SESONG-BESTE AV G92 I HANSA CUP!!

Etter en god sesong med kun to tap, mot seriens eminente ener Gimle, skulle det bli spennende å se hvordan guttene skulle klare seg i turnerings spill. Det er en helt annen ting å spille mange kamper på kort tid, pluss det å spille sluttspill kamper, enn å konkurrere en kamp av gangen utover en hel sesong. Og dette var guttene klar over, etter at de røk ut mot Hop i fjorårets Hansa Cup.
Les Joachims fyldige oppsummering fra kampene i guttenes blog her!
0 Comments

MEDALJE TIL J90 I HANSA CUP!

Kirkevoll jentene består av spillere i JK-, J16- og J15-klassen, som har skapt problemer for dem i hele år med kollisjoner av kamper. Vi ønsket dermed å stille i kun en aldersklasse i årets Hansa Cup, og etter mye om og men, ble de meldt på til J16 klassen (måtte da desverre stille uten Anne Maria og Ragnhild).
Årets sesong har bestått av både mye oppturer og nedturer, og mye problemer med å stille folk til kamper (og treninger). På den positive siden, har dette gjort at enkelt andre spillere har kommet frem (som Marte og Kristina) og nye har tatt rollen og ansvar som klare ledere for laget (Ane Z for 90 klassen). Det endte med en bronse i serien, noe vi kan si å være medium fornøyd med.
Nå var det duket for Hansa Cup, og det var en glede å ha Katrine og Pia tilbake som fast på laget, som begge har vært mye ute denne sesongen av ulike grunner. Les Joachims oppsummering fra kampene i jentens blog!

0 Comments

BILDER FRA HANSA CUP

Tore Z. har tatt bilder fra Hansa Cup. Du finner dem i J90 sitt fotoalbum HER. Det ryktes for øvrig at det er noen kampreferater på gang....
0 Comments