Siste gymsal-uke på Kirkevoll

Denne uken blir den siste med treninger i gymsalen på Kirkevoll. Hvis vi følger planer som tidligere år får vi bare trene i salen frem til 1. mai. Vi kommer tilbake med melding om treninger fra mai og utover seinere.
0 Comments

TRE JUNIOR NORGESMESTRE!!

Katrine, Ane og Birgitte fikk alle hengt gullmedaljer rundt halsen søndag ettermiddag. De spiller som kjent på juniorlaget til Gimle som gikk helt til topps i helgens junior-NM. Gratulerer så meget!!! Les Arves oppsummering av helgen i J90-blog'en.
0 Comments

Sluttspill junior-NM 2006 går i Bergen denne helgen!

For dem som har lyst på litt påfyll av basket etter påsken finner dere link til kampoppsett og resultater i helgens junior-NM HER.
0 Comments

J92 med klar seier over Bønes

Emily (bildet til høyre) scoret flest poeng i helgens kamp mot Bønes i Bjarghallen. I de to første omgangene hang Bønes greit med og det sto 12-12 på tavlen, men etter pausen satte jentene fart og Emily prikket inn en rekke scoringer som fikk Kirkevoll i ledelse med 22 mot 16 poeng. I siste omgang delte Maj-Tonje og Linn på scoringene og vi økte ledelsen slik at kampen endte med 34 poeng til KBBK og 20 til Bønes. Les mer her!
0 Comments

Gutter 92 overtar G94 sin torsdagstrening!

Gutter -94 har gitt seg med treningen etter kampene sist helg. De trener fra nå av fotball om torsdagene. Torsdag førstkommende vil derfor gutter -92 overta deres treningstid på Kirkevoll. 92-guttene har dermed trening fra kl.16.00 til 18.00 i gymsalen.
Arve
0 Comments

Jenter 90 ble kretsmestre!

Skjønt, det har de vært lenge. Helt siden de slo Loddefjord 90-37 den 18.februar. Men igår (søndag 2/4) spilte de siste kamp i serien i år og tabellen var komplett, med Kirkevoll på 1.plass. Det har jo liksom vært J-90 som har vært flaggskipet vårt de siste årene. Og som kretsmestre flere år på rad hadde et visst press på seg denne sesongen. Men det har de mestret med glans. Suverene kretsmestre med kun ett tap, og det kom i den betydningsløse kampen i går mot Hop. Men for all del: Vi prøvde å vinne den og, men det hele var avgjort på forhånd og Hop ville mer enn oss vinne denne kampen. Og det klarte de til slutt. Birgitte (bildet) scoret de fleste Kirkevollpoengene denne gang. Hvordan det gikk ellers i kampen kan du lese om i jentenes nyhetsblog - her.
0 Comments

94-guttene avsluttet sesongen med å vinne!

Etter to hektiske helger er sesongen over for 94-guttene som heretter kan konsentrere seg om andre sysler. Treningen avsluttes nemlig også nå. Dermed er det trening på egen hånd som gjelder. kjenner vi guttene rett så er det vel bare å hoppe rett på fotballen - der startes det jo opp nå! Takk for en fin sesong med mange flotte kamper og god underholdning!
Sesongen ble avsluttet med seier over Ytrebygda på søndag. Du finner kampreferatet
HER!
Ole Tom
0 Comments

Nye bilder....

Det er lagt ut en god del nye bilder fra helgens kamper. Nå senest for G94 (tatt av en Ytrebygda-pappa) og J90 (Tore Z.). Takk for bidrag!
0 Comments

Bronse til 92-guttene!

Fra vi startet G92-laget har vi spilt i B-serien. Sist sesong begynte vi å vinne mye i den nestbeste gruppen. Kretsen besluttet dermed å flytte oss opp i A-serien. Vi måtte da ta et valg om vi ville "henge med" eller "roe ned". Vi ble enige om å satse på det første. Hvordan Alexander og de andre taklet det samt referat fra den siste kampen kan du lese om HER.
0 Comments

Sterk avslutning av 91-jentene!

J91 fikk en fin avslutning på sesongen med seier mot Gimle på søndag. Vi tapte med 7 poeng i første kampen mot Gimle i høst, og var derfor forberedt på en jevn kamp. Vi tok imidlertid raskt kommandoen i kampen og ledet 8 - 2 etter første omgang, der vi viste frem forsvarsspill av høy klasse. Resten av Thomas sin oppsummering fra kampen finner du i J91-blog'en!
0 Comments

Årets periode av Martine!!

I går (lørdag 1. april) spilte J91 sin nest siste seriekamp denne sesongen. Motstandere i Bjarghallen var Bønes, et lag vi slo klart i begynnelsen av desember (16-61 i Bøneshallen), men som har fått ny entusiastisk trener i vinter og som har forbedret seg jevnt og trutt. Les her (J91s nyhetsblog) om hvordan Martine avgjorde kampen!
0 Comments

Takk til foreldrene!

Under lørdagens hjemmekamper i Bjarghallen hadde vi purret ut en del foreldre til baking/vakt i kiosken. De gjorde en glimrende jobb. Det er ikke så veldig mange mennesker som stikker innom hallen en slik dag. Basketen er foreløpig for den nærmeste familien og ellers spesielt interesserte. Likevel solgte vi for over 900kr denne lørdagen. Dette er verdifulle bidrag til en alltid slunken klubbkasse. Faren med slik god innsats med ditto resultat er at dere kan bli spurt igjen. Vi skal imidlertid prøve å være litt tidligere ute neste gang. Men, hvis det er en trøst, så blir ikke det før til høsten igjen. Da håper vi på å få flere med i sekretariatet også, selvsagt med et lite kurs på forhånd.
Takker herved for innsatsen denne sesongen. Kom gjerne å se på de lagene vi har med i
Hansacupen. (mer info kommer)
Arve
0 Comments

Bronse til 89-jentene?

Lørdag 1.april spilte våre 89-jenter mot Bønes i Bjarghallen. Laget hadde denne gang bare èn 89-spiller (Ana Maria (bildet) tilbake etter en liten pause. Skidagen på skolen ble litt for tøff). Resten var en blanding av 90- og 91-jenter. Og de klarte seg godt. Les kampreferatet i J89-blog'en.
0 Comments

Utsatt kamp

Søndagens J89-kamp mot Ulset i Flaktveithallen er utsatt inntil videre.
Arve
0 Comments

Jevn og spennende G94-kamp mot Gimle/Skjold i dag!

Det ble en litt treg start på kampen mot Gimle i dag. Kirkevoll stilte bare med 4 spillere da kampen skulle starte og undertegnede måtte vekke Ephrem og broren George (bildet) hjemme på Norheim for at vi skulle blii fulltallig. Der i gården hadde de aldeles glemt at det skulle være kamp...I Bjarghallen ventet de heldigvis på oss og dermed slapp vi å spille i undertall. les mer i nyhetsblog'en til G94 HER.
0 Comments

Ulriken Eagles-kamp er flyttet til Bjarghallen!!

Pga problemer med gulvlakken i Gimlehallen er treningskampen mellom Ulriken Eagles og Gimles seniorer flyttet til Bjarghallen i morgen (søndag) ettermiddag kl. 19:00. Det sier seg selv at det er begrenset med publikumsplasser, men ca. 150 billetter er lagt ut på Postkontoret (Vindenes) til dem som er raskt ute. Billettene koster kr. 100,- pr. stk, men medlemmer i Bjarg elller KBBK får dem til halv pris. Vi trenger også folk til vakthold - noe som også gir en mulighet for å få sett spillerne/kampen. Kontakt i så fall Arve, Helge eller Ole Tom eller ta kontakt med en av oss i Bjarghallen i dag. Benytt denne sjansen til å få se topp-basket til en billig penge. Det blir kanskje lenge til neste gang det blir så prominent besøk i Bjarghallen!
Ole Tom
0 Comments