KIRKEVOLL-FYLLINGEN 110-77

Våre 4M-gutter har i noen uker vært klare for 3.divisjon neste år. Lørdag spilte de årets nest siste seriekamp. Motstander var Fyllingen og kampen gikk i Bjarghallen klokken 09.30. Vi fryktet en liten reaksjon etter kanonkampen for U18 mot Gimle sist søndag, men det skulle vise seg at det trengte vi ikke. Fyllingen ligger midt på tabellen (4.plass av 8 lag), mens vi topper og er fortsatt ubeseiret i divisjonen. De har flere meget gode spillere, men de er stort sett i ferd med å trappe ned, så basket blir ”kos” og treningsgrunnlaget er ikke all verden. Dette pleier å slå ut til vår fordel mot slutten av kampene. Slik gikk det også i dag.
Første halvdel av kampen var jevn, men det gikk litt i rykk og napp. Fra å ligge under 5-10 gikk vi i ledelse med 20-12. Deretter hentet de oss igjen og det stod 22-22 etter første periode.
Andre periode ble som første. Det gikk litt i ”run” og endte nesten helt jevnt (43-44).
Men etter pause kom vårt bedre treningsgrunnlag til sin rett. Farten ble skrudd litt opp og dermed vant vi perioden så klart som 30-10. Men selv om kampen var avgjort klarte vi å holde bra intensitet også de siste ti minuttene. Denne perioden endte med hele 60 poeng (37-23) og Vidar som satt i sekretariatet var på vei ut av kampskjema.
110 poeng er god uttelling. Anders var meget treffsikker og satt ny pers med 52 poeng (uten en eneste straffe!). Deretter kom Espen med 24 (litt skjelven etter magesjau tidligere i uken), Joakim 13, Eirik 9 (tre 3’ere), Fredrik 8 og Daniel 4 (litt forsiktig etter overtrakket sist lørdag). For Fyllingen toppet som vanlig Solbakken med 36, Irgan hadde 29 (8 tre’ere), nr.15 hadde 6 poeng (navnet er ikke lesbart på kampskjemaet), Rassmusen 4 og Isdaal 2.
Allerede mandag spiller vi vår siste 4M-kamp. Da møter vi BSI i Fantofthallen så tidlig som klokken 17.00. Fyllingen har også en kamp igjen. Det er en utsatt kamp mot Flaktveit som ennå ikke er berammet.