JULECUPEN: HOP BLE MINST ET HODE FOR HØYE FOR VÅRE U16-GUTTER!

Etter at både Hop og vi slo Ulriken i går var det klart at puljekampen mellom oss og Hop mandag 14.40 var helt uten betydning. Vi ville uansett møte dem i finalen to timer seinere. I deres kamp mot Hop manglet de spillere og måtte låne Signe og Lene av oss. I dagens kamp kom de bare med fire spillere. For at det skulle bli kamp måtte de låne igjen, og siden Ulriken var utslått lånte de like godt deres to beste (OP og Jens). I julecup er gjestespill lov, men at man henter ”gjester” fra lag i samme pulje er vel ikke helt vanlig eller ”etter boken”. Men for Ephrem (bildet) og resten av våre var det viktig å få spille kamp så vi godtok det uten problemer. De sa de ville prøve å skaffe flere egne spillere til finalen. Hvordan kampen gikk får du vite mer om HER.
0 Comments

ARTIGE MINI-KAMPER I JULECUPEN!

Etter høstens treninger var det med spent forventning både foreldre, trenere og spillere så fram mot årets Julecup. Desto mer skuffende var det at så få spillere stilte til 1. kamp. Bare 4 stykker hadde tatt turen til Landåshallen tross gjentatte påminnelser fra Lene i førjulstiden, eget foreldremøte med info om cupen og informasjon på hjemmesidene. Til kamp 2 var det hele 6 spillere med, men da hadde vi jobbet litt på telefonen i mellomtiden!
På bildet ser vi Knut, Fredrik, Bertin, Christian og Henrik. Kari var også med, men spilte på andre siden av banen! les mer om hvorfor og hvordan det gikk i lagets 2 kamper i bloggen HER. Flere bilder finner du også!
0 Comments

JULECUPEN: U16-GUTTENE SLO ULRIKEN

På grunn av landslagsuttak/samling for både gutter og jenter i U16 og U18 er påmeldingen til årets julecup en god del amputert. For vår del resulterte det i at vi måtte trekke vårt U18-lag, men gutter U16 stiller. I deres klasse er det bare to lag (oss og Ulriken) og vi ble derfor slått sammen med det éne laget i U18 (Hop -93). Vi åpnet søndag klokken 18.50 mot Ulriken. De hadde med Jens og Ole Petter fra U18, mens vi var forsterket med Vidar på - bildet - (Os -94 og vårt U18-lag). Les resten av Arves referat HER.
0 Comments

U18-GUTTENE AVSLUTTET ÅRET MED STORSEIER OVER LODDEFJORD

Loddefjord har et bra lag på  gang i gutter U16. I helgen var de med i kvalifiseringen til NM, der sluttspillet går til våren. De gikk greit videre, men fikk tredjeplassen uten kamp fordi Tysvær måtte dra tidligere hjem pga dårlig vær/kjøreforhold. Det samme Loddefjordlaget stiller også i U18-serien i regionen for å få tøff motstand og god trening. Her blir selvsagt avstanden opp til de beste lagene litt stor. Det fikk de merke da vi møtte dem i Olsvikhallen søndag 20.desember klokken 19.15. De var kanskje litt slitne etter semifinale i NM-kvaliken tidligere på dag (tap for Ulriken), og det gjorde ikke situasjonen bedre at de av forskjellige grunner bare stilte med fem spillere. Hvordan de gjorde det leser du mer om i U18-blog’en HER.
0 Comments

GOD JUL ALLE SAMMEN!

Det er hvit jul i Bergen og vi er midt i en hektisk basketballsesong.

Det siste året har vært begivenhetsrikt for oss i styret og for spillerne våre.
Vi spiller stadig bedre og nå i høst blir vi også stadig flere!

Det er veldig kjekt og lover godt for fremtiden.
Så selv om nissemor ser litt molefonken ut så ønsker vi i hvert fall en riktig fredelig jul og et godt nyttår til alle spillere, trenere, lagledere og foreldre.

Ole Tom

PS: Lykke til i julecupen og på landslagsuttak for dem som er der!
0 Comments

KAMPOPPSETT JULECUPEN!

Kampoppsettet for julecupen ligger på www.ulrikenung.com. Her er Kirkevolls kamper (alle kamper i Landåshallen):
 
Søndag:
09:40     U16J     Kirkevoll-Ytrebygda
12:10     U10G    Ulset-Kirkevoll
17:10     U10G    Kirkevoll-Hop
18:50     U16G    Kirkevoll-Ulriken
21:20     U16J      Kirkevoll-Loddefjord(U18)
 
Mandag:
08:50     U10G    Kirkevoll-Ulset
10:30     U10G    Hop-Kirkevoll
13:50     U16J     Frøya-Kirkevoll
14:40     U16G    Hop(U18)-Kirkevoll

Julehilsen fra Jon
0 Comments

"GAME OVER" FOR U16-LAGENE i NM-KVALIKEN.....

I helgens kvalik-turnering for NM U16 var jentene med mest for å lære, mens guttene hadde høyere målsetting. Det ble mye å lære for begge lagene. Jentene møtte tøffe lag i Hop fredag og Loddefjord lørdag. De holder begge til på den øverste halvdel av tabellen i A-serien og det er fremdeles et stykke opp dit. Det ble klare tap med henholdsvis 13-60 for Hop og 60-14 for Loddefjord. Tapene var forventet, men en litt bedre holdning og innstilling kunne redusert tapene en god del. Her må vi bare tenke positivt å gjøre det beste ut av en hver situasjon/kamp.
Guttene kom meget skjevt ut da Espen lå med hodet i bøtten hjemme da laget møtte Ulriken onsdag. At flere av de andre hadde vært syke dagen før hjalp ikke på situasjonen. Når vi nå summerer opp resultatene lørdag kveld og ser at vi er utslått (det visste vi i samme øyeblikk som Tysvær hadde slått Hop) så ser vi samtidig hvor små marginene er. Hadde vi satt ett skudd til og stoppen én av deres treere (Ulrikenkampen) hadde vi vært videre. Da hadde vår score vært 85-88 som gir 0,966 i kvotient. Tysvær har 104-108 som gir 0,963. Men det er for seint å gjøre noe med nå. Litt synd at guttene nå går glipp ev en Oslotur og en stor opplevelse i sluttspillet. Som serieleder har vi vist at vi hører hjemme der, men det ville seg ikke for oss denne gangen.
Morgendagens finaler er Ulriken-Loddefjord og Hop-Gimle på jentesiden og Ulriken-Loddefjord og Gimle-Tysvær i gutteklassen. Vi tipper Ulriken-Hop i finalen med Ulriken som vinner i jenteklasse. I gutteklassen blir det Loddefjord-Gimle i finalen og der bør Gimle vinne selv om Loddefjord yppet seg i puljekampen (tapte med tre). Alle disse er klare for sluttspillet til våren. Vi ser at tre klubber er representert i både gutte- og jenteklassen. Det tyder på godt arbeid i de aldersbestemte klassene, og det er jo ikke hvilke som helst klubber det gjelder heller. Så lenge vi ikke klarte å komme med selv får vi håpe de andre bergenslagene gjør det så godt som mulig. Vi ønsker lykke til (når den tid kommer).
Arve
0 Comments

NM-KVALIK U16M: SEIER OVER TYSVÆR, MEN HOLDER DET???

Etter onsdagens dårlige kamp mot Ulriken reiste George og de andre kjerringa i går mot Hop. Dermed ble dagens kamp (fredag 18.desember) mot Tysvær svært viktig for oss. Vi måtte vinne for å gå videre, men selv med seier ville vi ikke være sikker.
Det begynte bra og 14-8 til oss etter første periode var foran skjema. Vi hadde planer om å  vinne med 13 eller mer, for da ville vi være klare for vårens sluttspill uansett resultater i Tysværs resterende to kamper i gruppespillet i morgen (lørdag). Men Tysvær hadde andre planer, og i andre periode kjørte de over oss med hele ti poeng (26-16) og dermed lå vi under med tre (33-30) til pause. Les resten av kampreferatet HER.
0 Comments

NM-KVALIK U16M: VINN ELLER FORSVINN MOT HOP

Etter gårsdagens tap for Ulriken ble dagens (torsdag 17.desember) kamp mot Hop en ”vinn-eller-forsvinn”-kamp for Ephrem (bildet) og resten av guttene våre. Med tap ville sjansene for plass i vårens sluttspill være forspilt, mens seier ville gjøre at fredagens kamp mot Tysvær ville bli avgjørende. Tysvær og Hop er de to beste lagene i B-puljen i regionen. De slår klart de andre lagene og høstens innbyrdes oppgjør endte med knappest mulig seier til Tysvær. I går var vi en del redusert. Espen var ute med spysjuke og både Ephrem og George var så vidt på beine igjen etter en tilsvarende ”kule” dagen før. Dette preget selvsagt spillet vårt i den kampen. I dag stilte vi fortsatt litt redusert, men fulltallig. Les hele referatet fra kampen HER.
0 Comments

U16K-KAMP MOT BØNES

Forrige kamp mot Bønes som ble spilt helt i starten av sesongen tapte vi 27-59. Men slik som lagets utvikling har vært så langt i årets sesong, så vi for oss et mer spennende oppgjør denne gangen. Dessverre stilte bare Bønes med 5 spillere hvor en av dem var litt syk og spilte deler av kampen bare på den ene halvdelen av banen. Selv om bøneslaget var litt redusert i denne kampen gjorde Kirkevolljentene en god kamp og vant kontrollert 36-52. Les mer i Katrines referat her.
0 Comments

NM-KVALIK U16M: STARTET MED TAP FOR ULRIKEN

Denne ”langhelgen” er det kvalifisering til NM for U16. Alle kampene går i Gimlehallen og guttene våre startet det hele med kamp mot Ulriken onsdag så tidlig som klokken 16.45. Ulriken har vi slått de siste årene i serien, men de har gitt oss kamp hver gang, så vi måtte skjerpe oss for å klare dette. Les om kampen HER.
0 Comments

SEIER MOT HOP FOR U15-JENTENE!

Søndag 13.desember var det klart for jenter U15 kamp mot Hop i Haukelandshallen. Siste gang vi møtte dem i høst tapte vi etter ekstraomganger på deres hjemmebane i Slåtthaughallen. U15 for Kirkevoll har fem strake tap hittil i år, men de to siste kampene har vært jevne, så vi har et håp om at det skal snu seg.
 
For Kirkevoll stilte for anledningen ”hele” seks spillere (se bildet) : Tonje, Oda, Lene (bak) og Maria, Silje, og Signe (foran). Les mer om kampen i Jons referat
HER.
0 Comments

GOD KAMP MOT TYSVÆR FOR U16-JENTENE TROSS TAP!

Lørdag 12.desember var det kamp for U-16 jentene mot Tysvær i Tysværtunet idrettshall. Tysvær ligger øverst på tabellen i B-serien, og vi tapte stort 58 -18 i kamp mot dem 1.november. Imidlertid var dette en dårlig kamp fra Kirkevoll sin side, og jentene var innstilt på å revansjere det tapet. Målet vårt i år er å vinne halvparten av kampene, og å spille jevnt mot alle lagene i serien. Les hvordan det gikk denne gangen i Jons referat HER.
0 Comments

KBBK-SENIORENE PÅ TABELLTOPPEN ETTER SEIER OVER FYLLINGEN!

I mennenes 4.divisjon har det skilt seg ut en tettrio bestående av oss, Gimle og BSI. Vi er ubeseiret, mens Gimle og BSI har tapt en kamp hver (mot oss). I dag (lørdag 12.desember) møtte vi Fyllingen i Fyllingsdalshallen. De ligger på fjerdeplass med to tap. Les om kampen HER.
0 Comments

MEGET SKUFFENDE FREMMØTE PÅ FORELDREMØTET!

Det var svært få foreldre som stilte på foreldremøtet på skolen på torsdag. Av «miniforeldrene» var det kun EN forelder som ikke har barn med på eldre lag i KBBK som stilte. Det var veldig skuffende for oss i styret. Planen var blant annet å diskutere nye minilag, påm,eldinger til cup og serie samt få på plass lagledere for nye lag. Nå ble det hele svært amputert og vi må kalle inn til ekstra foreldremøte i begynnelsen av januar for minilagene (2001-1998) samt for årsklassen 1997 der vi har fått mange nye på treningene. Da bør folk kjenne sin besøkelsestid - vi klarer ikke dette uten foreldrenes bidrag!
Ole Tom - skuffet klubbleder
0 Comments

"KAKETRENING" PÅ DE YNGSTE MINIENE

De yngste miniene hadde avslutning før jul i dag og Lene og Signe hadde med både snop, brus og kake. Men treningen ble ikke skulket av den grunn! Riktignok vanket det snopepremier for ekstra innsats, men det ble gjennomført en solid og innholdsrik treningsøkt før kaken og brusen gikk ned på høykant. På bildet er det utdeling av kake i garderoben etter trening. Stian og Marcus «gafler i seg». Nam, nam.
Nå er det en liten pause for de yngste før julecupen skal spiles i romjulen. Det blir spennende og kampdebut for de aller fleste. Lene og Signe gleder seg også. De skal både coache minier og spille selv!
Du finner flere bilder fra kveldens trening HER.
Ole Tom
0 Comments

U16-GUTTENE IMPONERTE MOT GIMLE 1!

Etter gårsdagens seier mot Gimle 2 skulle Petter (bildet) og resten av laget, i dag (søndag 6.desember) møte Gimle 1 i ”Gimle-domen”. Jeg har lenge sagt at de har potensiale til å bli det beste laget, men de sliter med å vinne jevne kamper (mot oss og Gimle 2) og er dermed hektet litt av i tetkampen i puljen. Men det er mange kamper igjen og ingen ting er avgjort på lenge ennå. Kampen i dag var særdeles viktig for oss begge. Med seier ville vi ha minst 8 poeng på dem (de har spilt en kamp mindre) og 4 på Gimle 2, og med 2-0 i innbyrdes mot dem begge ville vi ligge godt an. Men det skulle bli tøft. Les hvor tøft det ble HER.
0 Comments

HUSK FORELDREMØTET PÅ TORSDAG!

Du/dere inviteres herved til en liten informasjonskveld der vi i styret håper at flest mulig foreldre har anledning til å stille. Jfr. også innkalling sendt på e-post for en tid tilbake.

Sted: Kirkevoll Skole - Kvarten,
Tid: Torsdag 10. desember kl. 17:30-19:30


Agenda:

  • Info om klubben, dens lag og aktiviteter
  • Info om praktiske ting som spillere og foreldre bør kjenne til - herunder klubbens nettsider (www.kirkevollbasket.no).
  • Info om spillet basketball - det er mye kjekkere å se på kamp når man kenner reglene litt
  • Info om kurs og arrangementer i klubbens regi
  • Spesielt om oppstart av nye minilag, julecup og mulig seriespill etter nyttår

Vel møtt i en hektisk førjulstid!

0 Comments

VIKTIG U16M-SEIER MOT GIMLE 2!

Serien i U16 for gutter er i år delt i A- og B-pulje. Vi spiller i A-puljen med Christian (bildet) og resten av våre gutter. Puljen består, i tillegg til oss, av Loddefjord, Ulriken, Os og Gimle 1 og 2. Det ser ikke slik ut på tabellen, men det er en serie der alle kan slå alle, kanskje med unntak av Ulriken, som står uten poeng så langt. Loddefjord, som ligger nest sist og kun står med én seier, har spilt jevnt med de fleste lagene. Det gjelder også Os, som ligger på plassen foran. På tredje finner vi Gimle 1, som kanskje er det beste laget (den dagen de forstår det selv). I teten er vi ubeseiret og sammen med Gimle 2 danner vi en liten tetduo. De har bare ett tap, mot oss 24.oktober i Gimlehallen (52-58). Lørdag 5.desember møttes lagene igjen, denne gang i Bjarghallen. Våre siste kamper var begge mot Loddefjord. Vi vant med åtte (45-37) 15.november, mens de vant med 3 (55-58) helgen etter.
Les alt om kampen HER.
0 Comments

SEIER OVER ULRIKEN FOR U18M

I U18-serien for gutter er det Gimle som troner øverst på tabellen. De er ubeseiret og eneste laget som har slått oss så langt. Bak oss igjen er det veldig jevnt mellom kvartetten Hop, Gimle 2, Ulriken og Frøya. Lørdag 5.desember klokken 09.00 møtte Alex (bildet) og resten av våre gutter Ulriken i Bjarghallen. Dette Ulrikenlaget har mange gode spillere, men noen av dem spiller også på klubbens BLNO-lag. Det er derfor veldig varierende hvem av dem som kan være med på kampene, og resultatene deres blir deretter. Denne lørdagen hadde blno-guttene Oslotur og U18-laget var derfor klart redusert. De ga oss likevel sterk motstand til langt ut i kampen. Les mer i Arves referat HER.
0 Comments

KVALIFISERING TIL U16-NM

Helgen 18.-20.desember er det kvalifisering til NM for våre U16-lag. Kampene spilles i Gimlehallen og grupper og kampoppsett er nå klare. Jentene våre møter tøffe lag og sjansen for å komme til sluttspillet i Oslo ligger i å  slå Loddefjord. Da blir vi toer i puljen og er følgelig blant de fire som kvalifiserer seg. Deretter blir det eventuelt semifinale og plasseringskamp for å avgjøre seeding i sluttspillet.
Guttene får det også  tøft. Det er absolutt mulig å vinne puljen vi er kommet i. Gjør vi det møter vi mest sannsynlig Loddefjord i semifinale. Dem har vi nettopp spilt jevnt med, så den kampen er helt åpen. Vinneren der vil da møte et toppet Gimlelag i finalen. Blir vi toer i puljen møter vi Gimle i vår semifinale, noe som selvsagt gjør veien til finalen atskillig vanskeligere. Et sammensatt lag av Gimle 1 og Gimle 2, som begge kjemper i teten av årets serie, blir naturlig nok skyhøye favoritter i den lokale kvalifiseringen, så vel som i neste vårs sluttspill østpå. Vi prøver å henge med så langt som mulig.
Du finner mer info om kampoppsettet for kvalifiseringen i blogene til U16M og U16K.
0 Comments

BARE NESTEN MOT YTREBYGDA!

Utgangspunktet foran lørdagens kamp mot Ytrebygda i Bjarghallen var at Ytrebygda var favoritter, de har kun tapt en kamp i år, mens Lene (bildet) og de andre Kirkevolljentene på de fire første kampene ikke står bokført med seier. Tidligere har vi heller aldri vært i nærheten av å slå dette laget, nærmest var vi 17.oktober i år da vi tapte 56-29. Les Jons referat fra kampen HER.
0 Comments

FLOTTE REPRESENTANTER FOR KLUBBEN VÅR!

Helgen 27.-29.november ble det arrangert kretslagsturnering og talentleir i Bergen. Kirkevoll var representert med fire spillere på regionslagene, Signe (bildet) og George på 95-lagene og Petter og Espen på 94. Det er alltid moro og spennende å få bryne seg mot de beste, og det fikk de denne helgen. Bare det å bli uttatt til regionslag er en bekreftelse på at de har trent bra og har muligheter å utvikle seg videre. Våre spillere hevdet seg godt. Signe er i jevn fremgang og star stadig innpå de beste (som har trent mye lenger enn henne).
George gjorde kjempefremskritt i fjor og holder klart regionslagsnivå. Han må bare lære seg litt mer ”toppidrettskultur” så vil fremgangen fortsette. (Du skjønner hva jeg mener, George?). Petter og Espen har lenge prestert bra. I helgens turnering imponerte Petter med meget innsatsfullt spill. Espen leverte som vanlig bra, og selv med litt lavere treffprosent enn vanlig ble han toppscorer.
Signe og 95-jentene gikk ubeseiret gjennom helgen. Bare Vest og Oslo&Akershus stilte lag. I tillegg hadde begge kretsene med 96-lag. De to 95-lagene møttes ”selvfølgelig” i finalen. Der var det lenge helt jevnt, noe uventet etter at Vest hadde knust dem med nesten 50 i innledende kamp. Men på slutten dro ”vi” i fra og vant greit.Les mer her....
0 Comments