MAL FOR KAMPREFERAT

Mange har lyst til å bidra med referat fra kampene, men alle har ikke all verden av kompetanse om basket og synes kanskje det er litt vanskelig å komme i gang. Styret har fått et ønske om en «kokebok» for skriving av kampreferat. Jeg har derfor laget en slik mal for kampreferat som jeg har lagt i dokumentarkivet her på sidene våre slik at den når som helst kan hentes frem og benyttes. Håper flere «tar pennen fatt» nå og at vi får flere bidrag til sidene våre. Husk at spillerne (båe våre egne og motstanderne) setter stor pris på disse referatene! (All oppmerksomhet er god oppmerksomhet!)

Referatet kan enklest sendes inn via kontaktskjemaet eller direkte på mail til «webmaster». (Det havner samme sted uansett).
Lykke til med alle bidrag!
Ole Tom
0 Comments

U18-GUTTENE KJØRTE OVER HOP 2 "B" I SISTE KAMP

Årets serie for U18-guttene ble avsluttet i Slåtthaughallen søndag 29.mars klokken 17.45 mot Hop2. Vi hadde allerede sikret oss bronsemedaljene så kampen var uten interesse i så måte. Men litt prestisje er det alltid forbundet med kampene mot Hop. Et sammensatt lag av Hop 1 og 2 matcher oss, ett av de to lagene aleine skal vi slå, men når Hop2 stiller et tilnærmet B-lag er all spenning borte. Sykdom og jobb hos flere av deres beste spillere la veien åpen for overkjørsel. Og guttene lot seg ikke be to ganger. Les mer HER.
0 Comments

STADIG FLERE GRASROT-GIVERE GIR SIN ANDEL TIL KIRKEVOLL!

KBBK har jobbet ganske målbevisst den siste tiden for at vi skal få flest mulig grasrot-givere til å gi sin andel til akkurat vår klubb. Først sendte vi ut e-post til alle klubbens medlemmer, dernest hadde vi dugnad og delte ut «flyers» i alle postkassene i Fana og nå på lørdag var vi igjen frempå og kapret nye givere ved butikkene som har Norsk Tipping spill (Coop Prix og Vindenes).
Arbeidet gir resultater og vi har pr. i dag 30 givere som til sammen vil gi klubben ca. kr. 15.-20.000,- bare i år. Det beste med alt er at dette er en varig inntekt for klubben og vi må og skal verve enda flere! Takk til dere som allerede har bidratt med å jobbe dugnad eller verve givere. Dere som ikke er kommet i gang enda finner det dere trenger HER. Stå på - dette er en viktig og langvarig inntekskilde for oss!!!
Hvis du lurer på status med hensyn til antall KBBK-givere så finner du oppdatert statistikk på Norsk Tipping sine sider HER.
Ole Tom
0 Comments

U15 MED KNALLKAMP AV MIX-LAG!

U15-guttene har allerede vært kretsmestre en tid, under forutsetning at vi stilte lag i de resterende kampene. I dag (lørdag 28.mars) spilte vi sesongens siste seriekamp, mot Askøy i Askøyhallen. Askøy ligger sist på tabellen og vi regnet med å vinne klart. Problemet var bare at fire av våre syv spillere var opptatt med Vareggcup i fotball. Løsningen ble å invitere med tre av de mest ivrige jentespillerne våre og Lene Nøst, Malin Herfindal og Malin Henningsen stilte mer enn gjerne opp med guttene. De har kanskje aldri kjempet mer enn de gjorde i dag (?) og bidro på den måten sterkt til resultatet mot Askøy! Les referat fra kampen HER.
0 Comments

U18-GUTTENE TILBAKE TIL "NORMALEN" MOT HOP 1

Hop sitt 93-lag stiller også i U18-serien (Hop 1). De siste årene har vi hatt bra kontroll på disse guttene. Sist vi møttes (15.februar i Åstveithallen) slet vi imidlertid lenge før de ville slippe taket, men vant tilslutt 60-51. De er treningsvillige og innsatsen i kampene er alltid på topp, så hvis vi ikke er innstilte på å sloss er de vanskelige ”å bli kvitt”. De hadde ikke spilt U18-kamp siden de møtte oss sist, mens vi har knust Askøy og tapt for Gimle2 i mellomtiden. I dag (lørdag 28.mars) møtte vi dem i en utsatt kamp, for sikkerhets skyld satt opp klokken 08.00 i Haukelandshallen. Joakim Coach var opptatt med kvalifisering til 2.divisjon, så dette måtte guttene klare på egenhånd. Les om kampen i Arve sitt referat HER.
0 Comments

NY OPPMANNSORDNING

Våre lag deltar både i turneringer og serier og det er mange påmeldingsfrister å forholde seg til. Fra tid til annen glipper vi litt og det blir «klabb og babb» og fare for at lag ikke blir påmeldt eller at det blir kluss med betaling eller antall spillere påmeldt. Vi har derfor besluttet å etablere en oppmannsordning som skal sikre at vi som klubb opptrer ryddigere på dette området. Oppmannen skal holde oversikt over alle frister, koordinere alle påmeldinger og følge opp lagledere og trenere slik at vi melder på korrekt lag med korrekt antall spillere til rett turnering i rett tid. Vidar Andersen (en av våre nye styremedlemmer) har påtatt seg å gjøre jobben. Vi har laget en instruks for oppmannsordningen. Den finner du i dokumentarkivet HER.
Ole Tom
0 Comments

SØBY-SEMINAR 27. APRIL!

Kirkevoll Basketballklubb arrangerer motivasjonsseminar med Egil Søby 27. april. Du finner fullstendig innbydelse HER. Evt. kan du klikke på bildet av Egil. All påmelding skjer via nettsidene våre. Påmeldingsskjema finner du HER.

Vi anmoder alle medlemmer, foreldre, trenere og andre til å videreformidle innbydelsen til alle som kan tenkes å ha lyst til å delta. Samarbeidet med Egil gir oss gode penger i klubbkassen så her har vi nok en gang en enkel dugnad som alle kan delta på! Dessuten er seminarene til Egil kjempeartige og kan anbefales for alle over ca 15 år.
Ole Tom
0 Comments

U18-GUTTENE OVERKJØRT I STARTEN!

22.mars spilte U18-guttene kamp mot Gimle 2 i Fyllingsdalshallen. Gimleguttene har sammen med Frøya vært de klart beste i årets serie. Deretter kommer vi, Gimle 1 (91-laget) og Ulriken og kniver om en 3.plass. I går (lørdag 21.) ble etter all sannsynlighet gullstriden avgjort. Da møttes Frøya og Gimle 2 i Gimlehallen. Med Gimleseier ville de toppe tabellen, mens med Frøyaseier ville de to lagene kunne ende likt og Frøya vinne på innbyrdes oppgjør. Det endte med Frøyaseier 62-61, avgjort med bare noen få sekunder igjen å spille. Så nå har de edleste medaljene retning Melkeplassen, men de er ikke levert ennå. De må tross alt vinne siste kampen og, og det er mot Gimle 1, så det blir ingen walk over. Gimle 2 på sin side har Askøy igjen, så det skulle ikke være noe problem.
Men først skulle de spille mot oss. Våre kamper mot Gimle er noen av sesongens høydepunkter for oss. De har alltid vært bedre enn oss i serien og det er derfor en utfordring og en inspirerende oppgave å gå løs på. Vi har mange ganger vært like ved, men de har ”ridd stormen av” med en god porsjon dyktighet og av og til litt flaks (som gode lag skal ha). Denne gangen hadde vi som vanlig veldig lyst å vise oss fra en god side. Om vi klarte det? Det finner du ut ved å lese Arves oppsummering fra kampen HER.
0 Comments

BILDER FRA U14-KAMPEN MOT YTREBYGDA ER PUBLISERT

Undertegnede knipset litt under kampen mellom Kirkevoll og Ytrebygda i Sandslihallen i går kveld. Du finner bildene i Jenter94 (U15) sitt fotoalbum i Lag-menyen til venstre eller ved å klikke HER.
Ole Tom
0 Comments

FEILFRITT OVER NEST SISTE HINDER FOR U15-GUTTENE!

Det går mot slutten av årets serier og lørdag 21.mars spilte U15-guttene nest siste seriekamp da Lars (bildet) og resten av gjengen møtte Os i Oshallen kl 10.00.

Fotballsesongen er snart i gang og for de som er med i begge var det denne helgen start på Vareggcup. Heldigvis kolliderte det ikke så vi kunne stille tilnærmet fullt lag. Vi manglet bare Kristian som var på fjellet med familien.

Les alt om Os-kampen HER.
0 Comments

TID FOR REVANSJ FOR U15-JENTENE!

I forrige uke tapte Kirkevoll 1 (J94) med ett poeng mot Askøy, etter en kamp der vi lå under hele tiden, men kom sterk på slutten. Lørdag var tiden for å ta revansj, og det ble en forrykende og spennende kamp. Kampen var også denne gangen i Askøyhallen, og Askøy stilte med stort sette hele sitt beste mannskap. På Kirkevoll 1 manglet Siri og Iren, mens Katarina var tilbake etter å ha stått over forrige kamp. Les hvordan det gikk i Jons referat HER.
0 Comments

JAKTEN PÅ GRASROT-GIVERE!!

For en uke siden hadde vi dugnad for å dele ut lapper over hele bygden der vi oppfordret folk om å koble sitt spillerkort (fra Norsk Tipping) til Kirkekvoll Basketballklubb slik at grasrotandelen fra spill (ca 5%) gikk til oss. Det ga en fin effekt og denne uken har vi økt fra 2 til 17 givere og sannsynligvis skaffet klubben en årlig inntekt på over 10.000,- kroner pr. år i mange år fremover. Klarer vi å verve flere øker denne faste, gode inntekten veldig fort til det mangedoble og vi kan sikre klubbøkonomien vesentlig.
Vi i styret håper derfor at dere følger opp dette med grasrotandelen og er flinke å verve familie og venner, kollegaer og andre. Det er svært viktig for klubbøkonomien!

Det er veldig lett for en spiller å g sin grasrotandel til klubben. Når man er hos kommisjonæren kobler man ganske enkelt spillerkortet til KBBK som finnes i foreningslisten på terminalen. For å gjøre det enda enklere kan man printe ut denne lille bruksanvisningen og gi til dem man verver.

Hvis du lurer på hvordan vi til enhver tid ligger an har vi lagt til en link i Linklissten vår som går direkte til Kirkevolls statistikk. Du finner den HER.
Lykke til med vervingen - den viktigste jobben du gjør for klubben på lenge!!!

Ole Tom
0 Comments

ESPEN NY KRETSDOMMERASPIRANT

Mens mange av oss andre slappet av i vinterferien benyttet Espen Fjærestad (som vi vanligvis ser med ball på vei mot kurven på denne måten) sjansen til å gjennomføre kretsdommerkurs og er nå klar til å starte som
kretsdommeraspirant. Det betyr at KBBK nå har en fin stall av dommere. Det finnes stadig flere som har lyst til å bli dommer og som nevnt tidligere er det gode penger å tjene på hobbyen sin om man vil. Lykke til Espen!
Ole Tom
0 Comments

NY REKORD FOR U18-GUTTENE MOT ASKØY!

Vi er ikke så opptatt av rekorder og ser det ikke som viktig å ”kjøre over” noen. Men i søndagens kamp for U18-guttene mot Askøy i Sandslihallen satte Erlend (bildet) og resten av U18-guttene en ”rekord” som vi godt kan nevne. Kjører mann helbanepress mot de svakere lagene får mann mange steals og fast breaks og dermed mye poeng. Det gjorde vi ikke, og det var heller ikke i den enden av banen vi noterte ”rekorden”. Men under vår egen kurv jobbet vi bra og med bare 9 baklengs er det ingen som har sluppet inn færre poeng i en kamp i årets U18-serie. Det minste til i dag var 14, og det var i vår forrige kamp mot Askøy (22.november i Askøyhallen: 14-107). Les oppsummering med statistikk fra kampen i guttenes blog HER.
0 Comments

U15 JENTER 1 MOT ASKØY

21 – 23 – 25 – 35 – 37  - 47 – 51.  Dette er utviklingen i antall scorete poeng for Kirkevoll 1 i sesongen (unntatt kampene mot Kirkevoll 2), med 21 poeng mot Gimle 2 i første kamp og 51 poeng i denne kampen mot Askøy. Utviklingen i poeng sier mye om forandringen som har skjedd denne sesongen. Med 0 sekunder igjen på klokken ble Kirkevoll i denne kampen tildelt to straffer uten oppstilling, med Askøy ett poeng opp. 
Til kampen stilte Oda, Lene, Malin, Iren, Tonje og Signe. Treneren var på jobb i Trondheim, og laget måtte dermed organisere seg selv, med hjelp fra lagleder og foreldre. Denne oppsummeringen er dermed basert på kampskjemaet, spillerne og imponerte foreldre som mente at det var den beste kampen hittil, og altså veldig spennende.  Les hele kampreferatet fra Jon her.
0 Comments

U15-GUTTENE MED KLAR SEIER OVER HOP 1

U15-guttene våre hadde ikke spilt kamp siden 8.februar. Da slo Petter (bildet) og de andre guttene våre Brattholmen med 60 poeng (83-23) i Bildøyhallen. I dag (lørdag 14.mars) var det endelig kamp igjen. Vi hadde hjemmekamp mot Hop 1, og som i bortekampen møttes vi også denne gang i Slåtthaughallen. Hop 1 spilte sin forrige kamp mot Ytrebygda 22.februar og der vant de med 30 (64-34). Sist vi møtte Hop (23.november) slet vi lenge med deres høye spillere, men vant til sist så klart som 66-38. Les oppsummeringen fra kampen i sin helhet HER. (bilder kommer senere i uken).
0 Comments

GRASROTANDELEN ER LANSERT - GI DIN ANDEL TIL KIRKEVOLL!Fra 1.mars kan du som spiller selv bestemme hvor noe av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Her kan du se hvordan du kan sørge for at KBBK får støtte når du eller noen du kjenner spiller hos Norsk Tipping. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet deg til. En forutsetning er at mottakeren er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker. Kirkevoll er selvfølgelig behørig på plass her.
Klikk her for å få mer instruksjoner om hvordan du går frem for å registrere deg!

PS: Husk å plage naboer, bestefar og bestemor, onkler og tanter. Skriv ut lappen og send dem til tippe-kommisjonæren!

Styret
0 Comments