE FOR DE STORE JENTENE!

Arve har laget forslag til kjøreliste for de store jentene som spiller med Gimle. Du finner oversikten HER.
0 Comments

OVERVELDENDE STØTTE FRA DET LOKALE NÆRINGSLIV!

Sponsorkronene ruller inn. Det drypper stadig inn hyggelige ord på gule bankgiro-blanketter! De siste bidragsyterne er LAB og ETA Engineering.
Vi er veldig takknemlig og takket være så god respons kan vi rapportere at klubb-økonomien ser merkbart lysere ut!
Tusen takk til alle bidragsytere! Du ser listen på vår sponsor-side!
0 Comments