INGEN FORSLAG TIL ÅRSMØTET UTOVER DE SOM STYRET FREMMER

Årsmøtet i KBBK holdes tirsdag 13. mai (se innkallingen her). Det er ikke kommet inn noen forslag fra medlemmene, men styret har følgende forslag som tas opp til behandling på årsmøtet:

1) KONTINGENT FRA OG MED KALENDERÅRET 2008
 • Styret foreslår en generell økning av kontingenten for å legge den på et fornuftig nivå i forhold til andre tilsvarende klubber og lag.
 • Medlemskontingent for vanlige medlemmer settes til kr. 600,-
 • Søskenmoderasjon gis med kr. 200,- fra og med medlem nr. 2 i samme familie
 • Støttemedlemskap settes til kr. 200,-.

2) KLUBBENS LOVER
 • Klubbens lover er ikke formelt godkjent av årsmøtet, men foreslås vedtatt i den form de nå ligger tilgjengelig på KBBK sine sider HER.
For øvrig er det ikke kommet en eneste påmelding til årsmøtet. Av hensyn til pizza-bestilling må dere melde dere på snarest mulig. Se innkalling.
0 Comments

HANSACUP ER I FULL GANG!

Gutter-94, Gutter-92 og Jenter-94 spiller Hansacup denne helgen. Begge guttelagene er gått videre til sluttspillet, Gutter-94 er sogar kommet til semifinalen som går søndag. Jentene møter nye motstandere og har scoret en del poeng. Det er lagt ut en god del bilder i fotoalbumene til J94 og G94.
0 Comments

HANSACUP: FORELØPIG KAMPOPPSETT J-94

1945 SJ13-1 Kirkevoll 2-Ytrebygda Fredag Landåshallen
1100 SJ13-1 Høybråten-Kirkevoll 2 Lørdag Landåshallen
1230 SJ13-1 Hop-Kirkevoll 2 Lørdag Landåshallen
0930 SJ13-3 Kirkevoll 1-Gimle Lørdag Landåshallen
0800 SJ13-3 Loddefjord-Kirkevoll 1 Lørdag Landåshallen

0 Comments

2 SEIRE OG 2 TAP I INTERN-CUP'EN SÅ LANGT FOR G-94

Gutter-94 deltar denne og neste helg i en liten privatturnering som Gimle arrangerer. Søndag startet de dagen med 2 tap - først mot et Gimle 93-lag og deretter mot et toppet Gimle 94-lag. På ettermiddagen klarte de (nok en gang) å tukte Gimle Skjold. I går kveld var guttene på Askøy og slo et Askøylag som hang bra med i 1. omgang, men som etterhvert ble for lett. Dermed har guttene 2 seire og 2 tap så langt. Espen (bildet) satt flest poeng for Kirkevoll på Askøy.

Du finner flere bilder fra begge de to kampene som fotografen var til stede på (og som guttene vant....) i guttenes fotoalbum her.
Ole Tom
0 Comments

NORDIC ALL STAR BASKETBALL CAMP!

“Nordic All Star Basketball Camp” er en leir som arrangeres to ganger i sommer:
 • Uke 1: 28. juli - 02. aug
 • Uke 2: 04. aug - 09. aug
Campen arrangeres i Tysvær nord i Rogaland. Det vil gå buss fra Bergen til leiren. Her er det et tett program med tre økter hver dag, og svært gode trenere med. I tillegg er det lagt opp til mange utenomsportslige aktiviteter, slik som kino og badeland. Dette burde være aktuelt for mange i Kirkevoll! Du finner all info du trenger HER.
Mvh Jon
0 Comments

HANSACUP 2008 FOR J-95

Med Hansacup fikk jenter-95 spilt sine første kamper, og det var en fin anledning til å bli kjent med de andre lagene i Bergensområdet – som de møter i serien neste år. Jentene har trent jevnt og trutt siden laget ble startet i januar, og et par av jentene har så vidt fått prøve seg i kamper med jenter-94 allerede. De jentene som deltok i turneringen var Helene, Silje M., Lisbeth, Maria, Signe, Siri og Tonje. Les Jons oppsummering i jentenes blog HER.
0 Comments

INNKALLING TIL ÅRSMØTE!

Årsmøtet kommer litt sent i år, men nå er i hvert fal tid og sted bestemt. Vi kombinerer det formelle årsmøtet med en sosial samling med pizza og brus. Møtet finner sted 13. mai. Spillere, trenere, foreldre og andre er hjertelig velkommen.
Husk at saker til årsmøtet må sendes styret senest 2 uker før møtet. Du finner hele innbydelsen her!
Ole Tom
0 Comments

FORELDREMØTE J94/J95

Torsdag var det foreldremøte for jentelagene våre. Fremmøtet var brukbart, men vi skulle gjerne sett enda flere stille opp på slike arrangementer. Jon orienterte først om praktiske ting rundt kamper, trening og cup'er. Begge lagene deltar i Hansa-cup nå i april og J95 debuterer i kamp allerede denne helgen. Evt. deltakelse i Pirates Cup i Kristiansand ble også diskutert. Det er langt å reise i forhold til spilletiden og mange var skeptisk til dette. Mange mente at det bør være mulig å få kamptrening lokalt. Jon gjør en litt mer forpliktende undersøkelse blant alle foreldrene før noe endelig blir bestemt.

Andre del av møtet gikk med til mer generell informasjon om Kirkevoll Basketballklubb. Ole Tom (fra styret) var med og fortalte om klubbens organisering, økonomi, kontingent og lisens, websidene våre, Ullmax m.m. På slutten av møtet fikk vi også på plass laglederteam for J-94 og J-95 (se "Styre og Stell" for navn) samt at en far sa seg villig til å sitte i styret i klubben når vi velger nytt styre på årsmøtet. mer om det når vi kommer så langt.

Det virket som om møtet var nyttig og at de fremmøtte satt pris på informasjonen. Det er kjekt for oss i styret og på trenersiden å bli bedre kjent med dere! Vi sees på trening og kamp!
Ole Tom
0 Comments

J-95 DEBUTERER I HANSA-CUP I HELGEN!

J-95 skal spille sine første kamper i helgen. Det blir spennende å se dem i aksjon og jeg håper at foreldrene stiller og heier i Haukelandshallen. Kampoppsettet for J95 har vært endret flere ganger men ser nå slik ut:

 • Fredag 11.april 16:00 (Haukelandshallen, bane 2): Kirkevoll - Ytrebygda 2
 • Lørdag 12.april 08:00 (Haukelandshallen, bane 2): Nattland – Kirkevoll
 • Lørdag 12.april 14:30 (Haukelandshallen, bane 3): Kirkevoll – Hop
 • Søndag 13.april 13:45 (Haukelandshallen, bane 1): Ytrebygda 1 – Kirkevoll

Premieutdeling er søndag 15:45 i Haukelandshallen.

jon
0 Comments

VIKTIGE BASKETDATOER FOR GUTTER-94!

Det blir ekstra mange kamper i april for G-94. Først en spennede cup for de 4 beste lagene i serien der vi kommer til å møte tøff motstand i alle kampene. Deretter Hansa Cup 25.-27. april. Kampoppsettet ser slik ut:

Søndag 13. april:
 • 10.00 Kirkevoll - Gimle Gimlehallen
 • 13.45 Gimle 2 - Kirkevoll Gimlehallen
 • 16.15 Kirkevoll - Gimle 1 Gimlehallen
Mandag 14. april:
 • 19.00 Askøy - Kirkevoll Askøyhallen
Søndag 20. april:
 • 12.00 Nr 1 - Nr 2
 • 13.30 Nr 3 - Nr 4
Fredag 25. - søndag 27. april:
0 Comments

ULRIKEN EAGLES INNBYR TIL BASKETHELG!

Denne gangen har Ulriken Eagles tilbud både til de yngste og til de eldste basketball-entusiastene. Her er programmet for førstkommende lørdag 5.april (klikk på linkene for mer info):
Håper mange har lyst til å være med. Det er bare å stille!
0 Comments

GAVE FRA FANA SPAREBANK!

Etter å ha søkt er vi blant de heldige som Fana Sparebank har delt ut såkalte "midler til almennyttige formål" til. Vi har fått kr. 5.000,- inn på konto og er strålende fornøyd med det!
Vi takker for gaven!
0 Comments

SØLV TIL 92-GUTTENE - AVSLUTTET MED STORSEIER OVER ULRIKEN!

Søndag spilte 92-guttene sesongens siste seriekamp. Den gikk mot Ulriken i Landåshallen kl.16.30. Før kampen lå vi a-poeng med Frøya og begge lagene hadde en kamp igjen å spille. Frøya skulle egentlig ha spilt sin kamp mot Hop dagen før vår kamp, men pga dommermangel (?) ble kampen utsatt. For å få avgjort kampen om sølvmedaljene hadde vi derfor bare èn ting å gjøre: Vinne! Les resten av Arves referat i guttenes blog HER.
0 Comments

NYBAKTE KRETSMESTRE FØRSTESIDESTOFF I FANAPOSTEN!

Se artikkelen om G94-guttene og sesongens siste kamp i Fanapostens nettutgave HER.
0 Comments