U15-GUTTENE VANT OVER LODDEFJORD

Ephrem og Christian (bildet) og resten av U15-guttene er fremdeles ubeseiret i serien og etter lørdagens kamp mot Loddefjord i Bjarghallen er vi et steg nærmere seriemesterskapet. Og det ble ikke noe plankekjøring. Sist vi møtte dem (18.oktober) vant vi så klart som 60-23, men Loddefjordlaget består av høyvokste spillere som stadig forbedrer seg og er absolutt et av de lagene vi kan tape for så det måtte full skjerping til fra start.
Vi gikk raskt opp i en 6-0-ledelse og trodde kanskje at dette skulle gå av seg selv (?). I hvert fall hang Loddefjord seg på og etter første 10min ledet vi 10-6. Andre periode begynte også bra. Vi øket til 15-6, men Loddefjord svarte med 8 på rad. Vi scoret så 11 på rad før det var deres tur igjen og de satte de 5 siste før pausen. Det viser hvor mye kampen ”bølget” og ingen av lagene klarte å få noe stabilitet i spillet sitt.
Etter pause fikk vi ”stramet opp” forsvaret vårt. Det er ofte nøkkelen til gode resultater. Det hindrer baklengs samtidig som det gir mange muligheter til fast break. Vi slapp inn bare 2 (!) poeng i denne perioden samtidig som vi scoret 14 selv. Da var vi plutselig ”dobbelt så gode” som dem (42-21) og kampen var avgjort. Siste periode ble jevn med 16-15 til oss, noe som ga sluttresultat 58-36.
Vi holder bra fokus og når vi gjør jobben vår er vi gode. Men det svinger litt for mye i denne kampen. Klarer vi å få bort eller i hvert fall forkorte de dårlige periodene våre skal vi bli vanskelig å slå utover vinteren.

Nå er det spillefri frem til 7.februar. Da møter vi sterke Ulriken lørdag klokken 9 i Bjarghallen. Dagen etter tar Brattholmen imot oss klokken 11.30 i Bildøyhallen, så det er nok av oppgaver å trene til.
I dag var flere av spillerne preget av tøff fotballtrening de siste ukene. Men småstrekker og betennelsestendenser ble holdt i sjakk og alle kom helskinnet gjennom. Vi ble også enige om før kampstart å være forsiktige å ikke pådra oss for mange feil i starten. Ingen av spillerne hadde mer enn to feil i hele kampen, så den klarte vi også fint. Poengtavlen så slik ut: Espen (bildet) 33, George 11, Pål og Ephrem 4, Petter, Christian og Lars 2 hver.
Hos Loddefjord hadde S.Lydersen 15 (11 av disse i siste periode), E.Devanayagan (beklager hvis navnet er stavet feil. Vanskelig å se på kampskjema) 11, J.Aanensen 6, og H.Trinh 4.